Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát barátom, a kor nálad sem párosul intelligenciával.

[merlinw.org]

akyyy
még banner is van meg FAQ de ugyse jön pc-re muaha

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

shaddam
Üdv a hazai mainstream gémer média világában

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Mekkora egy rakás fos ez az oldal. <#levele><#levele>
Úgy írják a címben, mintha biztos lenne. Ráadásul tele van fosva reklámmal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
<#banplz> Imádom hogy egy fingásból is lehoznak egy címlapsztorit 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Seth
A lovas rész elmehetne RDR-nek is, gondolom ezért lett linkelve.

PSN ID.: Beegabor

ffxi
<#confused>

Fákjúal!

MerlinW
"While the official trailer announcing the game was running on a PC, the game will be released for the current generation of video game consoles. A PC release is still unknown"

[merlinw.org]

shaddam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Metal Gear Solid V: The Phantom Pain will be released on the Sony PlayStationŸ3, the Sony PlayStationŸ4, Xbox 360Ÿ, and the Xbox OneŸ"

AnuluWork
Khm. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Õ maga portotlja azóta is LOL<#banplz><#idiota><#taps><#nevetes1><#lama>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
A kormány kapja be!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
Mazur meg kapja be

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

shaddam
De a GS megírta 😄DDDD

2. rész mellé ingyen adják majd

gabo91
Lét éve jelent meg... ha eddig nem csinálták meg a portot ezután már nem fogják....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Basszátok meg: Mindig, amikor látom, hogy fenn van a topik, azt hiszem, hogy van hír, hogy jön. De nem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

wollnerd
Én meg is kaptam az Xboxot. Azon nyomom. -.-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DarkSector
-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Szinte 100% hogy nem lesz!

Next PC upgrade: 2022

Most akkor végülis lesz, vagy nem lesz a játék pc re?
gabo91
Ps, nem box. Amúgy van játék dögivel ami érdekelt de nem jött ki pc-re. (hozzáteszem addig a napig utáltam a konzolokat teljes szívembõl, amíg meg nem vettem ezt) Irányítást pedig megszerettem. Tény vannak játékok amiket konzolon sose játszanák csak pc-n. pl. skyrim. Viszont van amit pc-n nem játszanák de konzolon meg szeretem. Aztán van ami mindkettõn egyformán élvezhetõ. pl. gta4 (rdr is ilyen lenne).

Hát azért nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg pc-re.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

CalebJoe
Ki a tököm beszél animékrõl látom értelmezted a szövegemet, egy szóval sem írtam hogy fanboy lennék csak mert a pc mellett van konzolom is, azért maradtam volna le egy ilyen fasza játékról mert nincs gépem hozzá, még ezen kívül sok jó cucc nincs pc-re ezért írtam hogy érdemes venni ezen nincs semmi fanboyság.
Seth
Ugyanilyen vagy, csak az ellenkezõje a véleményed

PSN ID.: Beegabor

Büdös Bohóc
takarodj már te konzolanimefanboy, hánynom kell az ilyenektõl

CalebJoe
mi se ültünk ott egyfolytában mivel pénzbe került

Amúgy se egy milyen volt a gyerekkorod topik ez csak ahányszor visszanézek ide még mindig sírnak hogy nem jön ki pc-re, eleve minek kellett a topik az csak pletyka volt hogy valaha is kijön pc-re.
Ez meg pont az a játék amiért megéri venni egy boxot utána meg úgyis rájön az ember hogy megérte megvenni flash letölt és boldog ennyi.
tommygear
én a barátokkal, haverokkal a szabad levegõn nõttem fel, nem egy játékteremben 😄
CalebJoe
ha ezeken nõttél volna fel az Arcade termekben te is többre értékelnéd, na mindegy hagyjuk amúgy se az a topik
tommygear
sok ész nem kell hozzá, megtanul az ember 2-3 kombót azt annyi, marha izgalmas
Büdös Bohóc
egészségedre

CalebJoe
neked lehet húgyszar de nekem a legjobbak
DarkSector
Meg tud szokni a napokban is volt rá példa, inkább úgy mond hogy : NEM AKARJÁK megszokni...

Büdös Bohóc
ami számít egy PC-s játékosnak az szinte mind megjelent PC-re is (sajnos RDR ugye nem), a többi csak húgyszar verekdõs játék, JRPG meg egy halom lebutított szar, amit kontrollerrel egy PC játékos az életben nem fog megszokni. RDR-el játszottam boxon pár napot, nem tudtam megszokni. Hiába szerettem magát a játékot.

tommygear
azt nem is írtam 😊
MerlinW
A gép lehet, hogy elavult, de a jó játékok sosem avulnak el.

[merlinw.org]

tommygear
generációváltás elõtt minek már xboxot venni? elavult egy gép az már nagyon
gabo91
emulátor? vegyetek inkább egy konzolt...
Én is ezt tettem. Amúgy az alapjáték rettentõ hangulatos volt, bár multiba lett volna az igazi. Undead nightmare viszont nem tetszett. Rettentõ idegesítõ volt, alig volt lõszer, sokat kell utazni, nincs gyors utazás mint a másikba. hamar újraélednek a zombik. Kb 3 órát játszottam vele azt meg is untam. De az alap játék kihagyhatatlan.

Rayden02
Amúgy a PS3-hoz már készülget az emulátor!
Elég kezdetleges még!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Az elkövetkezõ 10-20 évben ezt az oldalt nézzed,hátha lesz majd!<#nezze>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
😛

MerlinW
2021-ben, XBox emulátoron. Már ha túléljük az idei és a következõ néhány világvégét.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah...

JaSoN HuNTeR
lesz PC -s verzió?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mr_no_NaMe
Miért? Én adnék érte egy ötezer forintot max (kontrolerrel együtt, és mindennel).

Sztem nem csak én tenném ezt, de õk tudják, hogy mennyiért adják..
DarkSector
Ahoz képest igen de nem mérföldekkel, inkább médium.

tommygear
a pc-hez?
Shep
Konzolon ez nem túl gyakori dolog, érthetõ ,hogy nem tudja mit beszél 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Általában nem azért modolnak egy játékot mert KELL... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Totti5
Mivel millió játék jön egyidõben és mindig ugyan azok az arányok vagyis konzol >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> pc, így tök mindegy... ha pedig moddolni kell egy játékot az már rég rossz.

RDR frencsájz az elõzõ genbe sem jött ki pécére, és most sem fog valószínûleg. Lesz GTA V majd meg jön nemsokára az LA Noire.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10