Led TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen jó PC monitornak is, nem válnék meg tőle.
Márkát inkább nem írok, mivel minden LCD LED háttér világítású tipp jöhet inkább!
Sajnos a 43" Full HD panelt egy árban akarnák cserélni mint maga a LED TV ezért hajtok inkább módszerekre.
Magam is bírok TV műszerész képességekkel, de én a nyák és a többi alkatrész hibáinak kiszűréséig.
Mikor bejöttek aLED TV-k mi is cseréltük a kvarc lapot gyorsabb volt, sajnos már nem dolgozok a szakmában így nem jutok hozzá.
Hallottunk akkoriban egy két pixel trükköt, de nem hagyták alkalmazni mondván bizonytalan.
Engem ebben a helyzetben most minden módszer érdekel, max ami nagyon durva azt kiszelektálom.
Lennétek kedvesek egy tipp arzenállal elárasztani? Előre is köszönetem!
A baj hogy garancia után jelentkezett a gond, 1 pixel neon zölden vakítva világít mást sehogy nem tesz!
Ha bársony anyaggal átdörzsölöm arrafelé, akkor 1-2 hétig megszűnik a neon zöld állandó fénye.
De ettől még ez a pixel dörzsölés után nem lesz jó, mivel ilyenkor fehér és más háttérnél is csak fekete ekkor nem megy.
Ez a 2 állapot van.
Aki tud kérem segítsen bármelyen tipp leírásával hátha helyreáll a kristály szerkezet. HELP
A helyzet, hogy van egy TV amin külső vinyóra rátöltött filmeket nézünk, általában 1080p-set. USB 3.0-s a vinyó és olyan hibákat csinál (és itt remélem hogy a vinyóval van a gond, és nem mással, vagy esetleg magával a filmmel), hogy megáll a film, és várni kell 10-15mp-et hogy folytassa tovább, nagyon sokszor csinálja. Volt olyan is, hogy egyszerűen leállt a film, és nem folytatta tovább, fel se ismerte a TV a külső vinyót, ami egy WD 500gb-os my passport valami.
Szerintetek mi lehet a probéma?
Kicsit off. Vettem egy Samsung LED tv-t.
Legtöbbet az Allsharen keresztüli történõ filmnézésre használom.
Elmentem egy hétre melózni és mire hazaértem nem mûködik a program. Nem mûködik a szerver,próbáljam a tûzfalat ellenõrizni meg hasonló szövegekkel. Kikapcsoltam a Nod32-t és a Windows tûzfalat is. De a probléma így is fennáll. Eddig semmi probléma nem volt vele. Azóta Revo uninstallerrel letöröltem majd újra felraktam ujraindítás után,de semmi változás.
Valaki van valami ötlete?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szerintetek egy ilyen: Samsung UE40EH6030
alkalmas lenne egy Xbox 360-hoz is? Azért kérdezem mert ugye a legtöbb Samsung tv-ben van játék mód ebben viszont nincs, de viszont azt néztem hogy Hz-re meg elég nagy.
Kinéztem 3db FullHd 3D "okos"tv-t.Szeretnék pár véleményt hallani a 3 kiválasztottról.
Samsung
LG
Sony
Legjobban azok érdekelnének,hogy
-Melyiknél a legszebb a kép 2D-3D?
-Melyiknek jobb/több funkciós a Smart Menüje?
-Falra szerelve a 3D mekkora szögbõl látható még?(Lg-nél tudom h nagyon jó de az aktívnál nem tudom hogy van)
-Lg-nél mit jelölnek a LM utáni típus számok?
-Milyen fali tartót érdemes venni hozzá?!
-Melyiknek a legkevesebb a "felhõsödés",Crosstalk stb...?!
köszi elõre is fontos lenne tudnom ezeket mert nem tudok dönteni...
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
"A kiválasztott fájl jelenleg nincs támogatva"
Mi lehet a gond? Mit tegyek, hogy mûködjön? Elõre is köszi a válaszokat! <#papakacsint>#papakacsint>
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
www.digimomentsvideography.com
ha elõbb elolvasom cikket, lehet 7es szériát veszek, bár keret csak ennyi volt.
utánanézek, mint cikkben is írva van "(biztos vagyok benne, hardveresen képes kezelni, így csak firmware-t kell leszedni) és ha a cikk írója nem téved, lesz fullhd 3D vel együtt.
ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Itt van egy kis emelzés errõl, képekkel.
Szóval 2D-ben FullHD-ban tudsz filmet nézni, de egy 3D filmet valódi FullHD-ben nem tudsz élvezni.
Persze onnan is meg lehet közelíteni a dolgot, hogy kb. 2-2,5 méternél messzebbrõl egy 40"-os TV-n már nem nagyon lehet megkülönböztetni azt, hogy FullHD (1920x1080) vagy HDReady (1280x720) felbontás van, ez alapján 3-4 méterrõl már a "Fél-HD" 3D-t sem lehet megkülönböztetni a teljes-HD felbontású 3D-tõl.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
könyvben az áll h 3D közben nem viszi fullhd-t.
kipróbáltam, lejátszotta!
vagy elõfordulhat h közben visszaveszi felbontást hd-ra?
vagy egyáltalán miben nyilvánul meg h nem megy 3d+fullhd?
van valakinek ilyen ketyeréje? tapasztalatok?
elõre köszi
csak ezen igazi az élmény <#smile>#smile>
Amúgy engem a Scarlet sorozat gyõzött meg, valamikor réges-régen.
Demó módban ahogy mutatta osztott képernyõsen, hogy be meg ki milyen a képe ...
Ahol be volt kapcsolva TrueMotion csodaszépen lehetett olvasni futó szöveget, kép szinte kifolyt (sportközvetítés), szembe a másik oldallal.
Aztán megvettem egy utódját, és nem bántam meg.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Bármikor megnézhetõ élõben..... :)
Igen, mert akkor tényleg megvan a 100Hz(fps).
Na ja, ki kell találnia a köztes frame-eket, és ennél még egész jól megy neki, szebb lesz a kép, 200 Hz-nél már ... nos, mindenki látott már errõl YT videókat (két kocka közé még 6-7-et betenni ... na az azért már mûvészet).
Amúgy nem tudom, hogy valósan mennyi full képet tud kirakni, de remélhetõleg a 200Hz-es TV a 100-at azért már majdcsak tudja.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A valódi 100Hz-es tévék igencsak jobb képet tudnak produkálni, mert azok mûködnek.
Ha gépre dugod az más téma. Babylon meg eléggé keveri a dolgot, bár igazat ír, csak nem errõl van szó. :)
Ha implementálták a TV-be minimum a HDMI 1.3-at (inkább 1.4), meg a VGA-don is (BR lejátszó), és még ráadásul a high speed kábelt is vetted, meg PC esetén még az oprendszered is felismeri és kezeli ... na akkor 100 Hz-es lesz.
Addig soha.
Egyéb ötlet valaki mástól,hogy miért nem tudom 100hrz-re állítani a frissítést,ha gépre dugom?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Amikor elmegyek moziba, az elõzetesek az ott kirakott tv-ken mindig nagyon durván folyékonynak tûnnek;mintha már-már gyorsítva lennének:)! Nos úgy tudom,hogy ez a 100Hrz miatt van,na meg a Blueray miatt.
Nos,nem régen vettem magamnak egy 100Hrz-es LED Tv-t (Samsung UE40D5003) és rákötöttem egy számítógépet HDMI-n keresztül, le is töltöttem egy BD50-es lemezt, viszont nem láttam,hogy folyékonyabb lenne a kép...!Eg ismerõsöm azt mondta,hogy ez azert van,mert amikor rádugtam a gépre egybõl ledobja a képfrissitést drasztikusan...!Nos,akkor hogy is van ez? Kell vennem egy Bd-lejátszót?
Udv,
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Szeretnék venni egy fullHD-s LED tv-t típusa: Itt
Azt szeretném kérdezni, hogy a nintendo wii-met rá tudom e kötni majd? Ahhoz csak 1 RCA kábel van, viszont ehhez a TV-hez ilyen csatlakozót nem látok hátul. Megoldható e valahogy, hogy rátudjam kötni?
Elõre is köszönöm (:
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ha valakinek nem menne: program letölt, telepít, fönt options/download external utilities. Elméletileg bepakolja magától, de ha kéri, a megfelelõ helyekre tallózva be lehet importálni a fájlokat. Source file megadása (a film megadása), Target filme gadása (pl Taken_2 vagy Avatar_2) szintén tallózó gombbal, aztán run, és már csinálja is.
Az elkészült mkv fájl megtartása, a régi kitörlése
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...