Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ha 1 cím egyszerre jönne konzolra és pc-re sok esetben inkább pc-re venné meg, aki megveszi csupán a modok miatt.

Eladásokat a pc ugye a warez miatt veszélyezteti, tehát ha egyszerre jön pc-re, konzolra, akkor sokan lewarezolják.

Persze, aki leakarja az konzolra is ugyanúgy le tudja warezolni.

Lényeg a lényeg én még reménykedem, hogy Rockstarnak megesik a szíve a pc-seken RDR ügyileg (jobban örültem volna RDR-nel L.A. Noire helyett, de ez utóbbi is érdekel persze).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Nem mondtam hogy nincs, csak arányaiban nézve jelentéktelen sok esetben, pláne egy 10 milliós tételnél mint az RDR. Ha egyidõben kijött volna akkor talán elment volna PCre 1 millió és konzolra csak 9... a konzolos eladást ilyen mértékben veszélyezteti a pécés verzió csúsztatása vagyis kb sehogy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Büdös Bohóc
nem olyan egyszerû ez, de ebben az esetben mégis, mert már ott egy relative optimalizált meg kidebuggolt kód, ami vitte a gta iv-et, arra rá kéne építeni a változtatásokat, amik ebbe bekerültek + átrakni magát a játék elemeket és kész. Ez is leegyszerûsített formula, de tuti, hogy ninsc akkora munka vele, mint más játékokkal

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Multi miatt többen megvennék pc-re, mint a multi nélküli játékokat.

Véleményem szerint az átkonvertálás már nem akkora meló (ahhoz képest, amikor kezdetekben az egész világot a nulláról meg kell alkotni), hogy ne érje meg elkészíteni.

Gta 4-et is megcsinálták és nem mondható, hogy rosszul szerepelt pc-n.

Amúgy is a hátam borsódzik ettõl a "pc-n nincs eladás, csak konzolon" hozzáállástól. Ez egyszerûen hülyeség. Ha nem lenne eladás nem készítenének játékot pc-re egyáltalán, ez ilyen baromi egyszerû!

Ha van egy kész játék, amit csak konvertálni kell, akkor még ha 10 000 db is kel el belõle pc-n még akkor is megérné nekik... szerintem (mod társadalom meg amúgy is sokáig életben tartaná a játékot és sokan ezért is vennék meg.) És ez amúgy is üzlet, mint bármi más. A részvényeseknek igen is számít az a +10k-nyi eladott játék!

Végülis felesleges ezen filózni, úgyis csak Rockstaron múlik a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
"Kiadták a játékot konzolra, pc-re nem, hogy jól fogyjon konzolon"

A pécés eladás kb lófütty se így az nem dobja meg mérhetõen a konzolos eladásokat... elment 10 millió... szerinted az a pár tíz max 100 ezer mit számít már pécén?😊 GOTY verzióból már nem megy el számottevõ max pár 10 ezer.

Vaterán árulnak 3 led hibásat annyiért, meg lehet javíttatni 7000-ért. De persze kinek van ehhez türelme, meg ki tudja még, hogy milyen más baja van.

Te már magyarosíthatnád a neved TrollSL-re teljes nyugalommal.

Az, hogy hogy volt GTA4 esetében teljesen lényegtelen. Senki nem tudja, hogy esetleg Rockstar-ék nem fejlesztik-e éppen suttyomban.

Kiadták a játékot konzolra, pc-re nem, hogy jól fogyjon konzolon, majd adogatták hozzá a DLC-ket, pc-re még mindig nem, hogy konzolra vegyék, ezután ugye nemrégiben még kiadták a Goty kiadást és ezt is szeretnék, ha konzolon vennék.

Szerintem még totál idõben vannak (GTA4 is már több, mint 1 éves és még mindig állejtõ), szépen lecseng a Goty "láz" és utána én még látok esélyt egy bejelentésre. Grafikán meg így is, úgy is tuningoltak volna még a pc-s verzióhoz, így nem is tud elavulni. Szóval én még látok esélyt... ha jövõre nem lesz bejelentés, akkor tényleg nem jön. Addig meg még bármi lehet.

Shep
1 hónapja még 25 volt, most már csak 10. Megvárom mire ingyen lesz, ebben a tempóban karácsonyra várható 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

10k-ért mutatsz nekem mûködõképes boxot most megyek megveszem 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

lolSL
vegyetek konzolt baszki 10-15 ezer forint használtan egy fosbox, ráködöd a monitorra és végigtolod ami hiányzik az életedbõl aztán ki is dobhatod az egészet..

Seth
Jah, csak az a konzolos megjelenés után 7-8 hónapon belül megtörtént, ez meg már több mint 1,5 éve megjelent. Ha akarták volna már megcsinálták volna, különben késõbb már elavult lesz

PSN ID.: Beegabor

Végül is GTa 4 se lett pc-re. Azt se készítették el soha ugyebár (eleinte ezt nyilatkozták).<#nevetes1>

wollnerd
Megnézheted volna a letöltési linkjét...<#wow3>
Nem engedi letölteni ...
tehát...

