Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mindig invite onlyban pörgetek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.24. 11:17:18
Oda nem a biztosító rakja le?
Nem tudom, nekem mindig ide vitték.
Bár asszem a biztosító meg egy aluljáró közelében van.
Ha már elindítottam, játszottam is kicsit online.
Elsőre kipörgettem a terepjárót. Jó ez a trükk.
Szerencsém is volt, mert úgy látszott, hogy senki nem pörgetett még a 29-es session-ben.
A ruha állt a nyílnál, kettővel előtte meg a verda.
Van egy bunkernyi eladásom, meg a zsozsót supply-ztam. Lopva, nem rendelve. Nem mintha nem lenne rá, de fun. Meg, ha veszem, akkor mit csináljak a sok orosz meg angoltudású között?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Online-ban ha van asszisztensed helyetted elintézi.
Nem tudom, mi van olyankor, ha másik autót hozol ki a garázsból.
A biztosított autód asszem nem veszik el a telepen sem, csak nem fogod látni a térképen.
.
.
Az ne zavarjon meg, hogy nem online-ból vannak a képek, a kocsik ide kerülnek, ha lefoglalja a yard.
Ha továbbra sem látja mert valamelyik ház garázsában maradt esetleg, akkor le tudja hívni a saját menüből. Azt hiszem M betű, aztán Vehicles, és Request Personal Vehicle majd enter.
#hhwnd
Mindjárt lövök játékban egy képet a térképről.
Csak még frissít legalább 9 GB-ot.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.05.24. 09:47:10
A sztori első küldetései között mindjárt oda kell menni vontatóért. A küldit egy nő adja a lakástól nem messze.
De elvileg a térképen jelölve kellene lennie a kocsid helyének.
Itt egy videó. Ebben megnézheted, hova kell menned.
A másik megoldás, ha kiváltod 250-ért.
Én nem azért nem szoktam, mert ne telne rá, hanem, mert fun visszalopni.
Ha van asszisztensed az elintézi helyetted.
Egyébként a heti autót próbáld meg kipörgetni,egész jók vannak néha.
A majdnem négy másodperces trükk jó.
Jah,arra ügyelj hogy időben válaszd ki a célgarázst és legyen benne üres hely.
Vagy elveszhet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.23. 20:34:29
Garázsban ki is irja hogy van egy lefoglalt jármüvem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.05.23. 20:09:34
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jön a felirat hogy nyomd meg a -> gombot akkor 1.2.3.majd nem négy nyomjad wazze.
Akkor lågyan meg bököm.
bár annyira nem izgat ,most egyelőre megvan minden amit meg akartam venni,már csak teljesen fölös dolgokra gyűjtök mint pl a yacht
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Erre tök véletlenül jó lett.<#wow2>#wow2>
Mindent jól csináltam,majdnem négyig számoltam,csak a tévét figyeltem és félig a nyíl gomb mellé böktem,így olyan kicsit pörgetett a karim a keréken hogy még egy kört sem tudott megtenni.De így is jó lett.<#vigyor>#vigyor>
Amikor jól csinálom,akkor 5 próbálkozásból négyszer mellé megy egy kettővel.
Adtak neki 10 ezer dolcsit és be tették.
azért mindig fog fájni, hogy nem szántak egy kis időt erre jóval korábban, gondolom nem volt idejük mert egész nap a pénzben úsztak :C
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2021.03.18. 17:28:23
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De néha lehet csinálni supply vásárlást is.
Hát ha pénzt akarsz azt az új heistel lehet gyorsan egyszerűen szerezni és mehet invite onlyban is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Privát vagy crew vagy public,attól függ hogy mihez van kedved.
Cayo Perico nagyon laza,szerintem jó hecc.
Az a baj nekem sokáig tart,ugyanis amíg másoknak a felderítés prep tart 10-15 percig tart,az nekem órákig.
Mert az új sziget csodaszép,ha át megyek akkor el szórakozom ott sok időt.
Az új sziget tényleg fergetegesen szép.Én például szeretek sziget felderítése helyett búvárkodni vagy egyéb dolgot csinálni.
Szinte mindig invite onlyban csinálom,mivel már ott is lehet CEO így felmegyek Invite onlyba,elugrom a tengeralattjárómra,belépek CEO-ba és mehet is a móka.Minimum 1 misi a bevétel de több is lehet.Ha négyen mentek akkor minimum négyszerese.Ha egyedül akkor kb másfél millát tudsz elhozni.Egy ember csak annyit bír el.
Mindegy hogy mi az,pénz,arany drog.Akkoris csak annyit enged egy személynek.
A búváros megoldással meg az egész egy vicc,bemész a víz alatt,el osonsz mint egy ninja a cuccig,lenyúlod és császtok gyökerek,beugrasz a tengerbe és már ott sem vagy.
Egyedül nem tudod feltörni a kétszemélyes cuccokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.17. 17:56:42
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Főleg mióta lehet zárt sessionban is szórakozni.
Grindelés régen volt,az elején,igen akkor tényleg az volt.Ma már lazán és hülyéskedve lehet keresni milliókat egyedül.
Kb az MC dlc óta egyre könnyebb a pénz szerzés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.17. 17:15:09
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Egyrészt sztorival nem játszok mert Online ezerszer jobb,online meg nem használok mert bannolnának.
Online csak a tetves gyökér modderek használnak modot,akik nem is emberek csupán félresikerült állatok.<#vigyor>#vigyor>
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
btw mostanában titeket nem vág le? olyan fél óránként crashelek,legalább 2x ,aztán jó órákig
keresztfiammal játszok mostanában,annyit teszek hogy a folyamat felfüggesztésével üres lobbyt csinálok,és úgy csatlakozik rám,hogy nyugtunk legyen :D eddig nem volt gond
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kijavítják, t0st meg kap 10k USD -t.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
És amúgy is korai hozzáférésűt vettél.
Ha elkészül, akkor tök jó, ha nem, akkor meg érezd magad átverve.
A mostani mentalitásoddal mást úgysem tehetsz.
Nekem is megvan a játék. Már nem tudom, hogy mi módon szereztem be.
Toltam is egy darabig, de akkoriban pont nagy csend ült a fejlesztésen és semmi nem jött ki hozzá.
Az meg egy vicc, hogy a kézi fegyverem nagyobbat sebez, mint bármelyik járműre szerelt fegyver.
Kb. itt lett vége a játéknak.
Élveztem, amíg lehetett, de nem fogok azon keseregni, hogy mennyit nyújtott. EA játéknál ez teljesen normális.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 11:43:53
creative difficulty vagy valami hasonló,nyomj rá egy pipát és inditsd a játékot. minden technológia kifejlesztve ,végtelen nyersanyag lesz stb. gyorsan tákolj össze egy űrhajót és irány megnézni vvan e több bolygó,igy nem kell 3 napot szórakozni vele.
ha megvannak a bolgyók,bejárhatók stb,akkor jó a verzió és leht kezdeni normális játékot. amúgy steam általában a legfrissebb nyilvános verziót adja,és elvileg frissit is ha jön új verzió
Esetleg nézd át a kommenteket amiket irtak a játékhoz. De nem hiszem hogy baj lenne.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.03.05. 08:45:27
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 08:40:15
Neked azzal nem kell foglalkozni mi hány giga.
Þór vígi þessi rúnar
Kérem segítsen már valaki!Semmilyen felületen nem tudok segítséget kérni,titeket játékból már ismerlek,kénytelen vagyok ide írni.Vettem egy játékot a steamen kemény 8400 ft fizettem érte,korai hozzáférésű.Osiris new down a neve.14 giga szabad helyet igénylőnek van kitéve,erre lejön 1,7 giga.Jelenlegi verziója 0.4382,annyit tudok hogy egy korábbi verziója amiben csak + két bolygót lehet bejárni az is 6 giga.Ebben úgy reklámozták hogy már +4 bolygót be lehet járni.De 1,7 gigába sehogyse fér bele ez szerintem.A játék elindul működik a verzió is stimmel.Vagy a steamen van a játék valami felhőben és a gépemre csak az indításhoz feltétlen szükségesek települnek?Vagy a steam is átpaliz és valami virágbolti tört szart adott el teljes áron?Az oldal pedig hiteles a valódi steames oldal be is linkelem
a játék ahonnan vettem:
a steames oldal
Kérlek segítsetek!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 08:34:55
Þór vígi þessi rúnar
valaki megnézte, miért 6 perc míg betölt az online. Sikerült levinnie 2 perc alá. Rockstartnak 1 napos meló lenne fixálnia...
- There’s a single thread CPU bottleneck while starting up GTA Online
- It turns out GTA struggles to parse a 10MB JSON file
- The JSON parser itself is poorly built / naive and
- After parsing there’s a slow item de-duplication routine
es a JSON azt tartalmazza, hogy mikrotranzakcioban miket lehet venni....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Még szokott működni.