Hogyan azonosították bin Ladent?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielõtt elkezdi valaki:
Az én felfogásomban nem számít bõrszín,vallás,egzisztencia,minden embernek 2 keze 2 lába van,mind egyformák vagyunk!
Gonosz emberek sincsenek az ember nem születik gyilkosnak vagy csalónak,egyik csecsemõ sem eredendõen gonosz.
Csak félretájékoztatott és átvert emberek vannak...
Az én felfogásomban nem számít bõrszín,vallás,egzisztencia,minden embernek 2 keze 2 lába van,mind egyformák vagyunk!
Gonosz emberek sincsenek az ember nem születik gyilkosnak vagy csalónak,egyik csecsemõ sem eredendõen gonosz.
Csak félretájékoztatott és átvert emberek vannak...
A Béna.
A Korán-idézet forrása Simon Róbert magyar nyelvû – a legszélesebb körben elfogadott – fordítása. Korán, Helikon kiadó, 1987
A fej homokba dugása a struccok módszere.
Mi is köszöntük!
Mi is köszöntük!
A Béna.
Idézném:Mégis mit gondolsz?A kölök 6 évesen végignézte ahogy a szüleit megölik az izraeli katonák és nem értette,hogy miért,hiábba rángatta a zubbonyukat,hogy ne csinálják,ne csodálkozz hogy 12 évesen AK val lövöldözik,a bosszún kívül semmi nem maradt neki.
Az egyetlen mókás dolog az,hogy amikor elérsz oda,hogy elkezd derengeni,mi történik valójában és elkezded sejteni mi vár ránk, akkor eltöltesz pár hónapot a legnagyobb halálfélelemben...Aztán ez is elmúlik és már semmivel nem tudnak megijeszteni,semmitõl nem félsz,és elkezdhetsz élni és nyitott szemel járni!
Az egyetlen mókás dolog az,hogy amikor elérsz oda,hogy elkezd derengeni,mi történik valójában és elkezded sejteni mi vár ránk, akkor eltöltesz pár hónapot a legnagyobb halálfélelemben...Aztán ez is elmúlik és már semmivel nem tudnak megijeszteni,semmitõl nem félsz,és elkezdhetsz élni és nyitott szemel járni!
A Béna.
Go to Pakistan!
Nézz már utána, hogy a muszlim országokban milyen vallású kisebbségek élnek.<#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk a begyepesedett tudósok ragaszkodása a tudásuk helyességéhez, meg a kommunista hitetlenség gördülékeny terjesztése.
Üdvözöllek a fórumok világában hülyegyerek. Ne a gugliba olvass koránt hanem VEDD MEG BAZDMEG.
Fürtös, te barátkozol egy olyan emberrel, aki palesztin terroristákkal barátkozik?<#csodalk>#csodalk>
Akkor te és az összes facebookos ismerõsöd is terrorista.<#eplus2>#eplus2>
Vigyázz nehogy fejen találjon egy tomahawk.
Akkor te és az összes facebookos ismerõsöd is terrorista.<#eplus2>#eplus2>
Vigyázz nehogy fejen találjon egy tomahawk.
„Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat!” – Korán 47,4.
Milyen érdek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Mellesleg olvastam a Fajok eredetét."
Azt 100 évvel azelõtt írták, hogy felfedezték a DNS szerkezetét és szerepét az örökítésben.
Csakhogy az alatt a 100 év alatt már túl sok érdek fûzõdött az elmélet fenntartásához.
Azt 100 évvel azelõtt írták, hogy felfedezték a DNS szerkezetét és szerepét az örökítésben.
Csakhogy az alatt a 100 év alatt már túl sok érdek fûzõdött az elmélet fenntartásához.
Hmm ugye ezeket az információkat a médiából kaptad?
Én voltam kint,tapasztaltam dolgokat,(civilként)de igazából nekem is egy nagyon híres magyar fotós barátom nyitotta fel a szemem,hét végén indul Bagdadba 2 hétre,szóval elég forrón benne van a témában és õ azért más verziókat mesélt.Több hónapot töltött palesztín "terroristák" között is,megdöbbentõ dolgokat hallottam tõle.
Én voltam kint,tapasztaltam dolgokat,(civilként)de igazából nekem is egy nagyon híres magyar fotós barátom nyitotta fel a szemem,hét végén indul Bagdadba 2 hétre,szóval elég forrón benne van a témában és õ azért más verziókat mesélt.Több hónapot töltött palesztín "terroristák" között is,megdöbbentõ dolgokat hallottam tõle.
A Béna.
Nen ézz tv-t, olvass Aljazeera-t és rájössz hogy nem kicsit 1 oldalú a hírközlés.
Ki ne találd már, hogy a muszlim országokban mindenki muszlim, mert a többieket megölték.
Most is, ha leszáll egy repülõ náluk már a reptéren várják a hitetleneket a hentesek.<#violent>#violent>
Most is, ha leszáll egy repülõ náluk már a reptéren várják a hitetleneket a hentesek.<#violent>#violent>
Hmm állatok sokkal szarabb körülmények között is egészségesen élnek mint mi,az elhullás pedig jobbára fizikai hatásoknak tudhatjuk be.
A biblia létrehozásának dátumáról meg azért vitatkoznék,(holt tengeri tekercsek) A római birodalmas hozzászólást meg nem értem:(
Javasolnám,hogy ne azt ird le amit hallottál\olvastál valahol valakitõl,hanem azt aminek magad is utánajártál!
A biblia létrehozásának dátumáról meg azért vitatkoznék,(holt tengeri tekercsek) A római birodalmas hozzászólást meg nem értem:(
Javasolnám,hogy ne azt ird le amit hallottál\olvastál valahol valakitõl,hanem azt aminek magad is utánajártál!
A Béna.
Egyiptomban kopt keresztényeknél (2000 éve ott vannak) a szilveszteri istentiszteleten történt robbantásban 20 ember halt meg, Irakban 3-4 hónappal ezelõtt keresztény templomnál történt robbantásban 50 ember halt meg. Pakisztánban egy nõrõl kiderült tavaly, hogy biblia van nála, már kivégezték (hivatalosan). Az a pakisztáni politikus, aki fellépett a keresztények jogaiért, néhány hónapja megölték. Európában egy muszlimnak sem kell félni, hogy a hite miatt megölik.
iSS!
Gyerekek! Ismerjük a blablát, hogy "az acél meggyengült" és ettõl dõltek le a tornyok...<#nyes>#nyes>
URL=http://www.youtube.com/watch?v=ayYXNo0i_Cst=310]DE MITÕL OLVAD EL A FÉM??[/url]
Egy újabb "rejtély" amire "nincs magyarázat"... na persze<#vigyor1>#vigyor1>
URL=http://www.youtube.com/watch?v=ayYXNo0i_Cst=310]DE MITÕL OLVAD EL A FÉM??[/url]
Egy újabb "rejtély" amire "nincs magyarázat"... na persze<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
Persze hogy van de ennél racionálisabbat akkor sem fogsz találni. Mert az mesekönyv, az nem tudomány. Mellesleg olvastam a Fajok eredetét.
Na látom alakul a dolog:D
Bonyolult dolog ez és mivel nekünk semmit nem mondanak el ezért muszály magunknak kitalálnunk mi a fene van...
Az a legnagyobb gond,hogy az emberek azt hiszik ,hogy be vannak avatva abba amit a vezetõink csinálnak,pedig fogalmunk sincs mi folyik körülöttünk.
Mert ugye Obamának is megmondja valaki mit csináljon,gondolom az aki a kampányt finanszírozta...
Erre a vicc:
Obamát megválasztják,rögtön a beiktatás napján beviszik egy sötét terembe ahol levetítik neki egy a Kennedy gyilkosságról készített filmet amit az orvlövész háta mögül vettek fel.
Film vége villany felkapcsol,ott ül egy pár szivarozó ember és az egyik azt mondja:Nos elnök úr van kérdése?
Mire Obama:
ÕÕÕ khmmm izé...Uraim,mit kell mondanom?
Mondjuk érdekes hogy JFK ujra állami kézbe tette a pénznyomtatást és rögtön kinyirták,az utánna következõ elnök elsõ rendelete az volt hogy ezt a törvényt rögtön hatályon kívül helyezte:D
Bonyolult dolog ez és mivel nekünk semmit nem mondanak el ezért muszály magunknak kitalálnunk mi a fene van...
Az a legnagyobb gond,hogy az emberek azt hiszik ,hogy be vannak avatva abba amit a vezetõink csinálnak,pedig fogalmunk sincs mi folyik körülöttünk.
Mert ugye Obamának is megmondja valaki mit csináljon,gondolom az aki a kampányt finanszírozta...
Erre a vicc:
Obamát megválasztják,rögtön a beiktatás napján beviszik egy sötét terembe ahol levetítik neki egy a Kennedy gyilkosságról készített filmet amit az orvlövész háta mögül vettek fel.
Film vége villany felkapcsol,ott ül egy pár szivarozó ember és az egyik azt mondja:Nos elnök úr van kérdése?
Mire Obama:
ÕÕÕ khmmm izé...Uraim,mit kell mondanom?
Mondjuk érdekes hogy JFK ujra állami kézbe tette a pénznyomtatást és rögtön kinyirták,az utánna következõ elnök elsõ rendelete az volt hogy ezt a törvényt rögtön hatályon kívül helyezte:D
A Béna.
Nem tudom mibõl gondolod, hogy nem tudom mit beszélek?
Te személy szerint utána jártál már az evolúció elméletének, mikrobiológiában áskálódtál e?
Vagy csak sok tv-t néztél és jártál középsuliban biológiára? :)
Elhiheted, legalább annyi anomália van a hivatalos verzióban itt is, mint a WTC "terrortámadásban".
Te személy szerint utána jártál már az evolúció elméletének, mikrobiológiában áskálódtál e?
Vagy csak sok tv-t néztél és jártál középsuliban biológiára? :)
Elhiheted, legalább annyi anomália van a hivatalos verzióban itt is, mint a WTC "terrortámadásban".
+ Ne az egyházi ökörséget nézd, hanem a tényeket amiért létrehozták, és az nem már mint a Római birodalom
A korán hasonlít a bibliára? Pont fordítva, nézd meg hogy mikor hozták létre a bibliát (200 as évek körül valamikor) és nézd meg mikor a koránt. De mindkettõ visszavezethetõ az egyiptomira
Nem, õk elpusztulnak.
Flavius hogyan akarsz vitatkozni muzulmán vs keresztény témában ha csak a bibliát olvastad el? (olvastad a bibliát egyáltalán?)
Olvasd el a koránt is igen érdekes dolgok vannak benne,és nagyon sok dologban hasonlít a bibliára!
Én személy szerint olvastam a mein kampfot is nem értek vele egyet de ahogy Hitler a német gazdaságot talpra állította az azért nem semmi.
Olvasd el a koránt is igen érdekes dolgok vannak benne,és nagyon sok dologban hasonlít a bibliára!
Én személy szerint olvastam a mein kampfot is nem értek vele egyet de ahogy Hitler a német gazdaságot talpra állította az azért nem semmi.
A Béna.
Az elkövetõk nem afgánok voltak. Ahonnan származtak, azt meg nem támadták meg. Azért mentek Afganisztánba mert az ottani kaotikus állapotok, megfelelõek voltak a szélsõségeseknek kiképzõtáborok fenntartására. Ez tényleg igaz. Akkor is ha van folytatása :)
Ahány ház, annyi baj legyen.
Európában a muszlimok szabadon gyakorolhatják a vallásukat! Egy pár muszlim országban (pl. Pakisztán), ha valakirõl kiderül, hogy más vallású, az életével fizet érte. Hogy van ez nem értem?
Rotyóka,Hugo!
Nem kell bántani a másikat,pusztán csak a véleményetek különbözik!
Az én verzióm erre:
A betegségeket nem génállomány miatt szerezzük,a génállomány pusztán csak rengeteg információt hordoz a létrejövõ uj szervezet felépítésének kontrollálására.
Rossz génállománytól lehetsz púpos lehet rövidebb az egyik lábad a másiknál,de ezek nem betegségek ezek születési rendellenességek.
A rák is egy betegség csak senki nem kutatja igazán mitõl jön létre valózinûleg valami olyan hatás miatt ami csak az ugynevezett modern korban ér minket és a szervezetnek nem állt módjában az évmilliok alatt kidolgozni rá a védekezést!
Érdekességképp szoktál látni beteg állatot? nagyon kevés van belõllük pedig ugyanaz a rendszer mint a mi testünk,csak õk kevesebb ismeretlen dolgot esznek meg:D
Nem kell bántani a másikat,pusztán csak a véleményetek különbözik!
Az én verzióm erre:
A betegségeket nem génállomány miatt szerezzük,a génállomány pusztán csak rengeteg információt hordoz a létrejövõ uj szervezet felépítésének kontrollálására.
Rossz génállománytól lehetsz púpos lehet rövidebb az egyik lábad a másiknál,de ezek nem betegségek ezek születési rendellenességek.
A rák is egy betegség csak senki nem kutatja igazán mitõl jön létre valózinûleg valami olyan hatás miatt ami csak az ugynevezett modern korban ér minket és a szervezetnek nem állt módjában az évmilliok alatt kidolgozni rá a védekezést!
Érdekességképp szoktál látni beteg állatot? nagyon kevés van belõllük pedig ugyanaz a rendszer mint a mi testünk,csak õk kevesebb ismeretlen dolgot esznek meg:D
A Béna.
Ilyen nincs a koránba de ne is zavarjon. Majd ha olvasod akkor rájössz. Mellesleg amikor az iszlám itt volt, NEM köteleztek senkit az áttéréste, hagyták létezni a kertesztény retket, de mi furcsa mód oda mentünk keresztes háborúzni, meg mészárolni, mert nem voltak hajlandók áttérni.
Te olyan buta vagy mint egy szaros ánusz bazdmeg.
Te olyan buta vagy mint egy szaros ánusz bazdmeg.
Attól, hogy nem voltam még megítélhetem õket! A korán azt mondja, hogy a hitetleneknek a torkát el lehet vágni, ez nem bûn. Én az életet szeretem! Egy ember sem ölhet meg mást azért, mert nem az a vallása, ami az övé! De az iszlám már volt Magyarországon 150 évig. Gondolom azok akik akkor éltek, nem igazán kértek belõle!
Az általam feltett 3 kérdésre céloznak az emberek mert nem nevezném kielégítõ,konkrét válasznak amit adtál,olvasd újra õket.
Dobjunk fel egy lehetõséget,mi lett volna ha azokat a gépeket mondjuk Angol állampolgárok vezetik?Amerika lerohanja Angliát?
Nem ,persze hogy nem,simán bíróság elé állították volna az ügyben részt vevõ embereket és el van rendezve,de mivel Afgán terroristák voltak ezért lerohanták Afganisztánt,ez kb olyan mit ha én leesnék a Mount everestrõl akkor a magyar hadsereg odamenne és elkezdené ütni a hegyet...
Röviden:valamit akarnak a közel keleten az amerikaiak,azt hogy mit azt nem tudjuk,normális esetben megbüntették volna a támadásban bármilyen formában részt vevõ\segédkezõ embereket de nem vonultak volna be a hadsereggel.
A válasz arra kérdésre hogy mit akarnak titok,de kezdj gondolkozni mi van ott ami nekik nincs? Homok? Turbánipar?Datoyabusiness?
Dobjunk fel egy lehetõséget,mi lett volna ha azokat a gépeket mondjuk Angol állampolgárok vezetik?Amerika lerohanja Angliát?
Nem ,persze hogy nem,simán bíróság elé állították volna az ügyben részt vevõ embereket és el van rendezve,de mivel Afgán terroristák voltak ezért lerohanták Afganisztánt,ez kb olyan mit ha én leesnék a Mount everestrõl akkor a magyar hadsereg odamenne és elkezdené ütni a hegyet...
Röviden:valamit akarnak a közel keleten az amerikaiak,azt hogy mit azt nem tudjuk,normális esetben megbüntették volna a támadásban bármilyen formában részt vevõ\segédkezõ embereket de nem vonultak volna be a hadsereggel.
A válasz arra kérdésre hogy mit akarnak titok,de kezdj gondolkozni mi van ott ami nekik nincs? Homok? Turbánipar?Datoyabusiness?
A Béna.
Az a baj, nem tudod mit beszélsz. Attól hogy egy fajnak erõs a génállománya, attól tud mutálódni (alkalmazkodni és ezzel megváltozni), attól hogy valami beteg (pl rákos) attól nem fog az evolúcióban elõrébb jutni, mert a génálománya hibás (ezért bünteti a törvény a vérfertõzést, mivel ott nagy az esélye 2 hibás gén találkozásának).
Az jó génállomány pont hogy arra kell hogy ne legyen beteg, meg tudjon küzdeni mindennel. Nézd meg hány rákos van ma és mennyi volt mondjuk 200 éve. %-san legalább 80%-al kevesebb. Az emberiségnek sikerült lerontania azt 200-300 év alatt amit az evolúciónak sikerült felépítenie pár ezer év alatt.
Az jó génállomány pont hogy arra kell hogy ne legyen beteg, meg tudjon küzdeni mindennel. Nézd meg hány rákos van ma és mennyi volt mondjuk 200 éve. %-san legalább 80%-al kevesebb. Az emberiségnek sikerült lerontania azt 200-300 év alatt amit az evolúciónak sikerült felépítenie pár ezer év alatt.
Pl, mint ahogy te is észrevetted romlik az emberiség génállománya, pedig a fajok génállományának megõrzésére több természetes mechanizmus is van, amit úgy állítanak be, hogy azok az evolúció hajtóerõi, pedig pont hogy a mutációk ellen dolgoznak. (Mutáció nélkül pedig nincs evolúció.)
Ilyenek: a párválasztás, életösztön, ragadozók, vírusok-baktériumok (betegségek), egyes gombák. (Hirtelen ennyi jut eszembe. Régen foglalkoztam a témával.)
Ilyenek: a párválasztás, életösztön, ragadozók, vírusok-baktériumok (betegségek), egyes gombák. (Hirtelen ennyi jut eszembe. Régen foglalkoztam a témával.)
Amíg nem voltál iszlám országba, addig minek ugatsz bele az õ kúltúrájukba, ami mellesleg nem 500 éves hanem pár ezer. Az egyik legõsibb.
Az a baj szerintem ezekkel az elméletekkel, hogy túlságosan szélsõséges mind a kettõ. Mintha csak 2 megoldás létezne. Tálib terroristák voltak és Szaddam, illetve amerikai kormány volt és felrobbantotta a 2 tornyot. És a 2 nézet hívei, semmi mással nem foglalkoznak, hanem minden saját felvetésükhöz ragaszkodnak.
A tornyok ledõlhettek maguktól a 2 géptõl, ahogy le is dõltek. Jóval hamarabb elveszíti az acél a szilárdságát, nem kell ahhoz folyékonynak lennie. 500 fokon már teljesen más a szakítószilárdsága, jóval gyengébb.
Nem azt mondom, hogy nincsenek furcsaságok. Az egyik ilyen, hogy megtalálták az egyik gépeltérítõ terrorista útlevelét, épségben ott a romoknál. Hát azon azért néztem.
Az a baj, hogy 2 elmélet úgy feszül egymásnak, mint a politika vagy mint a futball szurkolók. Sose fognak egymás érveire vagy ellenérveire figyelni. Nem értem ha valami nem tiszta a WTC körül, az miért is jelenti azt egyértelmûen, hogy a tornyokat felrobbantották. Illetve ugyan ez vissza a másik oldalnak, egyértelmû, hogy az ártatlan USA-t megtámadták és minden más kizárva elv.
A tornyok ledõlhettek maguktól a 2 géptõl, ahogy le is dõltek. Jóval hamarabb elveszíti az acél a szilárdságát, nem kell ahhoz folyékonynak lennie. 500 fokon már teljesen más a szakítószilárdsága, jóval gyengébb.
Nem azt mondom, hogy nincsenek furcsaságok. Az egyik ilyen, hogy megtalálták az egyik gépeltérítõ terrorista útlevelét, épségben ott a romoknál. Hát azon azért néztem.
Az a baj, hogy 2 elmélet úgy feszül egymásnak, mint a politika vagy mint a futball szurkolók. Sose fognak egymás érveire vagy ellenérveire figyelni. Nem értem ha valami nem tiszta a WTC körül, az miért is jelenti azt egyértelmûen, hogy a tornyokat felrobbantották. Illetve ugyan ez vissza a másik oldalnak, egyértelmû, hogy az ártatlan USA-t megtámadták és minden más kizárva elv.
Hm, én is USA párti vagyok, annak ellenére, hogy sok hibája van az USA-nak. De inkább élnék az USA-ban, mint bármely arab országban. Lehet fikázni az USA-t, meg, hogy milyen jók a muszlimok. Messzirõl! A számítógép elõtt minden ok. A valóság más! Azt nem értem, ha ennyi szakértõ van ebben az országban, mint ahogy itt olvasom, akkor miért nem Magyarország a legfejlettebb, leggazdagabb, legmodernebb ország. Könnyû okosnak lenni a pc elõtt. Egyébként már az alkaida (szándékosan kisbetûvel írva!)is elismerte a fõnök elvesztését. Meg miért mutassák be "behorpadt " fejjel, így is megölnek mérgükben sok ártatlan embert! Eddig is ezt tették, ezután is ezt fogják, nekik a halál fontos, valakinek az élet!
A srác német volt.
Mi a nehéz kérdés? Persze valószínûleg nem lesz válaszom rá.
Mi a nehéz kérdés? Persze valószínûleg nem lesz válaszom rá.
Ezt írd már le privátba, mert erre kíváncsi vagyok (nem kötözködés csak érdekel, hogy szerinted miért)
Nem mondtam, hogy nem gondolom hasonlóan. <#nevetes1>#nevetes1>
A természetes szelekcióval meg csak annyi a bajom, hogy nagyon sántít az evolúció elmélete. <#hawaii>#hawaii>
A természetes szelekcióval meg csak annyi a bajom, hogy nagyon sántít az evolúció elmélete. <#hawaii>#hawaii>
Hogy érted hogy hamarabb? Ha csak most kapták el, mit mondhattak volna hamarabb? Ha kimegy egy kamu hír hogy megvan a hapsi, másnap tele a YT a videóival hogy mutogatja a címlapokat és a középsõ ujját. Nem adtak ki képeket, ez igaz. Viszont az Al Kaida is elismerte hogy bukták a górét.
Ami a fejletséget illeti, mire gondolsz? Nem nagyon volt extra cucc az amcsiknál Afganisztánban. Ha nem technika, akkor mi?
Ami a fejletséget illeti, mire gondolsz? Nem nagyon volt extra cucc az amcsiknál Afganisztánban. Ha nem technika, akkor mi?
Érdekes, hogy mindig kiderül a 9/11 amcsi verziójának védõirõl, hogy amerikai barátaik vannak. :)
Az acél gyengülése tényleg nem 1200 fokon indul meg, de ettõl még nem lesz igazad.
A nehéz kérdésekre persze nem válaszolsz. Megértem. A hivatalos verzióval nem is lehet.
Ezeken a hány fokon olvad az acél meg hány fokon ég a kerozin kérdéseken hosszan el lehet lamentálni úgy, hogy szóba sem kerülnek az egyértelmû buktás pontok. :)
Az acél gyengülése tényleg nem 1200 fokon indul meg, de ettõl még nem lesz igazad.
A nehéz kérdésekre persze nem válaszolsz. Megértem. A hivatalos verzióval nem is lehet.
Ezeken a hány fokon olvad az acél meg hány fokon ég a kerozin kérdéseken hosszan el lehet lamentálni úgy, hogy szóba sem kerülnek az egyértelmû buktás pontok. :)
Ember, itt nem arró lvan szó hogy mit bánsz vagy mit nem, hanem azt hogy NINCS természetes szelekció. És ez tény, ha tetszik ha nem már minden selejt (ami rám is lehet igaz) szaporodik és ez miatt szét is van kúrva rendesen a génálomány.
De gondolom te sem bánod, hogy nem tífuszban vagy pestisben kell elhullanod? :)
Mérnök azt mondta kibírja. Ok. Mérnök tervezte a Tacoma hidat is ami állítólag nem omlik össze magától. Mérnök tervezte a Volvográdot is, meg a Derav tower. Mégsem bírta. Néha van ez így./lehet/ A toronyban halt meg zsidó vallású. Évfolyam társam volt. Egyébként azért 2000+ ember elég sok. Számotokra milyen szám lenne hihetõ? Az meg hogy a Pentagon magáról nem ad ki felvételeket, valahol érthetõ. Ha nem repcsi volt akkor mi?
A szerkezeti acél nem 1200 fokon gyengül, ott kezdi meg az olvadást ötvözõ anyagok függvényében. Az anyag szövetszerkezete már 700 foknál átalakul.
Persze mindent nem tudok cáfolni, nem is az a célom hogy jól megmondom a tutit, mert én sem tudom. Attól még vitázni, gondolkodni a téma körül jó.
A szerkezeti acél nem 1200 fokon gyengül, ott kezdi meg az olvadást ötvözõ anyagok függvényében. Az anyag szövetszerkezete már 700 foknál átalakul.
Persze mindent nem tudok cáfolni, nem is az a célom hogy jól megmondom a tutit, mert én sem tudom. Attól még vitázni, gondolkodni a téma körül jó.
Ja, az orvostudomány az emberiség ellensége. :)
Ez így lenne ha lenne természetes szelekció, de az oltások miatt nincs.
Nos, akkor inkabb hagyjuk. Nincs kedvem olyasvalakivel vitazni, vagy elmelkedni aki meg ennyire az elejen van ezeknek a dolgoknak...
Valójában a szervezet saját magát meggyógyítja, csak normális kaját kell enni, normális környezetben kell élni, nem pedig robotolni és enni az élelmiszeripar gazdaságos termékeit.