Letámadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
szard le
keress új barátokat

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

TreDoR
A legtöbb ember ilyen, unatkoznak, emiatt sokszor másokat csesztetnek. Igazából még csak az sem megoldás, hogy veszel mondjuk egy viperát és szétvered vele õket. :/ Az unalom nagy úr.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dartonita
Olyan szep riposztot irtam hogy egeszen meghatott:/
De inkabb meghagyom az oromot mindenkinek hogy flameljen onnon nagyszerusegenek teljes tudataban.Mint en!
Inkabb megyek venni gamecardot.
#1:Compiler te pedig remelem viccbol nyitottad a topikot,ahogy a hsz-ek nagy resze is emiatt lett olyan amilyen.

nekem hasonló én haverom is csak foci terén és nem érti meg hogy van barátnõm ennem is kellene😄 és spórolni + valamikor csak simán le ülni szarni a világra és kockulni is szeretnék ha azt mondom hogy nem akkor meg én vagyok a Kocka geci meg a köcsög.

Sadist
Ilyen ez, a saját elbaszott élete miatt kell keresni valakit, akit szánnivalóbbnak gondol és belerúghat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ezzel a definícióval szépen lekockáztad magad, jár a kisötös 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sapkafej
Nekem is volt ilyen "barátom", mint te. Sokáig szûz volt, stb. Majd elfelejtenek, ne aggódj.

György

Narxis
Hmmm, savanyú uborka, de megkívántam egyet. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TheLostOne
Haladni kell a korral 😊

Nekem a saját devszerverem belsõ üzenõrendszerén írnak a haverok mostanában, hogy húzzak át mert ivászat lesz 😄

datango
szerintem nem sok értelme van ennek a topiknak...
elõször mikor a címét olvastam akkor azt hittem valami kommandó féle "letámadás" vagy "támadás" ... azután elolvastam a #1 -t és még mindig azt mondtam hogy hát valami tini rinyál, megnéztem a profilját és férfi 25-30 között... No comment. <#banplz>

immovable
Férfiak ma már nem születnek? o.O 25 év felett azon rinyálni, hogy leszólnak a "haverok", mert nem megyek inni velük. Atyaég! Reggelid is gondolom anyud készíti.
immovable
<#wilting>
kemszi2
a beülésnek nem az lényge hogy beülsz megiszol egy sört csöndben azt mész haza.Barátaim minden héten járnak bulizni.én oda nem tartok velük,pedig hívnak mindig.egyszerûen nem az én világom 😄
viszont szinte minden pénteken vagy szombaton ahogy esik átmegyünk közösen egy közeli kocsmába (legtöbbször én nem iszok mivel én vezetek,de ha a lehetõség adott kikérem magamnak a kis vizkigyömbéremet többször is)és akár alkohol nélkül is jót beszélgetünk szórakozunk. A lényeg hogy együtt vagyunk van akivel 18 éve van akivel 9-10 éve.jól összeszokott kis csapat vagyunk.ha jön a jó idõ elkezdõdnek a közös fõzések úgy is azok visznek mindent,egy jó kis pörkölt bográcsban isteeennnemmm mi finom az😄.Utóbbi pár évben sikerült elmennünk közösen nyaralni is az meg minden év csúcsa 😄
szóval arra akartam célozni,hogy ha kötelességbõl mész el haverokkal,és nem élvezed a velük eltöltött idõt,akkor meg miért tartod velük a kapcsolatot?az már régen nem a barát kategória.de azon is érdemes elgondolkodnod ,hogy nem te vagy túlzottan besavanyodva és talán jót akarnak a többiek.ha meg az ivászat zavar akkor rendezz te valami más programot.a basztatás meg szerintem minden baráti társaság része humor forrásként.mindenki sorra kerül mindenkit lehet valamivel szívatni.
Büdös Bohóc
Mondod neki 5x és abbahagyják. Van jó pár haverom, akik néhanapján elhívtak meg elhívnak ide oda és egyáltalán nem akadnak ki, ha nem megyek. Mondjuk az igazat megvallva nem is vagyok annyira nagy haverságban talán velük, mint õk egymással, de mégsem csesztetnek, mert hát olyan vagyok amilyen azt csõ. Le kell szarni és kész.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Terensz
Hát jó nagy idegbeteg savanyúuborka lettél így 35-40 éves korodra.
Ráadásul olyanban adsz szar tanácsot, amit nem látsz át. gz!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
"A leirt valaszaidbol szamomra inkabb ugy tunik hogy egy balfasz vagy,akit neha elhivtak,de mar feladtak azt hogy normalis emberi kapcsolatot epitsenek ki veled.(talan neked nem is veluk kene)Igy inkabb leszel a guny es megvetes celtablaja,es ertelme sincs kozejuk jarnod.Aki egy novel valo ismerkedes helyett a klaviaturat csapkodja,azt nem is nagyon tudom sajnalni."

VS:

Hobby: mmo

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

bakvarnyu
méghogy a sörnek ocsmány íze van hahaha

nyugi, egy idõ után ráunnak és nem fognak hívni sehova
és akkor a probléma megoldódik magától

én is ismerek olyan embert aki antiszociális és sose jön sehova hiába is hívja akárki akárhova
aztán már persze nem hívjuk, csak viccbõl néha rákérdezünk de úgyis tudjuk h nem jön
milyen épület?
kiket kikerülve?
dartonita
Valamit nagyon elbasztal ha ennyi idos korodra nem az a 4-5ember van melletted akik a sirig el fognak kiserni.Akiknek a velemenye mindenkienel fontosabb,a jelenletuk szinten.Hogy ez krimoban borozva,vagy egy focimeccsen,esetleg vizparton sutkerezve tortenik az mar reszletkerdes.Mindenki maskepp szocializalodik,a hasonszoru es hasonlo erdeklodesu baratokat viszont idovel minden ertelmes es atlagos eq-val rendelkezo humanoid megtalalja.

A leirt valaszaidbol szamomra inkabb ugy tunik hogy egy balfasz vagy,akit neha elhivtak,de mar feladtak azt hogy normalis emberi kapcsolatot epitsenek ki veled.(talan neked nem is veluk kene)Igy inkabb leszel a guny es megvetes celtablaja,es ertelme sincs kozejuk jarnod.Aki egy novel valo ismerkedes helyett a klaviaturat csapkodja,azt nem is nagyon tudom sajnalni.
Hasonlo erdeklodesu szemuveges fiatalembereket keress,es gepezzetek egyutt.Az is egy megoldas vegulis.

vegicsek
Ember, hülye vagy. Egyrészt örülj hogy vannak emberek körülötted akik igényt tartanak a jelenlétedre, és foglalkoznak veled. Jót akarnak neked.

Másrészt szarul fogod fel az egészet, kocsmába azért megy az ember, hogy dumáljon egy jót a haverjaival, megigyon pár italt(mert jól esik), elszívjon pár szál cigit, flörtöljön egy kicsit, stb. Hazafelé menet pedig azt érzi, hogy igen, megkoronáztuk a napot.
Neked nem tudom melyik részével van bajod, de ha ennyire szarul érzed magad velük akkor szar társaságban vagy.

Ha megfelelési kényszerbõl mész el, kényszerbõl iszol, kényszerbõl ülsz, akkor evidens hogy ez nem neked való. Nem itt kell indokot keresni hogy õk miért hülyék, ha nem tessék magadba nézni, hogy te hol cseszted el, hogy idáig jutottál.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Fresh Duke
Úgy sajnállak, hogy ekkora problémáid vannak.

A heavy cost. I pay it gladly.

Tikal
Akkor válogasfd meg a barátaidat, haverjaidat. Ha zavar hogy basztatnak, akkor minek lógsz velük? szard le a véleményüket, állj a sarkadra.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tökmindegy, várom a holnapot, hogy hogy szambázok el az épületben az emberek között, Õket kikerülve...

bardocz
Amúgy meg Csirkének igaza van, rossz emberekkel vagy körülvéve😊 Nekünk a baráti társaságunkba van olyan, aki soha nem iszik egy kortyot sem, és nem baszogatjuk ezzel.
bardocz
Én meg nem tudom, hogy hogyan lehet végigpartyzni az estét mindenféle kapszula hatására.
A sörnek meg nincsen ocsmány íze, viszont egy kocsmában nem csak azt árulnak. Összeülni beszélgetni meg nem sok jobb alternatíva van, fõleg, ha a társaságból nem tudja senki sem biztosítani azt, hogy az otthonában legyen ilyen móka. A füsttel egyetértek, én sem szeretem, de most ennyit elviselek ezért, meg valamiben úgyis meg kell halni.
V43 1105
Rá mosolygok az illetõre majd lesz*rom .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Elõször is, higgadj le, és vedd be a Leszarom tablettát!
Majd gondolkodj el azon, hogy valójában kik is az igazi barátaid! És velük töltsd a szórakozásra szánt szabadidõdet!
Semmi sem kötelezõ! Vannak olyanok, akik pl. kártyázással, sakkozással ütik el azt az idõt, amit mások tuc-tuc zenével meg piálással. Van különbség? Nincs! Kurvára nincs! Egyéni ízlés és szokás dolga az egész.
(az persze más dolog, ha valaki pl. barátnõt szeretne magának, de még ahhoz se kötelezõ "diszkózni")

tigeroo
engem is mindenki basztat mert alig járok bulizni😄

dehát ezvan.
Hát csak valakinek ez a "haszontalan és felesleges tevékenykedés" a munkája. És nem vitatom, h kocka vagyok, csak nem kellene akkor is letámadni a másikat.

