Letámadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keress új barátokat
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De inkabb meghagyom az oromot mindenkinek hogy flameljen onnon nagyszerusegenek teljes tudataban.Mint en!
Inkabb megyek venni gamecardot.
#1:Compiler te pedig remelem viccbol nyitottad a topikot,ahogy a hsz-ek nagy resze is emiatt lett olyan amilyen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
György
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem a saját devszerverem belsõ üzenõrendszerén írnak a haverok mostanában, hogy húzzak át mert ivászat lesz 😄
elõször mikor a címét olvastam akkor azt hittem valami kommandó féle "letámadás" vagy "támadás" ... azután elolvastam a #1 -t és még mindig azt mondtam hogy hát valami tini rinyál, megnéztem a profilját és férfi 25-30 között... No comment. <#banplz>#banplz>
viszont szinte minden pénteken vagy szombaton ahogy esik átmegyünk közösen egy közeli kocsmába (legtöbbször én nem iszok mivel én vezetek,de ha a lehetõség adott kikérem magamnak a kis vizkigyömbéremet többször is)és akár alkohol nélkül is jót beszélgetünk szórakozunk. A lényeg hogy együtt vagyunk van akivel 18 éve van akivel 9-10 éve.jól összeszokott kis csapat vagyunk.ha jön a jó idõ elkezdõdnek a közös fõzések úgy is azok visznek mindent,egy jó kis pörkölt bográcsban isteeennnemmm mi finom az😄.Utóbbi pár évben sikerült elmennünk közösen nyaralni is az meg minden év csúcsa 😄
szóval arra akartam célozni,hogy ha kötelességbõl mész el haverokkal,és nem élvezed a velük eltöltött idõt,akkor meg miért tartod velük a kapcsolatot?az már régen nem a barát kategória.de azon is érdemes elgondolkodnod ,hogy nem te vagy túlzottan besavanyodva és talán jót akarnak a többiek.ha meg az ivászat zavar akkor rendezz te valami más programot.a basztatás meg szerintem minden baráti társaság része humor forrásként.mindenki sorra kerül mindenkit lehet valamivel szívatni.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ráadásul olyanban adsz szar tanácsot, amit nem látsz át. gz!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
VS:
Hobby: mmo
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
és akkor a probléma megoldódik magától
én is ismerek olyan embert aki antiszociális és sose jön sehova hiába is hívja akárki akárhova
aztán már persze nem hívjuk, csak viccbõl néha rákérdezünk de úgyis tudjuk h nem jön
kiket kikerülve?
A leirt valaszaidbol szamomra inkabb ugy tunik hogy egy balfasz vagy,akit neha elhivtak,de mar feladtak azt hogy normalis emberi kapcsolatot epitsenek ki veled.(talan neked nem is veluk kene)Igy inkabb leszel a guny es megvetes celtablaja,es ertelme sincs kozejuk jarnod.Aki egy novel valo ismerkedes helyett a klaviaturat csapkodja,azt nem is nagyon tudom sajnalni.
Hasonlo erdeklodesu szemuveges fiatalembereket keress,es gepezzetek egyutt.Az is egy megoldas vegulis.
Másrészt szarul fogod fel az egészet, kocsmába azért megy az ember, hogy dumáljon egy jót a haverjaival, megigyon pár italt(mert jól esik), elszívjon pár szál cigit, flörtöljön egy kicsit, stb. Hazafelé menet pedig azt érzi, hogy igen, megkoronáztuk a napot.
Neked nem tudom melyik részével van bajod, de ha ennyire szarul érzed magad velük akkor szar társaságban vagy.
Ha megfelelési kényszerbõl mész el, kényszerbõl iszol, kényszerbõl ülsz, akkor evidens hogy ez nem neked való. Nem itt kell indokot keresni hogy õk miért hülyék, ha nem tessék magadba nézni, hogy te hol cseszted el, hogy idáig jutottál.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sörnek meg nincsen ocsmány íze, viszont egy kocsmában nem csak azt árulnak. Összeülni beszélgetni meg nem sok jobb alternatíva van, fõleg, ha a társaságból nem tudja senki sem biztosítani azt, hogy az otthonában legyen ilyen móka. A füsttel egyetértek, én sem szeretem, de most ennyit elviselek ezért, meg valamiben úgyis meg kell halni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Majd gondolkodj el azon, hogy valójában kik is az igazi barátaid! És velük töltsd a szórakozásra szánt szabadidõdet!
Semmi sem kötelezõ! Vannak olyanok, akik pl. kártyázással, sakkozással ütik el azt az idõt, amit mások tuc-tuc zenével meg piálással. Van különbség? Nincs! Kurvára nincs! Egyéni ízlés és szokás dolga az egész.
(az persze más dolog, ha valaki pl. barátnõt szeretne magának, de még ahhoz se kötelezõ "diszkózni")
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amikor direkt le akarják itatni az embert, mert úgy látják, h nem oldódott fel...és akkor még morognak, ha nem issza meg az ember...hát ez is, h miért kell ilyet csinálni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezenkívül, ha véletlenül hamarabb úgy látszik az ember, akkor ráadásul még égõ is, h valaki csak ennyit bír...
Micsoda világ ez!<#wow1>#wow1>
Erre ezeket vágják a fejemhez...én nem tudom, ennyire unatkoznak egyesek, hogy jobb dolguk nincs?
KOCKA vagy !<#crazya>#crazya>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Mert a legtöbb oldal céllal nyílik meg, és ott meghatározott érdeklõdéskörû emberek vannak, itt meg általában vegyesek?
Erre nem gondoltál?
Én legalábbis nem ismerek más hasonló fórumot, de ha te igen, akkor mutass egyet.
Neked lehet, h jelentéktelen a problémám, de nekem nem. Nem akarom megutáltatni magam, de szeretném megérteni, hogy miért van ilyen kényszerük az embereknek, h akkor is ráveszik azt, aki nem oda való.