Mûködik a "memória-kapcsoló"

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most hogy így beraktam ezeket egymás alá kezdek kételkedni benne hogy ez egyáltalán ugyanaz az ember. Pedig minden jel arra mutat hogy a felsõ az 5 évvel ezelõtti Vali.
Hadd kezdjem Antal Valival az egészet. Õt mégis csak könnyebb cáfolni mint Egelyt.

Vali 2006:

Vali 2010:

Before és after egészséges életmód. Ez önmagáért beszél.
Mindig úgy tartottam hogy az egyszerû hasonlatok a legjobbak. De biztos csak azért mert agymosott liberális vagyok.
Balumann
"Megint beírtál valamit a keresõbe, hogy szív és érrendszeri betegséget, és azt kikopiztad. Elég hülye vagy. :)))))"

El sem tudod képzelni, hogy mennyit foglalkoztam ezzel a témával, mivel apám és anyám testvére is volt kórházban sztrók miatt, rengeteget olvastam errõl, és sok embert körbekérdeztünk kinek milyen tapasztalata van errõl. Ismételten leírom, az érrendszeri problémákat a következõk okozzák:
-túl kevés testmozgás (minden tapasztalat szerint pipa, apám élete nagy részét a TV elõtt tölti nyugdíjas kora óta)
-túl sok zsíros étel, húsok, hozzá képest nagyon kevés növényi táplálék (szintén pipa, érrendszeri problémákkal szenvedõk szinte kivétel nélkül túlsúlyosak)
-dohányzás (sajnos ez is pipa)

Ezzel szemben van olyan rokonom, aki 80 éves, sokat dolgozik, és dupla olyan sósan eszi az ételeket mint mi, és életében nem volt kórházban sem. De biztos az én logikámmal van a baj, hogy rohadtul semmi összefüggést nem látok a só és a szív- érrendszeri problémák között.

A kóláról:

"Cukorbetegség, csontritkulás, magas vérnyomás

Korunk népbetegségeit számos kutatóintézet hozza összefüggésbe a kólafogyasztás elterjedésével. A kólában található foszforsav ugyanis leköti a táplálékban lévõ kalciumot, így rendszeres fogyasztása bizonyíthatóan a csontsûrûség csökkenésével jár. Szintén a foszforsav számlájára írható egyes emésztõrendszeri panaszok súlyosbodása: az alacsony pH-értékû, maró hatású ital fogyasztását az egészséges szervezet képes tolerálni, ám egy kezdõdõ fekélyesedés folyamatát jelentõsen felgyorsítja. A kólák magas koffeintartalma pedig emellett két szinten jelent veszélyt: az anyagcsere-folyamatok felgyorsításával egyrészt hozzájárul a foszforsav által megkötött kalcium gyors kiürüléséhez, másrészt hosszú távon függõséget okoz. A koffein fõ élettani hatása az álmosságért felelõs agyi hormon gátlásában érhetõ tetten, hatását ugyanis hat órán keresztül képes kifejteni, így a délután elfogyasztott kóla felületes alvást, majd fáradt ébredést eredményez, amelybõl csak egy újabb adag koffein "kelt életre"."
forrás

Írd be google-ba te is, hogy miért káros a kóla. Kérdezz meg 1-2 egészségügyben dolgozót, hogy õ mit mond. Nem cáfoltam meg az állításodat semmivel? Dehogynem. De kis logikával magadnak is megcáfolhattad volna, de Tejfalussy agymosása úgylátom eredményes volt.

Igen, megiszok valamit aminek titkos a receptje. Meg használok olyan szoftvert aminek zárt a forráskódja. Arról nem tehetek, hogy te a zseniáis logikáddal képtelen vagy felfogni, hogy lehet más oka is annak, hogy titkos a recept, minthogy mérgeket tartalmaz. Amúgymeg a recept a titkos, és nem az hogy mit tartalmaz, pontosan lehet tudni, hogy milyen problémákat okoz, ha valaki olyan hülye, hogy túlzásba viszi.
Amúgy nagyon ritkán iszok kólát.

Hát bazmeg Te megiszol valamit, aminek titkos a receptje???? Hûûû....nagyon nagy ebben a Világban a sötétség. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Érted bazmeg? KÁLISÓ!
Megint beírtál valamit a keresõbe, hogy szív és érrendszeri betegséget, és azt kikopiztad. Elég hülye vagy. :)))))

Cola pedig a Kálium tartalma miatt káros igencsak. Semmivel sem cáfoltad ezt.

Kandóra a magadfajtákat nem javaslom, mert irtó kemény a matek, és elnézve a logikai készségedet, az elsõ félévben kibuknál. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Balumann
"A só kálisó tartalmáról van szó, mint a sok cikkben már olvasható volt. Igen, gyilkos só, nézzük meg a szív és érrendszeri betegségek arányát Magyarországon! Kiemelkedõen magas! Valószínû, hogy öl a só, igen. De Te olyan hülye vagy, és képtelen vagy megérteni, hogy nem egyik napról a másikra. "

Annyira hülye is csak te lehetsz, hogy a sóval hozod össze a szív és érrendszeri problémákat, aminek pontosan jól lehet tudni a fõ okait; helytelen táplálkozás (túl sok zsír, hús, kevés növényi táplálék, kevés folyadék) és mozgáshiány, illetve nagyon nagy százalékban a dohányzás. Arról meg pláne nem beszélve, hogy a rendes NaCl túladagolása is csak rásegít a szív és érrendszeri problémákra, tehát még csak ez sem cáfolja, hogy NaCl helyett kálium lenne, dehát te tudod.

Tudod, a népességszám csökkenésnél két dolgot kell figyelembe venni, az egyik a halálozások száma (átlag életkor) és a születések száma. Az átlagéletkor nem csökken, születések száma viszont kevés. Képes vagy ezt felfogni?

"Mi a gond a kólával? Miért meglepõ, hogy tiltott a recept? Tán azért, mert ha valaki beviszi egy laboratóriumba, és megvizsgálja mi - minden van benne, nem biztos, hogy nyugodtan vennénk naponta literszámra."

Miért meglepõ, hogy tiltott recept, talán azért, mert nem szeretnék hogy mások is lemásolják? Rá van írva mi van benne, pontosan látható hogy milyen rohadtul káros, pontosan lehet tudni, hogy leépíti a szervezetet (egyáltalán nem a kálium miatt), hányan iszunk szerinted itt csak kólát? De azért köszönyjük, hogy megvilágosítottál minket, hogy ártalmas... -.-

Basszus én jövõre fogom kezdeni a Kandot, de ezek után elgondolkodtató, remélem nem az iskola miatt van...

Azért meg kell hagyni, gyerekkoromban én is SC-ztem. De ha Te még ilyen érvrendszerrel jössz...hát akkor inkább tán a szüleid tanárok. :)
Tényleg, anyáddal laksz? :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Nyugi, scorge és ultralisk a spájzban. :) Csak kicsit odébb...elterelõ hadmûvelet tudod.
Na, menjünk sorra: melyik a fasság pontosan? És egész pontosan mi a fasság ezek közül? Hogy pl. gyümölcsjoghurtban nem találsz gyümölcsöt? Nem tudtad? :) Hááát, barátom, akkor Téged a reklámok átvertek. Öcsém, Te álomvilágban élsz, de edd csak bifidusz ezeszizt. Téged tényleg nem zavar, hogy a Föld túlnépesedett, és már nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni velünk? Hát most tesznek róla...

Mi a gond a kólával? Miért meglepõ, hogy tiltott a recept? Tán azért, mert ha valaki beviszi egy laboratóriumba, és megvizsgálja mi - minden van benne, nem biztos, hogy nyugodtan vennénk naponta literszámra. Mint említettem kálium mennyiség. INgyen el tudsz menni bevizsgálni folyadékokat, nyugodtan elmehetsz, megteheted Te is. Ha kel, megadom a címet.

A só kálisó tartalmáról van szó, mint a sok cikkben már olvasható volt. Igen, gyilkos só, nézzük meg a szív és érrendszeri betegségek arányát Magyarországon! Kiemelkedõen magas! Valószínû, hogy öl a só, igen. De Te olyan hülye vagy, és képtelen vagy megérteni, hogy nem egyik napról a másikra. De hát aki csak SC fejjel tud gondolkodni. :) Nem lehet túl felnõtt...

HAARP: példa volt a titkos dolgokra, egy válasz arra, hogy azt mondtad, azok a dolgok nem léteznek, mert titok, tehát nem is tudhatunk róluk, ezért amirõl mégis hallunk, az baromság. Ez a Te mélyfilozófiád. :) Aki meg állít valamit, tájékozódik, az helybõl hülye.

Antavali: semmmit sem cáfoltál.

Egely: szintén semmit. Láttunk egy agresszív hülyérõl egy filmet.

SZabadkõmüvesek: Nem tagadod létezésüket, látom. Hát akkor? Bilderberg csoport sem létezik ugye? És nincs Világuralmi cégük? Hallottál már arról öcsém, hogy VILÁGBANK? Miért hívják így? Poénból pl? Túl sokat SC-zel, és keveset tájékozódsz. :) Fekete, fehér gondolatoddal egyetértek.

Tesla: mutattam pár érdekességet, csak támadást kaptam Tõled, semmi konkrétumot.

Philadelphia: szintén.

Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Látod, én tételesen válaszolok, Te meg csak vagdalkozol. Vitaképtelen vagy. :) NA csá. További jó szórakozást.
Asszem ez a meccs az enyém: 1:0.

Az SZDSZ egy náci párt.

De, képzeld, KANDÓ! És Oroszt akkor sem ismertem. Ellenben Barótit, és többi nagykoponyát, igen. Tudod, nem mindenki most végzõ a Kandón. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

TheLostOne
Hogy ne hallottam volna róluk :)

Én csak azt mondtam, hogy nem lehet céljuk válogatás nélkül népet írtani, kell néha az utánpótlás, pótolhatatlan emberek igenis vannak, és közûlük sokat csak késõbb fedeznek fel.

De ha már itt tartunk, ezek csak az ismertebb ilyen társaságok, biztos van rajtuk kívül több is. Az is kérdéses, hányan vannak akik komolyan gondolják ezeket a világuralmi törekvéseket, hányan akik csak játszadoznak a gondolattal, és hányan akik csendben várnak a pillanatra fellépni ezek ellen. Meg aztán az is igaz, hogy a világ nem fekete-fehér. A különbözõ nézõpontok teszik ilyenné, ami valakinek fekete, az másnak lehet fehér és fordítva.

"mint ennek a fizikus elõadónak iszonyatosan unszimpatikus volt"

Várjunk csak... Te nem ismered Orosz Lászlót? És villamosmérnök vagy? Szóval akkor nem BME. Nem akarok olyannak tûnni mint azok az emberek akik azt hiszik mindenki másnál jobban átlátják a felsõoktatást, és meg vannak róla gyõzõdve hogy ebben és ebben márpedig az XY egyetem a legjobb, de ez azért sok mindent megmagyaráz.
Bocsi, csak most úgy érzem magam mint amikor felkészültem egy zergling rushra, aztán ehelyett 100 guardian lepi el a képernyõt és szétlõnek mindent. Én meg azt se tudom hirtelen hova kapjak. A tankok gyártását állítsam le elõbb, vagy inkább az SCV-t küldjem bunkert javítani?

Annyi faszságot nyomtál le itt pár óra alatt hogy nem tudom mire és hogyan reagáljak elõbb.
Pl:
-gyilkos joghurt
-gyilkos kóla
-gyilkos só
-HAARP
-antalvali
-Egely
-szabdkõmûvesek
-Tesla
-Philadelphia kísérlet

Kihagytam vajon valamit?
Az hogy kijelentetted hogy a kortárs mûvészet rossz. Aztán én meg ne írjam le hogy szerintem nem, mert az sérti a véleményszabadság izé buzi jogodat vagy nem tudom. De csak valami neoliberalista érvet tudod elképzelni amellett hogy miért tartsak tiszteletben egy ilyen elbaszott véleményt.
Ott hogy nem számolt a kölcsönhatással te hülye. Gyönyörûen igazolta kísérletileg a "hivatalos" álláspontot csak észre sem vette. Vagy szándékosan hazudik. De elmondták érthetõen hogy miét nincs igaza.
Ja és kedves inkvizitor! NOMEN EST OMEN! :)))))))) Hehe

Az SZDSZ egy náci párt.

Az az érzésem, Te tanár vagy. :)
Nyert???

Az SZDSZ egy náci párt.