Hogy mi a kocka és mi a kockaság? - ez nehéz kérdés. Szerintem erre a választ az Antifaces fogalmazta meg a legjobban: "Az emberi értelem egyetlen a valós éterben nem fellelhetõ világban eltöltött haszontalan és felesleges tevékenykedésre történõ összpontosulása".

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Vaxi
ennyi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Rage47
<#eljen>
jackoneill90
mi a kocka pontos meghatározása? tudja valaki?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Tikal
Lehet el kéne gondolkoznod azon hogy tényleg kocka vagy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jackoneill90
majd nyáron vagy szilveszterkor, addig úgyis szabad leszek. Mert most tényleg van barátnõm, de addig nem tart ki a kapcsolat.

Hát így akkor tényleg nagyon hiteles vagy😊

És hogy kerülöd ki õket? vagy mivel rázod le õket?

jackoneill90
véleményem: végy erõt magadon és menj el valamerre, saját magamnak is mondom csak nem teszem meg.

Érdekel a véleményük mindnek, és zavar, hogy így vélekednek...Ugyanis nincs olyan ismerõsöm, vagyis csak nagyon kevés, aki ne menne minden héten kocsmába...

V43 1105
Vannak parasztok nem kell velük foglalkozni, engem is rengetegszer lekockáznak, mert nem vagyok hajlandó szinvonalon aluli, büdös, szar helyekre, 13-14 éves kis parti picsák közé beülni és más cigaretta füstjét szivni valamit dõlöngélni szinvonaltalanabbnál szinvonaltalabb zenékre.. nem beszélve arról hogy nem szarom a pénzt inkább másba dobom bele, ennnyiiiiii (:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Csirke4
Ezt fiam úgy hívják, hogy rosszul választottad meg azokat akiknek érdekel a véleménye.
Amikor fizetnek neki valamit, amire azt mondják, hogy Cherry, és kiderül, hogy Absint...

Na errõl meg még nem is beszéltem...
Amikor direkt le akarják itatni az embert, mert úgy látják, h nem oldódott fel...és akkor még morognak, ha nem issza meg az ember...hát ez is, h miért kell ilyet csinálni?

Narxis
Nem kötelezõ sört inni. 😊 Szerintem nem várja el senki, hogy azt igyál, csak érezd jól magad. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Utána meg majd az lesz, hogy a végén meg már a külsõ szemlélõ valami iszákos embernek hisz majd, mert ez van...ha véletlenül nem iszik annyit az ember, egyszerûen feloldódik, már azt hiszik, h részeg...no comment...
Ezenkívül, ha véletlenül hamarabb úgy látszik az ember, akkor ráadásul még égõ is, h valaki csak ennyit bír...

Micsoda világ ez!<#wow1>

Igen, és néha akad az embernek dolga, amit nem tud csak úgy otthagyni. De amikor egy-két órával a buli kezdete elõtt találják ki, hogy ugyan utazzak már el egy buliért, és csodálkoznak, hogy nincs kedvem a hidegben szaladozni, plusz amiket mondtam....hát fura...

Ráadásul az utóbbi egy hónapban 3x is elmentem fél órára...
Erre ezeket vágják a fejemhez...én nem tudom, ennyire unatkoznak egyesek, hogy jobb dolguk nincs?

omájgád... látszik hogy programozó vagy <#mf1>
KOCKA vagy !<#crazya>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Talán mert nem tudják máshol megkérdezni?
Mert a legtöbb oldal céllal nyílik meg, és ott meghatározott érdeklõdéskörû emberek vannak, itt meg általában vegyesek?
Erre nem gondoltál?
Én legalábbis nem ismerek más hasonló fórumot, de ha te igen, akkor mutass egyet.
Neked lehet, h jelentéktelen a problémám, de nekem nem. Nem akarom megutáltatni magam, de szeretném megérteni, hogy miért van ilyen kényszerük az embereknek, h akkor is ráveszik azt, aki nem oda való.