Tarr Kft.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár. az normális, hogy pár óránként, magától IP-t cserél a modem/router? Azt, vettem észre, hogy ekkor 1-1.5 percig nincs net se. Majd napok alatt kiderül, ilyenkor mi van.
Na, most, valamelyik nap olvastam a számla mellé adott hírlevélben, hogy most, ha minden igaz március hónaptól sávszélduplázás lesz. Valami tapasztalat? Bár, lehet, hogy csak a vezetékeseket érinti a dolog, a vezetéknélküliek (Tányéros net) kimaradnak ebbõl? <#fejvakaras>#fejvakaras> Utoljára 2010 nyara körül volt errefelé sávszélemelés, azelõtt, meg 2008 vége/2009 nyara (körülbelül ekkor) közt valamikor.
Sávszél-emelés nem lesz mostanában? (Pláne felfelé).
Lassú a net, a ping ha az jó 20-25ms körül van, most nem, sokkal több, viszont a lefelé is csak 10-15* lassabb a sebesség, felfelé is csak a kétharmad/fele/harmada (változó), a kelleténél. Speedtest-en a kapcsolódási idõ ami sokáig tart, míg felcsatlakozik a legközelebbi szerverre, akár letöltési, akár a feltöltési sebeség mérésekor.
Speedtest:
Karbantartás miatt lassú, vagy egyéb ok miatt vacakol??
Felháboritó ez a dolog!

Amúgy ideiglenes megoldás volt a netkimaradásaimra a modem újraindítása, csak kinek van kedve 5-10 percenként újraindítani a modemet?
FP 30, Csepelen, és képesek ilyen netet adni...Sebességgel annyira nincs gond, az áltban megvan, de mértem már 0,2 megát 1500 as pinggel.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Edit: viszont az semiképpen nem jó, hogy csak szimplán nem fizeti be a netet, mert azt utólag úgyis behajtják.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
*Az itt közölt le és feltöltési sebesség az elméleti maximum értékek. A valóságban ettõl eltérõ értéket is tapasztalhat. A garantált sávszélesség értékek az ÁSZF-ben találhatóak meg.
NET 2M esetében ez 256/64 kbit/s
NET 5M esetében ez 2560/512 kbit/s
NET 10M esetében ez 5120/1024 kbit/s
NET 15M esetében ez 7680/1536 kbit/s
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Pfff.
Én már nem hívom fel õket mert egyszer úgy fel idegesítettek telefonon,hogy azt mondtam nekik felmegyek személyesen és nagyot beszélgetünk.
Napi több száz telefont fogadnak állítólag az ügyfélszolgálaton.Én azt mondom hagyják abba ne folytassák tovább és így a hûségszerzõdéseket törõljék!
Külföldel van kapcsolatom de nagyon sokszor se skype semmi nincs
★ 汤姆 李
Másik az h magyararszági weboldalakkal nincs annyi gond, azok rendesen jönnek! De külföldi szervereken lévõ weboldalak katasztrofálisak. Mai youtubezás is igy éjszakra maradt 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igazából kábel tv szolgáltató, de most már telefont és internetet is biztosít.
Én mondjuk biztos nem mennék hozzájuk úgyse, hogy a TV adás tõlük jön.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mas, de hasonlo gond: En PR-es (80/25M, ex-digi) vagyok,par hete belfoldre nagyon jo a pingem barmikor. Külfoldre viszont keso delutan, estenkent nagyon megugrik, delelott ejjel jo. Pelda: a frankfurti szerver delelott, ejjel ping ~50, estenkent ~130. Azt hittem nalam van a problema, de mas Pr-esnel is ez van, es egy inviteles ismerosom is panaszkodik hasonlo szituval. Esetleg ezt megnezne mas is? megeshet, hogy kulfoldre van vmi gond a szolgaltatoknak.
fuck mmo's..i.,
graz -t kiválasztom és szinte befagy le se tudom mérni! Persze volt mikor jó volt és 20 ping volt! Mostanában teljes förtelem! Zalaegerszegtõl 15 kmre!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TV-t illetõen is elég negatív véleményen vagyok róluk. Kezdetek óta kábel tv-nk volt. Eleinte a Zelka néven futó céggel kezdtünk, majd a Tarr megvette õket. 50-60 csatornáért hûség nélkül elkértek 6ezret. A pohár nem rég telt be velük amikor az értékesebb csatornákat vagy magasabb csomagba vagy ingyenes csatornával kipótolták. Plusz ami fura, hogy nálam és szomszédomnál is a legutóbbi Tarr kft-s akciózás óta bizonyos csatornákon pattog a hang vagy elsötétül a kép.
Gondoltuk, ennyi pénzért, ilyen csatornákat és minõséget nem kérünk, így mára teljesen megszabadultunk a Tarrtól. Így most T-Home-os telefon mellett van T-Home SAT tv és GTS-Datanetes net. Megjegyzem a kép és hang tökéletes, és végre van Comedy Central is. Ami Tarrosként mindig is hiányzott, South Park és Family Guy kedvelõként. Szóval nem bántam meg a váltást, sõt nem értem miért csak most szabadultam meg ettõl a nemtörõdöm, pofátlanul kapzsi Tarr Kft-s bohócoktól.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -