Konzolvásárlás elõtt

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Osi20
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy kinectek mekkor hely kell és Tv-töl mennyi távolság? Azért kérdezek most akarok venni alapgépet és kinectek. Elöre köszönöm választ.

asysoft
Lehet, hogy drágábbak a játékok, viszont használt beszerzésének is lehet értelme (bár 1-2-nél már van multis védelem, pl Uncharted 3). Amúgy Zavvi-n kívül Game.co.uk-n lehet néha nagyon olcsón kifogni dolgokat (használtakat is árulnak, persze itt nem látod, milyen állapotban jön a lemez, eddig nekem szerencsére nem volt gondom).

heady: ne is mondd, nyár végén még 313 Ftos font mellett vettem pár játékot, font azóta bõ 50 forintot drágult, viszont PC-s Deus Ex: HR-t így is 4 ezerrel olcsóbban vettem postázással együtt, mint itthon tudtam volna...

/*WTF?!*/

Okosan kell vásárolni. Én csak 1-2 játékot vettem 0-day, a többit mind zavviról, 2-4 hónappal késõbb, féláron kb. Igaz, most nagyon drága a font sajnos.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Xbox mellett teszem le a voksom. végülis igaz. megkell nézni az exkluzív játékokat rá és már megis van a döntésed! :) egyetlen hátránya szerintem mindkettõ konzolnak, hogy drágább rá a játék mint pc-re :(
DarkSector
thx nekedis valahol ahol játszol...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor még további sok jó játékot az asztali gépeken!<#wave>
DarkSector
Kézikonzol luxus.
Én úgy vagyok elsõnek rendes gépeket veszek ha tudok ha lenne utána feles pénzem akkor törõdnék a gyengébb kézikkel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyenlõre most elég amit tavaly ruháztam be a Microsoftnál.<#nevetes1>
Viszont a PS Vitára kíváncsi vagyok. Milyen lesz majd a játékfelhozatal hosszabb távon?
DarkSector
Igen a rossz választás ha csak az egyiket veszed meg. :)

Ezért is érzem úgy, hogy igazából nincs rossz választás, mindkét géppel nagyszerûen érezheted magad.
DarkSector
hát van mind2 platformra minden stílusból

jó Alan Wake egyedi kategória, de azonkívül van minden.

Nálam is ez döntött az XBox mellett, valahogy színesebbnek éreztem a kínálatot, kedvenc mûfajomból a stratégiából is nagyobb volt a választék, bár nem kifejezetten konzolos mûfaj.<#nevetes1>
DarkSector
oks nemgond azért van a topik hogy segítsük egymást.

de ha választanod kell a 2 gép közt az exclusive játékokat megnézed és akkor tudsz választani.

Ez nagyon részletes volt, ennyire nem mentem még bele.
Tavaly sokat vacilláltam a két konzol között, Xbox mellett döntöttem, nem bántam meg. De valószínû a PS-t választók is hasonlóan érezhetnek.
Az angol Wikipédiát néztem, 2012 januári adatokat írt.
DarkSector
Látszólag lehet egyformák, de ez nem igaz sajnos.
Valamint a mozgás érzékelõs téma sem ugyanaz. Generációs eltérés van a move és kinect közt, a kinect nem ellenfele a move-nak, mivel nem 1 technológia, a move a nintendo nunchaku-jának a riválisa.

A kinect egy kamera, ami mozgás és hangfelismerõ készülék ne felszíneskedjünk azért. :)

Szóval inkább azt mondjuk hogy 90%-ban eltérnek egymástól.

A multiplatformok csak elsõ ránézésre ugyanazok, technikailag eltérnek egymástól, legtöbb esetben frame illetve élsimitás szerû eltérések szoktak lenni.

Jah és a live meg a psn is kb olyan mint a narancs meg a banán, az a közös hogy egy internetes szolgáltatás. :)

tudtommal nincs 10 millio kulonbseg.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Arra gondoltam, hogy közel hasonló eladott példányszám - 65m X360, 55m PS3, 80-90% egyforma multiplatform játékok. Bár a hardverfelépítés eltér, a játékok minõsége nagyjából egyforma, mindkettõnél ki van fejlesztve mozgásérzékelésre alapuló játék, live, stb.
DarkSector
Hát most sincsenek fej-fej melett.

Létezett már olyan idõszak a konzolok 30 éves történetében, amikor ennyire fej-fej mellett volt két gép, mint most az Xbox360 és a PS3?
Bogdogege
<#nezze>
http://www.youtube.com/v/0oCBsTGNOyA

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

ps3. kesz.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
Oks de amelyik fontosabb jobban ellennél azt válazd.
Vagy vedd meg mind2-õt.

igazából mind a 2 platformon van olyan exkluzív ami tetszik :) box-on a Halo, Gears trilógia de ps3-mon meg ott a killzone trilógia, resistance trilógia, uncharted trilógia xD(ezek a trilógiák...)heavy rain, infamous stb. ps3-ra több az ex játék de mégis nehéz döntenem mert a kedvencem az meg a gears of war(pc-s)
DarkSector
Milyen ex játékok tetszenek?
Ha megvan akkor már tudod is a választ! :)

Xbox 360 slim vagy PS3 slim?
Tatyla
kéne kis tanács hogy milyen kis olcsó kénzikonzolt ajánlotok az Artic vagy hasonló olcsó kis kézi konzolok közül mert gondoltam egy ilyet veszek a kicsi kislányomnak mert nagyon rá van kattanva ezekre?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Anubys
Jogos, a DOA4 kimaradt, pedig az egyik leghíresebb. Mea culpa. Wii-re a Brawl az a Super Smash Bros Brawl? Ha igen, az nem túl komoly cucc. A másik, érdekesebb Wii exkluzív a Nantsuko vs. Capcom, az legalább jó cucc, de van még Swrods, ami jó ötlet, pocsék kivitelezés, Star Wars The Lightsabre Duels, amit megint nem túl jó, meg volt valami Soul Calibur utánzat, amibõl csak a Soul Calibur lényegét, a jó játszhatóságot hagyták ki...
Szóval a végeredmény: X360-on kettõvel több bunyós cucc, mint PS3-on, viszont az online fizetõs (kb. egy új játék ára évente, ha online akarsz játszani).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zola2000
wiire van exkluziv a brawl, x360ra a dead or alive 4.

A

balintk
Rendben. ^^

Anubys
360-on nem vagyok elõfizetõ, de szerintem mindkét platformon találsz profikat és amatõröket. Ha a PS3 mellett döntesz, és veszel Mortal-t vagy Street Fighter IV-et, akkor majd vegyél fel: Anubys_HUN néven vagyok.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

balintk
Köszi, és az online skill szint mennyire különbözik xbox360 és ps3 között?

Anubys
De, bocs, mégis, a Samurai Shodown legújabb része Xbox only. Van még Fighters Uncaged, amit Xbox only, viszont PS3-ra csak a The Fight van, ami exkluzív. A Samurai Shodown egyébként nem rossz, szóval az meg lehet az Xbox mellett.

Anubys
Wii-re csak pár darab van, Xbox360-ra és PS3-ra kb. minden kijön, nem tudnék fejbõl exkluzív verekedõs stuffot mondani egyikre sem. PS3 mellett szólhat az ingyenes netplay, és a +1 karakter a Mortal Kombatban... :)

balintk
Hi. Melyik konzolon nagyobb a fighting gamer-ek tábora?

szega96
Vaterán 80gb os 2 joyyal 40000ft

Azért a 40GB-os gép már minimum 3 éves. 60e-ért 320GB-osat kapsz újonnan. Még nyugodtan alkudj le az 50-bõl és az ócska játékokért nehogy pénzt adj.
asysoft
Passz, azért nincs rajta sok. Uncharted 1(lusta voltam letörölni<#idiota>), Resistance: fall of man, Killzone2, DNF, Motorstorm, Motorstorm: Apocalypse, mostanában kijött Ace Combat, néhány Move-os (Sports championship, Start the party, echochrome II, aztán valami fightos, amit nem tudtam két kontroller hiányában kipróbálni...)
Hû, így végiggondolva, azért szedtem le párat<#idiota>

/*WTF?!*/

jopar demo lehet.:D
U1-2 nem nagyon installal, max par szaz megat (azt is esetleg a masodik resz), RDR is max 4 giga, szal... :D

asysoft
Szerintem a 40 giga nagyon könnyen szûkösnek bizonyulhat. Bár a játékok legfeljebb csak részben települnek fel, de ez a telepítés idejébõl ítélve így sem pár megabyte, illetve ott vannak a frissítések is (Heavy Rain pl kapásból Move Editionné upgradeli magát (több mint egy giga), GT5 Prologue is egy méretes frissítéssel kezdte, aztán meg ott vannak a demók, amelyek jellemzõen gigabyte-os nagyságrendûek... Nekem most fent van a gépen az említetteken kívül az Uncharted 1-2 illetve a Red Dead Redemption, pár demó, és így már 43 gigám hiányzik.
Joyra (harmadik fél által készítetteken kívül) van még egy megoldás, PS2-est veszel átalakítóval. Persze így ugrik a sixaxis érzékelés (nem tudom, nem gyári kontrollerek hogy állnak e téren), de nem mindegyik játék igényli a használatát + egy USB portot el fog foglalni...

/*WTF?!*/

a jatekok tobbsege felinstallal egy bizonyos adatmennyiseget kotelezoen. ez termeszetesen nem az egesz jatek, de kitehet 1-2-...-8 gigat is. na erre kell a vinyo. plusz ha PSN jatekot toltesz le, esetleg demokat kiprobalni, videok, zenek, ... szoval jo ha nagy van. nekem egy 500 gigas porog benne (alap 120-as szukos volt)

Nah, hát agyalok rajta még egy kört és igyekszem nem elhamarkodni. Köszi a helpet!

Slim nem kapható 4o gb-s vinyóval, a legkisebb a 120-as. Biztos, hogy slim?
Szükséged van 2 joyra?
Nekem alapból nem jön be a dualshock, de kell még egy joy, ebayrõl rendeltem egy logitechet, az postával 5k. Ezt pontosan.
De ez a te döntésed, csak kínáltam egy alterntívát. :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Oksa, de a winyót mire használhatom benne? Illetve amit vennék az is Slim, viszont ahhoz 2 joy van, ami meg ahogy elnézem ~12e felé van.
Azaz a 40GBos Slim 2joyjal 50e, a250GBos 2joyjal 59e. Meg ha megfûzöm a tagot pár játékot is kaphatok hozzá. Szal az a 9e (+BPre is fel kell kúsznom, igaz Székesrõl) az megéri a250GBs winyót?

Természetesen frissíthetõ, ez egy tiszta gép. Vinnyóból nem árt, ha nagyobb van, fõleg, hogy ugyannyi a két gép, és a másik még Slim is. Ennyiért ez jó vétel, azért másoltam be.

Értem.
A winyó illetve a firmware mennyire számít? A winyó cserélhetõ bennük nem? A firmware frissíthetõ?
Mennyiért lenne érdemes megvenni?

Ez iszonyat drága ezért a gépért. Itt van egy hirdetés, ez sokkal jobb:

250-os PlayStation 3 Slim eladó. Csak személyesen vehetõ át Budapesten. CSERE NEM ÉRDEKEL semmire, és olcsóbban nem adom, az ár fix. Adok mellé 2 ajándék játékot (FIFA 10, MAG). 3.70-es FW van a gépen. A gép elmúlt 1 éves, garancia már nincs rá. Dobozzal, kábelekkel (szuvenír HDMI kábel), egy darab gyári DualShock 3-as controllerrel. Ára 50000ft. Játékok nélkül 47000ft-ért vihetõ!

06203171757

Sziasztok!
Nagyon SÓS segítség kellene! Volna egy eladó PS3 40GB winyóval, pár játék, meg 2 joy, olyan 50e-ért (volna kormány+pedál+2 mikrofon kombó is, de úgy 75 lenne, de nem vagyok autós játék függõ).
A kérdésem az volna, hogy mennyire számít a winyó? Mármint arra mennek a mentések nem?, azon kívül? Akkor jó, ha csippelem és felrakhatom rá a játékokat nem? Ha eredetiekben gondolkodom akkor nincs szükségem nagy winyóra?
Az, hogy mikori szoftwer van rajta mennyire számít? Lehet ezeket updatelni?
Vannak procibeli különbségek?
VAn vmi, amire figyelni kell használt gép vásárlásánál?
Elõre is köszi a válaszokat!

Nem akar senki venni egy alig használt Xbox360 Pro-t?Még 1 évig él a garija!!
asysoft
"nem tudom, hogy milyen a move-ja". Hát, mozgásérzékelõs!<#idiota> Kinect és Move között szerintem a leglényegesebb különbség, hogy utóbbira lehet "hagyományosabb" játékokat is írni, mivel van valami fizikailag a kezedben, utóbbinál ugye csak a kamerás rendszer van. Viszont utóbbi elõnye, hogy nem kell plusz kontrollereket beszerezni, ha többen akarjátok egyszerre tolni (Move-nál még navigation kontrollert is külön kell (nem minden játék igényli), persze elvileg használhatod a normál kontrollert is, csak kérdés, mennyire kényelmes...).
Hogy melyik konzolt vedd, annak szerintem elsõsorban az exkluzív játékokon kéne múlnia. Ha nem jutsz egyértelmûen dûlõre így (ahogy én sem tudtam - ma már csak ez alapján PS3 mellett döntenék Heavy Rainnek és Unchartedeknek köszönhetõen:)), akkor kéne nézni a többi jellemzõt...

/*WTF?!*/

Oldal 1 / 6Következő →