Nokia C7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybeRick
Gyári böngészõ viszi simán a youtube videókat.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Flash-et miért nem játssza le? Mert a youtube-ot nem viszi se az alap, se az Opera...
ajem kisa
Köszi az infót!
Nálam a mobil adatforgalom csak rákérdezéssel jöhet létre, de mivel otthon voltam így a wifin keresztül húztam le a cuccot.
A telenor meg egy ritka tetû cég lett, nagyon sokan panaszkodnak hogy milyen lehúzási trükköket csinálnak, amibõl sajnos én is kaptam ízelítõt a másik elõfizetésem kapcsán. A T-Mobile-t nem ismerem, olyan nincs a családban, a Vodám az van de velük még nem volt ilyen gondom... eddig.

ajem kisa
Pár dolog csak!
-új verzió ovi store
-ovi maps(vonat,metro.. realtime, alert,stb..)
-javítása a szinkronálás a "Mail for Exchange" a szerver "Exchange 2010 SP1" között
Viszont egy ismerõsöm C7-re kapott ugyanígy sms-t, leszedte, a telenor meg kiszámlázott az elõfizura +15.000Ft-ot!!!
Azt mondták neki, hogy annyi volt az adatforgalma! megnézettem vele, és 27mb volt a telóban összesen, és ez a pr1.2 is csa ~1mb...dúrva lenne ha 30mb 15.000Ft lenne!?

Ma kaptam egy SMS-t a NOKIA-tól, hogy szoftverfrissítés érhetõ el. Frissítettem is és most jelenleg ez fut rajta:
- Verzió: PR1.2
- Szoftververzió: 014.002
- Szoftververzió dátuma: 2011.03.01.
- Egyedi verzió: 014.002.278.01
- Egyedi verzió dátuma: 2011.03.24.
- Nyelvi csomag: 014.002.04.01
- Termékkód: 059F464
- Böngészõ: 7.2
- Flash: 4.0
- Java: 2.1
Egyelõre nagy változást nem láttam és eddig nem is találtam leírást hogy miben módosult az új verzió a régihez, (013.016), képest.
A NOKIA hivatalos szoftverfrissítõ weblapján még nyoma sincs az újításnak.

DummyBoy
Egy kis offtopik:

Nem emlékszem melyik topikban volt téma, hogy az Opera Mini és az Opera Mobile Turbo nem kezeli le az sg.hu fórumbejelentkezését ...

Na a 6-os Opera mininél ez végre mûködik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CybeRick
Korábban N95-8Gb-om volt. Annak a 5Mpx-es kamerája magasan verte a C7-esét. 😞 Azt kellett volna inkább belerakni autofókusszal, nem ezt a EDOF kamerát. Értem én hogy gyors, de a minõsége borzalom. Videó oldalon viszont szépen dolgozik.

Azért ez még mindig "csak" egy telefon, viszonylag erõs hardverrel. De azért szerintem jól összekalapálta a Nokia mind a vasat, mind pedig az Op. rendszerét. Tudom hogy sokan, (fõleg a teszteket írók), fanyalognak hogy túl unalmas, nem elég látványos és az android az isten, meg stb.
Nekem pl. majdnem jó így ahogy van. Hogy mi a majdnem?
Hááát, 8 megapixel ide vagy oda, azért ezt a fix fókuszos fotóapparátot elfelejthetnék már....<#szomoru2>

CybeRick
Nálam sincs probléma a C7-essel 😊 Most legfeljebb a frissítéseket figyelem, mikorra várhatóak. Sajnos 1 dolgot hiányolok nagyon: AC3 Codec.
Amíg nincsen, kénytelen vagyok az AC3-as 5.1-es audió sávval rendelkezõ filmeket lekonvertálni. Videó codec probléma viszont még eddig nem volt. Párom tegnap nézelõdött a telómon, kipróbálta. Túl gyors volt neki, SPB Shell meg van rajta táltosodva 😊. Páromnak egyébként LG van.

Jó hosszú csend van a fórumon, úgy látszik mindenkinél minden rendben van, ahogy nálam is.<#mf1>
Pedig nekem elég döcögõsen ment az ismerkedés vele.
Idõközben a lányom is kikönyörgött magának egy C7-est, mert a SE x10 Mini Pro nem igazán jött be Neki. (Na annak a fórumát lessétek meg, elképesztõ hogy mikkel bajlódnak az ottaniak.)

ajem kisa

ajem kisa
<#smile><#eljen>

Köszönöm a segítséget,úgy néz ki minden ok.
ajem kisa
Az elõzõ szövegemben a kék linkre klikk, és ott csak a "beépített gps"-t hagyod kipipálva!

