Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Super Mario Odyssey and BOTW getting Labo VR mode <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Project Zero széria halott?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

@NintendoAmerica
Follow Follow @NintendoAmerica
More
Tune in this Wednesday, March 20 at 9am PT for a new #Nindies Showcase video presentation featuring about 30 minutes of information on indie games coming to #NintendoSwitch!

Ha valaki most gondolkodna egy komolyabb pack vételén.

Nintendo Switch Diablo Edition

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zola2000
(a konzolos fanservice egy vicc, a steames határeset volt eddig, de most megint szigorítottak ... mondjuk pcn nem igazán érdekel hogy az amcsik szerint mi megy el és mi nem, ott a japán mangagamer és a dlsite.com/ecchi-eng )

A

Ez a Pokémon játékoknál a kezdetek óta így volt és így is fog maradni, a sorozathoz tartozik. De egyébként rengeteget tompult ez a dolog, ahogy írtam most már online át tudod csereberélni az exkluzív pokémonokat minden gond nélkül, azon felül pedig a legutóbbi részben ahogy írtam annyi volt, hogy adott időpillanatban más volt az ingame napszak. Nagyjából semmi értelme tartalom miatt duplázni. Aki ebből kettőt vesz az az a fajta rajongó, aki megveszi az 50 ezres gyűjtői extra kiadásokat abból, amit nagyon szeret. Túl sokan nincsenek.

Hogy mi lehúzás és mi nem az egy igazán jó kérdés. Ezek videójátékok, nem gyógyszer vagy élelmiszer. Adják, amilyen áron és üzleti modellel jónak látják, aztán a közönség szavaz a pénztárcájával.
Nagyon sokféle üzleti modell van, a Pokémoné elég egyedi, én egyáltalán nem érzem kirívónak, pláne a lootboxok, mikrotranzakciók, DLCk mögé rakott real endingek korában.
Kapsz egy általában alaphangon ~50-60 órás, maxolva ~120-200 órás játékot tartalmas multiplayerrel a pénzedért. Ez és a review-k/visszajelzések alapján érdemes dönteni, aztán venni azt a verziót, amelyikben szimpibb a pár egyedi pokémon, ha pedig mind kell akár online elcserélgeted és kész.
Seth
Értem. Ez nekem totális lehúzásnak, a rajongók kihasználásának tűnik. Régen,GameBoy-os cartridge-es időszakban még megérteném, de manapság ez szerintem nagyon kicsi réteget érdekel (mármint az, hogy ennyire komolyan összevessék, kidumálják a két verziót), és jobb lenne, ha a készítők energiáját csak egy játékra összpontosítanák.

PSN ID.: Beegabor

Részenként változó, hogy pontosan mi a különbség, általában néhány pokémonban és néhány küldetésben térnek el egymástól meg olyan jellegű dolgokban, hogy például amikor a Pokémon Sunban nappal van, akkor a Moonban éjszaka és fordítva.

Nyilván részben jó ez azért, mert az igazán nagy fanoknak így két játékot tudnak eladni, másrészt pedig erősíti a játék social részét, az egész hájpidőszakban és a megjelenés után is a két oldal játékos módon egymásnak feszül, hogy melyik verzió a jobb, illetve tudják az emberek egymással cserélgetni az egyedi pokémonokat.

Illetve 1 évvel később ki szokott jönni egy sok tartalommal felbővített verzió és ezzel is jól működik a két alternatíva: az alapjátékból megveszed az egyiket, az 1 évvel későbbi bővítettből pedig a másikat.
Seth
Nem vagyok oda különösebben a Pokemon témáért,de ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy miért adnak ki mindig 2 játékot egyszerre?Mi a különbség?

PSN ID.: Beegabor

Sword & Shield
Galar region
late 2019
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2019.02.27. 15:06:54

fun fact Fan Service FActory bundle van humble-n PC-re 😄

zola2000
A hónap vicce:

Hogyan ismered meg a nagyon japán játékot? Nincs bugyi a kislányon
https://youtu.be/LQKLxFCKugI
A nagyon kínai játékot? Nincs kislány a bugyiban
https://youtu.be/EY0HC6f3jz8

Eközben nagyon Magyarországon
https://youtu.be/NcC8VqReQgA

(Tudom "shitpost of the year" )

A

Nintendo UK

Verified account

@NintendoUK
13m13 minutes ago
More
Tune in on 27/02 at 14:00 UK time for roughly 7 minutes of new information in a livestreamed #PokemonDirect presentation.

tudom, steamen sztem meg is van
csak még nem jutottam el oda

a Dead Cells-t is nemrég fejeztem be
humble-ből megvan a Hollow Knight, de ettől még lehet behúzom switchre is

n000rbi
Az Ori megvolt még boxon (mielőtt eladtam), csodás játék. Nemsoká új része is jön.

Ori-t és a Cuphead-t is megveszem ha jön

n000rbi
Huhú, már a Cuphead miatt megérné.

Ez a pletyka azóta egyre több helyről beérkezik és egyre hízik, de még mindig nem mondanám, hogy megbízhatónak tekinthető forrás beállt volna mögé. Minden esetre most itt tart:

- jön a game pass és az xcloud is Switchre, ezzel mind natívan, mint streamelve lehet majd xbox játékokkal játszani
- év végére 100 játékosra szeretnék hízlalni ezt a libraryt
- az Ori és a Cuphead biztosan natív játékként érkeznek
- jön egy Rare játék is, valószínűleg a Rare Replay
- jön egy Mivrosoft AAA is egy fő MS franchise-ból (Gears, Halo, Forza), de nem tudni pontosan, hogy melyik rész és hogy streaming lesz-e vagy valamilyen port

n000rbi
Pont most láttam a videóját, hiányozni fog 😞
Na de az meg, hogy az új elnök neve Bowser... 😄

TDC Geronimo
RUMOR: Microsoft Preparing Xbox App & GamePass for Nintendo Switch (Direct-Feed Games)

@Dansgaming
37s38 seconds ago
More
First thing Bowser will do when he gets in charge of nintendo is to delete Mario forever

TDC Geronimo
Nintendo of America’s Reggie Fils-Aime to Retire: Doug Bowser Named New President

😞

Sajnos 3ds nem volt sehol, írtam egy csomó boltnak, webshopnak, beszerezni sem tudják már. Pontosabban 1 helyen volt pink, de azt passzoltam, szóval vettem egy 2ds Xl-t. Amellett, hogy kisebb, könnyebb, azért nem egy kategória minőségileg a 3ds xl-el.
Ez pedig a teljes lista az érintett játékokkal:

Engem ez hozott leginkább lázba a Directről a Maker 2 mellett. Platinum, ne okozz csalódást! 😊

Köszönöm a válaszokat, akkor keresgélek tovább.
btw, ha valakit érdekel esetleg egy Wii U játékokkal írjon nyugodtan
a mario maker 2-vel eljutottam odáig h eladom

Egy fokkal költségesebb, de német amazonon biztos találsz még újonnan. Idehaza szerintem marad a használtpiac esetleg hívd fel a Gameparkot, hogy ők ezt hogy látják. Sajnos a DS népszerűsége a Switch feltörése mellett szinte nullára esett vissza, 3DS-t már mondhatni kivonták a forgalomból (a hivatalos Nintendo oldalakon se nagyon látni már), szerintem max 1-2 éven belül kapni fogjuk a hírt, hogy a teljes DS család gyártását leállították.
Köszi, 2ds xl van szinte mindenhol, de 3ds xl kellene, lehet, hogy hülyeség, mert már van egy, de szeretnék még egyet, tartaléknak. A 2ds a vészmegoldás, ha már 3ds-t végképp nem találok.
videojátékbolt úgy tűnik h new 2DS XL van
biztos 3DS kell?

Üdv!

Nem tudja valaki, hogy Budapesten hol lehet még New 3ds xl-t kapni? Vagy melyik konzolbolt vagy webshop tud ténylegesen beszerezni belőle? Akármilyen szín vagy kiadás érdekelne, na jó, a rószaszínt kivéve. Sehol nem találok már.
tetris 99 érdekes spin-t tett a formulába

Új Platinum Games játék Switchre!
@NintendoUK
Following Following @NintendoUK
More
⏲️ Heads up! There's only 20 minutes until #NintendoDirect starts.

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2019.02.13. 22:45:04

@NintendoUK
4m4 minutes ago
More
An all-new #NintendoDirect is almost here! Tune in at 10pm (UK time) on Wednesday, 13/02 for roughly 35 minutes of information on upcoming #NintendoSwitch titles, including new details on #FireEmblem: Three Houses.

Egy GameInformeres régi motoros szerkesztő amúgy pont azt írta ennek kapcsán, hogy talán ez lehet a magyarázat a trilogy csúsztatására, merthogy állítása szerint már gyakorlatilag kész a trilogy és előző hónapra volt tervezve a bejelentése.

Persze a Nintendo pletykák általában nem bizonyulnak igaznak, de jó lenne, ha tényleg így lenne és persze nem tolnák emiatt a trilogy-t is 1-2 évvel odébb.

Ugyan ez a csóka amúgy azt is állítja, hogy a Prime 4-el a Nintendo egy új, disztributált fejlesztési rendszert tesztelt, ami során sok különböző stúdió dolgozik a játék egyes részein és nem voltak elégedettek az eredménnyel, a Retro közben pedig meg akarta szerezni a projektet, ezért összeraktak egy saját Prime 4 demót, ami viszont egyből nagyon tetszett a Nintendonak, ezért lett a reboot és kapta meg a Retro a lehetőséget.
amúgy a prime trilogy-t kiadhatnák switchre is hogy "boldogok" legyünk valamivel 😄

Én is így vagyok vele. Ha be lett volna dátumozva vagy látunk gameplay-t jobban fájna, így persze, kár, hogy csúszik a játék, de egy olyan játékról van szó, amiből semmit nem láttunk és ez alapján lett volna mondjuk valami 6-7 pontos cucc. Így pedig az eredeti csapattól kapunk egy folytatást, 1-2 évvel később, de annyi baj legyen, idén úgyis sok cucc fog jönni.
A videó pedig kifejezetten korrekt, őszinte anyag, meg is lep, hogy a Nintendotól látunk egy ilyet. Minden esetre más AAA fejlesztők is példát vehetenének róla, teszem azt a Blizzard is simán megúszhatta volna a mobil diablo fiaskót, ha előtte vagy akár ott a színpadon nagyon őszintén elmondják, hogy mi a helyzet a Diabloval, mesélnek a 2 füstbe ment folytatásról, stb...
örülni nem örülök neki
de inkább ez mint hogy ne tudjuk mi van, vagy kiadják ahogy tudják

TDC Geronimo
Vicc. Szóval ez majd jön switch 2 re 😄