Papírsárkány eregetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nekem is kell egy ilyen légijármû
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
a többit így:
3as
ott repül
földközelben
támadni akar
jó móka volt, szerencsénkre jó szeles lett a hétvége 😄
és láss csodát.
egy általános iskola alsós osztálytársammal futottam össze, aki épp fennt sárkányozott a hugicával. dombtetõ. naplemente. sárkány. panoráma. kéremszépen kell ennél több? 😊
u dont have to listen anybody else but me
TESSÉK KIFELE MENNI A HATÁRBA/MEZÕRE/RÉTRE ÉS NYOMATNI
Ebben a méretben szerintem el is készítem.
láttam minap squash ütõt (remélem jól írtam) rá volt festve nagyba...
" PERFECT BALANCE " ... most valami vagy egyensúlyban van vagy nincs. tudtommal. persze biztos van tökéletes egyensúly is. vagy eleve :S mindegy. off. dekatlon meg sok jót árul és sok szart. jól eladva.
ettõl a sárkány még persze jó 😊
All hail the double x!
amúgy egészen pofás kis teste van. majd írj véleményt 😉
(tervezem hogy 2zsinórost fogok énis venni, meglátom mennyire jön meg a társaság kedve)
deka
Nem drága, szerintem. Fõleg hogy bõven jó egy pufi- vagy sikló-sárkány is.
ha valaki rájön (nyomozhatnánk páran) akkor engem is érdekelne nagyobb mennyiségben (rendelhetnénk többet közösen olcsóbbra is kijönne) 😉 hozzuk össze :]
Hol lehet ilyet venni?
Szóval én nem is tudok sárkányozni.
De szívesen kipróbálnám.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A keresztmerevítést természetesen a két oldalsó bambuszhoz kell erõsíteni, nem pedig a nejlonhoz.
Megjött a kedvem az egészhez.
Bambusz helyett a hurkapálca is jó szerintem. Meglátjuk, lehet hétvégén ki is próbálom.

Elég sok idõt eltöltöttem vele, de megérte. Kb. 60x60x120cm méretû volt, nagyon jól repült és hihetetlen könnyû lett a méretéhez képest (~850g és ~2m2 volt a szárnyfelülete).
10x10mm-es fenyõlécekbõl és orkánból készült, nagyon strapabíró kis szerkezet volt.
Sajnos csak kb. 70m 70-es damillal röptettem, de nagyon magas állásszöget sikerült vele elérni átesés nélkül, így olyan 55-60m magasságig fel lehetett engedni.
A röptetõzsinórt mindig feszesre húzta, szinte pengetni lehetett és szinte hallatszott, ahogy nyúlik. Alig lehetett leszedni, mindig a zsinór mentén végig kellett menni és úgy lehúzni.
Ezzel volt elõször olyan tapasztalatom, hogy a földközeli rétegekbõl ha kb. 40-45m-en kiemelkedik a sárkány, utána már nemigen lehet leszedni, abban a magasságban sokkal egyenletesebb és erõsebb szeleket lehet találni.
A készítés és egy-két tapasztalat leírva megvan még valahol, talán egy régi fotó is - de ez még a filmes-fényképezõs korszakban volt és diákként nem igazán foglalkoztam a fényképezéssel már akkor. Lehet a gyerkõcöknek újra összedobok egyet ezen a hosszú hétvégén!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
rövid guglizás után:
http://www.sarkanyereszto.hu
__
bambusz nincs, de van egy kevés acél az is jóa? <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
filléres költségek. persze elmenni megvenni, kimenni és játszani vele uncsi. 5perces játék.
de ha otthon megépíti az ember, barkácsol vele, a tapasztalatok alapján javítja, fejleszti a saját konstrukcióját. akkor már egybõl sokkal személyesebb és teljesebb az élmény. szintén fillérekbõl.
nem kell ide háromdés mozi meg méteres plazma (a thai szopóskurvák maradhatnak azért) szóval én amúgy is szeretem az ilyen apró örömöket, amiket lassan már elfelejtünk teljesen. ergó tényleg köszi hogy van még egy baromság amivel elüthetem az idõm (valójában haszontalan) 😄
amúgy komoly, a társaságomban felhoztam a témát és mindenkinek felcsillant a szeme 😊 a gyerekkor egy elfelejtett kincse ez...
meghoztad a kedvet rendesen 😊)
vicces látvány lesz az ország minden pontján borostás izzadt pólós IT guruk sárkány eregetése <#idiota>#idiota>
#18: figyi, meggyõztetek. elõbb megcsinálom a nejlonost,
Emlékszem toltam az erkélyrõl, muter szólt hogy kaja, rákötöttem a korlátra, megkajáltam, mikor visszamentem még mindig repült 😊
Ez nekem nem volt nagy, egy normál méretû nejlonzacsiból is meg lehetett csinálni (aka teszkós szatyor)
Jómagam kivittem ezt a nejlonosat, enyhe szellõben és legalább háromszor olyan magasra sikerült eregetnem, mint a többieknek. Csak akkor ért földet, amikor én húztam le.
Egyébként pont a napokban gondoltam erre a sárkányra, hogy milyen jó volt. Ha olyan kedvem lesz, elkészítem én is.
amúgy emlékszek ilyen is volt mint a #10-be és ez tényleg jól mûköd,
Ez a legjobb. Olykor nagyon magasra sikerült felengedni és sosem volt vele semmi gond. Kivétel, amikor a póznára tekeredett. 😊
A deltoidot felejtsd el tigeroo és készítsd el RAZOR27 ábráján láthatót. Nem fogsz csalódni. 😊