Segíts még abban légyszi,hogy hol tudom kikapcsolni??
ajem kisa
Ha nemakarod használni csak a beépített gps-t, akkor kapcsold ki a kisegítõ lehetõségeket!
Amikor megvettem, még várni kellett, hogy átváltsák az elõfizut, és 1-2 hétig nemvolt net a telón, és másodpercenként dobta fel az ablakakokat, hogy nemsikerült...blablabla...aztán rájöttem, hogy a gps okoskodik (anélkül, hogy beléptem volna valahova is)!
GPS

sziasztok
Elvittem szervízbe a C7 -et gond nélkül kicserélték a készüléket.Az újon nem frissítettem a szoftvert.Most mûködik a navigáció,csak idõnként feljön,hogy: Hálózati kapcsolat szükséges.Megad hozzáférési pontot a csatlakozáshoz? Igen vagy nem válaszlehetõséggel. Akármit nyomok egy kis idõ után megint jelentkezik a kérdés.Segítséget szeretnék kérni,remélem csak beállítási gond.
CybeRick
Carbide.ui 3.4 Theme Edition

Egyébként ami S60v5-re jó, ezen S^3-on is megy.

CybeRick
Szia! Nem tapasztaltam, pedig én is mindig frissítem, ha jön hozzá update.
SzQk - nem tudok róla hogy lenne, de elképzelhetõ. Utána is nézek. Igaz én SPB mobile Shell-el használom, így annyira nem is érdekel milyen témákat adtak ki eddig.

Sziasztok
Szeretném megkérdezni,hogy valaki tapasztalt olyat hogy a nokia C7 a navigációkor lefagy?Van mikor már a cím beírása közben.Lafagy majd magától kikapcsol és vissza kapcsol.Mindent frissítettem rajt az ovin keresztül,de utána is ugyanezt csinálja.
Valakinek valami ötlete.Szoftverhiba lehet,vagy vigyem szervízbe?
Témakészítõ program ehhez az oprendszerhez van már valahol? Mert normális témákat én nem találtam, az ovisokról nem is szólva...
ajem kisa

Akkor újra felteszem ezt a kérdést, hátha valaki......
A régi 6300-ás Nokiámmal ha olyan valakit hívtam aki épp mással beszélt, akkor kiírta nekem hogy "Várakozás". A C7-bõl ezt kihagyták? A hívásvárakoztatás be van kapcsolva és mûködik is, mert ha beszélek valakivel és közben befut egy másik hívás, azt úgy jelzi ahogy kell.

CybeRick
S^3 PR 2.0 megjelenés

Remélhetõleg hamarosan nálunk is 😊

Akkor köszönöm szépen! 😊
Az üvege tényleg nagyon strapabíró, szerintem hosszú távú használat után is csillogó és karcmentes marad. De valószínûleg ezt nem lehet majd elmondani a telefon többi részérõl. A hátlap alsó harmadának közepén már nekem is van kopásnyom, pedig alig egy hónapos és vigyázok is rá.
Lenne egy kérdésem is.
A régi 6300-ás Nokiámmal ha olyan valakit hívtam aki épp mással beszélt, akkor kiírta nekem hogy "Várakozás". A C7-bõl ezt kihagyták? A hívásvárakoztatás be van kapcsolva és mûködik is, mert ha beszélek valakivel és közben befut egy másik hívás, azt úgy jelzi ahogy kell.

CybeRick
Ugyanazt az üveget kapta, szintén Gorilla glass <#vigyor3>Azaz nagyon jól bírja. Még egy karc sincs rajta. A hátlap nekem már picit zsebkopott, de nehéz észrevenni. Eddig 2x ejtettem le, de nem sérült egyáltalán.

Hali. Nekem van egy N8-am, és annak ugye Gorilla képernyõje van(nem lehet megkarcolni). A C7 képernyõje hogy viseli a karcolódást? Mert az N8-at se zsebben kulccsal, meg késvagdosással se lehet.
Sziasztok! Nokia C5 00m van elõfizetéssel! Állítólag lehet vhogy vmi kóddal ingyen facebookozni rajta wifi nélkül! Hogy nem tudja vki?
Azért is gondolom ezt mert az alkalmazásoknál, ahol a netes oldalak vannak csak a facebook kezdõlapja jön be, de ha pl. be akarok lépni már hozzzáférési pontot kér (wap, stb. ilyenek)!

THKS
aasad
DonZorro
Ma frissített az OVI!!! PR1.1; 013.016; Verzió:2011.01.27; Egyedi verzió dátuma:2011.02.09; <#taps><#pias><#law><#vigyor2><#szeret><#smile>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Ha WPA2 van beállítva akkor nem tud csatlakozni a telcsi a WIFI-hez sehogyan sem. A netet megosztottam a laptopon amikor készíti a kapcsolatot, akkor rányomok az "internet megosztása" opcióra... További ötlet???

CybeRick
Használj WPA-t, WPA2-t. A gépen is meg kell osztani a netet.

DonZorro
Srácok egy kis segítség kéne:

Van itt ugyebár ez a NAGYSZERÛ telcsi. Van egy mini laptop WIN7-el, mobil nettel, meg egy WIFI is van ugyebár.
Namost, elkészítem az "adót" WEP titkosítással, meg is találja a telcsi, csatlakozni is tud rá, de a NET-re már nem megy fel... <#rinya>

Azt írja, hogy "érvénytelen szervernév"... <#confused>

Valaki tud ebben segíteni???

http://mobilcuccok.wordpress.com/

C7 játékok, alkalmazások, témák, hírek tesztek ingyen
Érdekes ez a telefon!
Az milyen már, hogy a saját akkumulátor töltöttségjelzõje napok óta megragadt 100%-on, bármennyit is használom?
Márpedig használom rendesen, sokat telefonálok, wifi-zek, a bluetooth is mindig megy, stb.
Most az OVI-ról rátelepítettem egy Battery Monitort, ami rögtön mutatta hogy 63% a töltöttség, miközben a saját még mindig a 100%-os töltöttséget mutatja.

ajem kisa
PR 1.1 Ovi suite-en keresztül!

DummyBoy
Valószínûleg megjön az majd, csak lehet hogy kicsit késõbb. 😊

Na én ugyanígy, oszt semmi. De legalább Neked összejött és tökre megvan.<#taps>

Úgy látom hogy egyelõre sokaknak nem sikerül, úgyhogy várni kell..... türelmesen..... nagyon türelmesen.<#confused>

Kipróbáltam hogy hálózati támogatás nélkül milyen gyorsan talál mûholdakat a GPS-es rész. Szerintem teljesen rendben van, mert egy perc alatt kész volt a navigációra, pedig autóban ültem.
Sokkal gyorsabban a Garmin 3790T sem talál magára hidegindítás után, pedig az sem régi darab.

DummyBoy
Én? 😊

Bementem a menübe - Alkalmazások - Eszközök - Szoftverfrissítés menüpont ...

És ott felajánlotta, hogy készülék sw frissítés elérhetõ ...

smartnews.hu - C7 új Firmware

Szolgáltatóktól sosem veszek telefont, független párti vagyok.
Az az érdekes, ahogy az elõzõ hozzászólásomban írtam, hogy a NOKIA oldalán sincs semmilyen C7 frissítés. Pedig próbáltam több ország NOKIA weblapját is.
Te honnan szerezted az új szoftvert? (Már ha nem titok.)

DummyBoy
A típusjelölés mindig RM-675 - az a C7-es kódja.

Hmmm ... ezek nem valami szolgáltatói cuccok? (Pannon, Voda?)

Azoknál lehet késik a frissítés ...

Nekem ugyanez a gondom, csak nálam az egyedi verzió magasabbnak mutatja magát, viszont régebbi:012.003.278.01 - 2010.10.28
A fene sem érti ezeket.<#shakehead>
A Te típusjelölésed is RM-675, vagy valami más?
Az az érdekes még, hogyha felmegyek a NOKIA oldalára és úgy keresek rá a frissítésre hogy nem is jelentkezem be, a C7-re alapból azt mondja hogy nincs hozzá frissítés és nem kér semmilyen adatot a telefonról.<#conf>

DonZorro
Nekem a 012.003 verzióra sem talál semmit sem sehol.

Egyedi verzió: 012.003.271.02 - 2010.11.08
Nyelvi csomag: 012.003.04.01
Termékkód: 059F206

Hogyan tudnám frissíteni erre az új verzióra??? <#confused><#confused><#confused>

A termékkódom 059F464
Valami régi szart sóztak rám az Extreme Digital-nál?

DummyBoy
Wow ... az nem mai gyerek ... Mi a Product Code-od?

Mellesleg ezek a kapacitív érintõ cuccok nem igazán tudom milyenek lehetnek, de tuti nem olyanok, mint az eredeti rezisztíves ceruzák 😊

GIGATEL

Itt 3.500,-Ft
Köszi