Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De úgy látom muszáj lesz... <#idiota>#idiota>
gs cikk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egy blackflag-re és a chronicles részekre lehet be is neveznék
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
(meg mult heten vettem dark souls es minecraft-ot)
megint a hörcsög mod es alig jatszok... 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.11.29. 22:58:56
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A sztori könnyű, az elején tényleg túlságosan is az, főleg, ha grindelsz. De ez igazából az összes résznek felróható, X-el és Ultra Sunnal elég sokat játszogattam előző évben 3DS-en, ott se nagyon lehet megakadni, pláne, ha néha grindelget az ember.
Ezek a Pokémon játékok szerintem mindig arról szólnak, hogy elkap ez a loop és azon kapod magad, hogy X órája hajkurászod a dögöket, mert "Szerezd meg mind!". 😄
Azért mindenképp adj neki szerintem egy esélyt, mert megérdemli. Én Nintendo játékokat sose szerettem streamen nézni, a mai napig nem szeretem, valahogy úgy nem jön át (számomra) a lényegük.
Miket vettél még mellé?
igen, mindegyik resz egyszerü, de ez kabe faék szint. tisztessegesen leültem es 55 colra kirakva, odafigyelve neztem belöle majd 2 ora walkthrough-t YT-on es haaaat...
erdemes belekukkantani pl egy ... ööö ... Pokemon Black & White (NDS) videoba. valtozatos helyszinek (rendben, tudom a Let's Go egy remake, nem adhattak hozza uj szakaszokat, de na....), sorozaton belül "nehez" harcok, kimondottan jo sztori, ...
szerk.: DE! 2-t fizet 3-at kap akcioban ezt valasztottam harmadiknak. jövöheten megjön es valszeg felbontom. remelem megvaltozik a velemenyem, bar nem hiszem, hogy sajat iranyitastol felulirodnak a yt-on latottak.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.11.29. 22:43:16
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A 8 pont az inkább ilyen korrekt alkotás, szerették a kritikusok, semmi kiemelkedőt nem mutatott fel, de tisztességesen össze van rakva és a Pokémonok általában pontosan ilyen játékok, nem forradalmasítanak semmit, járják a saját maguk által kitaposottutat.
Ez a rész most kapta nagyon a rajongóktól az ívet, lehet erre gondolt SlickAdam is, de ez őszintén szólva nem is magának a résznek szólt, hanem annak, hogy ez egy remake és nem egy új generáció. Meg a Pokémon GO-s irányításnak, amitől amúgy én is tartottam, hogy hülyeség lesz, de amúgy tök jól sült el (és handheld módban elkerülhető annak, akit zavar).
Nekem egyetlen problémám van a játékkal, hogy TV módban nem tudom pro controllerrel irányítani, de még 2 fél joyconnal se, nekem fura fél képzzel irányítani, még most is szokatlan, pedig van már vagy 20 órám a cuccban. Valahogy emiatt handheld módban jobban esik játszani vele.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.11.29. 22:37:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.11.29. 22:25:53
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.11.29. 22:03:32
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2018.11.29. 21:56:09
es ugy tünik teljesen mindegy, hogy jo-e az uj epizod
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De a probléma nem is ez volt igazából, hanem az, hogy a jutúberek jelentőssége látványosan megnőtt, komoly marketing tőkét képviselnek, amit ráadásul ingyen csinálnak. Az egy nagyon érdekes kérdés, hogy mennyi bevételt termelt a Nintendonak a claimelés, amitől ezzel teljes egészében el fognak esni és hogy ezt kompenzálja az ilyen módon nyert extra reklám.
Szinte biztos vagyok benne, hogy anyagilag ez egy minuszos húzás a részükről, rövid távon mindenképp, de pont most tehetnek meg ilyesmit, amikor amúgy jól megy a szekér és nem ezen fog múlni a negyedéves üzleti jelentés.
A filozófiai jelentősége viszont szerintem elég nagy a változásnak. Teljesen egyértelmű volt, hogy a Nintendo of America, Europe, UK már rég meglépte volna ezt, de az anyacég ragaszkodott a korábbi elvekhez. Úgy néz ki, hogy az új vezetőség nyitottabb a trendekre és hallgat a cég nyugati ágainak javaslataira is, aminek a hiánya eddig eléggé jellemző probléma volt a Nintendo működésére.
Féligmeddig ide kapcsolódik, hogy többek közt miért is merik most meglépni, hogy elengedik ezt a bevételt, hogy US piacon különösen erősre sikeredett a Black Friday időszak:
- $250 millió értékű termékértékesítés
- Switch eladások 115%-al nőttel a 2017-es hasonló időszakhoz képest
- ezzel a Switché lett a legsikeresebb black friday a cég történetében (eddig a Wii-é volt)
- az adott időszak legjobban fogyó video gaming terméke volt online az Adobe Analytics szerint
- több, mint 1 millió first party játék fogyott, 78%-os yoy növekedés
overall US:
- Pokémon 1,5 millió felett
- Super Mario Party 1 millió felett, a sorozat legsikeresebb darabja
- Switch 8,2 millió felett
- 3DS 22 millió felett
- SNES classic 2,5 millió felett
- NES classic 2 millió felett
Japánban pedig a Pokémon tolta meg a Switch eladásokat a szokásos heti mennyiség nagyjából ötszörösére.
pokemon speedrun-st tudok akinek minden videoja claimelve volt, de leszarta és nem csinált hisztit mint pl Angry Joe
ugye itt a kérdés hogy meg akarsz élni a videózásból, vagy csak csinálod a közönségnek
claim-strike
Annyit hozzátennék azért, hogy még mindig azt látni, hogy totális félreértés volt a korábbi rendszerrel kapcsolatban és sokan még mindig azt hiszik, hogy a Nintendo töröltette az emberek videóit/csatornáját, ha Nintendo tartalmat töltöttek fel, de ez nem így volt. Egyszerűen annyi történt, hogy ha Nintendo játékról tettél fel videót (Nintendo fejlesztésű játékról, tehát például a Pokémonra ez nem vonatkozott), akkor abból nem kaptál reklámbevételt, kivéve ha regisztráltad a csatornádat vagy csak a konkrét videót ebben a programban, ekkor pedig a bevétel nagyjából kétharmada lett a tied, a többi a Nintendoé.
Nade pont azért, mert mindenki tudta, hogy valami katyvasz van a Nintendo tartalmak körül ezért sok jutúber bele se merült abba, hogy pontosan miről van szó, egyszerűen ignorálta a Nintendot, mint platformot, szóval mindenképp káros rendszer volt ez a jutúberek és a közönség számára is, tök jó, hogy eltörlik és a lehető legjobbkor, ugyanis a Smash úgy néz ki elég nagyot fog menni és minden esélye megvan arra, hogy egy közepesen népszerű játékká váljon Twitchen. Már 2 héttel a megjelenése előtt megdöntötte a Switches játékok előrendelési rekordját.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néhány példa:
egyrészt továbbra se láttam fasza szín kombót (szürke+sticker még beleférhet)
másrészt max kamu kedvezmény van rá (alá emag)
viszont az meg platform függetlenül van leértékelve

single player mód trailer: