Önismereti teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ISTJ jött. Ami igaz is <#vigyor2>#vigyor2>
Ide mit lehet írni?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
13 éve itt. Szép idő.
SHOW ME YOUR WAR FACE! 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.
Megpróbálom megoldani a "Bejelentkezve: Felhasználónév" sniffelésével, hogy egy reggel egyszer lehessen csak szavazni, bár bevallom õszintén még nem próbálkoztam ilyesmivel, a JS kód iframe-be kéne, hogy tudjak külsõ domainre AJAX-olni, viszont az iframe-bõl meg valahogy ki kéne ugranom a külsõ DOM-ba...
Na mindegy, hamarosan jelentkezem a fejleményekkel.
Ez bannerbe pl. és a típusok alatt lennének a %-ok szavazás után?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
már 10en vagytok ha jól számolom 😄
ebbõl se sokat adott ki még,úgy látom
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyébként félelmetes, minden igaz rám.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Se CIA ügynök, se diktátor nem lesz belõlem már soha <#rinya>#rinya>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vagmafia.com
de a Humor résznél leírt nem igaz 😄... meg vannak dolgok amik nem egészen igazak amit leír... meg munkánál nem ajánlott a szerzõ, filmrendezõ... pedig szerintem mindkettõben tudnék egy átlagos teljesítményt hozni, ha nem átlagfelettit 😊
egyébként jó oldal, köszi
A többiben sok olyannal találkoztam, amikre nehéz válaszolni, sokszor a körülményektõl függ az adott állítás helyessége.
Talán a 88-as még jó lehet, de magamra nézve kissé bizonytalannak tartom, sosem dolgoztam még alkalmazottként 😄
Hát majd elválik, 1-2 dologban nem értek egyet a jellemzéssel (bár lehet úgyvan, csak nem érzem hogy úgyvan 😛)
Aztán van ami eléggé illik rám 😄
a munkák nagyából passzolnak, ezek közt gondolkodtam énis...
Programtervezõ Informatikusnak készülök, emellett webdesignnel és képek szerkesztésével foglalatoskodom.
Már van egy Informatikai hálózattervezõ és felügyelõ papírom.
Szeretem amit csinálok 😄 tehát ezt a részét kicsit elbaszarintotta a teszt számomra.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
72 Kérdés teszt
88 Kérdés teszt
Próbáld ki ezeket is hátha ezek pontosabb választ adnak 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64