Letámadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy minden kérdésedre kaptál választ - mi kellene még?
In Lak\'ech Ala K\'in
andersh, azt csináltam eddig is.
A megszokott logikus, átlátható C# világon túl a teljes káosz és felfordulás van, fõleg ha nõkkel kezdesz.
Nézz át a nõn, ne érdekeljen a csipkelõdése, válaszolj a dolgaira annyival, hogy OK.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
A válaszából kiderül majd, hogy mi a további teendõd...
In Lak\'ech Ala K\'in
Beszéltek itt nekem mindenfélét, de a megoldást senki se mondja...pedig ahogy erre a dologra, biztos a megoldására is vannak "módszerek".
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Amúgy meg tudhatja, h ha ezt mûveli, azzal nem a válthat ki nálam semmi pozitívat.
Ja, semmi sem rosszabb a közönynél!
In Lak\'ech Ala K\'in
...komolyan gondoltam az elsõ kommentet.
In Lak\'ech Ala K\'in
De te most humorból írtad az elsõ kommented.
In Lak\'ech Ala K\'in
Ilyen erõvel az általános sulis és a gimis osztályomból is vehetnék jó pár olyan lányt, aki ugyanezt csinálta. Akkor õk is csak "érdeklõdtek" utánam, amikor az egyik még le is köpött, mi?
És különben is ha valakit kedvel, és úgy viselkedik így vele, akkor mi van akkor, ha valakit tényleg utál?
Csak én fedezek fel ebben logikátlan dolgokat?
Amúgy meg mondd meg neki négyszemközt hogy szarul esik amit csinál, aztán kiderül hogy mi ez az egész.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Egyértelmûen az jön le számomra, hogy ettõl jobban nem is utálhat. Beleköt, ha nevetek valamin, közli, h nem volt vicces, stb.
Szerintem ez másnak nem fogható fel.
Mert amúgy meg egyáltalán nem kommunikálunk.
(Átlagemberként megcsinálsz néhány egyszerû dolgot, de ez most nem ide tartozik biztos van környezetvédelem topic itt az sg-n).
Jobban jársz ha a saját boldogságodat hajtod.Élni és élni hagyni, ennyi az egész.
Ehh..
De megvan a megoldás...innentõl kezdve rájuk se nézek, hozzájuk se szólok. Max köszönök nekik. Ennyi.
Mert az már nem állapot, hogy az egyik mindig beszól(lány), amikor nem is vele beszélgetek, és fennakad a mondataimon, valamint olyan gúnnyal teli hangsúllyal beszél, h valami hihetetlen.
Eddig se szóltam nagyon hozzá, de most már nem is fogok. Kimutatta a foga fehérjét ezzel.
Az meg számomra már nem is fura, hogy az emberek nagy részével nem lehet megtalálni a hangsúlyt, mert az is max egy ideig tart.
The Friendship Algorithm
Mert mindenkinek csak az fontos, h jól érezze magát, nem keresik a megoldást, csak pár ember...
oké ez a társaság most hív elõször, de azért pár idézett sor tõled
"Már ezerszer volt ilyen.."
"Mindig ezzel jönne.."
Ha pedig mindenki otthon ülne és vinné elõre az emberi tudományt, akkor meg már konkrétan kihaltunk volna (:
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem többször hívtak, hanem elõször. Nem mentem, és már most nekem támadtak.
És ezt nem értem, mert ha x.edjére se mentem volna, akkor még talán megértem, h nem értik, miért nem megyek vhova.
De így ez abszurd...
Sõt burkoltan le lettem idiótázva, csak azért, mert egyszer nem mentem el...úgy, h aki írta, ott se lett volna...Ki érti ezt?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!