Nokia C7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki hogy lehetne feloldani (kártyafüggetlenné tenni) ingyen?
Nem szivesen fizetek érte tmobilos, nem rég vettem. Köszi elõre is.
ajem kisa
Van itt olyan akinek az anna maskepp kerult fel mint az ovi suite vagy a telon keresztul!?
Van egy ismerosom akinek nemkinalja fel sehol sem az 1.2- sem az annat!
Mindig 1.1-en van!!!:s
Hogyan lehetne feltolni ra az annat?
Elore is koszi!

CybeRick

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

ajem kisa
Én ugyan soha nemraktam fel ilyeneket a telóra, de az swf-et lehet, hogy csak bemásolod a képek mappába, aztán megtalálod ott majd a telón és úgy talán berakja háttérnek! Majd mesélj!:)

SubZero911
Sziasztok!

Segítsetek! Szereztem a C7 telómhoz egy csomó SWF kiterjesztésû animált háttér fájlt, de nem tudom telepíteni õket. Nem vagyok kezdõ, de az interneten sem találtam megoldást!

Köszöntem elõre is!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

CybeRick
Sajnos nem.

Tegnap végre nekem is meglett. AC3 támogatást meg lehet már oldani valahogy ?

CybeRick
Telenornál is kijött a Symbian Anna

Nekem mostmár nem fagy le a készülék, ahogy bejött ez az uj szoftverfrissités nagyon segitett és mostmár semmi bajom nincs gyors és nem fagyle a telefon de letöltöttem az ovi mapsról az egész európás térképet, de még mindig azt irja hogy gps-re várakozás.
nemtudom meddig irja még ki.:D
ForzaInter
hát én úgy tudom az új telók akksijait nem kell..

Yo, Bitch!

Mr_no_NaMe
BL-5CB akksi van benne, és egy totál alap telefon. Biztos, hogy nem kell?
Ez új <#wow1>
ForzaInter
mai telók akksijait nem kell kisütni..

Yo, Bitch!

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Tudom, hogy a két telefonnak köze sincs egymáshoz, de talán itt is választ kapnék a kérdésemre.

Vásároltam ma egy Nokia C1es telefont, és most állnék az akksitöltés elõtt.

Nekem már herótom van az akksizavaroktól, a lemerülésektõl, most egy olyan telefont vettem, amivel lehet telefonálni, nyomkodni a gombokat kényelmesen, ébresszen, és BÍRJA SOKÁIG. Tehát ilyen tök alap, csak mûdködjön.

A kérdésem az lenne, hogy léteznek bármiféle technikák, az akksi feltöltéséhez?
Tehát, hogy a lehetõ legjobban meg lehessen csinálni, hogy a lehetõ legtovább bírja amennyire csak képes?

Értem én ezalatt, hogy mennyire merítsem le, és mennyi ideig töltsem, hányszor töltsem és ilyesmi. Totál teljesen merítsem le (kikapcsol magától, bekapcsolom, nyomogatom hogy megint kikapcsoljon) tehát, hogy erre van e szükség. Hogy csináljam, hogy a legjobb legyen? És utána hogy szabad töltenem, hogy ne tegyem tönkre? Ez lenne a legfontosabb számomra, hogy sokáig bírja szuflával.

Ha valaki adna pár tippet, tanácsot, azt nagyon megköszönném :)
DonZorro
Nekem is Telenoros. A saját cuccával frissítettem:

Beállítások/Telefon/Telefonkezelés/Eszközfrissítések...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Leírnád, hogyan lehet frissíteni rá? Próbáltam Ovi Suite-tal meg Nokia Software Updater-rel is, de nem talál újabbat a 14.002-nél. Telenoros a készülék, lehet emiatt?

DonZorro
ÚJ SOFTWARE ÉRKEZETT MA REGGEL:

Symbian Anna
022.014
2011.07.05

<#worship><#worship><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sziasztok! Ha érdekel valakit egy kártyafüggetlen ezüst C7, akkor írjon. <#wave>
Dj Tommy
Fájlkezelõ->memóriaegységre rányomsz hosszan és elõugrik a kis menü, ott lesz a formázás.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Azt hol kell?
Dj Tommy
Akkor szerintem szerviz lesz a sorsa, bár még a memóriaegységet leformáznám elõtte.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Beirtam de még mindig lefagy.
Dj Tommy
Nyomd meg a hív gombot a fõképernyõn és oda írd be a "kódot".

A szoftverét ujraraktam már a telefonnak, de memóriakártyája nincs csak belsõ, külsõt nem vettem még. Hogyan formázzak?
Dj Tommy
-Ha kiveszed a memóriakártyát akkor is fagyogat?
-Ha velem történne ez, akkor én "formáznám" a szoftvert a *#7370# kóddal(de elõtte akkor mentsd le a számodra fontos dolgokat)
-Ha ez sem segít, akkor sajna szerviz, vagy elõtte egy szoftver újrarakás.

ráimentem hogy offline de ugyanugy csatlakozik a datahoz. Lefagyasok pedig meg a pinkod írása kozben is tortenik meg barhol lefagy meg a menüben is
Dj Tommy
Elindítod a progit->bal oldali menü alul->internet->kapcsolat->offline.
A fagyás csak a mapsnál jelentkezik, vagy máskor is, pl böngészés?

Sziasztok!

