Kapcsolatok a mai világban

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A bibi az, hogy n+1-dik beírás után az ember már megunja...

A tudomány még nem tart azon a szinten, hogy 6 milliárd embert eltartson hosszútávon és ez nem is fog nagyon változni amíg a haszonszerzés vezérli azt is.

A technológia bõven rendelkezésre áll és nyersanyag is. A gond az, hogy a korlátlan profithajhászás és 1000 más faktor miatt több technológia széleskörû alkalmazása gátolt. Pl. az atom a zöld barmok miatt.

A Föld a '80-as évek eleji nyugati technikával képes lett volna 20 milliárd ember eltartására csak élelmet nézve. Persze nem svéd életszínvonalom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Narxis
jaja, marok marcsival eljátszadozik

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

qva jól el tud lenni az ember egyedül is, nem is hinnéd...persze az igények egy idõ után megnõnek, de ilyet ne mondjál már a másiknak, hogy ölje meg magát. A világ tele van lehetõségekkel elvileg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Halljuk. Ha már vedted a fáradtságot, hogy beírj, indokold is meg.

Sok pénz = sok ribanc.

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

Molnibalage
Azt sem tudom, hogy hol kezdjem ennek a tömény hülyeségnek a cáfolását.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Andr0
te piálsz?

Amugy jársz egyetemre hidd el, koliban a sexet megkapod különösebb anagi és érzelmi vonzat nélkül xD

Armin & Ayu fan

Nincs is jobb, mint délután/este eltölteni a pároddal 4-5-6 órát, kurva iskolapadban csak arra várok hogy ez a része a napnak eljöjjön...
Büdös Bohóc
Ki a faszt érdekel már bocs, ha valaki csalással lesz sikeres? Egy bizonyos szintig elnézhetõ a trükközés, biztos mindenki trükközik az életben, de az nyugodtan megdögölhet, aki folyamatosan más kárán és a közösség kárán lesz nagy rajpujáró hogyúgymond...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

"Igen, aki vállal gyereket az miért ne kapjon kedvezményt?" Kínában pl. adót vetnek ki a gyerekre, na és miért? A válasz nagyon egyszerû, túl sokan vagyunk már emberek, a föld energiakészletei (kõölaj, földgáz, lényegében, ami ha máról holnapra elfogyna visszajutnánk a kõkorba) meg csak fogynak-fogynak. Persze ott az atom (egyébként ez is elfogy egyszer), de az csak kb 15%-át teszi ki az összes energiának. A tudomány még nem tart azon a szinten, hogy 6 milliárd embert eltartson hosszútávon és ez nem is fog nagyon változni amíg a haszonszerzés vezérli azt is.
Mellesleg nem gondolod, hogy pont ezen mentalitás miatt (az állam támogatja a gyereket) van az, hogy sokan 20 gyereket csinálnak, csak azért, hogy ne kelljen dolgozniuk?

Narxis
😄DD

Narxis
Te ebben komolyan hiszel? Vannak még ilyen megvezethetõ emberek az országban? Durva.

SötétBarom
Miért? Szerinted "nem tisztán" olyan egyszerû sikeresnek lenni?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Büdös Bohóc
Igen, aki vállal gyereket az miért ne kapjon kedvezményt? ... Pont az a lényege egy államnak, egy országnak, hogy fennmaradjon és egy közös érdeket képviseljen és betartasson.

Nem értek egyet a legtöbb dologgal, ami itthon megy, de azért ez mégis elég bagatel volt tõled.

@Veszelka: "Aki pedig sikeres az egy rohadt szemét?" - ki mondott ilyet? Amúgy meg elég nagy hányada az ú.n. sikeres embereknek nem tisztán lett sikeres, vagy nem önerejébõl. Én AZOKAT az embereket nézem semmibe.

Met
Dõzsölni, aha.
Nem azért nem lesz gyerekem, hogy nagy lábon tudjak élni.
Ha valaki nincs olyan "szerencsés" helyzetben, hogy örököljön akkor igen költséges dolog egy lakás, mert ugye egy gyereknek kell külön szoba stb.
Felvesznek 30-40 év futamidõre pár millát, plusz még a gyereknek is kell ruha, étel, taníttatás hogy ugye majd a szülei nyugdíjját megtermelje.
Ha a szülõk dolgoznak (és esetleg még jól is keresnek) elég kockázatos egy gyerek, csak azért meg minek, hogy az "kell"?

Amúgy Te hány éves vagy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

25/5 MBit/sec

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Büdös Bohóc
szar kedv felderítésére sem

mondtam is, hogy ha ez így mind együtt egy barátnõvel való kapcsolat

Mindenkinek magának kell megtermelnie a nyugdíját. Ez most sincs nagyon másképp hiszen ugye járulékot fizetünk. Persze van aki 120 évig él, de valaki (általában ez a jellemzõ) nagyon hamar meghal, azután, hogy lejárt a 40 év munkaideje vagy még elõbb. Tehát az államnak még meg is éri, ha már fogalmazhatok ilyen otrombán, hiszen ugye kapitalizmusban élünk.

