Suzuki Bandit 650 - 1250

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Ezek a képek egy motorostúra alkalmával készültek csináltam belõle egy kis összeállítást.<#wink>
http://www.youtube.com/v/qno0Kd381C0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

gyorgy74
Örülök! Akkor irány a Fogarasok!<#wink>

pézé 650SA K8
Nagyon megszerettük! Ugyan még nem próbáltam a határait, de erre nincs is szükség. Túrázgatni még Pesttõl messzebb nem tudtunk, de talán majd az idén. A Transzfogaras a jelenlegi cél, de félõ, hogy az idén sem fog még összejönni. Ha aktuális lesz megkérdezem a tapasztalataidat. A fõ csapás iránya mindenképpen a Kárpátok.

gyorgy74
Én is a V35-ös mellet döntöttem! Már csak azért is mert a betétek színre fújhatók! Nagyon praktikus a kerékjárat miatt, na meg a dizájn.<#eljen> És egy év távlatában, hogy vagy megelégedve a bandikával?<#vigyor2>

pézé 650SA K8
Köszi a gyors választ! Igen, V35-ös dobozban gondolkodom, de a Givi konzol(PLXR541) aranyárban van. Még a PLX539 is. Ezért szeretnék Kappát venni. Bár nem ragaszkodok annyira a rapid verzióhoz, jó a KLX539 is ha lényegesen olcsóbb. Köszönöm, majd utánajárok Carmoéknál.

gyorgy74
Ez a videó lemaradt!<#wink>
http://www.youtube.com/v/9w9biFrKUco&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

gyorgy74
Szia pézé! Most tisztázunk valamit V35-ös Givi dobozokat akarsz felrakni?
Mert ha igen akkor KAPPA KLX 539 ( GSX 650 F (08-09) ) tartókonzol szükséges hozzá. Én Nyíregyházán Suzuki Carmo-nál vettem. Viszont ahogy nézem az euró szárnyalása miatt jó elszabadultak az árak.<#rinya>
A Givi 539FZ kar tökéletesen megfelel nem lesz zavaró tényezõ mint a képen is látható.

<#wave>

pézé 650SA K8
Gyuri!

A segítségedet kérem, sehol nem találok Kappa oldaldoboz tartót a neten. Legalábbis a magyar oldalakon. Neked hol sikerült beszerezni? És ugyanaz-e, mint a Givi PLXR541? A hátsó kart ugye nem kell bántanom miatta? Nekem Givi 539FZ kar van M5 platnival. Elõre is köszi!

gyorgy74
Boldog Új Évet! És baleset mentes kiló-métert minden banditának! <#wave>

Szia!

Hááát,nem tudom,erre még nem gondoltam.

gyorgy74
Én nem festeném le, aki tud szépen polírozni elvném hozzá és megcsináltatnám így!<#wink>

Szia Gyuri!

Most vettem észre,hogy az elsõ felnimen 3 helyen felhólyagosodott a festék,le is dobta és alatta oxidálódott az alumínium.Arra gondoltam,hogy a télen leszedem és elviszem porfesteni.Esetlen van valami ötleted,hogy miért történt ez és hogy hova vigyem?Esetleg elég volna csak simán festeni?

Üdv!

gyorgy74
<#eljen>

klassz!Szerintem holnap elmegyek és megveszem az Agomotorsnál.

gyorgy74
Itt van egy kép róla, amin jó látható, hogy hova rögzítettem fel. Egy kis tartó segítségével tépõzáras megoldással!<#wink>

Szia!
Köszönöm a mindent kielégítõ,részletes válaszokat!Neked hova sikerült felszerelni?Nekem egy kicsit nagynak tûnik,nem szerettem volna hogy nagyon megbontsa a mûszerfal egységét.

gyorgy74
Szia! Igen van fokozat kijelzõ a motoromon és jól tudod ki lehet a környezet védelmi tiltást iktatni. Véleményem szerint jobb ha be van kapcsolva erõsebbnek nyomatékosabbnak érzem a mocit. Végeredményben nem is a teljesítmény növekedése, mint inkább a fokozatkijelzés miatt vetem meg. GIpro ATRE fokozatkijelzõ környezetvédelmi tiltás kiiktatóval! Egyébként egy Magyarországon gyártott termék HealTech Electronics LTD. névre hallgat a fõforgalmazó. Mielõtt ilyet szeretnél a motorodra mindenképpen érdeklõdnék tõlük az árra iránt. Én nagyon szeretem nem bántam meg hogy megvetem rá, bár egy végfokozat kijelzõ is elegendõ lett volna hogy hatodikból ne húzzam tovább hetedikbe.<#falbav> Szerintem minden igényt kielégít gyors pontos egyszerûen tökéletes. A termékhez Magyar leírás van és könnyen beszerelhetõ vezeték vágása nélkül. Remélem kielégítõ volt a válasz! Üdv Gyuri!

Szia Gyuri!

Neked van fokozatkijelzõd?Van értelme olyat venni,ami kikapcsolja a környezetvédelmi tiltást?Hallottam olyat,hogy a 650-es nél ennek nincs jelentõsége.

gyorgy74
Jó választottál!<#eljen>

Köszönöm hogy tetszik a mocim, és ha idõm engedi akkor természetesen túrázok is vele bõséggel. A doboz tartó felõl érdeklõdsz akkor felhívnám a figyelmed ha pénzt szeretné spórolni vásárlás elõtt.
Van egy Kappa nevû márka biztosan ismered.... A tartóm és a platnim egyaránt Kappa mivel olcsóbb mint a Givi terméke és teljesen kompatibilis illetve teljesen ugyanaz. Itt azért hozzáfûzném, hogy a dobozai nem igazán jó minõségûek ezért én Givi doboz mellet döntöttem.

A képen láthatod mirõl is lenne szó annyi szépséghibája van hogy a márkajelzésen nem Givi hanem Kappa felírat jelenik meg.
A plexi kérdésedre érdemben nem nagyon tudok válaszolni mert a többirõl nincs tapasztalatom. Annyit azért hozzáfûznék, hogy egy magasabb plexi mint a gyári természetesen jobban tereli a szelet föléd sokall komfortosabb vele a motorozás. (Mondhatnám kötelezõ extra!). Remélem érthetõ voltam üdv Pityi74!<#wink>

Jó reggelt!

Egy GSF 650SA,2008-as évjárat,bordó.Augusztusban vettem és nagyon bejön.Elõtte egy gs500-ast hajtottam,nem volt vele semmi baj,nagyon hálás kis jószág volt,de a kettõt nem lehet összehasonlítani.A Te motorod nagyon szép,olyan,mint egy ékszeres doboz.Nagyon szép helyeken jártál,remélem hogy Nekem is lesz részem hasonlókban.Nem kell kétszer mondani,ezért kérdezek:Szeretnék hátsó dobozt rakni a gépre és két megoldás között vacilálok.
1,SW motech alu rack (ismered?)a kapszkodóra lehet felszerelni,majd arra a doboz specifikus platni.Kérdés mennyire stabil és mit bír?
2,A másik megoldás az a fajta,amikor a hátsó lábtartótól indul egy nyúlvány két oldalról és azokra van rárakva a platni és a doboz.

A másik a plexi kérdés.Látom,hogy neked az állítható verzió van(gondolom jól mûködik).Én szeretném megõrizni a sportos jellegét a motornak és ezért olyat találtam az MRA-nál,ami egy kicsit hosszabb a gyárinál és a teteje egy kicsit kifelé ível(gondolom megdobja a levegõt).Errõl van valami tapasztalatod?

Köszi

gyorgy74
Igen van ilyen hátránya illetve alá tud menni a por! Én elõtte mielõtt rátettem lefóliáztam az egészet. Vettem folpackot és több rétekben rá húztam a tankra majd a beöntõnyílást PVC-vágóval körbevágtam és ment rá a bõr! A honlapon láthatod kétféle anyagból készíti egy vastagabb és Normál vékony mûbõr huzatból én részemrõl a vastagabbik anyagot választottam nem bántam meg mert nagyon tartós közel egy 50-ezer van a bõrben és még nincs kopásra utaló jel.<#wink> Bármilyen kérdésed van nyugodtan felteheted! Milyen banditod van????

