Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a sztori mentés nem kell akkor ne tedd fel legacy-t.
Az egyik kb 120 giga a másik 92.
Az új a kevesebb. Nem tudom miért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 20:07:39
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Viszont itt most 2 install van,egy a Legacy-ra,és egy az Enchanced-re.Akkor most a Legacy-t fel kell mindenképpen tenni? A meglévőt fogja feljavitani?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Át is vittem a karakterem.
állítása, viszont víz alá merülve valamiért jócskán leugrik az fps.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de amúgy tényleg..arra mi a megoldás,hogy a legacy elinduljon?..vagy fent kell lennie mindkét verziónak és akkor majd látni fogom,pl menüben választható a kettő közül az egyik? (steam)
Utoljára szerkesztette: xido, 2025.03.05. 21:20:24
másodiknál csak ejtőernyőzz a reptérre,lődd le hangtompítóssal a repcsi mellett álló fazont és már viheted is. hazafelé támadnak majd repcsik,de csak lövöldözd a rakétaelhárító flaret,és nem lesz baj
harmadik a drónos,be lehet repülni a tetőn,szinte kill nélkül is megcsinálható,de hangtompítós rajta a fegyó vagy nemtom,mert egyedül álló őröket simán le lehet kapni vele. a búvárkodás kicsit nehéz,mert nehéz észrevenin a ládákat,de keresd a piros fényt :D
a kövi nem fog tettszni,kell ütős fegyő,rpg a hangárból,vagy railgun,mert sok a gép és a heli,itt egy helit kell lopni és azzal hazamenni :P
illetve az utsó setup nem fog tetszeni,heli lopás ,azzal láda lopás,ügyesen kell repülni :p az extrák nem érik meg szerintem,csak a fő ládát hozd el(extra hp az utsó küldire a repcsinek,vagy dual gépfegyó a single helyett,nem éri meg az időt sztem)
a finálé tetszni fog,ott nem neked kell repülni,oscar vezet,te csak lősz :D ha lezuhant a dög,az a része kicsit nehéz,sok az ellen,szal néha meg kell szakítani a szerelést vagy a töltést és takarítani kicsit,mert ha nem kicsinálnak amig megy az animáció. a végén a döggel kell repülni de ez a része már könnyű,és leágyúzni a célpontokat. bal oldalra lő,és a range se olyan egetverő,de simaliba. a subba hat lövés kell,a tárban csak 5 van,és lassú az újratöltés szal előfordulhat hogy ott kettőt kell fordulni de megoldható egy körrel is :p a vonatnál ugyanez van,de ha kilövöd a mozdonyt,álló célra már könnyebb lőni és kész is :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.05. 17:41:26
meg jó hír,hogy a repcsis setupban választhatsz h repülni vagy lőni akarsz,úgy hallottam te repcsivel nem szoktál messzire jutni ha vezetsz :D
Főleg mert a sztorit elfelejtettem át menteni. :D
gépem bírja,az állatok funnyk,szebb is...tuti elkezdem megint a storyt is
keresztfiammal szoktam tolni neki epicen van meg,de epicre még nem jött ingyen,illetve 10kért megvehető...valahol érthető,mi kifizettük annó a játékot,epicen meg ingyen kapták,de akkor is,így egy évvel a gta 6 előtt nagyon bicskanyitogató húzás sztem :D
remélem megkapják,nem tudom h vissza lehet e vinni legacyba a karit,ha nem,akkor meg kell vennem neki :D jó nem nagy pénz szerencsére,de az elvek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.05. 17:21:54
Legacy vany Enchanced változattal tolod?
A bunker meg tolható CEO-ban is.
Nekem öt mocis van,hamis papír,mariska,hamis pénzt,meth és kokó.
Hamis papír és mariska nem éri meg,hamis pénz épp hgy csak.
De jóljönnek a nightclubba.
Nem is emlékszem hamis iratot mikor adtam el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.24. 21:23:59
jó mondjuk a 4 mocis bizniszen kívül ceoban tudod tölteni a többit,aztán ha azokba megjött a supply akkor nyomsz egy stash houset ,és így tuti mocis bizniszbe rakja:P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 18:13:17
Ott a betörés,az rak supllyt mindig abba a gyárba amibe hiányzik.
mcbe be kell lépni legalább addig amíg a master terminalban megrendeled a supplyt...van hogy akkor is már jön a raid
töltöget a raktárat is,aztán ott is kaptam raidet,nem rémlett hogy oda is jöhet már :D
Múlthéten adtam el kokót,de egyből ki is léptem utána és nem kaptam raid-et.
De egyébként igen utcai árusnál el lehet adni,azt hiszem naponta változik,játék naponta talán?
mondhatni akkor itt kell eladni naponta,és nem kell szopatni magunkat a sima eladással amikor ad pl 3 postás kocsit...
leglábbis a net népe azt irja,ugyanaz a pénz,a prémnél meg több
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 12:42:23
hiába van megvéve a security
De nekem nem okoznak gondot.
Néha kokót meg methet eladom,többire meg tojok.
Házak kirablásával úgyis feltöltöm őket,néha eladom az árut utcai árusnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.24. 11:58:10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 11:40:00
Valami gyökerek egy toronyház tetejéről megtámadtak repülés közben,elbeszélgettem velük az illemről és kaptam valami fegyvert.
A radar tök jó,kis fehér pontok lesznek a cuccok a térképen,azt is mutatja hogy feletted van-e vagy alattad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.13. 19:54:19
cayot is unom már :D sztem behúzom az új bizniszt is megnézem mit tud :p
kell a gyűjthető cucc radar a terrorbytera
pedig a mai világban egy körtelefonnal el lehetne indítani minden raktárad minden emberét egy hívással :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.12. 22:32:48
Plusz van garázs a gyárban,na és a gyárban lehet tuningolni terrorbyte-ot,már gyűjtöttem is vele cuccot.
Egyébként abban a küldiben amiben valami szobrot kell ellopni nagyon vigyázz.
Szopatós,van csapda ami nyomásra aktiválódik és gázt nyom rád.
Plusz az őrök látnak úgy is ha nincs áram és kurva sötét van.
viszont kiszivárgoitt egy korai dlc is 2025re,ami megadja a kisrepteret meg az ac130as gunshipet stb,lehet inkább erre spórolok :p
remélem az jobb lesz,a gunship amúgy is állat :D
én későn kezdtem az online,szal nem vagyok teli lóvéval,és a heisteket sem csináltam,talán csak az elsőt... :D béna vagyok,nem akarom visszahúzni a többi csapattársat,mert lett volna a ph crewban segítség ha kérem,tuti :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.12. 19:21:55
Együtt utazhat az egész banda.

De ma élesedik az új grafikai update is.
Nekem ez a jedi lovag/sorci a kedvencem,meg a két rosszcsont kislánya. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.10. 17:03:39
Az 50-es szint az alap játék volt,mostmár sokadik kieg van,hallod van olyan kieg kettő is ami totál singleplayer élményt nyújt és kicseszett jó.
Nagyon szeretem a sztoriját általában jó vagyok,dee.Nem mindig.
A jedi knight/sith sorcim végig jó kislány volt,ma jön az új peccs véget ér a hatodik kieg sztorija.
A folytatás állítólag brutális lesz,olyanok térnek vissza hogy mindenki padlót fog fogni.
Mint mondtam rossz karim is van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.10. 16:56:59
[merlinw.org]
Jönnek további dolgok,egy új épület amiben 20 autó lehet,sok rendörruha.
Megvehetjük majd McKenzie field hangar-t.
Plusz rengeteg jármúbe szerelhetünk majd rakétazavarót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.10. 16:02:34
Heistet este tolom ha tudok nyugisan játszani. Plusz ha letudok jönni Sw Tor-ról. XD
Speckó tuning után a terrorbyte-ból minden üzletet lehet irányítani.
Nagyjából.
Ott termelődik a lóvé.
Gyárban van egy ajtó ami a térkép különböző pontjára dob ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.10. 13:05:16