Önismereti teszt

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja valamit valtozik az ember😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Nekem is az. INFJ. 😊

Nézd csak, régebben már kitöltötted és akkor egy betű eltérés volt: #125

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Zephyr Retiring
Úgy látom a 4%-ot egyedüli rekorderként tartom eddig..<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

“PARANCSNOK”
(ENTJ-A)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Parancsnok személyiségű emberek született vezetők. Karizmatikusak, magabiztosak, és olyan tekintélyparancsoló a kisugárzásuk, hogy egész tömegek egy emberként állnak mögéjük egy-egy cél érdekében. Ellentétben érzékenyebb Főszereplő beállítottságú társaikkal, a Parancsnokok kérlelhetetlenül racionálisak. Éles eszüket használva és belső eltökéltségüktől vezérelve megállíthatatlanul menetelnek céljaik felé. Talán jó is, hogy a népességnek mindössze 3 százalékát teszik ki, különben teljesen eluralkodnának az emberiség többi, félénkebb és érzékenyebb típusai fölött. Az is igaz azonban, hogy nekik köszönhető mindennapi életünk számos, nélkülözhetetlen eszköze és intézménye.

★★★★★

ja igen nalam is 1% jott ki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vedougyved...

valakinek valami mas kategoria kijott eredemenykent?

Zephyr Retiring
Azért lehet egy csipetnyi valóságalapja ezen tesztnek.
A védőügyvéd pozició sokszor illik rád itt.
Ezt egy vérbeli mediátornak elhiheted..<#vigyor>
(INFP-A aki vagyok..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.11. 19:20:42

Musachy
Kíváncsivá tettetek. Nekem a "védőügyvéd" lett, kevesebb, mint 1%...

imo :) science fiction is science fact

büszke INTP már olyan tíz éve, amikor először kitöltöttem
Zephyr Retiring
Közben a párom is kitöltötte. Neki 2%...

Tuti kamu, bár vannak érdekes részek az értékelésekben.
Kicsit a horoszkópok jövendöléseit juttatja eszembe. Ott is néha eltalál valamit, máskor meg akkora orbitális baromságokat hord össze, hogy most akár ötösöm is lehet a lottón...<#falbav>
Bár a lehet az nem ugyanaz mint a tuti lesz.<#idiota>

chhaya
A legkevésbé lényeges infó, a nyolcvanas években készül Amerikában a statisztika. 😛
Az enyémre kevesebb mint 1%-ot írnak, tuti hülyeség.

Musachy
<#hehe>

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
Nem is rossz. <#email>

Idézet az én eredményemből:
" A népesség csupán 4 százalékát teszik ki, ezért sajnos sokan félreértik őket."

Szerintem ez telibe talált..<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.09. 21:27:44

chhaya

Peter1
<#eljen>

Köszi

Ide mit lehet írni?

bebaszov [ZSIR]
szia!

ahogy látom, átköltöztek ide:
lélektanitípusok

korpa ellen zsírmalac

Peter1
Sziasztok!

A bannerban lévõ linkek csak nekem nem mûködnek?
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

nearo
Érdekes, most kitöltöttem a 72 kérdésest, és INTJ lett... mondjuk nem tudom nyáron melyiket csináltam meg. Viszont ez az INTJ illik rám nagyon, fõleg a humor részében az írások^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem tudom, nálam csak a tesztek vannak ott, a kép a "class" leírásokkal nincs meg nálam
Malakai
Volt valami kimaradás, ctrl+f5 segít a bajban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Andr0
+1

Armin & Ayu fan

papi08
Nálam tökéletesen mutatja 😊

13 éve itt. Szép idő.