Szia!

Köszi a választ!Õt Én is megtaláltam a neten.Neked bevált?Azt hallottam,hogy az a hátránya,hogy bemegy a por a bõr alá és idõvel szépen oda a tank fényezése.

gyorgy74
Szia Pityi74! Egy készítõvel csináltattam Szentendrén. A gyári Bagster feléért.<#eljen> Természetesen publikus itt megtudod nézni! Motorkárpit.<#wave>

Szia Gyorgy74!

A tankbõr dolog publikus?Engem is érdekelne,mert sajnálom a tankomat,ahogy látom hogy kopik.

Elõre is köszi!

gyorgy74
Transzfogarasi túra!<#eljen>

http://www.youtube.com/v/t_fCXs2Meik&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

gyorgy74
Örülök hogy tetszik!<#wink>

Király vidik, így tovább ;)

gyorgy74
http://www.youtube.com/v/TD3jEOMit0o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

gyorgy74
http://www.youtube.com/v/8e8kfl_2Thc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

circa
<#eljen>

gyorgy74
És így néz ki a motoron!<#wink>

gyorgy74
Készen vannak a színre fújt GIVI dobozok!<#eljen>

gyorgy74
Most festetem a V35-ös GIVI betéteket színre mert úgy jobban néz ki.

Azért raktam fel a képet de miért nem jelenik meg!<#falbav>

pézé 650SA K8
A kép nem jön be.

gyorgy74
Nagyon szép így idommal és dobozokkal!

pézé 650SA K8
OK! De szemlátomást ezek is ZÁRT sisakok, a felnyitósak szélesebbek. A MAXIA leírásban is csak két ZÁRT sisakról van szó (SHOX katalógus).
Sajnos úgy tûnik, az egyiket vinnem kell magammal, ha megállunk valahol.

gyorgy74
Ebben biztos elférne mivel ez nem 46 hanem 55-literes!

gyorgy74
Hu de jót kérdeztél megmondjam õszintén még nem próbáltam beletenni a sisakot a V35-ös dobozba mert mindig fúlon van! Mikor megyünk túrázni úgy bepakolok hogy semmi nem fér el benne még csak a nagy dobozba sem. Most nincs idehaza a motor mert a fateromnál telel de ígérem hogy megnézem neked!<#worship>

pézé 650SA K8
Egy kicsit bosszús lettem a hátsó doboz miatt. Vettem két felnyitós bukót, és nem fér bele! Kiderült, hogy csak magamat okolhatom, mert a leírása szerint két ZÁRT sisakhoz jó. Gyuri, Ti hová teszitek a sisakokat? Láttam videót a V35-rõl, amiben elfért egy sisak. A felnyitós is?

pézé 650SA K8
Köszi! A láncolajozódat a sportmotor.hu-n láttam, persze, hogy érdekel az is. De mindent csak sorjában.

gyorgy74
Szia a kipufogó témáról majd Zolit kel megkérdezned mielõtt mész hozzá. Mindenképpen egyeztessél vele ezzel kapcsolatosan! Egyébként meg mûszaki elõtt visszateszed a gyárit nem nagy mutatvány. Zoli nagyon preciz és rendes srác el mond neked mindent. Az E jelzést nézik, van olyan gyári lehetõsség is de az ára az horror. Zoli sokkal olcsóbban megcsinálja és rá is teszi!<#eljen>A váltásról csak annyit tudok mondani igen felfele lehet váltani kuplung nélkül. Én részemrõl három elnyûtt Simson után nem tudok úgy váltani, hogy ne húzzam megszokás kérdése. Én a motcira több mint 500-ezer forintott költöttem ugyhogy tudnák még mást is mondani de szerintem ezt lassan kel adagolni mert az anyagiak korlátoznak és próbáltam úgy alakítani, hogy a legolcsóbb megoldásig eljussak! Csak, hogy egyet említsek az az automata lánc olajozó amit egy motoról sem hagynák le!!! Valami kérdésed van csak nyugodtan írjál ha van idõm én válaszolok.<#wink>

pézé 650SA K8
Ha jól látom Talma csak lefelé kuplungol. Hallottam, hogy a Bandit nem annyira kényes a kuplungra. Próbáltad már?