A szexhez nem kell feltétlenül szeretet is.

veszelka
Kik termelik meg a mostani nyugdíjasok pénzét? Szerinted?

Gurren

SZilaJMaGGoT
Drogokat próbáltad már? 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Casillas
Nevettem.

#1: Senki sem kényszerít, mondj le róla.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Büdös Bohóc
"Miért szeretnénk ha lenne barátnõnk/barátunk, illetve feleségünk/férjünk?"

A címet most komolyan meg kell magyarázni?
- Vannak neked igényeid a szeretetre?
- Van igényed a szexre?
- Van igényed arra, hogy valaki melletted legyen amikor szar a kedved?
- Van igényed arra, hogy törõdj mással, mert az neked is jól esik?

Leszámítva 1-2 dolgot ez így együtt a barátnõ/barát körbe esik. És szerintem nyugodtan öld meg magad, ha neked ezekre nincsenek igényeid, mert egy érzelmileg selejtes valami vagy, aki semminek nem tud örülni. Vagy ha mégis tudsz örülni, pl. a munkádnak vagy annak, hogy megveheted magadnak az életedet, ha van pénzed, akkor ennyi. Nem kell túlspilázni a témát. Azért akarunk barátnõt/feleséget, mert szeretni akarunk meg hogy szeressen minket valaki. Ennyi.

"Akkor majd mások gyerekei fogják idõs korodra összedobni a pelenkára valót" Miért is kéne nekik összedobni? Nyugdíjjárulékról hallottál e már?

veszelka
Arra is gondolhatnál, hogy ha nem csinálsz gyereket, nem termeled újra magadat. Akkor majd mások gyerekei fogják idõs korodra összedobni a pelenkára valót. Hogy az õ szülei nélkülöztek sokszor, miközben hozzájuk képest te dõzsöltél? Ja hát ennek vége remélhetõleg.

Aki pedig sikeres, az egy rohadt szemét? Felejtsük már el ezt a balos gondolkodást, ne legyen már Magyarország valami proli gettó.

MR ME
és ez aki nem 200k+-t keres azoknál mindenkinél így is van...gazdagok kormánya ez is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egy durva helyesírási hiba: élyszakás helyett éjszakás.

Met
Ja, aki gyereket vállal az kap kedvezmény és akinek nincs és nem is akar?
Idén lesz 3 éve, hogy a jelenlegi helyen dolgozok, minden legális, nincs feketén semmi.
Az adó változtatások következtében évente kb. 2k lett kevesebb a fizetésem, nem tudom de nekem úgy rémlik, hogy régen az évek számával a fizetés is nõtt.

Szerintem, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig legyen komoly kapcsolatod/nõsülj meg. Ha te úgy látod jónak, hogy hátralevõ életedben agglegény leszel és csak az egyélyszakás kalandokat, esetleg hivatásos kurvákat keresel, akkor tégy úgy. Ettõl még szarabb ember nem leszel, ha erre voltál kíváncsi.

veszelka
A mostani vezetés pont ezen próbál változtatni.

Met
bocs de nem szándékozok putriba költözni 😊

Nem feltétlenül, ha csinálsz harmincat egész szép segílyt kaphatsz.

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát vannak olyan nõk akik csõdhöz vezetnek 😄 Akiknek csak a belsõ értékek fontosak (zsebben lévõ pénz, bõrülés, klíma, stb) 😄

Általában ezek azok akik pár nem tök hülye férfival való találkozás után "minden paseee szemét"-eznek, mert az illetõ látta rajta milyen csaj, és elejét vette a dolognak úgy hogy beetette, és inkább õ használta ki 😊)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Pont erre gondoltam.

Met
Egy kapcsolatnak csak egy velejárója van ami felérhet egy anyagi csõddel, a gyerek. Persze ez fizetéstõl is függ.

SötétBarom
"Napjainkban "anyagi csõdként" is felfogható egy kapcsolat, illetve annak velejárói."

LOLWUT

1 ember helyett 2 állja az élet költségeit, az milyen furmányos úton vezet anyagi csõdhöz?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

jhetedikj
ha a szüleid lemondtak volna róla, ma nem nyílt volna meg ez a topik

anno 1987

MR ME
ezen csak az öngyilkosság segíthet
esetleg vonúlj zárdába

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tinman
Nõj fel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az igaz, hogy a szex az ember természetes szükséglete, de a a kapcsolatok általában problémákkal is járnak. Miért vesszük mindezt a nyakunkba? A legtöbb ember nem engedhet meg magának drága kocsit, lemond róla. Errõl miért nem mondunk le? Napjainkban "anyagi csõdként" is felfogható egy kapcsolat, illetve annak velejárói.

← ElőzőOldal 3 / 3