Japánban egyre súlyosabb gondokat okoz a sugárzás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként mi az a hülyeség amit mondott?
Tényleg kíváncsi vagyok mivel nem értesz egyet.
Pont? Pont.
A sugárzás veszélyes. Pont.
Az EU pedig <#kocsog>#kocsog> vesszõ mert minek bojkottálja a japán tengeri herkentyû importot, mikor a sugárzó kaja az nem is káros.
iSS!
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nos ezt nem is értem hogy keverhettem ide. 😞 Atomsugárzás esetén a rövid táv.
Tényleg! T. halgatyó van neked bármi releváns, számokkal alátámasztható adatod a több százezer évig (!) sugárzó atomhulladék káros hatásairól ha valami katasztrófa esetén kiszabadulna a biztonságosnak (mint ahogy biztonságosak az atomerõmûvek...) minõsített tárolókból?
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.”
"Csernobilt emlegetni meg igen durva csúsztatás.
Aki Csernobilról beszél, az legyen szíves néhány konkrét kiszabadult-aktivitás, környezeti aktivitáskoncentráció és dózisteljesítmény adatot ÖSSZEHASONLÍTVA BIZONYÍTANI a két atomerõmû baleset hasonlóságát!"
Atom, sugárzás, persze a dózisokkal még várjunk, egyenlõre még az sem tisztázott mi történik az egyes és hármas blokkban. Ja ez nem igaz! Hol fehér, hol szürke hol fekete füst jön, ezek indikálják a cselekvési programok mibenlétét. Ha az ott helyt álló mentési munkákat végzõk és a nagytudású atomtudósok részére is ez a legpontosabb információ, mi alapján vársz kommentelõktõl számokat??? Azért ha még csak töredéke is a kártétel (megjegyzendõ 13 nappal a Japán katasztrófa után), elgondolkoztató egy példa az elõzõ eset hosszú távú hatásaival kapcsolatban (Jó persze tudom, megint azzal fogsz jönni hogy nincs pontos adat, és különben is az emberekre ez nem is káros, meg hogy kell az életszínvonal stb stb stb...):
"A Dél-karolinai Egyetem és az Université Paris-Sud professzorai 2006 és 2009 között számlálták és elemezték a csernobili atomerõmû környékének állatvilágát, a rovaroktól az emlõsökig. A kutatás célja az volt, hogy megállapítsák a legjobb módszert a katasztrófa vadvilágra gyakorolt hatásának kimutatására, és hogy újabb bizonyítékokat szerezzenek a sugárzások biodiverzitást romboló hatására.
A kutatócsoport a 30 km-es zóna élõvilágát hasonló élõhelyekkel vetette össze, és kiderült, hogy az emlõsök és a hüllõk száma jelentõsen kisebb. A sugárzások hatása azonban leginkább a madarakon látszik, állítják a kutatók. Például a fecskéket megvizsgálva egy részüknél daganatot találtak a lábon, nyakon és a szemek környékén."
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha pedig az, akkor támogassuk a jappppán mezõgazdaságot és a globalizmust azzal, hogy csak az onnan származó import élelmiszart fogyasztjuk...<#zavart2>#zavart2>
iSS!
<#wilting>#wilting>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az természetes, hogy ha van tiszta víz is, meg van 210 Bq/liter jódot tartalmazó víz is, akkor nyilván a tisztát kell inni, ERRE vonatkozik a hatóság felszólítása.
Ha engem a szomjúság gyötörne már pár napja, akkor bizony símán meginnám azt a 210 Bq/literes vizet.
Csernobilt emlegetni meg igen durva csúsztatás.
Aki Csernobilról beszél, az legyen szíves néhány konkrét kiszabadult-aktivitás, környezeti aktivitáskoncentráció és dózisteljesítmény adatot ÖSSZEHASONLÍTVA BIZONYÍTANI a két atomerõmû baleset hasonlóságát!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz