Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A registry-ben van pár bejegyzés.
Köztük, hogy merre található a játék.
Azt ne kérdezd, hogy kell átszerkeszteni. Én anno csak nyelvet váltottam így, mert másként nem ment.
De egy epic-es felhasználó esetleg ki tudná szedni a reg-jét neked.
És akkor tudod, hogy milyen útvonalat és mappát kell szerkesztened, ahova a letöltött verziót átmásolod.
Bár amennyit vársz a megoldásra, lehet, hogy már le is tudtad volna tölteni a játékot.
Vagy a legjobb lenne a keresztfiad gépén csinálni eleve. Ha neki úgyis fut.
Bár, ha a Social reklamál, akkor én azért ránéznék böngészőben is arra az acc-ra, hogy tényleg ott van-e a játék.
Anno elvileg én is behúztam az epic-est, de valamiért még sincs meg. Lehet, hogy valamit még tennem kellett volna, hogy a fiókban is maradjon, de nincs ott. Nem mintha akkora gond lenne. Már rég volt, hogy elindítottam.
Csak gondoltam, hogy egyszer jó lesz alibi karakternek mondjuk kocsieladáshoz.
Most behúztam egy starter pakkos digitálisat kedvezményesen PS5-re, mert PS4 koromban a géppel együtt elment a lemez is.
Megkaptam a pakkhoz járó irodát, bunkert, MC-t, autókat és mindezt a PS4 idejében csinált karakteremre.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
epices meg telepíteni akarja,annak ellenére nekem rockstaros van fent és nem tudom elmondtani az epicnek,hogy hé,ittvan,ismerd fel
de talán van egy lehetőség: a rockstaros anno GrandTheftAutoV mappába telepített az epices meg GTAV mappából ismeri fel,amir a rockstaros is felismer most már,szal újra kéne telepíteni ebbe a mappába ,de most nincs hozzá kedvem és erőm se...majd később 😄 átnevezés nem működött persze
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szerintem sikerült egy word first epic failt összehoznom véletlenül.
Gondoltam felrakom az utókornak 😊
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
a gond az ,hogy a gépemről (amin ugye a rockstaros gta van fent) nem tudok belépni az epices játékába.beirom a felhasználónevet,password bejelentkezik social clubba,irja vegyem meg a gta-t
felraktam epic launchert ,az meg telepíteni akarja a játékot ismét..most nyilván a két game ugyanaz,nem tudom rávenni az epic launchert hogy ismerje fel az én rockstaros telepítésem és be tudja lépni anélkül hogy megint le kéne szednem sokgigát ? 😄
köszi,remélem érthető voltam
itt egy vidi,steam és rockstar game laucher is benne vagy hogy kell,nem tudom melyik verziód van meg
vidi róla
Mi a neve?
Ma ki akartam próbálni az új DLC-t. Bekapcsoláskor a Win10 frissíteni akart...ám legyen. Frissítés kész. Mehet a gta. A játék indítása után azonban nem tölt le semmilyen updatet. Tűzfal miatt eddig mindig engedélyt kért, most gyanús hogy ez se jön. A játékot storyban betölti ugyan, de online töltése után - amikor belépne a játékba - kilép desktopra. A DLC előtt (Win10 frissítés előtt működött)
Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát?
ami szinte must have ha egyedül csinálod: intel gyűjtéskor meg kell mérgezni a vizet. a térképen található méreg,azt beszórod a víztartályba és megzavarodnak heistkor az őrök,alig találnak el
prep: distraction missionok kötelezőek: 3 van,fegyó armor és heli
ha mindet megcsinálod nem jön buzzard csak a főni,nem lesz az őrökön armor és gyengébb fegyókkal puffogtatnak
szintén sikerült beriasztani a saját hibámból de tök könnyen sikerült meglógni még igy is
a gond kívül kezdődik amikor el kéne jutni a kilépő pontig illetve megpakolni a tatyót
jön a főni a helivel,no prolemo,sima fejlövésekkel dolgozok de van amior még igy is úgy gondolja h beriaszt 😄
na most,a riadó rendszer hogy működik? ha nem puffantom le az őrt egyből fejlövéssel akkor még estében is beriaszt ? 😄
migránsok a szigetről 😄
Tegnap mentem crew tagnak segíteni a szigetre felderíteni.
Tök vicces ruhát kaptam segítőként.
Ő a szokásost kapta én meg valami hipszter ruhát.<#nyes>#nyes>
Jah és fura dolog történt,crew tag sessionjában afkoltam egy darabig,mire vissza jöttem a lakásomban fura ürgék mászkáltak.
Csak ketten voltunk a sessionban.
de ez egyedül a lopakodós módszerrel megyeget 😄
"Nulla tenaci invia est via"
1. Elméletileg igen. De találtam egy supply truck nevű teherautót, én arra gondolok, hogyha a térképen talált ruhát felveszed és elmész a supply truckkal a kokó, pénz és aranyrudakért, azt oda feltudod pakolni - ez csak egy saját gondolatom, még nem teszteltem.
