Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Időközben az EULA megváltozott (gyanítom jó irányba, de ugyanúgy most sem értem mint korábban <#bee1>#bee1>), a program kapott patcheket, a Kerbin ege ugyanúgy kék, a rakétáim pedig ugyanúgy szétesnek.
Vagyis már ideje lenne delta V-t számolgatni a Kerbin elhagyására. A sületlenségek helyett inkább nézd meg mondjuk az egyik kedvencemet: https://youtu.be/WXzMDkKhO5g?t=2076
Már többször voltak kisebb-nagyobb botrányok az adatgyűjtésekből, de gyanítom nem a KSP fogja vinni a pálmát. Ez egy rettenetesen felfújt dolog, mert pár embernek nem tetszett az új EULA, miután a cég a Take 2-hoz került.
(Egyébként már pár patch-el ezelőtt ki is vették a programból a kiadó által beinjektált Red Shell nevezetű (kém?)programot, amiről szintén olvasgathatsz mondjuk itt: link.)
Néhány dologhoz, pl. fizetéshez pedig mindenképpen nyilvántartásba kell venniük, de nem a családi fotóidat nézegetik, és nem az e-mail-jeidet fogják olvasgatni (azt megteszi helyettük más: lásd gugle, fészbúk, ms és társai).
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2018.09.27. 22:42:22
A második kérdésedre a kért pálya és az általad beállított pálya bezárt szöge.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.08.21. 11:11:51
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
SCANsat nevű mod használata jóformán kötelező, van is róla itt is a fórumon tutorial videó (vagy ha youtube-on rákeresel). Ezzel a moddal lehet planéta szkennelő műholdakat küldeni.
Azt hogy milyen biome fölött vagy éppen, a Kerbal Engineer Redux nevű mod is kiírja.
Az alap játékban megvannak a biome-ok, de hogy épp melyikben vagy, azt csak akkor tudod ha már tudományos adatokat akarnál gyűjteni. Vagy hogy hol van a többi biome, arról is jóformán semmilyen tájékoztatót nem kapsz (név alapján kitalálod, sivatag biome értelemszerűen).
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Most (ebben a hónapban) csak 12 dollárért megszerezhető (többek között!) a Kerbal Space Program a Humble Monthly keretein belül! <#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Jelen pillanatban a játék ára steam -en: 39,99€
Vigyázat! A Humble Monthly havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak a beállításoknál (Settings) a "Cancel my plan" linkre rányomva. <#papakacsint>#papakacsint>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Türelem 😊
ha tudsz gyere facebookra ott több infót kapsz mint itt
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ujra elovettem a jatekot ès orommel làtom hogy van hozzà magyaritas.
Viszont a linkelt oldalon a letoltott magyaritàs nem mukodik,azt irja nincs archivum a letoltott rar fàjlban.
Valaki tudja esetleg hogy èn rontok e el valamit vagy nem mukodik maga a magyaritàs jelenleg? Koszi!
Igazából a küldetési irodában 3 ilyen küldetés is van, ami az új peccs előtt még ugye mutatta egy színes orbit jellel, mit hová kell vinni. Ez most nekem teljesen eltűnt.
FACE CSOPORT

Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.03.17. 10:14:25
Egyébként de. 😄
Bővebben: Nem rossz a kiegészítő. rengeteg új elem került bele. Főleg az orosz vonalról. A küldetés szerkesztő lehetőségei meg tényleg csodálatosak. Viszont sajna ha jobban megnézem mi van benne, akkor arra jutok, hogy nem valami nagy szám. Jó pár alkatrészt már megcsinálták a modderek korábban. Az integrált RCS és separatron benne van az 1.4-ben is. Ez mondjuk egy már nagyon kellett funkció. Ha onnan nézem, hogy nem fájt az a 15 dollár, akkor azt mondom, hogy örülök, hogy támogattam a fejlesztőket. Hátha több (és talán hasznosabb) kiegészítővel/frissítéssel lepnek meg minket a jövőben. 😊
Leárazáskor sztem mindenképpen érdemes lesz megvenni, mert szinte biztos lesznek hozzá nagyon jó küldetések, de a jelenlegi "hivatalosak" sajnos elég bugosak. 😞
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.06. 21:47:49
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Végül belenyúltam a save file-ba és orbitra raktam inkább és kb 2 órányi 3x gyórsítás mellett össze is gyűlt a a szükséges ore (sajna az sem müködött hogy magam raktam bele az ore-t a tankba mer valahol nem írtam át a mentést és végül szenvedést kellett választanom)
próbálkoztam máshol is, máshogyan is (KIS, KAS mód segítségével a talajhoz rögzítettem fixen de úgy sem...) és végül egy komplett napomba került ez a probléma.
Esetleg ha van még üzemanyagod repülj picit arrébb. Gilly-n alacsony a gravitáció megpróbálhatod visszahúzni a leszálló talpakat is és utána újra kiengedni, hátha arrébb kerül a hajó és nem lesz bugos.
Ismét belekezdtem 1-2 év után és egy olyan hibába futottam bele, hogy miután a Gilly-n landoltam utána ha gyorsítom az időt vagy mentek és ujratöltök ... akkor rendre belerak a talajba egy kicsit vagy mind ha hozzá vágódnék, és sérülés nélkül nem úszom meg, pedig nagyon kellene mer bányásznom kéne de normál sebesség mellett nem lehet.
tudtok valamit esetleg ezzel kapcsolatban ?
a quicksave.sfs file módosítása nélkül akarom megoldani.
Előre is kösz.
Link :Magyarítás
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valaki oda tudná adni a legfrissebb magyarítást a programhoz?
@Ninju: Jól látod valahogy sose tudom eltalálni a megfelelő arányt a nukenginnel, Dunara építettem olyan hajót, de kellett egy rescue misszió 😄
@Tauri: jöhetnek a képek én kíváncsi vagyok
Én is újra kezdtem a játékot immáron modarate nehézségi fokozaton ( Hard mode nekem fusztráló )Carrier módban, Life support moddal.
Jelenleg a Mun-t végeztem ki és hozom haza a sok kőzet és egyéb kutatási mintákat sok sok XP-t hozva a konyhára 😊
Használom a nem emléxem a nevére valami dark magic science modot is, így többféle tudományos műszerem is van.
80 nap múlva vagyok ideális indítási ablakban a Duna felé, így ez következik...amit nagyon várok, mert igen sokszor szoktam beleunni a játékba mire végzek a Mun al is...most is közel jártam de vééégre vége 😄
Majd teszek fel én is képet, milyen megoldásokban gondolkoztam.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.10.04. 11:02:05
Jó(o)l látom, h a meghajtás nem nukleális?
@RoboKutya78 - Persze hogy ismerem, diskuráltunk is már itt egy jópárszor.
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2017.09.30. 18:33:56
A hajóról dobj már fel egy jobb képet légyszi. Kíváncsi lennék hogy oldottad meg a szondák elhelyezését és a meghajtást.
Irány a Jool: egy hajó, 6 szonda. 3 kisebb holdon landolni is sikerült, a másik kettőhöz sajnos nem maradt elég DV, de ami késik nem múlik. Az anyahajó a Jool körül high polarorbiton pihent meg, de csináltam méréseket közvetlenül a Jool mellett is.
KÉPEK