Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Úgy írják a címben, mintha biztos lenne. Ráadásul tele van fosva reklámmal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Parasite Eve 2, best game EVER!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát azért nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg pc-re.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy se egy milyen volt a gyerekkorod topik ez csak ahányszor visszanézek ide még mindig sírnak hogy nem jön ki pc-re, eleve minek kellett a topik az csak pletyka volt hogy valaha is kijön pc-re.
Ez meg pont az a játék amiért megéri venni egy boxot utána meg úgyis rájön az ember hogy megérte megvenni flash letölt és boldog ennyi.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Én is ezt tettem. Amúgy az alapjáték rettentõ hangulatos volt, bár multiba lett volna az igazi. Undead nightmare viszont nem tetszett. Rettentõ idegesítõ volt, alig volt lõszer, sokat kell utazni, nincs gyors utazás mint a másikba. hamar újraélednek a zombik. Kb 3 órát játszottam vele azt meg is untam. De az alap játék kihagyhatatlan.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
[merlinw.org]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sztem nem csak én tenném ezt, de õk tudják, hogy mennyiért adják..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
RDR frencsájz az elõzõ genbe sem jött ki pécére, és most sem fog valószínûleg. Lesz GTA V majd meg jön nemsokára az LA Noire.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10