SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
letölt, betölt, örül
Még nem teljes a port, de alapszinten megy, de nem kell már frissítened, esetleg majd szólok a nagyobb updateknél.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
bitbucket accot küldj légyszi priviben, thx

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jim Morrison
Jap, csütörtökön meg tudom csinálni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
jim egy troll fasz, konkrétan szarni nincs időm, nemhogy maxthon portra
nem is akarok ígérni semmit, mert tényleg nem mérhető percekben sem a szabadidőm, ma is pl. most értem haza, most tudnék nekikezdeni, nyilván nem fogok, sorry
van előtte pár sgs dolog, ha egyszer a jövőben azokkal végzek, nekiesek

annyit tudok tenni, hogy ha jim bevállalja, hogy a kód ismerete nélkül megcsinálja a maxthon portot, szivesen elküldöm neki a bővítményt

Maximus4
Van valami hír?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Dzsoni nemsokára (remélem holnap) sg napot tart, akkor lehet ebédszünet alatt megcsinálja, mivel csak a localstorage működik máshogy mint chrome ext esetében, így elméletileg nem lenne magy meló megcsinálni maxthonra.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.20. 18:45:51

Maximus4
Valamikor várható a cset bővítmény maxthonra?

Remek egy bővítmény ez, ennek hála sikerült ignore listára tennem pár arcot. Mintha nem is léteznének, király! :)

Je suis blanc et européenne!

Megoldottam, jó a chrome (hw gyorsítás off) így tudom használni:)
Chromot használnék ha nem fagyna szét ha egy videóra kattintok:))))) Mi lehet fogalmam sincs:(
Jim Morrison
FF valóban nincs, sajnos azzal mindig bajok voltak, ráadásul az utóbbi időben az SG hobbi fejlesztésre szánt időmet is mással töltöm.
Most nyaralás után visszatérek a kiegészítőhöz, akkor egy lightos verziót megpróbálok beküldeni, hátha elfogadják. Jobb mint a semmi.

Letöltésnél csak nálam nincs semmi a FF-nél?:(( Vagy nincs már a cucc? help!!:)
Jim Morrison
3.1.9.8 -> javítva

Jim Morrison
á, tényleg. köszi

Dzsini
Otthon mutatok majd róla screenshotot - próbáld állítani, hogy az új hozzászólás számot hogy jelezze ki (van valami ilyesmi kapcsoló, hogy rövid jelzés vagy hosszú). Lehet, hogy nálad a másikon van, és azért ilyen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
nálam jól működik fallout 4 és hasonló topikoknál :o

mooo
Köszi most már jó!
Dzsini
A felugróban működő üzenetablakot kapcsold ki, az még érezhetően bugos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mooo
Viszont az,hogy kinek megy a válasz nálam még mindig nem működik chrome alatt. :(
Kép1 Kép2
mooo
Nagyon sok jó dolog van benne,hiba lenne nem használni :)
Dzsini
Én köszi, hogy még foglalkozol a bővítménnyel :) szerintem páran használgatjuk még...

Jim Morrison
köszi

Dzsini
Ami még így hirtelen eszembe jut:
- Ha a topicnév végén szám van (pl. Fallout 4, Simcity 2000), akkor az olvasatlan üzenetek száma bármennyi lehet, ez az utolsó szám ismétlődik kiírásnál :) (4 és 2000)
#2225 #2232 #2233

Jim Morrison
chrome (hamarosan opera): 3.1.9.6
akinek nem alap 80 üzenet/oldal van beállítva, az egyszer menjen el a beállítások oldalra, akkor elmentődik a beállítás, és a megfelelő oldalakra fog majd ugrálni.
Azért így csináltam, mivel ezt nem változtatjátok naponta, ezért fölösleges lenne minden oldalbetöltéskor vagy 30 percenként lekérni, gondoltam ennyit spórolok a lekérésekkel (és adatforgalommal :c)

mooo
Nálam is ugyanez a probléma chrome alatt.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.05.22. 03:30:33
modellmaker
Remek. :D Mindegy, akkor nem érdekel. Így jártam. Annyira azért nem vagyok aktív. :D

"Most a #2246 hozzászólásra válaszolsz. Ide kattintva visszavonhatod."

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[HUN]FaTaL
Csak nálad van ilyen probléma :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Master91
<#eljen>
j0nNyKa
k nem

modellmaker
teszt

edit: mondom, hogy nem :D
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2015.05.21. 18:42:25

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

j0nNyKa
de

modellmaker
Hiába kattintok rá a válasz gombra, a hsz írásánál írja is, hogy adott hsz-re fogok válaszolni, viszont mikor elküldöm az üzenetet, akkor már nem jelenik meg, hogy "Válasz 'XY' üzenetére (#hszszám).

Win 8.1, Opera 29.0

ff: "kiegészítő nem telepíthető, mert úgy tűnik hogy megsérült"
j0nNyKa
no többékevésbé sikerült átállni httpsre, a főoldali bővítményt frissíteni kell 0.0.8-as verzióra, és pöpec lesz

Ic3 m4n
Nem használom a csetet, de a szövegek jók lettek.. "Nincs több szétfloodolt cset! Tüntesd el ambrus hozzászólásait egy kattintással!" <#nevetes1>

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
neo elkészített egy zseniális promó oldalt a főoldali, főleg csetre fókuszáló bővítménynek, ahonnan peprill krómra, firefoxra és új operára lehet letölteni
erre található, meg itt a topic fejlécében

Dzsini

Jim Morrison
köszi!
igen, fix 80 miatt lesz.

Dzsini
- Nem mindig találja el az automatika, hogy hol van a "pirosvonal" az oldalon, főleg, ha még menet közben töltögeti a képeket is.
- Ha több, mint egy oldalnyi olvasatlan hozzászólás van, akkor néha egész egzotikus eredménye van az oldalbetöltésnek - gondolom ez abból adódik, hogy régen fix 80 volt a hozzászólás/oldal, és az alapján számol, most viszont szabadon állítható.

Dzsini
A lazyload (képek késleltetett betöltése amikor a képernyőre kerülne) és a spoiler lenyitás nem működik jól a lap alján automatán betöltött további oldalakon.

pxxl
és beledombyzunk 4-5 másikat ^^

csak úgy a nosztalgia miatt <3

All hail the double x!

j0nNyKa
itt írták alattad hogy 1 bug van perpill, ami a kettő közös használatából fakad, ezt majd jól ki fogjuk gyúrni, hogy ne legyen

kifli
a cset tuning és a sima sg tuning bővítmény tud együtt működni? vagy válasszak?
Jim Morrison
csinálj neki kapcsolót (#2225)
btw én is így csinálom :D

j0nNyKa
? you wot m8 ?
elvileg nálad van a hiba, én nem használom azt a deprecated php lófaszt :D
csak simán getelem a főoldalt, és kiszedem belőle a sidebart, oszt csók
nem látom, hogy hogyan tudnék én ezen javítani, de ha van ötleted, megoldom

Jim Morrison
1-2-4: köszi, kövi kiadásra kijavítom.
3- jonny javítja.

Dzsini
pár észrevétel (bug, vagy nálam nincs jól beállítva valami?)
- a hozzászólásablak mérete egészen egzotikus módon ugrál egy hosszabb szöveg beírásakor - nem sikerült rájönni, hogy mi alapján növeli, és néha csökkenti a méretét...
- ha be van kapcsolva az overlay válasz, akkor nem sikerült videót beszúrni (mást nem próbáltam, gyorsan kikapcsoltam)
- a főoldalon a kedvencek frissítgetése összeakad a chatplugin hasonló funkciójával :) (valamelyiket kikapcsolhatóvá kellene tenni, mert így fura dolgok történnek)
- a topicokon belül a kedvencek (csillag) gombja először kiírja, hogy Nincs olvasatlan téma, majd felsorolja az olvasatlan témákat :)

Jim Morrison
Tegnap Opera is elfogadta a bővítményt. Mondjuk megemlítették, hogy rengetek kód van kikommentelve, azokat töröljem ki, meg rákérdeztek pár sorra a kódban, de nem szaroztak szerencsére.