Eltûnt a bannerünk 😮
Andr0
HOUSE wááá ez nagyon nagy 😄 House amúgy is példaképem, hát még hogy betették az én 4 betûm felé...😄

Armin & Ayu fan

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
20:istp, 94:intj
Zetorg
ISTP

Daffit
ISTP

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

20,94: ESTP, szvsz jó, mert összesen csak egy mondattal nem értettem egyet :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#nevetes1>
chhaya
NYAU

De majdnem. 😄

szerintem õ Borat😄

Klon
te biztos, egy összetett személyiség vagy. vagy talán skizofrén? 😉

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

berlinboy6329
4,72,94 kérdésest próbáltam...Mindre más jött ki...És igaz is!

Némelyik kérdésben nincsenek megfelelõ válaszadási lehetõségek,v csak nem értem😛

De a jellemzéseket átnézve,amiket a teszt adott ki,vannak benne jók de kb. érzésre azt mondanám,h 20-40% között illenek rám,a többi mind nem jellemzõ,az egy másik típusban van benne..Amiket elolvasgattam,fõleg az I-vel kezdõdõket(ISTJ,INTP,INFJ amiket olvastam bõveben) és össze tudnám a 3-ból rakni a rám jellemzõ dolgokat,de amúgy nem találok olyat,amire biztosan azt tudnám mondani,h na ez én vagyok.Érdekes,olyan fos vagyok,h egyik kategóriába sem illek....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

4-20-72kérdéses mind ISFP
És igaz is...

Positive Mental Attitude

A 20 kérdéses INTJ a 94-es ISTJ.
sejtem neked melyik 4 betû jött ki😊

MIAU

szinte 100%😄😄😄

chhaya
Most a 4 kérdéses verzió után jöttem rá, melyik betû nagyjából mire vonatkozik. 😊
És így már azt is értem, miért ingadozik az utolsó betû... hangulatfüggõ és szitufüggõ az életben is, hogy hogy állok a dolgokhoz azon a csoporton belül.
De a többi stabil 85% körül. 😄

Malakai
Nekem is ingadozik, egy külföldi verzión (kérdések megegyeznek egyébként) INFJ jött ki (itt meg INTJ).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacee
az nem baj, ha van egy-két nem egyértelmû vonás (betû), hiszen szerencsére változatosabbak vagyunk annál, hogy csak és kizárólag 16 féle ember szaladgáljon a világban 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

chhaya
INFJ és INFP között ingadozok.
Utolsó betû nagyon határértéken van mindig.

72-es szériában INTJ jött ki😊 most 61%-ot kapott az N...fura ez, a T és a J mindig biztos, most pl az I betû 90%-ról visszaesett 72%-ra...

TheLostOne
Amúgy érdekes, hogy az utolsó 2 betûre nekem mindig elég bizonytalan eredmény jön ki, általában 45 vs 55 vagy 40 vs 60 körüli százalékok.

Az elsõ két betû elég határozott IN, 70% körüli. Megnéztem mind a 4 típust, ami ezzel az elsõ két betûvel kezdõdik, és mindegyikben találtam igazat magamra vonatkozólag.

Egyébként INTJ jön ki mindig, és valahogy úgy érzem az igazi énem olyan is 😊

Valszeg a többi típus pont ennek köszönhetõen mutatkozik sokszor bennem, próbálok mindig a körülményeknek megfelelõen viselkedni, gondolkodni, mert ... mindegy <#hehe>

hopp viszont a 94 kérdésesnél ISTJ jött ki a fene tudja ezt...😊

S most 67%-al nyert az N felett...

INTJ jött ki nekem a 20 kérdésesbõl...nem semmi, pedig aztán tõlem nagyon messze áll a diktátor, mérnök szerep...

PrasCo
Heh, szántam rá egy kis idõt, és mind a 4, mind a 94 kérdéses teszt ISTP-t dobott.
Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Észrevettük, köszi 😄 Valahogy így képzeltem el <#worship>
papi08
Jajj, nem is mondtam hogy a bannerban az összes felirat kattintható, így gyorsan eljuthat bárki, bármelyik jellemzéshez 😉

13 éve itt. Szép idő.

Oldal 1 / 4Következő →