Kérdezd. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Ismertem olyan embert aki vitában az öt diplomájára hivatkozott, de annyi esze volt mint egy cipõtalpnak. Ismertem egy könyvtárost aki oda volt a lexikális tudásával, de az IQ-ja vetekedett egy csimpánzéval, és ismertem olyat aki a magas IQ-jára verte magát, csak nem volt mire mert azt soha ki nem használta saját vagy mások érdekében. Akkor meg olyan mint ha nem is lenne. Azt meg egy indulatból interneten odavetet sorból te ugyan meg nem mondod a másiknak milyen az IQ-ja ...
Engem nem érdekelnek a buta összeesküvés témák se a szabadkõmûvesek, de annyira felidegesít ez a sok mindent ellepõ hülyeség (kb. mint a Da Vinci kód könyvet érdemi forrásnak tartó félmûvelt arcok), hogy komolyan filózom rajta benézek pár páholyhoz és megkérdezem õket errõl-arról.

Én is errõl beszélek. Tapasztalat, vizsgálat, oknyomozás. Tisztában vagyok a dolgokkal, újságíró végzettségem is van a mérnöki mellett. Kár engem kioktatnod. Vitaképtelen vagy Jámátéval együtt. SZemélyeskedni tudtok, vitázni nem. Vitához intelligencia is szükségeltetik, amikor osztogatták, Ti valahol máshol lógtatok. Kb. akkora arcotok van mint ennek a fizikus elõadónak iszonyatosan unszimpatikus volt, és beszélni sem engedte Egelyt! Nos, akkor valósult volna meg a válasz lehetõség, ha most Õ IS KAP EGY ÓRÁT ELÕADNI! És akkor lehet vitázni, lehet mirõl vitázni. Ellenben hasonló a vérmérsékleted mint a fizikus fasznak, látszik is, a másikat csak leugatod, nem vitázol.

Az SZDSZ egy náci párt.

Ebben egyetértünk. De láthatod az ars poeticámat is alul. Nem véletlen...

Az SZDSZ egy náci párt.

Na figyelj könyv és könyv között oltári különbségek lehetnek. Vagy tapasztalt is valamit az írója, vagy random másoktól lopott vélt vagy valós dolgok random halmazát összetákolja megélhetési okokból könyvvé, nem véletlenül hoztam fel a "csodás" joghurt ezós "irodalmat" példának. Egely meg az én szemembõl pont hasonló arc a könyveivel és nyilatkozataival. És ezt most úgy értsd, hogy anno az összes könyvét olvastam, nyilatkozatait meghallgattam vagy néztem. Ha lett volna vér a pucájában és/vagy komolyan csinálja, akkor minimum egy Naudin féle szabad labor projektet összehoz ...

És most mi a problémád? :)))

Az SZDSZ egy náci párt.

Hol van bazmeg??? Mirõl beszélsz? Kapott egy órás elõadás után egy kérdésre lehetõséget! Ez Neked válaszlehetõség? Hogy meghallgathatta? És kapott 2 percet, majd leugatták? Szóhoz sem engedték jutni, hol égett be Te barom??????

Az SZDSZ egy náci párt.

Nem érdekel, hogy akár valójában, akár véleményed szerint mi Magyarországon a liberális szó jelentése. Az érdekel amit IGAZÁBÓL jelent. Hócipõcském tele a sok kis virtuális világgal, ahol mindent máshogy kéne értelmezni. Nem. Amire itthon használják az a nagy arccal sokat markoló megélhetési politikus, az nálam simán tolvaj.

© bandee1
ma 12:40 | privát | válasz erre | #220

Látom nagy vita megy itt.
Szerintem ami rossz és jó, azt meg kell különböztetni.
Jó dolgok: hit, szeretet, vallás, Isten, Jézus, jóra törekvés, igazság, hagyományok tisztelete, önbecsülés, nemzeti önbecsülés.

Rossz dolgok: kortárs mûvészet, liberalizmus, nihilizmus, materializmus, tévé, mozi (tisztelet a kivételnek. Évente 1-2 jó film), hazugság, pénz, pénzimádat, bálványimádat (sztárok, celebek..stb. Kiscsillagok, Xfaktorok) nemzetköziség, internacionalizmus, "önmegvalósítás", homoszexualitás.
Az SZDSZ egy náci párt.

Ez a te egyik kommented. Ismerõs?
Te tényleg tök hülye vagy. :) Születésedtõl fogva vagy az, vagy a körülmények tettek azzá? :)))

Az SZDSZ egy náci párt.

Mi alapján világos, hogy Te tudsz többbet a fizikáról? :))))
Valahogy kezdelek nem érteni. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Hát fujj bizony. Ismered Márai Sándort? Õt biztos nem, mert nem az a kifejezett liberális volt. :)
Neki volt sok jó mondása, többek között a véleményekrõl.
Tehát Neked ez a véleményed, szerinted a kortárs jó, szerintem meg szar! :)
Pl. ízlésrõl nem szokás vitatkozni, de nyilván ennyi iq-d már nincs.

Az SZDSZ egy náci párt.

Igen bazdmeg ott volt. Nézd meg a videót. Ott volt, el is kezdett hülyeséget beszélni, beégett. Meg most te is.
Látom te is a Da Vinci kódból tanultad a történelmet.
Vajon Egely ott volt, hogy tudjon válaszolni a vádaskodásokra? Miért is lett eltávolítva Egely? Tán nem azért, mert túl sokat tudott, és ez másoknak nem tetszett? Egely korunk eretneke...az õ igaza fog bebizonyosodni, mutogathatsz nekem nyugotan faszoktól fasz magyarázatokat. :))))

Az SZDSZ egy náci párt.

És ne feledkezz meg a kortárs mûvészetekrõl sem. Takashi Murakami.. Fúj! Visszataszító.
Te tényleg tök hülye vagy. :p

Hát barátom volt pár szabadkõmûves, aki már írt a témáról könyvet. Sõt, aki nyilatkozott, elmondott dolgokat. Sõt, akik nyomoztak utánunk, és megtudtak "ezt", "azt". Néhány könyv, néhány szimbolum, néhány dokfilm. Nincs komoly irodalma...á dehogy. :)

De nyilván a Wikipédia is csak hazudik....

Apropó: Tudod mikor alakult az elsõ nõi magyar szabadkõmûves páholy? Megmondom: a XI. században. Konkrétabban is érdekel? És hogy hol? Mert egy barátom, újságíró, neves igen neves újságíró ott volt, és mindent dokumentált. És megmondom a nevét is ha érdekel a páholynak. Na erre lépj, kisokos..Tagokat is tudok mondani. Mit akarsz még?

Az SZDSZ egy náci párt.

Az eddigiek alapján szerintem mindenki számára világos hogy kettõnk közül én tudok többet a fizikáról. Szóval inkább ne égesd magad ezzel a kioktató(nak szánt) stílussal.
Liberális szó, amit mai értelemben használunk: SZDSZ, buzik, nihil, internacionalizmus, zöldpolitikába bújtatott szélsõliberális, nemzetietlen gondolkodás, karvajtõke, bankárszemlélet, privatizáció, vallásellenesség, cionizmus. Ez ma Magyarországon a liberalizmus. Nem is a Kossuth féle értelmezésben, ahhoz képest már nagyon messze vagyunk!!!!!

Az SZDSZ egy náci párt.

Na benyögtél valamit, amirõl azt sem tudod micsoda, hallottad valahol: Noether tétel. Ez szánalmas. Itt csupa asztrofizikus van. :)))) Megszakadok a röhögéstõl.

Meg ez "majd elõkeresem a videókból"...hehe ez is jó. Sohanapján kiskedden. Muhaha.:)

Az SZDSZ egy náci párt.

További személyeskedés, liberális szokás, nem válaszolok. Szavaim kiforgatása sikerült ismét. Gratula. :) Libsi szokás.

Az SZDSZ egy náci párt.

Ismét személyeskedés, erre kár válaszolni. :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Nincs bazmeg információm. Egy villamosmérnökek általában nincs információja ilyesmirõl. :) De látod, megint csak személyeskedsz! Ennyit tudsz! Kevés vagy mint apácazárdában a fitymacsattogás! :)

Az SZDSZ egy náci párt.

Anatlvalit meg ne linkelj. Nézd meg a régi fényképeit, meg az új fényképeit. Kicsit ocsmány lett a pofája mióta "egészségesen él", nem igaz? Te mire következtetsz ebbõl? Tesláról pedig szart se tudsz. Van fogalmad legalább arról hogy mi az az indukció?
Egely ott hibázott óriásit hogy elfogadta a Noether-tételt. Abból pedig egy BME-s vagy ELTE-s fizikus kamerák eõtt vezette le hogy hazudik. Majd elõkeresem a videót.
"Arról, pedig, hogy ki a primitív, érdemes lenne megnézni a többi sértegetõ kommentelõt, aki még oda is írja, hogy "nem sértegetni akar""

Tudom, a jó keresztény erkölcs szerint a testi öröm bûn, de ha nem dugsz csökken a népesség. Ez pont ilyen egyszerû.
Nem tudom melyik szótárból szeded te pl. a liberális szó értelmét, de gondolom abból, ami szerint pl. a kompromisszum egy negatív szó ... avagy a magyar félreértelmezõbõl. Azért mert nagyon hülye emberek azt állítják magukról, hogy ÕK a liberálisok, neked nem kell szintén hülyének lenni, és elhinni, hogy õk azok, nem de?

Szabadkõmûvesek meg vannak. Gondolom sokat tudsz róluk saját TAPASZTALATBÓL. eljártál a nyílt elõadásaikra, olvasod az újságjaikat és könyveiket, betéve ismered a prominens magyar tagok munkásságát, olvasgatod a nyitottabb páholyok weblapját ... vagy olyanok írásaira hagyatkozol, akiknek annyi tapasztalati tényük van vagy sincs, mint megélhetési "ezósoknak" ahhoz amikrõl firkálnak?

Néhány "hülyének" a könyve.
http://www.scribd.com/doc/17349617/TILTOTT-TALALMANYOK

Jómagam villamosmérnök vagyok, rokonságban építész, feltaláló is van. Közlöm, hogy megmutattam neki Egely könyveket, és a képleteket meg a többi találmányra vonatkozó tételeket megvizsgálva azt, mondta, hogy elviekben hibátlanok, és mûködõképesek lehetnek egy kivitelezés esetén.

Íme a nem létezi Philadelphia kísérlet. Hiszen ami titkos, arról nem tudhatunk. át akkor egy kis ledöbbennivaló...
http://www.youtube.com/watch?v=ChjyCR8V2Bg

Egy kis okosság Tesláról, azoknak, akik csak a középiskolás "találmányait" ismerik Teslának. Lehet döbbenni...és hülyének nézni a filmet, Teslát, engem, meg mindenkit.
http://www.youtube.com/watch?v=eoY_7mbm5ng&feature=fvst

A Kóla fogyasztásról
http://antalvali.com/hirek/a_kola_izombenulast_okoz
http://jaszkurt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=614:sos-kolaveszely&catid=172:magazin&Itemid=139

ITt van sóról is világosan, hogy önmagában nem a só a probléma, hanem a plusz adalék, amiket beletesznek a többségébe.

http://egeszseghazugsagso.freewb.hu/so-mitosz

Akinek személyeskedés, és okoskodás , sértegetés helyett valós kérdése van, állok szíves rendelkezésére
:)

Az SZDSZ egy náci párt.

Ahogy elnézem mennek tovább a gyenge próbálkozások. Menjünk végig sorjában akkor. :)

Balumann.
"Törvény is tiltja nagyobb mennyiségben, bár gondolom ez nálad nem jelent semmit. (Végülis nem érdekelt senki sem abban, hogy bepereljék õket, nemde...?)."

Sokmindent tiltanak törvények, de attól még fél liter kóla 500 mg K-t tartalmaz, ami a napi "megengedett" mennyiség 1000X-e. Errõl ennyit.

A túladagolása a K-nak szerintem meg nem lehet véletlen. Vagy igen???

HAARP: nem arra gondolok, egy több részes sorozatra gondolok, ami a youtube-on található. Azt érdemes végignézni.

Arról, pedig, hogy ki a primitív, érdemes lenne megnézni a többi sértegetõ kommentelõt, aki még oda is írja, hogy "nem sértegetni akar", ezzel megelõzve a válaszomat is, hogy majd utána tudja magyarázni "odaírtam, hogy nem sértegetésbõl írom"...nem sértésbõl írja a sértést. Értem. :)
Logikus. Szerintem ez a primitív viselkedés. Személyeskedõ.

Sok dohánycég sem volt érdekelt abban, hogy bepereljék, mégis megtették, és nagy pénzeket fizettek ezért...bizony!

JMáténak: ismerem ezt a liberális szokást: ha nem tetszik valakinek a véleménye, le kell õrültözni, primitívnek, nem normálisnak titulálni. Ezt is leírtam elõre, így is lett. Ennyit tudsz JMÁTÉ! Kicsit uncsi! Van valami konkrét tény, cáfolat is a tarsolyodban arra, amiket írtam, vagy csak vagdalkozol?

