Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Anyukám életében először használná a Térképet a lumia készülékén, erre kiírja a HERE maps, hogy holnaptól megszűnik, használja helyette a Windows Maps programot. Viszont azt meg nem találom az Áruházban (holnap kellene neki a térkép...)

Milyen térképet tegyek fel neki? (Mo kell neki)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vagy rendszergazda ként a programot, én viszont nem is csatlakoztatok onedriveon keresztül intézem :)

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

mgenya911
Amúgy a nyári frissítésben a Cortana-val is lehet majd képeket küldeni az asztali gépre.
Addig pedig vannak erre appok is mint pl. a Dukto, ami wifin küldi a fájlokat és nem kell bajlódni a kábellel.

Botond
Van számzár a telefon feloldásához? Ha igen, akkor old fel a képernyőt a számzárral a telefonon és utána próbálj bármit másolni.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Lumia 550-es telefonról hogy tudok képeket másolni a számítógépre? Letöltöttem az asztali windows phone alkalmazást, de amikor kiválasztom, hogy milyen képeket szeretnék a gépre tenni, azt íja hogy hozzáférés megtagadva.
Én viszont ma szereztem be egy Lumia 650-et, és szerelem volt első látásra. 630-as jól szolgált, de ideje volt egy frissítésnek.
Hogy ez mennyire könnyű egy telefon! :)
SigS
Viszlát MS 532, oprendszere és társai...
Cserélve egy szerethető I 4S-re
-fav <#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Hello ! Egy linket tudnátok küldeni, ahol IMEI alapján Microsoftnál garanciát tudok ellenőrizni ?
Alexease
Koszi!

A Telenornal van Lumia 550 30E-ert, de valami Sony-t is adnak 25E-ert. Es ok adnak valami feltolto kartyas akarmit is hozza, elvileg ingyenes, persze nem tud semmit, de nem is kell, es azzal akkor tuti elindul a telefon.

De ez csak hirtelen otlet volt, volt maszek munka 30E-ert, amit persze meg nem fizettek ki, lehet nem is fogjak, vagyis nem feltetlenul lesz ebbol valami:)
kifli
kb 300mb az offline térkép magyarországhoz az ms saját térképszoftverében
lumia 640 már lehet kapsz ennyiért de 735-öt biztos, annak is viszonylag szép képet készít a kamerája
bardocz
Én most repülőmódban tudtam útvonaltervet csinálni, a térképet le kell tölteni, nem foglal sok helyet, és offline is lehet úgy keresgélni rajta.
Alexease
Koben rajottem, hogy a GPS terkep es net nelkul lenyegeben hasznalhatatlan:D Az offline google meg eleg nagy lenne<#idiota>
Alexease
Lesz 1-2 hulye (tudatlan:P) kerdesem;)

Nincs telefonom (se tablet, se semmi:P), nem is volt, a legutolso amit hasznaltam (nem az enyem), az egy ~15 eves fapados Nokia volt;) Vagyis fingom sincs ki kivel van.

Elofizetest (kartyat stb.) nem is akrnek (arra mar nem telik, nincs is szuksegem "telefonra"), de ami erdekelne az a fenykepezo, kamera, GPS es a WiFi resz. Meg persze erosen ar erzekeny vagyok, max 30-40E (bar ez is huzos, inkabb csak terv:P). Pl. MS Lumia (Win10), ezt talaltam hirtelen, kinait, noname-et, hasznaltat nem akarok, iPhone logikusan kiesik, ami Androidos volt az daragabb vagy gagyibbnak tunik.

A kerdes: mennek ezek a telefonok elofizetes ("telefonszam" nelkul)?!:) THX!
bardocz
Igen, én is valami ilyesmiről olvastam. Néha csinálja csak, eddig azért többnyire szerencsém volt, és nem késtem le semmit miatta, bár már kerültem közel hozzá.
armageddon666
A nem ébresztés hiba nem egy folyamatosan fenn álló dolog, hanem egyszer csak kimarad egy ébresztés. Szerintem olyankor lehet mikor valami más esemény megszakítja.

@

MineHeadHun
Már csak a Linux kéne a gépedre(Ubuntu, Linux Mint, de van egy csomó ezen kívül) azt nem kell semmi miatt aggódnod főleg hogy arra alig van vírus és ingyenes is :D

Különben ha jól hallom az 512 MB-osoknak nem fejlesztik tovább az Insidert. Miért? Annyira sok memória kell hogy ne laggoljon a Win 10 mobile 1 GB-nál? Lumia 635-öt használok.(Ugye ami 512 MB kiadású)

#5625: Nálam az ébresztő mindig ébreszt hál' istennek. Amúgy ha nem ébreszt, akkor gyári beállításokra rakd a telefont szerintem.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.17. 16:07:09
bardocz
Utánanéztem, és elvileg az se oldaná meg a problémát biztosan. Egész sok embernek van ez a hiba, ami eléggé gáz szerintem.
armageddon666
Esetleg másik ébresztő App? Realarm?

@

bardocz
Mivel itt az ébresztő egy hulladék, és csomószor nem ébresztett már, kénytelen voltam előszedni egy régi androidos telefont. Samsung galaxy mini, hát ez valami katasztrófa :D A töltő ugyan mini usb, de a környezetét sikerült úgy megcsinálniuk, hogy csak a samsung töltője férjen hozzá. A szobámba lévő két meglévő, teljesen szabvány kábel nem jó hozzá.
bajgunar
Igen, tapasztaltam...
Mind1 hogy, csak indítsd újra.
Tapasztalt már valaki olyat, hogy amikor videót rögzít, a hangot nem veszi?
Hogyan lehetne megoldani? Hard Reset?
Sziasztok!Egy olyan kis kérdésem lenne hogy a win 10 mobil alatt meg lehet-e oldani a java futtattását?
armageddon666
Ezen a reklámos dolgon gondolkoztam. Free appoknál olyan idegesítő szar reklámokat dob be. Lehet hogy jobban örülnék célzott reklámoknak. De persze nem tudhatom milyen infókat gyűjtenek rólam ehhez, és semmi nem garantálja hogy csak erre terjed a felhasználásuk. :)

@

Gladiator
Egy igazi egyeniseg vagy.

Sőt elárulom még csak böngészőben sem a google-t támogatom.... firefoxot használok :)

Gépen mivel kicsit elavult a laptopom még XP van.
Engem a telefon érdekelne :)

Itt
illetve
Itt is
találsz részletes (magyar) leírást, hogy mit, hol, miért. De ez csak és kizárólag az asztali Win10-re érvényes, mobilon még nem néztem utána.

Utoljára szerkesztette: Lantee, 2016.05.11. 12:59:00
Nah igen ezekre lennék kíváncsi, ha tudnál benne segíteni, azt megköszönném :)

Értjük mit akarsz mondani, de ettől még a tény tény marad, hogy igenis nem árt néhány alapbeállítást letiltani a W10-ben.
Pl. ne küldje el a WiFi adatokat, ne csatlakozzon automatikusan HotSpot-okhoz, a reklámokhoz azonosítás, stb.
Yahoo, mivel az email címem is az...:)

bon
Tehát keresni se szoktál a google keresőjével?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Még jó, hogy se googlet se facebookot nem használok :D

bon
Mint a google, Facebook stb.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hát neten úgy olvastam, hogy számítógépen sok privacy dolgot érdemes letiltani windows 10 alatt, mert túl sok mindent akar tudni :)

bon
Semmit, se telefonon se gépen.

Nokia Lumia 735 frissítettem Win 10 re.
Mit érdemes letiltani a telefonon, mert tudom, hogy Win 10 gépeken van amit nem árt
Előre is köszi a válaszokat.

TheGrinder
Köszönöm. Közben leszedtem az Insider programot és alaposabban utána olvasva nem támogatja.

Kori
msot kezdek ismerkedni a win10-es telefonnal
a messengerbe nem lehet megcsinálni hogy telefonálni is lehessen ne csak üzeneteket küldeni
ha nem akkor valami amivel lehet
viber fent van csak külfödre telefonálásnál nem igazán jo a hang

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nem támogatja. Elvileg 1GB RAM az elvárt, és a 630-as csak 512MB-os.
armageddon666
Insidert lehet rá tenni, ha minden igaz. 512 MB készülékeket elvileg nem támogatja, vagy valami ilyesmi van.

@

bardocz
Erre semmi ötlet?
TheGrinder
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Nokia Lumia 630-as telefon támogatja a Windows 10-et?

Dante73
Nem, nem bonyolódok. (Bár, ha hibát okoz, annyira biztos nem jó... de Ti tudjátok...)

http://www.freetvmaci.info/

armageddon666
Kérlek, bonyolódj!

Teljesen más világ az USB adatforgalom és a hang. A kifagyás esetleg azért lehet, mert mikor érzékeli a telefon, hogy megszűnt a terhelés az audio kimeneten, akkor átvált szoftverben a hangszóróra. Ezzel a váltással lehet baja esetleg, ezért fagyhat ki.

@

kifli
zenehallgatás közben milyen írási folyamat zajlik? A mikrofonból érkező adatfolyam pedig nem íródik hátértárra
Jim Morrison
hát én ilyenről még nem is hallottam. Nem egyszer előfordult hogy mikis/nem mikis fülest húztam ki lejátszás közben, de ilyenre még csak nem is gondoltam.
Most gyorsan rákerestem, de csak olyan hibát találtam, hogy csatlakoztatáskor fagy le a teló.:o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dante73
Nem akarok kistecnikai előadásba bonyolódni. Kb ugyan az a helyzet, ahogy USB-t sem húzunk ki, anélkül, hogy leállítanánk, ugyanis végezhet épp írási műveletet is. 1000x kihúzod, semmi baj, 1001. alkalommal meg tönkremegy...
A fülesekben van mikrofon. (általában) így adatra vár(hat) a készülék... Ergó, ha ezt rosszkor húzod ki, nem a füles fog tönkremenni. Az még a jobbik eset, ha csak lefagy a telefon. Persze lehet, hogy kismilliószor nem történik semmi....
Amúgy is... Ha valamitól fagy a készülék, akkor NEM csinálom, ilyen egyszerű. pláne, ha az elkerüléséhez elég, ha rápöccintek a képernyőre.

kifli
Néhány készüléket? Ez a funkció alapfelszereltség volt a 10 éves telefonomban is.
Ezeket hogy sérülhet a fájl mire alapozod?
Dante73
Tök egyszerű. Soha, semmilyen eszközből nem húzzuk ki a fülest, lejátszás közben. Ez kb annyira alap dolog, minthogy macskát nem teszünk a mikróba... Ja, tudom, van néhány készülék, amit felkészítenek barbárokra. De kimehet a végfok, szarrá fagyhat a rendszer, sérülhet a fájl, stb. Ha hosszabb távon akarsz bármilyen készüléket használni, NE csináld. Meddig tart nyomni egy pause-t előtte, (Bár, inkább stop-ot) most úgy őszintén?

bardocz
Lumia 920

Miért van az, hogy a böngészőben minden egyes alkalommal így nyílik meg az fb? Ilyenkor mindig rá kell mennem az fb menüjére, majd a hírfolyamra vagy mi a neve, de néha ez se segít rajta. Ha forgatom se áll be rendesen, és nem tudom odébbhúzni.