2. Igen van súlya. Érdemes a legértékesebből választanod a lopást. Teszem azt, ha neked van goldod is weed is meg cash is akkor ne a casht válaszd mert az kevésbé értékes. Amikor elindul a heist és duplán nyomod az Y betűt jobb alsó sarokban kiírja miből mennyid lehet/van nálad.
3. M betű lenyomása után Service -> Kosatka -> return options - > return sparrow
Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2020.12.17. 09:34:11
1. Jól látom, hogy egy ember csak 1,5 millát tud kihozni mert annyi 1 táska max mérte? Ketten 3 milla, és hárman hozható a 4,5 milla?
2. A kihozandó cuccnak van súlya? tehát mindegy, hogy kokót, füvet, pénzt vagy aranyat rakok bele? (aranyat egyedül nem lehet vinni)
3. Hogyan lehet visszahívni a tengeralattjáróra a helikoptert? - küldi után ottmarad a világ másik felén. (eddig a seasson váltást találtam csak rá megoldásnak) - repülő motort nem lehet oda hívni, a csónak túl lassú.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Az egyszerű farmert szeretem.
Ami kopottas vagy dìszes nekem nem kell.
Mert az buzis.
Amilyen tahó vagyok ki is mondom. XD
De játékban mókás.
Agybajt kapok például ha nekem is be kell menni cipőt venni.
Inkább meglógok a könyvesboltba vagy kajáldába.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Lehet hogy majd akkor ha jön az új generációs GTA?
Egyébként a sziget gyönyörű,vigyetek búvárruhát,a tenger is fantasztikus.
Én eltoltam az első prep-et,kb semmit nem találtam meg,csak két órán át búvárkodtam meg virágot szaglásztam.
Nekem be jön az új DLC,a kocsik,hajók fantasztikusak,kár hogy ruha nem jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.16. 10:46:06
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Az mar mas kerdes, hogy a blikk kommentszekcioja szintje ala sullyedt teljesen fogalmatlan magyar es nemzetkozi gamer sajto ismet csak halalra szopatott mindenkit a (szandekos?) felrefogalmazasokkal/forditasokkal. Rajuk lehet haragudni, manapsag mar csak olyan ostoba nimandok irjak a cikkeket (tisztelet egy 1-2 kivetelnek, akik jobb melo hijjan maradtak, de mar ok is szarnak bele), akik cerzuat sem hegyezhettek volna tizenpar evvel ezelott egy szerkesztosegben.
Az eredeti sajtonyilatkozat a RS reszerol:
"The Cayo Perico Heist is the biggest GTA Online adventure ever, introducing an all-new exotic Heist location, with a brand-new approach to Heist design that features the ability to play everything solo or with up to three other players. Plus you can acquire new vehicles and tactical weapons, experience new social spaces to dance and party in with your friends, and new world-class guest DJs, and listen to new radio stations with over 100 new songs."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan mint egy nagy gumicsónak.
De a benne lévő autó és tengeralattjáró cseszett jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.16. 09:23:59
Tudtommal.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.16. 09:10:48
A rakétája meg lassú.
legalábbis videó alapján
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.15. 18:47:14

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.15. 16:03:49
Nekem 5760x1080-ban is megvan az 50 FPS.
980 Ti dolgozik alatta.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
RDR2-be ilyen gond nem volt. Mondjuk az biztos másik motor is
Végre mai napi nap lett annyi időm, meg kedvem hogy megpróbáljam a játékot.
Tapasztalat...4k-ról lekaptam egyből 1920x1200 re és láss csodát,2órát nyomtam hiba nélkül story-online egybe...
Mi a szent Isten töke lehet hogy van egy komolyabbnak mondható gépen és a felét éppen kihasználom<#confused>#confused>
Már rég ne is szereztem pénzt,max heccből,meg ládázni is azért ládázok mert engem szórakoztat.
A héten is jókat szórakoztunk.Jó pár órát el búvárkodtam,bringáztam,golfoztam.
Meg segítettem crew tagoknak meg szerezni az Opressor Mk2-t.
Ugye ha 5 client job-ot le tolsz olcsóbban meg veheted.
Segítettem a munkákban,mivel mindet jól ismerem.
Bár sokszáz bank rablás van már mögöttem és még a CM is sikerült elsőre,most egy baromi nagyot bakiztam.<#hehe>#hehe>
Amin baromi jót röhögtünk,annál a job-nál ahol bankot kell rabolni én állig felfegyverkezve eltévesztettem a házszámot és bank helyett betörtem egy zöldségesbe,majd a pincéjébe.Ahol le esett hogy itt valami nem kóser,mert nem túl bankszerű a sok láda meg egyéb szar.<#hehe>#hehe>
Jót röhögtem,meg a többiek is mert látták a biztonsági kamerán hogy bőszen le támadom géppuskával a zöldségest.<#vigyor>#vigyor>
Na akkor tipli ki a boltból be a bankba,a bankban nem tudtam elővenni a fegyveremet ezért a gépfegyveres rablónak neki estem ököllel.<#smile>#smile>
Sikerült le csapni és el lopni a lóvét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.02. 13:44:23