A nõk többet isznak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg...a diszkóban mogyorót zabáló csajokat kerülni kell :DDD. Azok a 2 fél Jager+1 sör kombót fel se veszik.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Ami az illeti olyan riktán és olyan keveset iszom már, hogy néha 1 sörtõl teljesen bealaszom, ha fáradt vagyok...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a nõkrõl már ne is beszéljünk ugye?:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Összesen kétszer hánytam piától életem során. A másik alkalomnál két sör és egy feles után, de az szerintem nem a pia lehetett. Az elõtte letolt pizza kicsit gyanús volt, én meg viszont rohadtul éhes... Az utóbbi volt 9-10 éve a másik 12.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elv: placebo hatás ;)
egyik haverom tesóját szépen kirabolták mikor a Blahán leült, mert azt se tudta hol van úgy bevolt állva még a polóját is elvitték szerencsétlen srác egy szál nadrágban félmeztelen ment haza. (ja és még a hülyéje vitte magával a notebookját a buliba is, azt is meg az összes pénzét ellopták, de úgy, hogy semmi baja nem volt még ott a bulin, gyanítottam h beletettek valamit az italába, szarul érezte magát és egymaga eljött onnan és nem tudta késõbb hol van)...
így gondolja meg az ember mit fog inni és magával vinni. Csak a baj van ebbõl:)
józan ész foreva:D én is húszas éveim elején járó egyén vagyok mégsem rajongok azért, ha más kezében meglátom az italt, aztán rám liheg a büdös alkesz szájával:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ellenben nekem életemben volt két filmszakadás. Az egyik esetben úgy kezdõdött az este, hogy 1 üveg, 2 üveg pezsgõ. Még fiatal voltam és bohó. Értsd, marha.
A második eset egy éve történt, bár részleges, itt-ott maradt ki néhány perc és nem órák. Az elsõ esetben otthon ébredtem, gõzöm nem volt, hogy hogyan kerültem haza.
A második esetben 3-4 óra alatt toltam le két kicsi és egy nagy sört meg valami koktélt. Mondjuk nem én kértem, cimbijeim rendelték. Gépész múltamra való tekintettel mindig bivalyerõset koktélt ajánlanak nekem. Ennyi is elég volt nekem a részleges emlékezetkieséshez, de ettõl még simán jártam. Röviden, nagy szórás lehet, de egyetlen átlagos csaj sem fekszik meg 2 sör + egy felestõl, max. ha 5 perc alatt tolja le...
Valóban nem menne. A bicikli az pont jó mérce. Aki 1 méteren belül tudja terelgetni 2-3 km távolságig, az még ura a biciklinek.
Ezt az olasz sör dolgot amúgy se értem:) Pont hogy ki kéne izzadnod nem?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Nem olyan bitang mennyiség az. Most egy 45-50 kilós nõre ugyanennyi másképp hat.
Régen egy feles vodkától már mosolygósabb voltam. Most 4-5 kell, hogy ugyanolyan jól érezzem magam. Alkohol drogok stb. nem olyan mint a légzés:)
Ez pont olyan, mint hozzászokni ahhoz, hogy nem alszol napokig. Semmiféle tudományos kutatással nem sikerült igazolni azt, hogy az alvásmegvonást meg lehet szokni. Ez kb. olyan kijelentés, hogy légzés nélkül is lehet élni. Az alkohol hatása is ilyen. Minél extrémebb a dózis és rövid az idõ, annál inkább egyenszilárd lesz mindenki. Értsd, matt részeg.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ReaL MaDRid x siempre
4 sör + 2 feles és kész vannak.
még egyszer hangsúlyozom,itt most nem arról van szó,hogy ki bír többet inni,csak hogy a nõk többet isznak,ez egy általánosítás. valahogy mégis férfiakkal vannak tele a kocsmák,akkor hogy van az hogy a nõk többet isznak mint a férfiak? sehogy,azért itt még nem tartunk (hála a jó istennek,és ezt most nem a férfiak "becsülete" végett mondom)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
és akkor mi van, ha valaki nem bír sokat inni? sokkal jobban jár, megiszik két felest és jól érzi magát, a szervezete és a pénztárcája is jobban jár.
szerintem ez a "ki ivott többet a tegnapi buliban" nem menõ mentalitás már.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ReaL MaDRid x siempre
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
[/spam]™
Csupán arra próbáltam kitérni hogy sokan nem látják a hátrányát ezeknek a dolgoknak.
Ihat amennyit akar. :)
PS3 Slim 250 PC
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ez az egó világa... Egyszer majd talán...
Addig is minden jót! :)
PS3 Slim 250 PC
Különben én se vagyok alkohol ellenes.
Csak hát sokan nem tudnak mértéket tartani.. Aztán meg jönnek a bajok.
PS3 Slim 250 PC
Amúgy ja, tudnak inni rendesen. :D (15-20-as korosztály)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[/spam]™
Elég szánalmas hogy a mai táradalomban már 13-14 éves kortól isznak a gyerekek. És nem csak elsõsorban a fiúk, hanem a lányok is.
Aztán meg sírnak meg rinyálnak hogy vajon teherbe e ba*ták õket az este.
Ez nevelés kérdése.
Sajnos rengeteg hülye picsa van manapság is. :)
Tisztelet a kivételnek!
PS3 Slim 250 PC
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.