pézé 650SA K8
Köszi az infókat!
A kipufogó tetszik, de érdekel, hogy mûszakin nincs-e probléma miatta. Merthogy a gyári ugye katalizátoros. Megdöbbentõ, hogy átkerestem érte az internetet hiába, erre itt van pár kilóméterre a megoldás. Ennek örülök. Április 3-án útba fog esni Máriapócs felé tartva. Gondolom tudod:
http://www.motorosnap.atw.hu/
Lesz még kérdésem bõven, de van idõ. A tankbõr is az egyik közülük. Egyelõre köszi.

gyorgy74
Talma teszteli a Banditot E85-ös bioetanollal!!!!<#guluszem1>

http://www.youtube.com/v/9-tNKh2MjzI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

gyorgy74
Na akkor most elmondok mire ügyeljél oda. Én 2007-ben vetem az enyémet szalonból és mondhatom, hogy azóta 66000-kiló-métert mentem vele. Kötelezõ szervizeken kívül amit magam csinálok semmi baja nem volt! Megjegyezném, hogy a tankján a fényezés ahol a combod éri és dörzsöli hajlamos a mattosodásra ezért két megoldást ajánlok rá egy olcsóbb és egy drágábbat. Az olcsóbb megoldás az egy úgynevezett áttetszõ tankvédõ fólia a drágább az egy tankbõr amit az én motoromon is lától. Ha érdekel a tankbõr akkor arra is tudok olcsóbb megoldást ugyanis a Bagster mintájára egy készítõ megcsinálja fél áron. Igen kipufogó mint egy hurkatöltõ szoktuk becézni és csak sziszeg szegény, ezért mivel T.Vasváriban lakol én itt csináltamat. A V35-ös túradoboz megnyugtatlak, hogy zárható! Nagyon sokk mindent tudnék még írni de egyenlõre csak a fontosabbat és a kérdésedre válaszoltam!

nyuny01
Grat nektek ezekhez a gyönyörûségekhez! <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

pézé 650SA K8
Egyáltalán nem titok, nagyon büszkék vagyunk rá.
1,4 mill volt, ebbõl a számításaim szerint kb. 200 ezer az extra. GIVI a doboz, a konzol, a bukócsõ és a túraplexi. Plusz a legjobbnak tartott riasztója van (pageres), meg fokozatkijelzõs speedbox. Örülök, hogy nagyon gondos gazdától jutottunk hozzá. Egyszer ázott meg vele, és még a tûzõ naptól is óvta. Telente ki volt vonva a forgalomból (most is), úgyhogy a futásteljesítménye 1 év. Amúgy 2009 áprilisi.
Még az oldaldobozokat hiányolom róla, meg a gyári kályhacsõ egy esztétikai katasztrófa. Plusz nem bánnék egy kicsit ércesebb hangot sem, mert jobb, ha idõben meghallanak az autósok. A V35-rõl azt hallottam, hogy nem zárható. Ez igaz lenne? És kipufogó ügyben milyen tapasztalataid vannak?

gyorgy74
Nem a tartó konzolok a Kappa terméke mert az sokkal olcsóbb mint a GIVI-jé! De viszont a dobozok azok GIVI, minõségibb mint a Kappa dobozai! Ha komolyan gondolod a túrázást akkor az oldaldobozokra is be kel ruházzál a nagyobb hely érdekében. Nekem a két oldaldoboz 70-literes GIVI V35-ös és mindent megér a pakolás érdekében esõ ruci, meleg holmi, minden elfér ami kel egy nagy túrához! Kérdez bátran ha valami érdekel a motorral kapcsolatosan. Azért elárulhatnád ha nem titok, hogy menyibe került a vas? Kíváncsivá tettél!<#wink>

pézé 650SA K8
Köszi, györgy74, az oldaldobozokra gondoltam, meg a konzolra. A Te dobozaid a GIVI-tõl vannak? A konzol és platni úgy látom az.

gyorgy74
Bocs a kép lemarat!<#falbav>

Oldal 1 / 2Következő →