Kapcsolatok a mai világban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Adókedvezményt kéne adni azoknak a cégeknek, akik részmunkaidõben foglalkoztatnak nõket/férfiakat. De ezt is át kell gondolni, hogy ne legyenek trükközések. De egy 8 órás munkát ha 2x4 órában csinálnak meg (ez két anyukát jelent), az már nem lenen rossz. És akkor a szülés utáni depresszió eltûnne, mint a kámfor. Nem éreznék magukat feleslegesnek a családanyák, illetve nagyobb kedvvel mennének társaságba.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A gyerek több idõbe és türelembe telik, mint pénzbe. Ha egy gyerekkel becsõdölsz, ott már az elsõ két tényezõvel is gondok voltak. Én így gondolom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Semmiben.
...
Teremtett világsaláta Isten módra:
Végy egy eget és földet, aztán különítsd el a földet a víztõl, a nappalt az éjszakától, satöbbi, satöbbi.
"Hhhh-hhhhh... Luke, csatlakozz a Sötét Oldalhoz."
..."Teremtsünk embert a mi hasonlatosságunkra; és uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, a barmokon, mind az egész földön, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon. Szaporodjék és sokasodjék, hajtsa a világot uralma alá."
És az ember felelé: "Egyedül vazze?"
Mivel az Úr a nyersanyagot a csigákra, galambokra, a sügérekre és egyéb felesleges állatokra pazarolta, a semmibõl nem lehetett társat teremteni az Embernek, ezért kellett az Ember oldalbordából fabrikálni neki egy társat, A Nõt.
A sztorit eddig mindenki ismeri, de itt jön a logikai bukta: láttatok már olyan hardvert, amely szoftver nélkül mûködik? Én még csak egyet, a kedvenc kalapácsomat. Mivel azonban az Úr nem szögbeverésre tervezte a Nõt, kellett bele egy szoftver is. Ezért jött az ötlet, hogy egy az egyben lemásolja az Ember oprendszerét, de az ASVA beintett: egy licenc, egy telepített példány.
És jött vala az ötlet:
Lehet, hogy egyszerûbb lett volna megvenni egy új licencet, de nem: inkább nézzük meg, melyik állat mûködik a telepített szoftvere felével is.
Bár egyes csoportok a mai napig esküdöznek arra, hogy a tyúk volt a donor, az a feltevés tûnik valószínûbbnek, hogy az Úr mérhetetlen bölcsessége folytán mégis az elsõ Ember szoftverét szeparálta, hogy a Nõ is mûködjön - ugyanúgy jár, beszél, ül az SG elõtt és hülyeségeket olvas, sõt, néhány példány még gondolkodik is.
Ez a hiba sajnos a tömeggyártásban is bennemaradt, minden ember fél lélekkel születik, és elsõdleges programja, hogy megkeresse a másik felét, akivel végre teljessé válik az Élet, és egésszé olvad össze a két fél, és megnyílik elõtte a világ eddig ismeretlen fele is.
Kivéve a franciák, õk a 150%-ra hajtanak.
...
Ennyi a lényeg. Minden más csak mese.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
persze jó ha van az ember kezében egy diploma de az nem minden...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Persze mi ezt nem fogjuk megélni, meg a mai emberek nagy része nem is tudná megérteni hogy miért kéne okosabban bánni a Földdel. Ez kb olyan mintha egy 15. századi lovagnak akarnád elmagyarázni hogy márpedig tornán, párbaj alatt meghalni hülyeség, nem dicsõség... Õ is tudná hogy igazad van, de a társadalami berögzõdések miatt mégsem lenne neki elfogadható.
PSN: s3ctorHU
hiszen most van 1 férfi aki dolgozik, ellátja magát
van 1 nõ aki dolgozik,ellátja magát
most külön-külön vannak és megvannak!
összeköltözve miért lenne anyagi csõd? sehogy ,hiszen együtt még jobban megtudják oldalni az otthoni feladatokat, egymást tudjak segíteni, ergo még jobb is az egymás elfogadása,szeretete meg még ehhez hozzájön
a gyerek vezethetne anyagi csõdhöz de hát mérlegelni kell ,hogy mikor vállalják be! ha nem áll a kapcsolat ugy h elbírjon egy gyereket akkor nem szabad gyereket vállalni! várni kell és mikor meglesz az anyagi háttér rá akkor lehet szólni a golyának 😄
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A téma egyébként már valóban off topik, de mivel sok értelme nincs a topiknak, és a nyitó is valószínûleg részeg volt mikor megnyitotta, ezért szerintem tökmindegy.
Az fémek újrahaszoníthatósági aránya 90% felett van.
A mezõgazdaság olajfüggõ, mert a gépek azzal mennek, de ezen lehet változtazni, nem ez eszi meg a kõolajszármazékok komly %-át, hanem az értelmetlen szállítás, hogy a spanyol paradicsom 10%-kal olcsóbb legyen mondjuk a szlováknál.
De ez off téma is.
(egy apró nõi vélemény, sajnos tapasztalat a pasitípus 😞 )
ha a mai tudomány képes eltartani 20 milliárd embert 2-300 évig, akkor annak a 6 milliárdnak, ami a tényleges szám, egész jónak tekinthetõ ez alapján a helyzete, nem gondolod? szted 2-300 év múlva is a mai technológiával fognak termelni, mûködni stb.?
ha azt is figyelembe vennéd, hogy a tudomány is fejlõdik, ráadásul rohamosan (ergo 2-300 év alatt olyan technológiák lesznek kifejlesztve melyrõl te még álmodni se mernél jelenhelyzetedbe), akkor nem jelentenél ki ilyen baromságokat, mint amiket írtál lentebb...
(mellesleg meg még ennek mindig nincs semmi köze az emberi kapcsolatokhoz.. az ember szociális lény. ez nem csak azt jelenti, hogy megvan a baráti/haveri társasága és jónapot egész életére nézve, hanem idõ után igényli a TÁRS jelenlétét is. Mint mondták lejjebb: valakit aki szeret, megért, és akit õ is szerethet. stb.)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mondjuk, ha a hosszútávon neked ez 2-3 emberöltõt jelent akkor ok.
Az addig talán oké, hogy a föld a 80-as évek teknikájával képes lett volna 20 milliárd embert eltartani a létminimumon, de hosszútávon (mondjuk 2-300 év)?
Az atomenergia se tart örökké (urán is elfogy egyszer nem?) Persze ideig-óráig ki lehet húzni azzal is, de semmiféle olyan törekvést nem látni, annak érdekében, hogy valami újat kifejlesszenek. Persze lehetséges, hogy titkos projektek már folynak, de ebben nem lehetünk biztosak. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy jó emberi szokás szerint (egyszer élünk) mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti, a jövõ már smafu, mert ugye ki akarna befektetni egy esetleg 100 év után megtérülõ programba (pl.:fúziós energia) míg a kõolajból és társaiból egész könnyen meg lehet gazdagodni, nomeg a fegyverkezésbõl, mire meg eljön az energiaválság, már rég meghaltak ugye.
Szóval én vigyáznék ezekkel a kifejezésekkel, hogy "A technológia bõven rendelkezésre áll és nyersanyag is".