H.A.A.R.P.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én mostanában azt olvastam egyik helyen(beszélgettek cseten), hogy igazából elfordult a Föld tengelye és azért van ez. Másikuk azt mondta, hogy vagy a mágneses tér fordult el...nem tudom, ebbõl mi lehet az igaz?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Kérdezett valaki egy helyen és arra a válasz ez volt:
"A tobozmirigy az agyban található, és... A tobozmirigynek valóban a fényérzékelésben van szerepe, de itt nem csak a hétköznapi értelemben vett fényrõl van szó, hanem olyan elvont dolgokról is, mint amire azt mondjuk, pl az értelem fénye, a lélek fénye (a kisugárzás, az auralátás), stb. A tobozmirigynek valóban hatalmas szerepe van az élet, a világ összefüggései észrevételében, ill. észre nem vételében, és a magasabb, a fizikain túli érzékelésben is. A harmadik szemhez, azaz a megérzések, látomások, médiumitás stb. otthonához kapcsolódik.
A kérdés jó, talán túl jó ahhoz, hogy az emberek megértsék a legfontosabb rendeltetését. Azt, hogy úgy mint a valás közvetítô Isten és ember között, a HAARP is egy traz-manipula-tor a való (nem fizikális) világ, és az e-világban a tobozmirigy (mint vevônk) között...
Mind Control, Chemtrails and HAARP
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ma említette meg ezt a dolgot osztálytársam el is kezdtem utána olvasgatni. Van pár magyar oldal ahol foglalkoznak a dologgal most kezdtem õket tanulmányozni. Nagyon nem írnék még a témában mert én is most járok még utána. Érdekes ez az idõjárás befolyásolásos dolog és az emberi tudatra való kihatása.
Íme pár link a témában:
"A Nagy Hadrongyorsító után egy újabb különleges létesítményt mutatunk be, amely viszonylag kevés figyelmet kapott a hazai médiában, pedig igen sajátságos célokat szolgál. Hogy pontosan milyeneket? Azt talán senki nem tudja néhány kiváltságos tudóson és katonai vezetõn kívül, akik Alaszka kietlen jégmezõin, fagyos tundráin dolgoznak."
Link
"A HAARP projekt irányítói azzal nyugtatják a közvéleményt, hogy az alaszkai antennák teljesítménye nagyon alacsony. Azonban az emberi agy reakciója elektromágneses hullámokra még jobbára feltáratlan terület. Érdekes példa: egy hagyományos, kereskedelmi forgalomban is kapható játékmágnes térereje mintegy 1000 gauss, vagyis kerekítve kb. kétezerszer olyan erõs."
Link
"A Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program elnevezés egész békésen hangzik, s azt hihetnénk, hátterében esetleg az ozonoszféra megmentésének, vagy a globális felmelegedés megakadályozásának kikísérletezése áll. Tudományos szakértõk és katonai elemzõk azonban rámutatnak, hogy minderrõl szó sincs. Sokkal inkább egy – már Tesla által megsejtett módszer alapján megvalósított – rendkívül sokoldalú fegyvert takar az elnevezést, olyan jellegû fegyvert, mellyel a Star Wars sorozatban találkozhattunk. Eddig legalábbis."
Link
Képek