Önismereti teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A legjobb párosítás: ISFJ, ENFJ, ENTJ, INFJ, ENFP, INFP 😄
Kitöltetem már pár pasival 😄😄😄
legpontosabb teszt amivel valaha találkoztam, egyszerûen ószom
barátnõvel is kitöltettem már régebben, õ meg enfj. kb. soha nem volt még olyan dolog az életben, amiben valaha egyetértettünk volna, ami nem is zavarna, ha a nézeteit és érveit legalább logikusan építeni fel, de abszolút ellentmondásos.
az õ válasza erre az, hogy nekem nem jó a logikám, és jaj de idegesítõ
meglehetõsen zseniális párosítás vagyunk
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
... rendszergazda...
OMG! Még jó hogy az vagyok XD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
+fav
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kedvfüggõ 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ajánlott foglalkozások között: bár tulajdonosa...Pff 😄
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
nem ajánlott foglalkozások: healer
hát igen, mindig is utáltam az ilyen support szerepeket... 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gyakoriság: 4%

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Nem szereti ha az életterébe beleszólnak" Egyszerûen kész 😄
Plusz még:
"Az INFP-k nem szeretik a konfliktust, és bármit megtesznek, hogy elkerüljék. Ha szembe kell vele nézniük, akkor mindig az érzelmeik felõl közelítik meg. Konfliktushelyzetben az INFP-k számára elhanyagolható, hogy kinek van igaza és ki téved. Arra összpontosítanak, hogy a konfliktus hatására hogyan éreznek, és tényleg nem törõdnek vele, hogy igazuk van-e vagy sem. Nem akarják magukat rosszul érezni. Ezen tulajdonságuk miatt olykor ésszerûtlennek és logikátlannak tûnnek konfliktushelyzetben. Másrészrõl az INFP-k nagyon jó közvetítõk tudnak lenni, és jellemzõen jók a mások közötti konfliktusok elsimításában, mert ösztönösen megértik mások nézõpontját és érzéseit, és õszintén segíteni akarnak."
És ez is tök igaz volt rá, mert próbáltam neki elmagyarázni 1-2 dolgot és rögtön visszatámadott, próbálta a maga javára fordítani a helyzetet... Csak azért hogy ne kelljen lemondania arról a dologról ami éppen a téma volt.
Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelõsségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hûséget.
hát,részben igaz,hiányolok belõle pár jelzõt,ami igaz rám,de végülis elfogadható,igen.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne