HUAWEI IDEOS S7 SLIM

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Van valakinek egy olyan Backstab verzió, ami rendesen mûködik ezen a vason? az 1.2.2 a templomnál és a vulkánnál használhatatlanul jelenik meg. köszi
Firerock
Van rá használható Rom?
Apámnak van egy ilyen készüléke és valami botrány lassú...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

borzak istvan
ideos s7 slim Táblagéphez kersek erdeti hálózatitóltõt háromas USB kábellel

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

a N.O.V.A 3 megban valakinek? és be tudná ide.linkelni nekem ahonnan le tudom szedni, elörre is köszönöm
Sziasztok!Remélem olvassa még valaki az oldalt. A HDMI kimenetét szeretném használni a gépnek. Valakinek tapasztalat? Milyen HDMI kábel kell hozzá, filmek lejátszása érdekelne, + netezni, Youtubozni szeretnék a 100 centis új Samsung led tv-mel. Megoldható? Elõre is köszi!!!
shaddam
Van cianogány 9 meg 10 is rá. Majd meglátom rágányoljam-e
Addig is:
http://www.youtube.com/v/35PAYIBIRSo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A mobilarenás S7 topikban érdemes segítséget kérni a technikai problémákkal kapcsolatban:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/friss.html

498as hibával találkozott már valaki sem telepiteni nem tudok szinte semmit sem frissiteni... 5let?
shaddam
Rootolásnál nem, ha más romot gányolsz rá akkor viszont igen

régebben jo kis topic volt ... :(
Sziasztok! Az én kérdésem az lenne,hogy rootolás és firmware frissítés esetén az alkalmazások és egyéb adatok törlõdnek a tabletrõl?
Tud esetleg valaki friss fw-t belinkelni? Köszi!
sziasztok a The Dark king Rise és a The Amazing Spiderman nincs meg valakinek olyan formában amit ha felrakok letölti magának a játékfájlokat és nem kell belerakosgatnom ilyen olyan cuccokat (amit google-n találtam mindbe az volt töltsem le ezt ezt rakjam ide az rakjam össze azzal és kijött egy 4GB-os fájla amit már be se tudtam rakni a slim-be :S :S )
remélem valaki megtud szánni egy ilyen apk-van :)

-Nekem ez a problémám még nem volt a slim-el hogy 8 Gb-os kártyát ne fogadjon-el.. , szerintem probáld meg a firmware-t frisiteni
Sziasztok!
Nem rég kaptam egy s7-et az inviteltõl ami kifogástalanul mûködött. Eddig. Vásároltam hozzá egy 8gb sd kártyát, amire ha géprõl szeretnék rá rakni valamit mindig lefagy. Mi lehet a probléma? Csak én találkoztam ezzel??
Sziasztok.Erdeklôdnék hogy a Bombshells nevü játékot milyért nem tudom letölteni a play áruházból? Ja és máshol se találtam meg. Esetleg valaki valami infó vagy egy link!! Elôre is köszönöm.
A Wild Blood mûködik valakinek?
nekem is ez a bajom :D
link, nekem mindkét apk-nál hibát ír ki.

@tesho Össze kell adni a két számot.

http://www.youtube.com/v/JR6bp5C_E3I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nem tudja valaki ezt a játékot a készülékre ?

A 4pda.ru oldalon ebbõl milyen kódot kell beütni?

Huawei Ideos S7 slim kisokos, Root, ADB, fastboot, recovery, custom rom, romozás stb. sok hasznos infó magyarul itt
Sziasztok. Ma ki akartam próbálni a netet, a Telenornál aktíváltam, betetem a SIM kártyámat, de semmi. Bekapcsoltam az adatforgalmat, beállításoknál a mobilhálózatoknál miket kell még beállítani? Elõre is köszi!
Köszi de valamiért nem indult el lehet hogy béna vagyok.letölti de nem fut ir valami hibát.
Szia köszönöm az infót.
Kb. minden androidos játék arról az oldalról származik amit linkeltem. Egy ideig én is töltögettem tárhelyekre apk-kat, de egy idõ után úgy is törölni fogják. Arról az oldalról viszont nem és ott tényleg mindegyik verzió fent van ami létezik. Így ha valakinek nem mûködik az egyik verzió, akkor kipróbálhatja a másikat.

Nekem sincs sok játékok ennyi az össz:
9MM
Amazing Alex
Angry Birds 1-4.
Another World
Assassin's Creed-Altaiir's Chronicles
Assassin's Creed-Revelations
BackStab
aTilt 3D Labyrinth
Blowup
Brother in Arms 2.-Global Front
Build A Lot
Dead Space
Dead Strike
Don 2.
Dragon's Lair
Dungeon Hunter 1-2.
Farm Frenzy 1.-2.-3.
Fishing Kings
Gangstar-Miami Vindication
Gangstar-West Coast Hustle
Gangstar-Rio
Gone Fishing
Grand Theft Auto III.
Heros Of Might And Magic 2.
Heros Of Might And Magic 3.
Hero Of Sparta
Lara Croft And The Guardian Of Light
Let's Golf 1.-2.
Machinarium
Mass Effect-Infiltrator
Mystique Chapter 3.-Obitus
N.O.V.A. 3.
Oregon Trail
Sacred Odyssey
Shadow Guardian
Shadowgun
Splinter Cell-Conviction
The Adventure Of Tintin
The Settlers
The Sims 3.
Tiger Woods
Where's My Water

Ha valakinek esetleg kell valamelyik csak szóljon és felteszem nem linkelgetek meg hogy keress valahol.Azért vagyunk itt,hogy segítsünk egymásnak.
tesho tessék ide feltettem neked a backstab-ot.
BackStab
Itt fent van minden, minden verzió ami létezik a játékokból: http://4pda.ru/forum/index.php?s=b91e03c18e384247ed824f2a89ea528e&showforum=213

Google Chrome-mal könnyen le lehet fordítani az oldalt. Angolra érdemes, mert úgy pontosabb lesz a fordítás.
A letöltéshez be kell regisztrálni, a regisztrációs képnél vagy össze kell adni vagy kivonni a számokat.
A felsõ kiemelt topikok a játékkategóriák, alul a nemrég megjelent játékok vannak.
Az oldal alján van keresõ, kategóriákon belül érdemes keresni.

BackStab van valakinek a tarsolyában?

Real Racing 2 mûködõ verziója van valakinek? ;-)

Torrentezésnél attól függ, melyik oldalról töltesz le, ezt minden oldal maga szabályozza. Pl Encore-nál használható több is, csak be kell jelenteni az oldal felé. Nézz bele a GYIK-ba a torrentoldalon!

köszönöm szépen hibátlanul lagg menetesen megy :)
kerestem rá én is játékokat de itt olyan nincs amit nem tettek még volna fel és nagyon felkapott
esetleg még az AVATAR-t tudnám felrakni , de lehet tõlem is játékot kérni :P :D
google play nekem mostanában google playra 3.8.8 aszem és sok gameloft játék megtalálható rajta ingyen és fizetõsbe is ..
minecraft pocket edition 0.3.3 ha esetleg valakinek van mûködõ nagyon szépen megköszönném (tudom armv7 es proci kell hozá ebbe meg snapdragon van de alapból mûködtek az lesõ verziók amik szintén armv7 -hez voltak kötve .....,HTC-re van és abba is snapdragon van)
Közbe sikerült újraélesztenem a gépet most ismét minden rendben vele levert a víz rendesen.
purbu neked is feltettem amit kértél.
N.O.V.A. 3
Cidri ide feltöltöttem neked a hero of sparta-t ez tuti jó mert az enyémen is ez ment.
Hero Of Sparta
Sziasztok!Na az enyém meg is adta magát pedig semmit nem csináltam vele 2 napja semmi baja nem volt rendesen mûködött használtam.Ma reggel mondom bekapcsolom de semmire nem reagál.Próbáltam több módszert is töltõ nélkül aksi ki-be vétele és úgy bekapcsolni semmi,töltõre dugva szintén semmi se aksival se anélkül.Ja meg próbálta csak a micro usb-vel és a gépre dugni de úgyse csinált semmit csak fekete a kép meg se mozdul.Nem értem mi lehetett vele ami érdekes az aksi se melegszik pár óra töltõre dugás után se.Asszem dobhatom ki az egészet nem bírta sokáig :(
kerestem 3.4.5 de sehol semmi :( régi linker probáltam de nem jó
gondoltam hátha valaki több sikerrel jár
Keress rá a neten, biztos találsz mûködõt.<#hamm>

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország elsõ és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

valaki tud mûködõ Hero Of Sparta HD 3.4.5 linket vagy olyat ami mûködik mert a régi link nem elérhetõ :S
Sziasztok.Tud nekem valaki infót a tTorrent pro rol mondani mert ha leszedek egy filmet nem megy vissza a feltöltés.Ja és még egy kizárhatnak e a torrent oldalról hogy nem a regisztrált gépet használom hanem a tablettet. Köszönöm :)
Ismerõs hiba, ezt szokta a tab csinálni pár játéknál, a PES 2012-nél nálam is elõjött. A megoldás egyszerû: Válaszd le a Belsõ SD kártyát, majd csatlakoztasd a géphez, és utána Hi Suite programmal telepítsed rá a tabra.

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország elsõ és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

Sziasztok.
Esetleg tud valaki egy müködô nova3 mat linkelni mert amit itt találtam az nem müxik. Hálás köszönet érte elöre is.
BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2
nekem ez hibátlanul mûködik :)
http://uploading.com/files/get/fmb8da4e/battlefieldbadcompany2_1.28.apk

minecraft PE (0.3.3) valaki tud mûködõt? mert én akárhányat leszedtem egyike se mûködött :S
Vagyis nem a link, hanem az .apk nem mûködik.
Sajnos ez a link nem mûködik
"Az alkalmazás nincs telepítve"
:( :(
Elvileg ez mûködik<#nevetes1> Real Racing 2

Real Racing 2 mûködõ van valakinek? ;-)

Vaterán mintha már 40-ért láttam volna egész gépet :-)
Szerkeszteném ha lehet az elõzõ hozzászólásomat: nekem nem magával a panellal van a baj hanem az LCD kijelzõvel mivel az tört beKb. Így néz ki csak az egész kijelzõ fehér és a tetején középen van egy törés:/:/

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Oldal 1 / 11Következő →