1 hónapos nokia c7-em van a telenornál vettük és lefagyási problémáim vannak. leggyakrabban a térképeknél pár másodperc alatt lefagy és magátol ujraindul de még PIN-kódot se kér és mindenbõl ki is lép persze. Mi a baja? szoftver a legujabb van rajta az ovi mapsbol és a készüléknek is.
Továbbá még olyan problémám is van hogy az ovi mapsba csatlakozni akar a telenor datához és a telenor onlinehoz. hogy tom kikapcsolni? uton nem lehetek wifin az a baj. :(( légyszi segitsetek
Randelz
Vagy .. Alkalmazások\Iroda\Fájlkezelõ\ és ott mindent megtalálsz

Dj Tommy
Elõadók és albumok résznél kiválasztod az adott zenét, majd "ráböksz" ezután amelyik zenét törölni szeretnéd, ráböksz hosszan és elõjön egy menü, ott lesz a törlés.

Helló mindenkinek!
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a c7 zenelejátszójából hogyan lehet zenét kitörölni,mert nem bírok rájönni.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Már megvan, kivették ezt a funkciót!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Üdv!

C7-tel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Elsõsorban GPS: miért van az, hogy nem talál GPS jelet ?? A beállításoknál a beépített és a kiegészített GPS van engedélyezve, a hálozatalapú nem, és a szervert is letiltottam. Állok a 10 emeletes tetején, és percek óta semmi. Mellettem egy Samsung Galaxy Ace ~20 mp alatt megtalálta a jelet. Ovi Maps-szel próbálom... De telepítettem egy másik programot, (LeGPS Data), csak a GPS adatokat mutatja, de az se lát semmit. A másik: ha az áruházat indítanám, miért fogad az folyton, hogy "nem sikerült kapcsolódni a szolgáltatáshoz" ?? Még egy a végére: tudom, gyárilag nincs AC3 támogatás, de valahogy nem lehet megoldani rajta?

zoliii
Apámnak van ilyen telója. Az létezik, hogy hívásnál néha azért fagyott ki a mobil, mert régi sim kártyával használta, a telefont? Valami frekvencia dolgot magyarázott Apámnak, az eladó a gsm boltban.

Sziasztok! Az újrahívás nem mûködik ebben a típusban? Ha igen, hogy kell beállítani?

Köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ajem kisa
<#confused>Nemtudom akkor, nekem ez mindíg segített! Csinálj soft vagy hard resetet, de gondolom mondani sem kell, hogy mentést elötte készíteni!:)

újraindítással már próbálkoztam többször is, de ez most kevésnek bizonyult...más ötlet?
ajem kisa
Inditsd ujra, nálam is volt ilyen, nemtudom miért csinálja!:S

sziasztok
vmit valsz. elállítottam a c7-esemen és a kijelzõn nem jelenik meg az "1 új üzenet", ill. "1 nem fogadott hívás" felirat. hogy tudom visszacsinálni? köszi
Ovi suite-on frissítettem, és én szivem szerint csak wifi-znék, de nem enged letölteni ovi áruházból csak csomagkapcsoltban. Nem értem, e52-ön mindig csak wifiztem. Utálom ezt, bár van 500 mega netem, most az elején sok kéne. Elvégre mobil, ne kelljen már mindent gépról letölteni...
ajem kisa
Telenorral vigyázz, az egyik ismerõsömnek 20.000Ft-os számla jött ki mert ráklikkelt az sms-ben lévõ linkre amin keresztül frissített, és ~30mb-os adatforgalma volt csak abban a hónapban! Persze kifizette, én lehet vissza is adtam volna a telót a szerzõdéssel, vagy kifizettem volna csak a telót, de nem maradtam volna náluk! Sehol nincs ilyen! Wifin kell az ilyeneket csinálni vagy ovi suite-en keresztül!

Köszi,a frissítést megcsináltam tegnap. Ha csak wlan-on vagyok, az ovi kiírja, nem tud csatlakozni, be kell állítanom, hogy rákérdezéssel engedje a mobilnetet és csak azzal megy fel. Lehet nem jól állítok be valamit, elmondanád, neked hogy van? Az e-mail-t is alig tudtam beállítani emiatt, wlan-os környezetben nem csinált semmit, csak mikor azon kívül voltam, engedte.
CybeRick
Ha wlan van beállítva kapcsolatnak, azon kellene felmennie (nálam így mûködik)
Frissíteni lehet otthon, nem jár garanciavesztéssel.

Ja, és mégegy kérdés. Az ovi suite folyton felajénlja a szoftverfrissítést, de nem tudom, meg lehet-e csinálnom. Nem veszti el ezzel a garanciáját? Telenoros vagyok
Sziasztok!
Két napja vettem egy c7-est, és az lenne a kérdésem, hogy az oviba mindig telenor online-on keresztül tud-e csak bejutni, vagy van lehetõség, hogy wifin keresztül? Mert hiába van a wlannak prioritása, mobilneten csatlakozik mindig. Köszönöm a segítséget!
Nica
Köszönöm szépen <#integet2>.

ajem kisa
Üzenetek->opciók("gomb" bal lent)->beállítások->sms...

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hogy tudom beállítani az sms-nél a kézbesítési jelentést? Mert ha most küldök egy sms-t akkor nem tudom, hogy a küldött megkapta-e az sms-t, mert nem kapok róla visszajelzést!

Köszi!

Az a baj, hogy akkor csak rezeg és nem csörög! De egyébként sikerült megoldani.

Sziasztok!

Nagyon ügyesen uninstalláltam a csevegésemet és a közösségi hálózatokat a C7-emrõl. Sehogy sem tudom õket visszavarázsolni! Valaki tud ebben segíteni? :-(
(Lentebbi problémát /nem magyar/ sikerült megoldani home made. :-))