Önismereti teszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
<#hehe>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

looool

Zsolek123
ESFP

mindig is tudtam!

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Kiestem <#circling>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én pont ISFJ vagyok XD
Hehe...akkor ilyeneket kellene keresnem?
A legjobb párosítás: ISFJ, ENFJ, ENTJ, INFJ, ENFP, INFP 😄
Kitöltetem már pár pasival 😄😄😄

Megcsináltam és nem találtam meg a foglalkozást...így csináltam a 2. legfontosabbat számomra...de sok válaszlehetõségnél egyáltalán nem éreztem magamra igaznak egyet se...így meg sem lepett,h rossz eredmény jött ki...azért köszönöm.

TheLostOne
Üdv a diktátorok klubjában <#eplus2>

Elvileg a magánélet résznél ott van az is hogy az adott típushoz melyik típusú emberek illenek. 😄
pacsiii

legpontosabb teszt amivel valaha találkoztam, egyszerûen ószom

barátnõvel is kitöltettem már régebben, õ meg enfj. kb. soha nem volt még olyan dolog az életben, amiben valaha egyetértettünk volna, ami nem is zavarna, ha a nézeteit és érveit legalább logikusan építeni fel, de abszolút ellentmondásos.
az õ válasza erre az, hogy nekem nem jó a logikám, és jaj de idegesítõ
meglehetõsen zseniális párosítás vagyunk
Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ryder62
Kitöltöttem és megnéztem az ajánlott foglalkozásokat:

... rendszergazda...

OMG! Még jó hogy az vagyok XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Czdano

Érdekelne. 😊

Yoda001
mindenkinek I-s jön ki? 😊
ESFJ, ESTJ

http://9gag.com/gag/5135249

ISTP és 90% ban igaz is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Czdano
Jók az ilyen tesztek és ami meglepõ hogy az esetek 99%-ban jól jellemzik az embert. Volt egy hasonló, ami megadja %-ban hogy mennyire vagy alkalmas egy adott állástípusra. Ha gondoljátok megkérdezem nõvéremet hogy hol is volt =)

+fav

Hegi90
Engem anno egy szakertõ valahova Einstein és Tony Stark közé tett <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
INTP-ENTP
Kedvfüggõ 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BenedekFeco
ISTP
Ajánlott foglalkozások között: bár tulajdonosa...Pff 😄

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
ISTP
nem ajánlott foglalkozások: healer
hát igen, mindig is utáltam az ilyen support szerepeket... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

20 kérdésesre és 94 kérdésesre is az ENFJ jött ki.
Gyakoriság: 4%

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A humor részben van az igazság!

Akkor elvileg EZ (INTP) vagy te 😊
fook
Úristen tényleg. Mintha leírt volna engem :S😄

Andr0
igen, olyan mûvészien fogalmazzák meg a hibáinkat😄 tetszik.

Armin & Ayu fan

A 20 és a 94 kérdésesnél is valami INTP nevû fogyatékosság jött ki :S

Fabio Capello
I S F J

Olvasd el a jellemzését, és ha magadra ismertél benne akkor mindenképp 😊
nekem mind a 2 tesztre ISTP jött ki. most ez jó vagy nem?😊

sz4bolcs
INFJ 😄 minden nap kitöltök egy ilyen személyiség-tesztet, annyira szépeket írnak.... xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

N o N a m e
INTP 😊
Ajánlott foglalkozás: munkakerülõ 😊)
Sir Quno Jedi
Rólam az jött ki, hogy SG moderátornak kell lennem, elsõsorban konzolos modinak és a nicknevemet Sir Quno Jedi-re kell változtassam. Jah és az is benne volt, hogy vörös fokozatú rendszerhangja leszek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bakvarnyu
Az az érdekes a végén mégis olyan pontosan jellemzett, hogy megijedtem INFP :/

Amúgy vannak még más tesztek is ott...

72 Kérdés
88 kérdés

Akinek van ideje nézze meg ezeket is 😊
bakkerman
érdekes,nekem is ISTJ jött ki,pedig itt az SG-n nagyon eltérõ az érdeklõdési körünk,én például a tudományos eszmecserébe havonta egyszer ha benézek,téged meg látlak több topikban 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na a 94 kérdésesnél is ez jött ki,hiányolok belõle olyan kérdéseket,ahol fell lenne sorolva 20-30 tulajdonság,és abból válogathatok,ami igaz rám,mert itt voltak olyan kérdések,amiknél egyik se volt igaz rám...

Elõfordulhat 😊 én ISFJ vagyok, nekem is volt 1-2 tévedés de úgy 95%-ban teljesen igaz volt rám minden amit leírt jellemzõket 😊
Molnibalage
ISTJ, de több helyen azért téved.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elõfordulhat hogy valakinek nem mond pontos leírást vagy hiányos 😊 Ez írva is vagyon az oldalon 😊
Örülök hogy bejön a cucc 😄 Barátnõmmel konfliktusunk volt sokszor abból hogy nem engedi hogy beleszóljak a dolgaiba. Mindig védte a saját érdekeit, nem engedte hogy bármit megszabjak neki. Makacs és önfejû. Kitöltettem vele ezt a tesztet, INFP jött ki neki, aminek az egyik jellemvonása:

"Nem szereti ha az életterébe beleszólnak" Egyszerûen kész 😄

Plusz még:

"Az INFP-k nem szeretik a konfliktust, és bármit megtesznek, hogy elkerüljék. Ha szembe kell vele nézniük, akkor mindig az érzelmeik felõl közelítik meg. Konfliktushelyzetben az INFP-k számára elhanyagolható, hogy kinek van igaza és ki téved. Arra összpontosítanak, hogy a konfliktus hatására hogyan éreznek, és tényleg nem törõdnek vele, hogy igazuk van-e vagy sem. Nem akarják magukat rosszul érezni. Ezen tulajdonságuk miatt olykor ésszerûtlennek és logikátlannak tûnnek konfliktushelyzetben. Másrészrõl az INFP-k nagyon jó közvetítõk tudnak lenni, és jellemzõen jók a mások közötti konfliktusok elsimításában, mert ösztönösen megértik mások nézõpontját és érzéseit, és õszintén segíteni akarnak."

És ez is tök igaz volt rá, mert próbáltam neki elmagyarázni 1-2 dolgot és rögtön visszatámadott, próbálta a maga javára fordítani a helyzetet... Csak azért hogy ne kelljen lemondania arról a dologról ami éppen a téma volt.
bakkerman
amúgy ez igaz

bakvarnyu
A 20 kérdéses teszt kapásból rossz mert gyakran a 2 választható közül egyik se illik rám.

bakkerman
20 kérdésest nyomtam,ISTJ jött ki

Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelõsségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hûséget.

hát,részben igaz,hiányolok belõle pár jelzõt,ami igaz rám,de végülis elfogadható,igen.

nekem is ott a diktátor és szintén ott a szakmám 😄
Petka
Nekünk ezt konkrétan kiadták, hogy töltse ki mindenki. Másfél hónapja kb...

Gubberx
én is ISTJ vagyok 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Andr0
Úgy látom megtaláltuk a munkahelyi unalomûzõ játékunkat xD

Armin & Ayu fan

Marci0115
ISTJ - Gondviselõk - Felügyelõk