Letámadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt csak azután mondhatná el hogy beírta ide nekünk a választ és mi se tudtuk értelmezni
bardocz
De elmondhatod, hogy megpróbáltad, és tudni fogod, hogy egy idiótával állsz szemben, aki érthetetlenül beszél össze vissza.
nem konkrét helyszínre meg személyekre gondoltam
vedd fel a telefonoddal h mit mondott, hogy pontosan emlékezz rá, aztán írdd be ide a fórumra, és mi megmondjuk h mit értett alatta, na?
Úgyse fogok belõle érteni semmit, és megint ott fogok tartani, ahol most.

bardocz
Csak szimplán kérdezd meg tõle, hogy miért csinálja ezt, nem kell túlbonyolítanod.
Wescone
Törölni nem fogják, legfeljebb zárni.
Amúgy minden kérdésedre kaptál választ - mi kellene még?

In Lak\'ech Ala K\'in

Mármint törölhetõ.

Szerintem lassan zárható is a topik. Semmi érdemlegeset nem tudtam meg belõle, de azért reménykedtem.

Mindegy.

de erre még mindig nem válaszoltál
Háhh:D Menj el írónak, jókat írsz:D Hát csak ne kalandozzon esküvõ elõtt, ha úgyse gondolja komolyan.

andersh, azt csináltam eddig is.

Ne lépj ki, olyan környezet vár azon kívül amit nem bírnál feldolgozni (interpretálni, kedves Compiler).
A megszokott logikus, átlátható C# világon túl a teljes káosz és felfordulás van, fõleg ha nõkkel kezdesz.
Nézz át a nõn, ne érdekeljen a csipkelõdése, válaszolj a dolgaira annyival, hogy OK.
Mivel el van jegyezve, így fél az elkötelezettségtõl, be akarja bizonyítani magának, hogy még egy programozót is meg tud szerezni, ha akar. Kalandra vágyik még az esküvõ elõtt. Nyilván csak titokban csinálhatja, ezért amíg nem lesztek egy kellemes helyen négyszemközt, addig ellenségesen bánik veled, hogy a többiek ne gyanítsanak semmit. Beléd van esve, és neked kell kezdeményezned. Hajrá! Lépj ki a C# világából! :D

vegicsek
Háborodj fel még jobban légyszives azon, hogy nem oldják meg vadidegen emberek egy internetes fórumon életed problémáit :D

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

El van jegyezve, szóval sokat úgyse érne, ha megkérdezném, de mindegy.

Wescone
...egy biztos, ha kitérni nem tudsz elõle, szembe kell menned vele. <#hehe>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Nagy a valószínûsége annak, hogy így lesz - a mai csirkéken az Isten sem igazodik el. <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

Fogadjunk, hogy nem fogok érteni a válaszából semmit.

Wescone
Elõször is, azért teszi mindezt mert látja, hogy hatással van rád - zavar Téged. Egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy mire jó ez a viselkedés?
A válaszából kiderül majd, hogy mi a további teendõd...

In Lak\'ech Ala K\'in

Bazz, akkor menjek oda, h szeretsz-e, v mi van?
Beszéltek itt nekem mindenfélét, de a megoldást senki se mondja...pedig ahogy erre a dologra, biztos a megoldására is vannak "módszerek".

TreDoR
Bazz, azt nem akarod megkérdezni, hogy mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás? Biztos tudja is rá valaki a választ...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kösz...ezzel ki lettem segítve.
Amúgy meg tudhatja, h ha ezt mûveli, azzal nem a válthat ki nálam semmi pozitívat.

Wescone
Ezt Neked kell kiderítened. <#papakacsint>
Ja, semmi sem rosszabb a közönynél!

In Lak\'ech Ala K\'in

Engem akárki véleménye érzékenyen érint, mert zavar, hogy a közönytõl rosszabb módon állnak hozzám.

Akkor meg mégis mit vár tõlem?

Wescone
Miért érint érzékenyen a véleményük?

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Tudom, hogy komolyan gondolod. A vicces az, hogy túlságosan is.
...komolyan gondoltam az elsõ kommentet.

In Lak\'ech Ala K\'in

Nem én választottam meg õket...véleményeznek õk anélkül is.

Nem humorból írtam, én ezt komolyan gondolom.
De te most humorból írtad az elsõ kommented.

Wescone
Bull's eye! <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
<#nevetes1>...ez jó!

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Akkor számolj egy negyedikkel is - azok alapján amit eddig olvastam (remélem nem gond), osztom a többiek véleményét.

In Lak\'ech Ala K\'in

Vagy tényleg csak én nem látom át a helyzetet, mert már te vagy a harmadik ember, aki ezt mondja...de ezt kötve hiszem.

Érdeklõdését? O.o
Ilyen erõvel az általános sulis és a gimis osztályomból is vehetnék jó pár olyan lányt, aki ugyanezt csinálta. Akkor õk is csak "érdeklõdtek" utánam, amikor az egyik még le is köpött, mi?
És különben is ha valakit kedvel, és úgy viselkedik így vele, akkor mi van akkor, ha valakit tényleg utál?
Csak én fedezek fel ebben logikátlan dolgokat?

vegicsek
Mondjuk kifejezi valahogy az érdeklõdését irántad, ha már beszélni nem igazán beszélsz. Akit utál az ember, azt általában semmibe nézi.
Amúgy meg mondd meg neki négyszemközt hogy szarul esik amit csinál, aztán kiderül hogy mi ez az egész.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Miért, mi másnak lehet felfogni egy folyamatos "csipkelõdést"?
Egyértelmûen az jön le számomra, hogy ettõl jobban nem is utálhat. Beleköt, ha nevetek valamin, közli, h nem volt vicces, stb.
Szerintem ez másnak nem fogható fel.
Mert amúgy meg egyáltalán nem kommunikálunk.

vegicsek
Ne vedd magadra a világ problémáját. Attól még, hogy rágódsz rajta, nem leszel sem nemesebb, sem különb a többi embernél.
(Átlagemberként megcsinálsz néhány egyszerû dolgot, de ez most nem ide tartozik biztos van környezetvédelem topic itt az sg-n).
Jobban jársz ha a saját boldogságodat hajtod.Élni és élni hagyni, ennyi az egész.

vegicsek
Figyel a mondataidra egy lány, és még csipkelõdik is, és ezt te támadásnak veszed?
Ehh..

Igazából ezzel a pár emberrel már régóta nem is túl jó a kapcsolatom, ez is egy ürügy volt, h belém kössenek.
De megvan a megoldás...innentõl kezdve rájuk se nézek, hozzájuk se szólok. Max köszönök nekik. Ennyi.
Mert az már nem állapot, hogy az egyik mindig beszól(lány), amikor nem is vele beszélgetek, és fennakad a mondataimon, valamint olyan gúnnyal teli hangsúllyal beszél, h valami hihetetlen.

Eddig se szóltam nagyon hozzá, de most már nem is fogok. Kimutatta a foga fehérjét ezzel.

Az meg számomra már nem is fura, hogy az emberek nagy részével nem lehet megtalálni a hangsúlyt, mert az is max egy ideig tart.

Ezerszer volt ilyen egy teljesen MÁSIK társasággal...a két társaság tagjai nem ismerik egymást.

Bocs, de a végén pont ezért fogunk kihalni, mert rohan az idõ, a globális felmelegedés, tönkrevágjuk szép lassan a planétát, de mindenki szarik rá. Elvannak a sok pénzzel a cégvezetõk, nem érdekli õket, hogy kevesebb haszonból mondjuk kevésbé környezetszennyezõ módszerekkel tegyék a dolgukat...
Mert mindenkinek csak az fontos, h jól érezze magát, nem keresik a megoldást, csak pár ember...

vegicsek
A kedvedért elolvastam újra õket. csak a negyedikig jutottam el.

oké ez a társaság most hív elõször, de azért pár idézett sor tõled

"Már ezerszer volt ilyen.."
"Mindig ezzel jönne.."

vegicsek
Senki nem beszélt itt arról hogy állandóan inni kell, 2 sörrel is végig lehet dumálni egy estét, nem feltétlenül haszontalan témákról.

Ha pedig mindenki otthon ülne és vinné elõre az emberi tudományt, akkor meg már konkrétan kihaltunk volna (:

TreDoR
Nem minden embert az éltet, hogy állandóan igyon/lõjje magát, és fossa ki az egyébként értelmetlen és lényegtelen szavakat a száján. Ha így lenne, még mindig szekercével a kezünkben rohangálnánk a pusztában.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Érdekes, hogy a legtöbb user úgy ír, hogy nem is olvassa el rendesen a hozzászólásaimat.
Nem többször hívtak, hanem elõször. Nem mentem, és már most nekem támadtak.
És ezt nem értem, mert ha x.edjére se mentem volna, akkor még talán megértem, h nem értik, miért nem megyek vhova.
De így ez abszurd...

Sõt burkoltan le lettem idiótázva, csak azért, mert egyszer nem mentem el...úgy, h aki írta, ott se lett volna...Ki érti ezt?

vegicsek
Jah, két hét múlva meg nyit a srác egy topicot, ami arról szól, hogy nincs se barátja, se nõje, szar a világ

tugyiti
Milyen jó topic
m
á
r
bakkerman
baaazmeeeeg :DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!