Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen térképet tegyek fel neki? (Mo kell neki)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Addig pedig vannak erre appok is mint pl. a Dukto, ami wifin küldi a fájlokat és nem kell bajlódni a kábellel.
Hogy ez mennyire könnyű egy telefon! :)
Cserélve egy szerethető I 4S-re
-fav <#wave>#wave>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
A Telenornal van Lumia 550 30E-ert, de valami Sony-t is adnak 25E-ert. Es ok adnak valami feltolto kartyas akarmit is hozza, elvileg ingyenes, persze nem tud semmit, de nem is kell, es azzal akkor tuti elindul a telefon.
De ez csak hirtelen otlet volt, volt maszek munka 30E-ert, amit persze meg nem fizettek ki, lehet nem is fogjak, vagyis nem feltetlenul lesz ebbol valami:)
lumia 640 már lehet kapsz ennyiért de 735-öt biztos, annak is viszonylag szép képet készít a kamerája
Nincs telefonom (se tablet, se semmi:P), nem is volt, a legutolso amit hasznaltam (nem az enyem), az egy ~15 eves fapados Nokia volt;) Vagyis fingom sincs ki kivel van.
Elofizetest (kartyat stb.) nem is akrnek (arra mar nem telik, nincs is szuksegem "telefonra"), de ami erdekelne az a fenykepezo, kamera, GPS es a WiFi resz. Meg persze erosen ar erzekeny vagyok, max 30-40E (bar ez is huzos, inkabb csak terv:P). Pl. MS Lumia (Win10), ezt talaltam hirtelen, kinait, noname-et, hasznaltat nem akarok, iPhone logikusan kiesik, ami Androidos volt az daragabb vagy gagyibbnak tunik.
A kerdes: mennek ezek a telefonok elofizetes ("telefonszam" nelkul)?!:) THX!
@
Különben ha jól hallom az 512 MB-osoknak nem fejlesztik tovább az Insidert. Miért? Annyira sok memória kell hogy ne laggoljon a Win 10 mobile 1 GB-nál? Lumia 635-öt használok.(Ugye ami 512 MB kiadású)
#5625: Nálam az ébresztő mindig ébreszt hál' istennek. Amúgy ha nem ébreszt, akkor gyári beállításokra rakd a telefont szerintem.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.17. 16:07:09
Hogyan lehetne megoldani? Hard Reset?
@
Engem a telefon érdekelne :)
Pl. ne küldje el a WiFi adatokat, ne csatlakozzon automatikusan HotSpot-okhoz, a reklámokhoz azonosítás, stb.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mit érdemes letiltani a telefonon, mert tudom, hogy Win 10 gépeken van amit nem árt
Előre is köszi a válaszokat.
a messengerbe nem lehet megcsinálni hogy telefonálni is lehessen ne csak üzeneteket küldeni
ha nem akkor valami amivel lehet
viber fent van csak külfödre telefonálásnál nem igazán jo a hang
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
@
http://www.freetvmaci.info/
Teljesen más világ az USB adatforgalom és a hang. A kifagyás esetleg azért lehet, mert mikor érzékeli a telefon, hogy megszűnt a terhelés az audio kimeneten, akkor átvált szoftverben a hangszóróra. Ezzel a váltással lehet baja esetleg, ezért fagyhat ki.
@
Most gyorsan rákerestem, de csak olyan hibát találtam, hogy csatlakoztatáskor fagy le a teló.:o
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A fülesekben van mikrofon. (általában) így adatra vár(hat) a készülék... Ergó, ha ezt rosszkor húzod ki, nem a füles fog tönkremenni. Az még a jobbik eset, ha csak lefagy a telefon. Persze lehet, hogy kismilliószor nem történik semmi....
Amúgy is... Ha valamitól fagy a készülék, akkor NEM csinálom, ilyen egyszerű. pláne, ha az elkerüléséhez elég, ha rápöccintek a képernyőre.
Ezeket hogy sérülhet a fájl mire alapozod?
Miért van az, hogy a böngészőben minden egyes alkalommal így nyílik meg az fb? Ilyenkor mindig rá kell mennem az fb menüjére, majd a hírfolyamra vagy mi a neve, de néha ez se segít rajta. Ha forgatom se áll be rendesen, és nem tudom odébbhúzni.