EZ IS KAMU!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Skynet
Nem unalmas még?😊
Egy szaros ps2 emuláláshoz rendesen 3-4szer erõsebb pc kellett, akkor egy x360 emuláláshoz mégis milyen pc lenne elegendõ?😊
RDR pedig nem lesz pc-re,aki akarja vegyen rá valami lepukkant szar bogzot 20ezerért és tolja ki rajta ennyi.
gabo91
ez másik, vagy uagyan az lehet?
itt v1.4 van nem 3.2...<#wow3>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
Kamu.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
hangos lenne a net tõle ha lenne létezõ emulátor
egyszerûen kamu vagy vmi vírusos szar.

MerlinW
fogalmam sincs, én csak megtaláltam😊 Egy Box-os játékom sincs így nem tudtam kipróbálni, mûködik-e.

[merlinw.org]

No most 952-ben levö emuval menne az új Batman játék is, nekem erös vga-m és gépem van??
<#fejvakaras>

DarkSector
Had lám valaki erõs vga-s mutassa már meg.
De itteni ne neten egy kamuyoutube-os.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Miért kussol? a PIACTÉR lesz összevonva, zene, film, tv, és max XBLA, de ott sem minden lesz PCre gondolom, csak a multiplatform fejlesztések + egyes Live funciók... 360 játékok nem lesznek, ismétlem N E M.

CalebJoe
annak az árából veszel egy boxot
wollnerd
de persze akkor se hiszem el...
Az is a bajom hogy a microsoft nagyon kussol a win8-cal kapcsolatban...
A Xbox Live on Windows nevû szolgáltatásra gondolok hivatalos megerõsítésére..
(bocs a dupláért!)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
nagyon erõs videókari kell hozzá... ezt írták youtube-on...itt

DarkSector
Amúgy tudom én is mi a helyzet, de kiváncsi voltam milyen, de tudom mi merre hány méter.
De a GC-WII emulátor is érdekes mód megy, míg a PS2 itt-ott az Xbox meg csak Halo 2-vel
Gondoltam ez egy fejlesztés alatt álló kezdemény, és legalább a menü bejön de hogy is gondolhattam ilyet. 😊

Most nekem 3DS emu kéne inkább.
Az még hihetõ lenne, és arra is érdekelne 1-2 gém.

Vagy menne a Black legalább! PS2 vagy Xbox emuval.

DarkSector
A vicc az hogy be se tettem még bios-t se, nemhogy iso-t...nomeg hol a menü többi része??? 😊

DarkSector
Persze elfut...😄
Jaja csak nekem írt ki egy kamu szöveget. 😊

CalebJoe
Kamu, a videókon gyengébb gépen is lazán fut néhány gyereknek na persze még a sima box emu se mûködik a ps2-es is csak most érte el a játszható szintet.
DarkSector
<#nevetes1>

DarkSector
oks, de a többi emuhoz miért nem kell?
Ez akkor valóban megy valamilyen szinten, vagy egy kamu?

MerlinW
Öööö minden fizetõs alkalmazáshoz kell valamilyen kulcs, serial, aktiválás. Ez sem ingyenes. Nem a tömörítvényhez kell a kulcs, hanem a program használatához.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah. 😊

Fpocok
Én sem hallottam még ilyenrõl. Ez olyan, mint amikor a becsomagolt avihoz kódért kell menni valahova 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Serial egy emulátorhoz, az kapásból vicces tud lenni. 😊

MerlinW
Itt az emulátor

Elindul, úgy is néz ki, van BIOS is hozzá, de miután nincs BOX játékom, kipróbálni nem tudom. (serial-t kér, az mellékelve van egy txt-ben)

[merlinw.org]

wollnerd
Ja, nem figyeltem hogy csak egy mappát nyitott meg az iso-hoz.
De hozzá se ért a File menüponthoz!

wollnerd
Nagyon kamu!!!!!!!!!
Ez a hülye megpróbálja leleplezni hogy ez valójában videó!
mikor kiválaszthatná az iso fájlt (a kamerája nem is látszik a fájlmegnyitó ablaka egészén hogy a "Megnyitás" gomb látszódjon) ráadásul "óvatosan" bezárja az ablakot, ami a "Mégse" gombbal egyenlõ!!!

Idióta!

DarkSector
Kamu. 😊

sherlock1
fake

http://youtu.be/4v8qae11_-M

joceruza
Ez nagyon-nagyon tetszik! Lehet full képernyõbe is nyomni? Mekkora masina kell hozzá?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

DarkSector

DarkSector
Van de engem pc-n is érdekel személyszerint minden gém, erre bejön trollkofdni, a srác, nem fura neki hogy eddig semmi vita nem volt, õ leszarozza a konzolokat, ami flémkeltés. És lekonzolfanboyoz mert helyrerakom a ködös ismereteit.

De van topikja.

DarkSector
kérdés ki a konzolboy? Én csak elmondtam milyen baromságokat irsz, ez nem boy-ság...

Fpocok
Pls kicsit nyugodjatok le. Mindketten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Büdös Bohóc
ahogy jöttél úgy fogsz menni is

Totti5
Nincs PCs RDR.

Büdös Bohóc
egyáltalán mit keresel itt konzolboy a pc-s rdr topikban?

DarkSector
Te sem figyelsz. Jólvan! 😊