Miért szeretjük a világvége jövendöléseket?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A javaikat sokan elajándékozták vagy valóban eladták, de az összeget jótékony célokra fordították. Ebbõl a szempontból pl. a Bencés rend a legtiszteletreméltóbb, mert nem igazán követik a Vatikán pálfordulásait.
Azt meg ne feledjük, hogy a HIT nem feltétlenül egyenlõ VALLÁSSAL.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha én lennék az "Ultimate Architect" simán hátradõlnék és figyelném, ahogy maguktól boldogulnak a teremtmények, ahogy próbálják meghódítani elõször csak a saját bolygójukat, majd késõbb az egész Univerzumot, ahol aztán egy másik teremtményemmel találkoznak és........
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"vigilate itaque quia nescitis diem neque horam"- Máté evangéliumából, vagyis "Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát."
Ergo egy igazi hívõ fõleg nem hisz ezekben a baromságokban.
Skacok, elõ a nyilakkal, van néhány luvnya amcsiban, a pacákok meg elmentek világvégét keresni xDDD
Az elv kb hasonló:
maradhatott volna minden a régiben a teljes gazdaságban viszonylagosan konjuktúra volt, az emberek pénzt akartak költeni, a behajthatatlan kölcsönök aránya azóta is és elõtte is ugyan annyi volt.
De a pénzügyi szakemberek azt HITTÉK hogy gáz lesz. Lett is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Jézus melyik expedícióban fog részt venni?
Bácsival találkoznék egy sötét sikátorban rám is rámtörne a világvége hangulat<#banplz>#banplz>
Csak ennyi kéne, meggyõzni õket arról, hogy a mennybemenetelért aktívan tenni kell, hátra kell hagyni a testet.
Minden egyes "világvégével" drasztikusan csökkenne az idióták száma...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Ha pedig miár hit, akkor felejtsük el az ISTENT meg a többieket. CSAK! egy isten van, akit láthatatlan rózsaszín egyszarvú. Bár sokan kétkednek és világszerte inkább a nagy zöld trüsszentõt. Utóbbi esetben pedig féljetek emberek! Mert midõn eljõ a nagy papírzsepkendõ vége lesz ismert világunknak és kezdõdik egy új.