Nokia C7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szivesen fizetek érte tmobilos, nem rég vettem. Köszi elõre is.
Van egy ismerosom akinek nemkinalja fel sehol sem az 1.2- sem az annat!
Mindig 1.1-en van!!!:s
Hogyan lehetne feltolni ra az annat?
Elore is koszi!
Segítsetek! Szereztem a C7 telómhoz egy csomó SWF kiterjesztésû animált háttér fájlt, de nem tudom telepíteni õket. Nem vagyok kezdõ, de az interneten sem találtam megoldást!
Köszöntem elõre is!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
nemtudom meddig irja még ki.:D
Ez új <#wow1>#wow1>
Tudom, hogy a két telefonnak köze sincs egymáshoz, de talán itt is választ kapnék a kérdésemre.
Vásároltam ma egy Nokia C1es telefont, és most állnék az akksitöltés elõtt.
Nekem már herótom van az akksizavaroktól, a lemerülésektõl, most egy olyan telefont vettem, amivel lehet telefonálni, nyomkodni a gombokat kényelmesen, ébresszen, és BÍRJA SOKÁIG. Tehát ilyen tök alap, csak mûdködjön.
A kérdésem az lenne, hogy léteznek bármiféle technikák, az akksi feltöltéséhez?
Tehát, hogy a lehetõ legjobban meg lehessen csinálni, hogy a lehetõ legtovább bírja amennyire csak képes?
Értem én ezalatt, hogy mennyire merítsem le, és mennyi ideig töltsem, hányszor töltsem és ilyesmi. Totál teljesen merítsem le (kikapcsol magától, bekapcsolom, nyomogatom hogy megint kikapcsoljon) tehát, hogy erre van e szükség. Hogy csináljam, hogy a legjobb legyen? És utána hogy szabad töltenem, hogy ne tegyem tönkre? Ez lenne a legfontosabb számomra, hogy sokáig bírja szuflával.
Ha valaki adna pár tippet, tanácsot, azt nagyon megköszönném :)
Beállítások/Telefon/Telefonkezelés/Eszközfrissítések...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Symbian Anna
022.014
2011.07.05
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
-Ha velem történne ez, akkor én "formáznám" a szoftvert a *#7370# kóddal(de elõtte akkor mentsd le a számodra fontos dolgokat)
-Ha ez sem segít, akkor sajna szerviz, vagy elõtte egy szoftver újrarakás.
A fagyás csak a mapsnál jelentkezik, vagy máskor is, pl böngészés?
1 hónapos nokia c7-em van a telenornál vettük és lefagyási problémáim vannak. leggyakrabban a térképeknél pár másodperc alatt lefagy és magátol ujraindul de még PIN-kódot se kér és mindenbõl ki is lép persze. Mi a baja? szoftver a legujabb van rajta az ovi mapsbol és a készüléknek is.
Továbbá még olyan problémám is van hogy az ovi mapsba csatlakozni akar a telenor datához és a telenor onlinehoz. hogy tom kikapcsolni? uton nem lehetek wifin az a baj. :(( légyszi segitsetek
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a c7 zenelejátszójából hogyan lehet zenét kitörölni,mert nem bírok rájönni.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
C7-tel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Elsõsorban GPS: miért van az, hogy nem talál GPS jelet ?? A beállításoknál a beépített és a kiegészített GPS van engedélyezve, a hálozatalapú nem, és a szervert is letiltottam. Állok a 10 emeletes tetején, és percek óta semmi. Mellettem egy Samsung Galaxy Ace ~20 mp alatt megtalálta a jelet. Ovi Maps-szel próbálom... De telepítettem egy másik programot, (LeGPS Data), csak a GPS adatokat mutatja, de az se lát semmit. A másik: ha az áruházat indítanám, miért fogad az folyton, hogy "nem sikerült kapcsolódni a szolgáltatáshoz" ?? Még egy a végére: tudom, gyárilag nincs AC3 támogatás, de valahogy nem lehet megoldani rajta?
Köszi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
vmit valsz. elállítottam a c7-esemen és a kijelzõn nem jelenik meg az "1 új üzenet", ill. "1 nem fogadott hívás" felirat. hogy tudom visszacsinálni? köszi
Frissíteni lehet otthon, nem jár garanciavesztéssel.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Két napja vettem egy c7-est, és az lenne a kérdésem, hogy az oviba mindig telenor online-on keresztül tud-e csak bejutni, vagy van lehetõség, hogy wifin keresztül? Mert hiába van a wlannak prioritása, mobilneten csatlakozik mindig. Köszönöm a segítséget!
Nica
Lenne egy kérdésem, hogy tudom beállítani az sms-nél a kézbesítési jelentést? Mert ha most küldök egy sms-t akkor nem tudom, hogy a küldött megkapta-e az sms-t, mert nem kapok róla visszajelzést!
Köszi!
Nagyon ügyesen uninstalláltam a csevegésemet és a közösségi hálózatokat a C7-emrõl. Sehogy sem tudom õket visszavarázsolni! Valaki tud ebben segíteni? :-(
(Lentebbi problémát /nem magyar/ sikerült megoldani home made. :-))