Önismereti teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nézd csak, régebben már kitöltötted és akkor egy betű eltérés volt: #125
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
(ENTJ-A)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★★★★★
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
valakinek valami mas kategoria kijott eredemenykent?
A védőügyvéd pozició sokszor illik rád itt.
Ezt egy vérbeli mediátornak elhiheted..<#vigyor>#vigyor>
(INFP-A aki vagyok..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.11. 19:20:42
imo :) science fiction is science fact
Tuti kamu, bár vannak érdekes részek az értékelésekben.
Kicsit a horoszkópok jövendöléseit juttatja eszembe. Ott is néha eltalál valamit, máskor meg akkora orbitális baromságokat hord össze, hogy most akár ötösöm is lehet a lottón...<#falbav>#falbav>
Bár a lehet az nem ugyanaz mint a tuti lesz.<#idiota>#idiota>
Az enyémre kevesebb mint 1%-ot írnak, tuti hülyeség.
Idézet az én eredményemből:
" A népesség csupán 4 százalékát teszik ki, ezért sajnos sokan félreértik őket."
Szerintem ez telibe talált..<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.09. 21:27:44
korpa ellen zsírmalac
A bannerban lévõ linkek csak nekem nem mûködnek?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Armin & Ayu fan
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Némelyik kérdésben nincsenek megfelelõ válaszadási lehetõségek,v csak nem értem😛
De a jellemzéseket átnézve,amiket a teszt adott ki,vannak benne jók de kb. érzésre azt mondanám,h 20-40% között illenek rám,a többi mind nem jellemzõ,az egy másik típusban van benne..Amiket elolvasgattam,fõleg az I-vel kezdõdõket(ISTJ,INTP,INFJ amiket olvastam bõveben) és össze tudnám a 3-ból rakni a rám jellemzõ dolgokat,de amúgy nem találok olyat,amire biztosan azt tudnám mondani,h na ez én vagyok.Érdekes,olyan fos vagyok,h egyik kategóriába sem illek....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És igaz is...
Positive Mental Attitude
MIAU
szinte 100%😄😄😄
És így már azt is értem, miért ingadozik az utolsó betû... hangulatfüggõ és szitufüggõ az életben is, hogy hogy állok a dolgokhoz azon a csoporton belül.
De a többi stabil 85% körül. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Utolsó betû nagyon határértéken van mindig.
Az elsõ két betû elég határozott IN, 70% körüli. Megnéztem mind a 4 típust, ami ezzel az elsõ két betûvel kezdõdik, és mindegyikben találtam igazat magamra vonatkozólag.
Egyébként INTJ jön ki mindig, és valahogy úgy érzem az igazi énem olyan is 😊
Valszeg a többi típus pont ennek köszönhetõen mutatkozik sokszor bennem, próbálok mindig a körülményeknek megfelelõen viselkedni, gondolkodni, mert ... mindegy <#hehe>#hehe>
S most 67%-al nyert az N felett...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX