A nõk többet isznak?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2:30-nál stipistoppi enyém:)

http://www.youtube.com/v/Da70sO-tCUI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Amúgy meg...a diszkóban mogyorót zabáló csajokat kerülni kell :DDD. Azok a 2 fél Jager+1 sör kombót fel se veszik.

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Molnibalage
Nem tudok általánosságban beszélni, hiszen kétszer mondtam ki a kígyó nevét és nem tervezem többször.

Ami az illeti olyan riktán és olyan keveset iszom már, hogy néha 1 sörtõl teljesen bealaszom, ha fáradt vagyok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tviktor91
ya

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

ez érdekes elméletileg egyik haveromnál úgy van a dolog, hogyha nem eszik semmit piálás elõtt akkor nem bírja a sok A betût:O na ez hogy van akkor? te meg kihányod az ételt, amit elõtte ettél meg?

a nõkrõl már ne is beszéljünk ugye?:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage
Az elsõnél igen. Arra ébredtem, hogy a tesóm és fater dumál arról, hogy hánytam -e. Én morogk, hogy áááááááá, dehogy. Oszt mégis. Szó se róla, azóta sem hánytam piától.

Összesen kétszer hánytam piától életem során. A másik alkalomnál két sör és egy feles után, de az szerintem nem a pia lehetett. Az elõtte letolt pizza kicsit gyanús volt, én meg viszont rohadtul éhes... Az utóbbi volt 9-10 éve a másik 12.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
ehhez tulajdonképpen még alkoholos pia sem kell, a csapvíz is tökéletes
elv: placebo hatás ;)
ez még tûrhetõ, legalább te nem hánytad össze magad:D

egyik haverom tesóját szépen kirabolták mikor a Blahán leült, mert azt se tudta hol van úgy bevolt állva még a polóját is elvitték szerencsétlen srác egy szál nadrágban félmeztelen ment haza. (ja és még a hülyéje vitte magával a notebookját a buliba is, azt is meg az összes pénzét ellopták, de úgy, hogy semmi baja nem volt még ott a bulin, gyanítottam h beletettek valamit az italába, szarul érezte magát és egymaga eljött onnan és nem tudta késõbb hol van)...

így gondolja meg az ember mit fog inni és magával vinni. Csak a baj van ebbõl:)

józan ész foreva:D én is húszas éveim elején járó egyén vagyok mégsem rajongok azért, ha más kezében meglátom az italt, aztán rám liheg a büdös alkesz szájával:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage
Melyiknek? Az elsõ eset idején kb. 19-20 lehettem. Olyan 2002 magasságában volt.

és ennek mi értelme volt?:) én sosem láttam lehetõséget az italozásban, anélkül is jól érezheti magát az ember nem?

Molnibalage
Több csajjal is voltam már keményebb italozásban. Egyik sem jutott cipelhetõ állapotba ennél lénygesen több piától sem.

Ellenben nekem életemben volt két filmszakadás. Az egyik esetben úgy kezdõdött az este, hogy 1 üveg, 2 üveg pezsgõ. Még fiatal voltam és bohó. Értsd, marha.

A második eset egy éve történt, bár részleges, itt-ott maradt ki néhány perc és nem órák. Az elsõ esetben otthon ébredtem, gõzöm nem volt, hogy hogyan kerültem haza.

A második esetben 3-4 óra alatt toltam le két kicsi és egy nagy sört meg valami koktélt. Mondjuk nem én kértem, cimbijeim rendelték. Gépész múltamra való tekintettel mindig bivalyerõset koktélt ajánlanak nekem. Ennyi is elég volt nekem a részleges emlékezetkieséshez, de ettõl még simán jártam. Röviden, nagy szórás lehet, de egyetlen átlagos csaj sem fekszik meg 2 sör + egy felestõl, max. ha 5 perc alatt tolja le...

Érdekes dolog ez szerintem nem isznak többet a nõk csak nem bírják. Egy átlagos férfi mondjuk 2 sör + egy feles kombót meg sem érez még sok nõ ennyitõl már cipelhetõ.
naddki asheggem
Isznak mint billenõs zil hegymenetben...

Molnibalage
A brigázás után eleve szomjas voltam, tehát a söriváb még jobban üt.

kakimakifsz
Differenciálegyenletekre gondolsz, vagy szövegértésre idegen nyelven?<#bee1>
Valóban nem menne. A bicikli az pont jó mérce. Aki 1 méteren belül tudja terelgetni 2-3 km távolságig, az még ura a biciklinek.
Ezt az olasz sör dolgot amúgy se értem:) Pont hogy ki kéne izzadnod nem?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Molnibalage
Milyen körülmények között? Garantálom, hogy csak minimális zavaró behatásra elhasalsz. Komplex gondolkodást igénylõ feladat megoldása lehetetlenné válik.

kakimakifsz
hehe csak most látom, hogy válaszoltál. 4 sör+2 felessel azért a fehér vonalon végig tudok menni, ha erre gondolsz, bringázás is megy.
Nem olyan bitang mennyiség az. Most egy 45-50 kilós nõre ugyanennyi másképp hat.

kakimakifsz
És, ha az alkoholt mint mérget kezeljük?
Régen egy feles vodkától már mosolygósabb voltam. Most 4-5 kell, hogy ugyanolyan jól érezzem magam. Alkohol drogok stb. nem olyan mint a légzés:)

Molnibalage
22 km bringázás után megittam egy kisüveges olasz sört egy hosszú munkanap végén. Alig bírtam a lépcsõn felmenni egyenesen utána. Ettõl még soha nem lesz olyan, hogy 4 sörtõl csak vidám leszek, ha rövid idõ alatt iszom meg. Fizikai képtelenség.

Ez pont olyan, mint hozzászokni ahhoz, hogy nem alszol napokig. Semmiféle tudományos kutatással nem sikerült igazolni azt, hogy az alvásmegvonást meg lehet szokni. Ez kb. olyan kijelentés, hogy légzés nélkül is lehet élni. Az alkohol hatása is ilyen. Minél extrémebb a dózis és rövid az idõ, annál inkább egyenszilárd lesz mindenki. Értsd, matt részeg.

Ez fáradtság függõ. Van úgy, hogy meló után megiszom 2 sört és már egy kicsit érzem a hatását. (Azt hozzá teszem, hogy kb 3perc alatt) És van amikor kipihenten 4-5 feles + sört "kombó"-tól be sem csiccsentetek. Nála így megy.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

hunbasser
de azért vannak fokozatok...van aki 4 sör meg két felestõl még csak jól érzi magát,kicsit megérzi és kész(3 óra meg elég hosszú idõ,közben rá tudsz úgymond "pihenni" a piára),meg olyan is van akinek elég két sör és már félrebeszél meg nem találja a gondolatait.

ReaL MaDRid x siempre

Molnibalage
Ennyitõl 3 óra alatt ki nincs kész? Az csak szokásos nagyszájúság, aki azt állítja, hogy ennyitõl nem részeg. Pár egyszerû feladattal bárkirõl simán bebizonyítható, hogy ennyi piától részeg.

A NÕK NEM TÖBBET ISZNAK CSAK 2 SÖRTÕL BERÚGNAK!

kakimakifsz
Nem.
4 sör + 2 feles és kész vannak.

hunbasser
a másik meg hogy én meg tudok inni 8 üveg sört,pedig én azt vallom magamról hogy nem vagyok nagy piás és nem bírom annyira a szeszt. pl megiszok pár feles rövidet,abból csak hányás lesz...1-2 még elmegy kísérõvel,de a 4. feles után már tuti be vagyok állva,ha nem hányom ki.
még egyszer hangsúlyozom,itt most nem arról van szó,hogy ki bír többet inni,csak hogy a nõk többet isznak,ez egy általánosítás. valahogy mégis férfiakkal vannak tele a kocsmák,akkor hogy van az hogy a nõk többet isznak mint a férfiak? sehogy,azért itt még nem tartunk (hála a jó istennek,és ezt most nem a férfiak "becsülete" végett mondom)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
látom te is a "3-4 sörtõl részeg vagyok és okádok" típus vagy,nem muszáj elhinni haver,de láttam már olyat is hogy valaki többet ivott. és mégegyszer mondom,nem tartom én sem menõnek,csak nem értem hogy miért tartód lehetetlennek attól,mert te azt annak gondolod.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én sem tartom menõnek ha valaki sokat iszik.és ismerem apámat,elhiszem róla hogy megivott anno fiatalkorában 6 liter bort is,itthon úgy iszik meg 2 litert hogy észre se veszed rajta,akkor kb 3-4 liter lehet az hogy ezt már megérzi. nem színezek,de nem is menõségbõl mondom,csak azért az durva általánosítás,hogy a nõk többet isznak mint a férfiak. 100 nõbõl kb 1-2 van olyan aki felveheti a versenyt a férfiakkal,100 férfiból meg 50 van akivel az az 1-2 nõ felveszi a versenyt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azt nem mondtam hogy nincsenek kivételek,nyilván vannak olyan nõk akik leisszák a férfiakat,fõleg azokat,akik nem bírják annyira.amúgy gratulálok neki,büszke lehetsz rá.gondolom hosszú edzés eredménye lehet,mert senki nem születik úgy,hogy jaj hát én bírom a vodkát mint az állat.

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
15 éves szellemi szintig elmegy, utána már kellemetlen:D
:D:D:D 6-7 liter sor az 12-14 uveggel. Hagyjal mar az ilyen dumakkal...

az kövi topik <#idiota><#idiota>

Atomreaktor
Te is éppúgy kiszínezted :P 4-5 liter bor :D

és akkor mi van, ha valaki nem bír sokat inni? sokkal jobban jár, megiszik két felest és jól érzi magát, a szervezete és a pénztárcája is jobban jár.

szerintem ez a "ki ivott többet a tegnapi buliban" nem menõ mentalitás már.

Ic3 m4n
Jobb a nõknek, olcsóbban bebasznak.

SötétBarom
Egyszer leültetnélek a csajommal vodkázni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BaliBoy
Ja, és büdösebbet is. <#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

hunbasser
nem isznak többet,faszság. aki ezt állítja,az nem tud inni. nem tudom ki látott már olyan nõt aki egy éjszaka alatt megiszik 6-7 liter sört. vagy éppen 4-5 liter bort (vagy 6-ot mint apám :_). meg liter vodka meg ilyenek...nõk sokkal elõbb fejreállnak az alkoholtól,nem bírják annyira,csak hát vannak olyan kis csitrik akik kiszínezik a dolgot,pl hogy "barátnõmmel megittunk egy üveg finlandiát meg egy üveg jagert",ez a valóságban úgy néz ki hogy a finlandia félig volt,felöntötték fantával meg a jager is csak félig volt és felöntötték almalével. és persze egész nap azt itták,úgy még egyedül is megiszom,fõleg ha egy egész napom van rá...én azt vettem észre hogy nagyon sok nõ túloz,hogy õ ennyit meg annyit ivott. amikor már látom hogy egy nõ iszik,hát pl így volt nálunk egy ilyen kis összejövetelen is,a csajt szeszmeraldának becézték,õ meg még büszke is volt rá,aztán én meglepõdtem mikor 4 paradicsomos vodka (2,5 cent paradicsomlé,2,5 cent vodka) meg egy kis pezsgõ után kifeküdt. ugye mondták hogy huu mennyit iszik meg minden,de ilyenkor még a férfiak is kiszínezik a történetet hogy hatásosnak tûnjön.nem isznak többet a nõk,csak sokkal hamarabb be tud rúgni

ReaL MaDRid x siempre

lpmaskmancick
Elõször azt olvastam: "A nõk többet szarnak?" <#idiota>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

CattiBrie
Szerintem ennek nincs semmi hátránya, kizárólag elõny származik mindenkinek abból ha megiszik naponta legalább 1 liter folyadékot. Vagy még jobb, ha annyit, amennyit csak tud. :) Szerintem a jövõre nézve az a legjobb, ha még többet iszom. :) Lásd be Te is, a szervezetnek szüksége van az ivásra! :)

[/spam]&#8482;

llacee
igen!

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

unalmas
Nekem nem érdekem hogy neki jó legyen a jövõben...
Csupán arra próbáltam kitérni hogy sokan nem látják a hátrányát ezeknek a dolgoknak.

Ihat amennyit akar. :)

PS3 Slim 250 PC

Brolly
Te most komolyan meg akarod, akartad gyõzni, hogy ne igyon annyit ? :D

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CattiBrie
Valami rosszat mondtam? :)

[/spam]&#8482;

Ezért nem szoktam beírkálni az ilyen helyekre... teljesen felesleges, ugysem lehet meggyõzni a másikat semmirõl.
Ez az egó világa... Egyszer majd talán...

Addig is minden jót! :)

PS3 Slim 250 PC

CattiBrie
Hát én nem kólát, fantát meg ilyesmit, az biztos. :D

[/spam]&#8482;

Csak nem mindegy mit..

Különben én se vagyok alkohol ellenes.
Csak hát sokan nem tudnak mértéket tartani.. Aztán meg jönnek a bajok.

PS3 Slim 250 PC

zeli
Combo

Amúgy ja, tudnak inni rendesen. :D (15-20-as korosztály)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CattiBrie
Szerintem tök természetes inni. Orvosok is azt mondják, hogy kell, legalább 2-3 liter folyadék naponta.. fõleg nyáron!

[/spam]&#8482;

Büszkék lehettek rá... :)

Elég szánalmas hogy a mai táradalomban már 13-14 éves kortól isznak a gyerekek. És nem csak elsõsorban a fiúk, hanem a lányok is.
Aztán meg sírnak meg rinyálnak hogy vajon teherbe e ba*ták õket az este.

Ez nevelés kérdése.
Sajnos rengeteg hülye picsa van manapság is. :)
Tisztelet a kivételnek!

PS3 Slim 250 PC

sz4bolcs
Én is nõ vagyok, és szintén sokat iszom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

CattiBrie
Én is nõ vagyok és én is sokat iszom. <#vigyor0>

[/spam]&#8482;

Oldal 1 / 2Következő →