Jmáté :nem válaszoltál a Philadelphia kísérletre, a többi érvemre sem. Így nehéz vitázni. A mindent, csípõbõl elutasítás nem hiszem, hogy egy értelmes Világ felé halad.

The Lost One: Bildberberg csoportól hallottál már? Ha már összeesküvésekrõl beszélünk. Nyílván nem létezik Bilderberg csoport sem. Sõt, szabadkõmûvesek sem léteztek. Hát igen, sok okos ember van itt. :) Kétségtelen.

Az SZDSZ egy náci párt.

OFF: Izé. Két háború közti gazdasági válság óta ki a franc használ aranyfedezetet?
ON: A cikkben írtak meg nem tetszenek, P.K.D. meg forog a sírjában ...

Balumann
Jópofa ez az osztályozósdi egy ilyen primitív, mindentbenyaló tájékozatlan embertõl, de már megszokhattuk itt a fórumon. Nem vagyok laikus egészségmegõrzés témában, ha megnézed külön topikot is nyitottam neki, elég sok mindent elolvastam már ezzel kapcsolatban.

Ismerem Tejfalussy agymenéseit a káliumról, káliummal mérgezett sókról, és eléggé utána olvastam ezeknek is. A KCl -t elsõsorban mezõgazdaságban, állattenyésztésben használják fel, nem pazarolnák, vagy csak nagyon kis mennyiségben emberi fogyasztásra szánt sóra. Mivel a NaCl túladagolása is káros, ezért kapható olyan só, amiben van bizonyos mennyiségü KCl, bár - például a csökkentett NaCl tartalmúnál inkább CaCl -t használnak. Káliumra is szüksége van a szervezetnek, de normális táplálkozás mellett (fõként növényekbõl) elegendõ jut be, ritkán ajánlják a gyógyszertári káliumos sót. Törvény is tiltja nagyobb mennyiségben, bár gondolom ez nálad nem jelent semmit. (Végülis nem érdekelt senki sem abban, hogy bepereljék õket, nemde...?).

Egyik rokonom is áldozata ennek az agymosásnak, alig mernek sót használni, és meg is látszik rajtuk (ráadásul az ételek sem túl ízletesek só nélkül...).

A kóla különösen jópofa, mert túlfogyasztása a káliumtartalom csökkenését okozza, amit végsõ esetben magasabb káliumtartalmú infúzióval kezelnek, de nyilván õk is rosszul tudják, vagy õk is részesei az összeesküvésnek <#idiota>

A HAARP-al kapcsolatban ha erre gondolsz, láttam már régebben - így eszembejutott, hogy belekukkantottam, jókat mosolyogtam már akkor is jónéhány dolgon. Teli van egyértelmû tévedésekkel + leellenõrizhetetlen információkkal, meg így ezek a beszámolók is elég érdekesek benne...

Különbözõ frekvenciákkal maximum az érzelmi állapotot lehet befolyásolni, meg persze akár fejfájást is okozni (azt lehet sima hallható hangokkal is, sokáig sípoló hang), de hogy azért lenne, mert az agy megpróbál "rájuk hangolódni", hát az kész... Várnék néhány hiteles forrást (nem magyart), akár beszámolókról...
Én mondjuk tartom a véleményemet, ha ezekben bármi igazság lenne, akkor errõl te semmit nem tudnál, nemhogy dokumentumfilmet látnál róla.

Jaj, tudtam hogy ismerõs valahonnan ez a név. Tejfalussy.
aquanet.fw.hu
Aki még nincs róla meggyõzõdve hogy bandee1 õrült az nézze meg az oldalt.

"Tejfalussy András kizárólagos feltalálója a háromnál (tetszõlegesen) több dimenziós mérõ- és oksági összefüggés megjelenítõ tereket tervezõ- és létesítõ software-knek és az azokon alapuló analóg-digitál optikai hullámszámítógépnek, s ez utóbbinak egyik speciális változatát képezõ vízuális analizátor hardware- és software-nek, s az automatikus psycho-logikai analízisnek, s a sok környezeti tényezõ hatását automatikusan optimalizáló számítógép software-inek."

És ez még a leghihetõbb része.
Oldal 1 / 3Következő →