SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Valóban, utóbbi probléma is előjött nekem is, csak elfelejtettem, mert visszakapcsoltam az alapbeállítást (ilyenkor nem duplázódik a szám)

http://goo.gl/gd6Zi5

repvez
én is vivaldival használom a bövitményt és az ékezetes betük nálam is bizonyos esetekben furcsa karakterekként jelennek meg a topikokban, illetrve a kedvencek melletti uj üzenet kiirása duplán szerepel 2x van ugyan az a piros szám egymás után , eléggé zavaró, hogy 4 vagy 44 uj hsz van egy adott topicnál.
[HUN]FaTaL
Én is csak véletlen tudtam összekapcsolni, mert F5 után mindig jó lett és korábban nem volt fent a kiegészítő :)

Jim Morrison
Köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nearo
F1 topicból rémlik tegnapról egy ilyen, hogy az ékezetes betűk furák voltak, de egyáltalán nem emlékszek a körülményekre. Becsuktam és kinyitottam újra a topicot, utána jó lett, azthittem nálam volt valami pillanatnyi elmezavar.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

[HUN]FaTaL
Az új üzenet automatikus kinyerése nem jó karakterkódolással tölti be az új hozzászólást.

De lehet, hogy egyedi probléma és nem is Chromeot használok, hanem Vivaldit. Meg tudja ezt erősíteni még valaki?

Rage47
<#worship>
Jim Morrison
SG Fórum tuning 3.2.9 (aka 3.3 beta)

Letöltés (ha nem lenne telepítve): Chrome , Opera (valószínűleg kell pár nap, míg elfogadják)

- TÖBB SZÁZ apróbb javítás a kódban
Fix:
- Következő lap betöltése a lap aljára érve
- Kommentek szálonkénti elrendezése
- Navigációs gombok (kereső gomb újra működik)
- Hosszú kommentek oszloposítása

3.3-ra teljesen kész, jelenleg csak életjeleket mutat:
- Blokkok átrendezése, rejtése - jelenleg csak a bal oldali blokkokat lehet fel-le helyezni
- Üzenetközpont van, de nem üzemel ,majd sg fejlesztő segítségével fog
- Topikba érkező új üzenetek automatikus kinyerése - jelenleg csak 1 üzenetet tölt be

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.04. 17:11:15

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na végülis fut a cucc, úgy hogy meg van buherálva a FF.
Viszont nem indítja el a chat addont addig, amíg a connect.facebook.com-al szarakodik. Szal olyan helyről nem gut a cucc, ahol a facebook le van tiltva :/ Nemtom ezzel lehet e kezdeni valamit.
Illetve a futtatását így is letiltja...
"firefox megakadályozta, hogy az sg.hu oldal ellenőrizetlen kiegészítőt telepítsen"

Csak xpinstall.signatures.required false-al megy.
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

matejsurovy
<#eljen>

You can't know what I've done but I know what you've done. I know you.

Dzsini
Kivéve a frissülő kedvencek listát, az továbbra is a fórum+ által (is) frissül, így néha ugrál majd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Hmm, akkor bocsi a spam miatt (és kösz).

Viszont azt még jelzem, csetpluginnal úgy veszem észre a főolali beállításokat mindegy mire állítom, cset+ mintha teljesen elnyomná a fórum+-t.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsini
Kapcsold ki az overlay kommentelőt, az már jó ideje bugos ha jól tudom.

Meg a "rövid kommentjelzők"-et is - olvass vissza a topicban, volt róla szó, hogy furcsaságokat művel, bár talán az már javítva lett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.21. 13:00:49

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Még amit észrevettem:
Ha kommentre válaszolni akarok, akkor a mosolyok egyáltalán nem érhetők el, a bbcode és képfeltöltés gomb pedig felhozza az ablakot, de kiszürkíti az egész képet, az ablakot nem lehet bezárni, sőt egyáltalán csak frissítés után tudok bármit csinálni az oldallal.
(Illetve lehet a mosolyos ablakot is feldobja valahova, csak én nem látom, ugyanúgy szürkül a kép, és nem tudom görgetni sem, hogy megnézzem lentebb ott van e.)

nearo
kösz, asszem így jó lesz <#eljen>

Dzsini
Tedd fehérlistára az egész sg.hu -t, teljesen jól működik úgy az oldal.

nearo
hmm, lehet visszavonom a szétcsúszás dolgot, most ugyanazokkal a beállításokkal szép, úgy tűnik csak veszettül lassan töltötte be a gépem a fórum főoldalt

esetleg arra javaslat, hogy hol milyen kivételt adjak hozzá ublockhoz, hogy ne tiltsa le a csetplugint?

Jim Morrison
próbáld ki, hogy a fórum tuning beállításokban kikapcsolod a főoldalra vonatkozó fícsöröket. (jobb fent van egy fogaskerék)

nearo
közben variáltam, pont az adblock jutott eszembe nekem is, ublock nem szereti...

és igen, egyszerre a kettő tényleg összeakad, ha a fórum tuning is be van kapcsolva, akkor szét van csúszva kicsit az egész

pxxl
kapcsold ki az adblock-ot, nekem is csak töltött és töltött és.... azóta jó a csettuning :)
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.06.21. 12:10:42

All hail the double x!

Jim Morrison
egyszerre használnád a kettőt? akkor lehet összeakad a kettő.
Nézd meg fenn áll e a probléma ha csak az egyiket használod. köszi

nearo
najó, leszedtem a cset meg a fórum tuningot is
amit észrevettem:
- cset egyáltalán nem megy azóta, csak a fehér hátteret látom a helyén (gondoltam hátha a ban miatt, de alreggel is ugyanez) szerk.: az oldal meg folyamatosan tölt és csak tölt és csak tölt...
- ha új hsz érkezik egy topicba, akkor látom pirossal a számot, aztán egy idő után már kétszer írja ki a számot

elavult oprendszer miatt lehet, vagy működnie kéne és én csinálok valamit szarul?
win xp sp3
chrome verzió: 49.0.2623.112 m
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.06.21. 11:47:31

Jim Morrison
3.2.4.7
Hozzászólásokban a hivatkozások után egy kis gombra kattintva betöltődik a hivatkozott tartalom (kép, videó, tweet).

Erősen béta a dolog, ezért most csak chrome verzióban van. Valami rendes képet kéne találnom, ami egyértelműen jelzi, hogy a hivatkozás képre mutat és meg lehet tekinteni. Későbbiekben majd lehet nézni tweeteket, videókat, anélkül, hogy meg kéne nyitni új lapon.
Beállítások/Topik fülön legalul kell engedélyezni.

Maximus4
A maxthon féle verzióba a kedvencek nyitva maradnak.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mooo
<#eljen>
Jim Morrison
3.2.1.1
- Javítva, hogy nem ugrik az utolsó üzenethez
- Javítva, hogy funkció kikapcsolásakor nem "kapcsolódott ki azonnal" a funkció (disabled rész nem futott le)

Jim Morrison
nekem fel sem tűnt... holnap javítom, köszi.

Husimoto
Az miért lehet, hogy chrome böngészőben be van állitva, hogy autómatikusan ugorjon az utolsó olvastalan üzenethez, de már pár hete nem működik.

Köszi a választ

Jim Morrison
My bad, valamiért a javítás nem került bele a verzióba, most fixáltam. maxthon, chrome verzió frissítve, opera is, de az lehet kicsit több időbe telik míg éles lesz (3.2.1).

Jim Morrison
Melyik verziót használod? Nálam favban van a topik, és nem csak 10 új üzenetet szokott írni (chrome)

mooo
Köszi így már jó!
Dzsini
A "rövid kommentjelzők" kapcsolót állítsd át, akkor helyreáll.

Amúgy #2250 - #2260 -ig volt szó róla, elvileg javítva kellene, hogy legyen.

mooo
Hali!
Másnak is van olyan problémája,hogy ha valamelyik topiknak a végén szám van,akkor annyi új hozzászólást ír zárójelben mint ami a topik címében benne van? Pl Windows 10-nél akár mennyi új üzenet van,mindig 10-et ír.
Jim Morrison
gyorsan átportoltam pár dolgot megnéztem, de ha valamelyik fícsőr nagyon bugos és gyakran használod/használnád szólj, és akkor arra külön ránézek.

Maximus4
Köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Maxthon verzió 3.1.9
Banenrban Maxthon gomb, megnyom, letölt, elhelyez ide:
c:\Users\{FelhasznaloNev}\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\{emailCim}\Addons\

Jim Morrison
Chrome és Opera Next verziókra vonatkozik!
(Opera Next verzió pár napba is telhet, míg engedélyezik)

szerk: engedélyezték opera verziót.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.23. 12:34:05

Jim Morrison
3.2 (2015.12.22)
* Chat eltüntetése már teljesen jó (nem a teljes terület lett eltüntetve)
* Info gomb a hozzászólás fejlécében fix (ha minden igaz minden körülmény között már úgy működik mint régen (jól))
* Éjszakai mód újra működik
* Pár apróbb hibajavítás

Jim Morrison
köszi, ezekre majd kedd délután ránézek. Talán a "Csak olvasatlan üzenttel rendelkező kedvencek mutatása" opciót ki is vehetném, alap teljesen jól működik.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.28. 19:02:50

Dzsini
nem igazán tökéletes az sg+ https alatt...
pl. a csillag menü (kedvencek) nem nyílik ki

j0nNyKa
ah i see
akkor nem tudom, sorry

Maximus4
Ha rányomsz a regisztrációra:

"Új fórum regisztrációs lehetõséget lezártuk, a fórumrendszerben a jövõben nincs lehetõség új fórum regisztrációjára."

j0nNyKa
ajánlani nem tudok, ha az sgforum.hu -ra gondolsz, az még elvileg létezik, miből látod, hogy nem?

Maximus4
Bocsánat,hogy itt kérdezem,de az ingyenes fórum részleg már megszűnt?
Ha igen valaki tudna ajánlani valami hasonlót?

Maximus4
Köszöntem!

Jim Morrison
okés.

j0nNyKa
esetleg a reklam_ban mappában lévő cuccliba beraknád a firefox helyett a maxthon letöltési linket, illetve rövid leírást? a firefoxos úgyse megy (majd ha átálltak teljesen a krómos bővítményekre)
hogy értsd: http://sgcset.tk/ -t futtatja a reklam_ban mappában lévő pici htmles cucc (már persze amint frissítem)
szólj ha megvan, feltolom, holnap érek rá
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.09.23. 17:46:33