Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi. De írtam. Érdemes felmenni mondjuk ph téma, azaz készülék specifikus topikjába, és kérdezgetni, kinek mi jött be. 2-3 nap, és van egy olyan WP-s készüléked, amivel elégedett leszel.
http://www.freetvmaci.info/
Valóban nem szabható annyira testre mint az Android, bár ízléstől függ hogy ez kinek jön be. iOS úgy tudom még zártabb, de ezt csak látásból hallottam.
Értesítéseket én rendszeresen megkapom. Facebook Messengeren van hogy gyorsabban jön az üzenet, mint ahogy gépen meglátom. Csempék olykor tényleg lehalnak, de adott app elindítása után megjavul (Weather app szokta volt betenni magát alapállapotra, de az 8-on is). Egyébként e-mail értesítések sűrűségét be lehet állítani. Célszerű valami fix időközre betenni, tanuló módban állítólag nagyon tudja meríteni az akksit, de szerintem az is előfordulhat, hogy túl ritkára áll be.
Store hibakódnál nekem újraindítani sem kell. Rányomok, hogy töltse újra és általában akkor már megy. Legrosszabb esetben eddig háromszor kellett rányomnom. Hibának hiba, de nem katasztrófa.
Videókat, zenéket még nem próbáltam, de ha DRM van rajtuk, akkor gondolom nem viszi őket.
Időképet meg töröld a fenébe, mi bajod az alap időjárás appal? WP8 Storeban emlékeim szerint eléggé lehúzták az Időképp appot, látszólag nem véletlen.
Hiába vagy cinikus, ha user error, akkor user error. Mint látod másnál nem állnak fenn a problémáid.
@
User error?! Kösz. Ennyire low nem vagyok. Dehát... Ez a legegyszerűbb magyarázat. Mikor k*ra nem állítom, mókolom el, alapjáraton sz@r. Ezt meg legkönnyebb az user-ra fogni.
Biztos te is CSAK eredeti vásárolt zenét hallgatsz. Ugyan már. Hagyjuk már a süket dumát.
Mind1. Hülye vagyok egy nálam hülyébb készülékhez. ;) User error.
Ez majd ~5 év múlva talán működőképes rendszer/telefon lesz. Addig ez csak próbálkozás.
Ha metaadat törlése után lejátssza, akkor ott szerzői jogi dolgok voltak, Nálam megint csak nincsen ilyen. (MoliPlayert használok, szinte mindent visz)
Bocsi, de minden amit írsz tipikus user error. Ez nem droid.
A többi gondot nem tapasztaltam, pedig rendszeresen hallgatok zenét, be van állítva 4 mail fiók, értesítést is kapom.
Letettem "warezról" 8-on még lehetett használni (telepíteni külső cuccot). 10-en már nem, hiába dev mód.
Az a problémám, hogy egyszerűen úgy szar ez a telo, ahogy van.
Semmit se lehet saját ízlésünk szerint állítani. S amit meg "tud" (vagyis tudna, mert kéne tudnia). Azt meg k*ra nem tudja és nem is csinálja. Értem itt az értesítések random jelzését, csempék nem frissülnek, telepíteni áruházból se tudsz mert 0x800.. hibakód. (akkor telo resi és újra..). Akkor talán. Vidót nem játszik le csak ha konvertáltam teszed rá. Vagy progival, ami viszont reklámos ért nem veszem meg, a warezt meg nem lehet rátenni. Zenéket is hol lejátszik, hol hibát ír a file-ra. Ezt még nem fejtettem meg. De HA minden számot átkonvertálgatok 320mp3-ba, kitörlök a metaadatukból mindent s csak elnevezem a filet akkor hibátlan. Ez mi? Jah meg kihúzom jack dugót zenelejátszás közben akkor is lehal a rendszer... Nem indul újra a deezer szarság.
Szóval ezeket (meg még sorolhatnék pár bugot) egy 10ezres teszkós tablet gond nélkül kiráz a kisujjából.
Akkor mi kerül ezen ~60k-be (akkor még ennyiért vettem). Teleknorrba zsír új fóliásan, nem a nyugati alatt a bódéban.
Szép, gyors, lefagyni nem tud csak ha kihúzod jack dugót, fogjuk rá hogy nagy a kijelző. És ennyi. Telefonálni smsezni tud. Másra semmire nem jó. És nem úgy szabod még személyre se ahogy neked tetszik, hanem ahogy mikrofos diktál.
Részemről az elei tapsikolás és öröm a wp telo iránt alábbhagyott, sőt!. Már az ellenségemnek se kívánnám. Droid is fos, de egy fokkal jobb, és 100x kezelhetőbb.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
@
Egyébként miért nem ott kérsz segítséget ilyenhez, ahonnan beszerzed az appot? Ott valószínűleg megengedett a téma és kompetensebbek.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2016.04.27. 19:19:38
Még 8-al lehetett "okoskodni", de ez... Nemtom mi a gyíkja, de nagyon f@szul le van védve. A dev mód meg szvsz csak parasztvakítás, mert fabatkát se ér. Max ha befizetsz sdk-ba eredetibe. Mondjuk suli miatt nekem menne, de már az se érdekel.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.04.25. 19:15:13
Wp10 run android app
Jah... Megoldottam. <#idiota>#idiota> Mikrofont kellett bekapcsolni és engedélyezni a "kisalkalmazásokat". PFf... (Így már tökéletes a mono hang a felvételnél)
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.04.24. 11:32:16
Utoljára szerkesztette: bon, 2016.04.20. 19:50:52
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Most azt nem tudom, hogy ez mennyire lenne gyors, mivel 3 GB RAM van benne és a többi hardware rész és eléggé jónak tűnik.
end of story ^^
nem tudom jelenleg mire lehetne alkalmazni, mit lehetne kiváltani vele.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A continuum csak annyiban tud többet, hogy nem csak egy app megy át a nagy képernyőre, és ugye vannak az univerzális appok aminek nem szakad meg a futása az átkapcsolástól. Elméletben ez szép is meg jó is, csak gyakorlatban nem érdekli a kutyát se.
"A Continuum egy parasztvakítás, semmi több. Még ha az ötlet jó is, a megvalósítás maximum kettes alá lett." >>>> egy kicsit részletesebben írd le. Másképpen szuper dolog, hogy egy rendes képernyőn lehessen látni, ami van a telefonon plusz hogy könnyebben lehet írni is.
A Continuum egy parasztvakítás, semmi több. Még ha az ötlet jó is, a megvalósítás maximum kettes alá lett.
Nokia Lumia 930 és Lumia 640 esetén is az alábbi bug jelentkezik reset után is:
E-mail érkezésének nincs hangja csak abban az egy esetben, ha a fenső státusz bar épp le van húzva és akkor esik be egy mail. Találkozott valaki ezzel?
Köszi
R
@
Utoljára szerkesztette: romeozor, 2016.04.12. 16:09:49
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Vagy, majd ettől...

Utoljára szerkesztette: Dante73, 2016.04.12. 13:41:55
Viszont tény, hogy a telefonnak még csak a közelében sem voltam. Ha te meg tudtad fogdosni személyesen és tetszett, akkor már többet tudsz mint én.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
@
Egyébként sok jó ötlet.
Spotifyról jut eszembe. Már Winphone 8 alatt is probléma volt, hogy nem tudom eltüntetni a hangerőszabályzó alól. Egyszer megnyitom, utána hiába zárom be az appot, ott maradnak a gombok a hangerőszabályzó alatt.
@
És miért vagy azon felháborodva, hogy nem tudod arra használni ami nem funkciója?
8-ra sdk-val 3 "warez" cuccot fel lehetett tenni. <#awink>#awink>