Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
az utolsó képen meg a 2 megmaradt tank tartalma van.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
azért lett 43 (41 nap + 2 nap várakozás a megfelelő állás szögig) mer nem álltam orbitra a kerbin körül hanem egyenesen a mun ig gyorsítottam mind ahogy szoktam és ott a gravitációját kihasználva növeltem 2-3 alkalomból a pálya magasságom mielőtt orbitra álltam volna körülötte
de utólag kipróbáltam a hagyományos módszerrel és szinte jelentéktelen mennyiségű + üzemanyag kellett a landolásig, ha nem kevesebb mer korán lassítottam a landolás előtt és némi többlet üzemanyag kellett emiatt és valszinü emiatt lett az a jelentéktelen különbség (+0,6 liquid + a hozzá tartozó oxidizer)
KSP magyar weboldal/módok
Nekem most ezek vannak aktiválva éppen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos a Realism Overhaul (amely "valós" Földi adatokkal operál, ie.: sokkal több delta-V szükséges a manőverekhez, mivel nagyobb a bolygók gravitációja) még nem készült el 1.2 alá... 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
teljes fogyasztás 216,1 üzemanyag (111.01 liquid + 105,12 oxidizer). solid nem volt
nem tudom hogy valakinek lett e eredménye vagy még próbálkozik e, de ha nincs senki akkor felteszem az elötte utánna képet.
nem tudom ezt hogy sikerült a gépnek összehoznia hogy egy mun pályánál alacsonyabb pálya jött össze ami lehetetlen, de még a haladási irányt is megfordította.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.11.01. 19:57:58
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A hajtóműre visszatérve, nálam működött az, hogy a hajtóművet használva eljutottam a vízig, majd ott teljesen visszavett gázzal nyomtam egy tesztet és így elfogadta a feladatot.
Ez nem szopatás, kell a kihívás. Persze azt is kitűzhetném célnak, hogy űrállomást építek és Sandboxban nekiállok, de az építőelemek nagyját nem ismerem. És ezt science-ben sem igazán fogom megismerni. Így még, ha buták is a feladatok, de jobban odafigyelek a lehetőségekre. Arról nem is beszélve, hogy a részlegeket bővíteni kell, már csak a költséghatékonyság miatt is érdemes a részletekre figyelni. Pl., az alap fejlesztő központtal max 100 science pontot lehet összeszedni. A többi gondolom elvész. Vagy pl. az alap kifutón elég sz@r végiggurulni. Mellette a füvön sokkal jobb. De a fejlesztésük nem olcsó.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.01. 15:25:17
A sandbox csak baromkodásra jó (de szerintem ez az összes játékban így van.) Science módban pedig ki lehet farmolni az összes tudományos pontot a Kerbin/Minmus/Mun hármason.
Karrierben lehetőség van jobban megismerni az egyes alkatrészeket és élvezet, hogy vannak konkrét célok.
Pl tegnap a Minmus felszínén kellett több hőmérséklet mérést végeznem és ezt egy roverrel oldottam meg. De megoldhattam volna egy rcs hoverrel is mert olyan kicsi a gravitáció.
Igen a legnehezebb mód a karrier, de nekem nagyobb sikerélmény. (amikor megjelenik a zöld pipa: fuckyeah 😄)
Ez még mindig egy játék több játékmóddal, ami közös érdeklődésű de különböző embereknek készült. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiktól, hanem más. Mi, akik karrierben játszunk nem szopatjuk magunkat, hanem többre/másra vágyunk mint Te.
Vannak akiknek minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb az örömfaktor. Egy példa: Csak meg kell nézni, hogy a Dark Soulsnak mekkora rajongótábora van. 😊
Plusz ugyebár a karrierben be lehet állítani, hogy a visszadobott küldetésekért ne vonjon pénzt / presztízst, a sikeresekért több pénzt / preztízst / science-t kapj, stb.
Ez a rész nekem especiel tetszik, hogy teljesen a saját szájízedre szabhatod a carriert...
nem tudom hogy úgy van e mind rég de ha igen akkor ha mondjuk egy hajtómüvet valahol aktiválsz a space gombal akkor utánna már nem fogadja el a run test opciót
viszont ha a menüjéből indítod el a hajtóművet akkor később még a space gombbal is el tudod vagy a run test is működik
Viszont a decouplert nem fogadta el. Igaz, nem space-el aktiváltam. És megpróbáltam űrjárművel is, de úgy sem. Bár ott sem space-t nyomtam. Teszt gomb meg nem jelenik meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos nekem nincs ilyen opció, megtaláltam a FAQ-ban, mivel steames megjelenés után vettem a játékot, nekem nem lehet transzferelni.
KSP honlapon STORE, belogolsz, majd My Account, és itt a 'Product Purchased' alatt ott lesz a KSP-d, jobb oldalon pedig egy "transfer to Steam" opció.
Kb. így kell kinéznie, csak ugye nálam már "transfered to Steam" van, mert már át van transferelve...

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette:
THX az infót.
reálban meg muki + cuccok = 100+ (sok)
és ugyanojan hatásfok mellett egy kerbal esetében több Delta-V jön ki, másrészt ha tényleg itt is reális lenne akkor majdhogynem használhatatlan lenne bolygó felszínen, csak dísznek lenne jó szinte.
Én mondjuk nem bánom hogy ez ijen.
Először is a kerbál legyen 50kg, de plusz a ruha és egyebek mennyi? Alsó hangon még 50kg? Plusz az üzemanyag...
A "real life" alteregója, az űrruhán túl "viselt" EMU tud kemény 25m/s Delta-V-t, 2x6kg nitrogéngáz hajtóanyaggal...
Utoljára szerkesztette: tom36, 2016.10.27. 18:07:31
Régen tényleg volt valami olyan, hogy el tudott fogyni a monopropellant a kabinból, de most legalább ez egy fáradságos de használható mentő öv.
Cifu: az a 600 m/s mondhatni hogy majdnem reális, elvégre elég könnyű egy kerbál, ha jól tudom 50kg
A lényeg az, hogy nem végtelen mennyiség van. Tény persze, hogy a 600m/s is iszonyatosan sok...
Utoljára szerkesztette: