Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vagy hogyan lehet egy jó gravitációs manővert létrehozni (RSS-ben próbálnám, de alapjáték is jó lenne, mert elveszek a próbálgatásokban :D )
Pl egy Eve-Duna manőver, flyby. Bármivel is próbálkozok, még az Eve el is jutok, de onnan a Dunára nem. (mélyűr manőver nélkül, vagy minimális)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sokkal szebb lett a játék. Cserébe tényleg egy üres csontváz egyelőre. Úgy fest egyelőre tényleg a terep az ami hasba akasztja a legtöbb hardvert.
Megpróbálok néhány képet bedobni:
Jool rengeteget változott. Itt nem számított, h a bolygóra nézek e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2023.03.03. 14:07:42
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
early access azaz játszható minden hibájával együtt,de nagyon sok idő lesz mire ebből játszható játék lesz. sztem kell hozzá 2-3 év még.
kb ugyanaz mint ami a ksp első részénél volt a kezdetekben
most még nem ér 50 ercsit,de az első részéből kiindulva azt is összekalapálták,valszeg ezt is idővel
van roadmap
engem majd a resource gathering része fog érdekelni,amikor bányász és üzemanyag feltöltő kolóniákat tudok majd építeni stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.02.24. 19:01:50
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.02.21. 14:50:14
Persze, ez csak első benyomás, lehet, hogy hozzászokok könnyen. A maneuver node kezelése pusztán így videó alapján jobbnak tűnik, annál mondjuk nem volt egy nagy fegyvertény az eredetinél jobbat alkotni.
Elgondolkodtató, hogy megvásárlom-e. Valószínűleg igen, mert nagyon hiányzik már egy jóféle KSP-impulzus, de tudom persze, hogy early access-re bazírozni nem a legfelelősebb vásárlói magatartás, és ezzel rutinszerűen vissza is élnek.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2023.02.19. 17:06:10
Valahogy így kellene működjön.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2022.05.16. 21:23:39
- a játékban van egy EM-16S Light Duty Rotor, ami a legkisebb, nos nekem ennél is kisebb kéne, de nem találtam sehol
tudom létezik slace mod, de az túl op. valami más kéne.
- valami súly kéne, ami kicsi súlyokat helyez el. ebből is csak nagyokat találtam, de pont az apró lenne a lényeg.
vagy ezt már kivették? vagy a verzió kompatibilitás rossz? (külfölkdi fórumon mindenhol azt írják, nem fog frissítést kapni, mert tökéletesen működik :S