Önismereti teszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ESTJ és ESTP, de az ESTP talán közelebb áll
Én nem ismertem a többit, ezt is ismerõsöm mutatta és mikor kitöltöttem és elolvastam mit "dobott" azt mondtam hogy aztak*rva 😄
Lacee
jé, jó kis topic, az MBTI-t szeressük. Az egyik legegyszerûbb, már jól használható személyiségvizsgáló eszköz, nem véletlen hogy konzekvens eredményeket kaptok/kapunk - ez különbözteti meg a szirszar Cosmopolitanes, horoszkópos és hasonló "tesztektõl" 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én mindegyiken ISFJ... Poén tényleg 😄
Kazuma92
Többet is megcsináltam, mindegyiken INFP vagyok.. és amiket leír abszolút igaz, jó teszt!

Peter1
Hm. Megcsináltam a 20 kérdéses tesztet.
ISTJ jött. Ami igaz is <#vigyor2>

Ide mit lehet írni?

zsoltioregon
A 94 kérdésesre már ENTP jött ki.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

dragon11
ENTJ és ESTJ jött ki.

zsoltioregon
INTP

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Az jó lenne, meg a tesztek linkjeit kéne belevarázsolni a bannerbe sztem. Mind az 5nek
papi08
Öhm, lehet tudnék adni olyan kódot, hogy a szövegekre kattintva az illetõ rögtön eljut a jellemzésekhez 😊 Ha igény van rá, legyártom ehhez a bannerhoz 😊

13 éve itt. Szép idő.

Na a banner már fent van 😄
TheLostOne
Lehet csak éjjel tudok nekiállni, most épp sok dolgom van, de valszeg meglesz.

hajrá <#eljen>
Én ehhez nem értek 😄 Csak egy ötlet volt 😛
RatBaG
már tegnap megcsináltam a rövid tesztet, de a 94 kérdésesre csak most volt idõm. kicsit meglepõdtem, de ugyanaz jött ki...

SHOW ME YOUR WAR FACE! 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

TheLostOne
Gyárthatok egy ilyet akár...

Megpróbálom megoldani a "Bejelentkezve: Felhasználónév" sniffelésével, hogy egy reggel egyszer lehessen csak szavazni, bár bevallom õszintén még nem próbálkoztam ilyesmivel, a JS kód iframe-be kéne, hogy tudjak külsõ domainre AJAX-olni, viszont az iframe-bõl meg valahogy ki kéne ugranom a külsõ DOM-ba...

Na mindegy, hamarosan jelentkezem a fejleményekkel.

Meg be kéne rakni a tesztek linkjeit is oda...

Ez bannerbe pl. és a típusok alatt lennének a %-ok szavazás után?
89
kéne valami összesítõ szavazótábla, mint a nagy szavazó topicban

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

asszem megállapíthatjuk hogy az sg--n az ISTJ a domináns személyiség
már 10en vagytok ha jól számolom 😄
kraawz
ESTP

ebbõl se sokat adott ki még,úgy látom

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

I S T J

Tinman
94 kérdéssel is Protector... ehh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greg benz
94 kérdéssel is ISTJ lett😄 Zsír ez az oldal

greg benz
Mondjuk még csak a 20 kérdésest csináltam meg, de gyanítom a másiknál is bejönne😄 Mindjárt kipróbálom

Királyság <#taps> Nem hittem volna hogy ennyi embernek igazat fog mondani <#vigyor>
greg benz
ISTJ vagyok, és abszolút beletrafált, szinte szóról szóra igaz rám, amit leírnak az oldalon.. 1-2 apróság van ami nem stimmel, de tényleg elhanyagolható. Durva<#eljen><#eljen>

Máté94
ESTJ azért inkább jellemzõbb. 😊 De inkább ennek a kettõnek a keveréke.
byzhouse
ISTEN jött ki nekem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

papi08
ISTJ...igaz is..😄

13 éve itt. Szép idő.

Mor3llo
Anyu beszél hozzám pont, vmirõl ami a TV-ben megy, én pedig pont ezt olvasom éppen. Erre kapásból nyomok neki egy 'hmmm'-t...majd egy gyors 'loading' az agyban, és elkezdek szakadni a röhögéstõl 😄DDDDD
Egyébként félelmetes, minden igaz rám.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Malakai
INTJ mindkettõn.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tinman
Mert nem menõ <#zavart2>

Se CIA ügynök, se diktátor nem lesz belõlem már soha <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

7131
ENTP feltaláló lettem😊 az elemzés meg durván igaz. FBI-ügynök, CIA-ügynök,nemzetközi kém. kedvenc ajánlott szakmák+a profi gördeszkás😊

vagmafia.com

ISTJ

de a Humor résznél leírt nem igaz 😄... meg vannak dolgok amik nem egészen igazak amit leír... meg munkánál nem ajánlott a szerzõ, filmrendezõ... pedig szerintem mindkettõben tudnék egy átlagos teljesítményt hozni, ha nem átlagfelettit 😊

egyébként jó oldal, köszi

TheLostOne
72-est csináljátok, abban vannak a legkönnyebben eldönthetõ kérdések.

A többiben sok olyannal találkoztam, amikre nehéz válaszolni, sokszor a körülményektõl függ az adott állítás helyessége.

Talán a 88-as még jó lehet, de magamra nézve kissé bizonytalannak tartom, sosem dolgoztam még alkalmazottként 😄

kifli
INTP 94-est töltöttem csak ki...

Hát majd elválik, 1-2 dologban nem értek egyet a jellemzéssel (bár lehet úgyvan, csak nem érzem hogy úgyvan 😛)
Aztán van ami eléggé illik rám 😄

a munkák nagyából passzolnak, ezek közt gondolkodtam énis...
efti
ISTJ, de szerintem ez inkabb hangulat teszt, mint szemelyiseg teszt

WWFSMD?

Csirke4
94 kérdés alapján: I N T J

Féljetek mert javasolt foglalkozás a diktátor! <#gonosz1>
Mitõl lenne gáz? 😄
ENTJ 😊

Tinman
ISFJ - Protector... ez elég gáz eredmény asszem <#gonosz3>

vagy a teszt...vagy te 😛

abletonext
nem ajánlott munka: grafikus és számítógép szakértõ

Programtervezõ Informatikusnak készülök, emellett webdesignnel és képek szerkesztésével foglalatoskodom.
Már van egy Informatikai hálózattervezõ és felügyelõ papírom.
Szeretem amit csinálok 😄 tehát ezt a részét kicsit elbaszarintotta a teszt számomra.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

ISTJ

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Jano
STFU, JA NEM.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Máté94
ISTJ
Írtam lentebb is, vannak egyszerû IGEN/NEM tesztek is ide 😊

72 Kérdés teszt
88 Kérdés teszt

Próbáld ki ezeket is hátha ezek pontosabb választ adnak 😊
broman191
A 20-as alapján INTJ jött ki, helyenként nem éreztem igaznak, (ezért is) jöhet a nagyobb kérdéscsoport. A "Humor" részén jókat nevettem ( sok-sok igazság van benne). 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64