Calibra

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
nekem a Manta jött be, generációval régebbi
Nekem volt,imádtam.
Soha nem volt sportgép csak egy jó kis kétajtós,bár a ma forgalomban lévõ gépek egyike sem sportgép,(beleértve Mindenféle celicát meg skylinet meg egyebeket).
Sportkocsit nem lehet napi szinten használni,nem az a munkábajárós téma...
Ha fel bírod fogni,hogy nem versenyzésre meg száguldozásra való akkor nagyon jó kis gép,megbízható,alacsony fogyasztása van,olcsó hozzá minden,és a mai napig szép formája van.A CV (légellenállás) értéke meg a mai napig a legjobb a személyautók között.
Ezen felül pedig azért haladós kis masina mert nagyon könnyû.
Egyetlen egy baja van,hogy rohad a kasztni, de vagy kilakatoltatod vagy finn importot veszel.
Hívhatjátok akárhogy ,lehet fikázni meg köpködni de ahelyett hogy skylineról álmodozol inkább próbáld ki és utána mondj véleményt😄
Apropó ma láttam egy igazán érdekes gépet: Holden Montaro ami egy Opel omega kupé LS3 as motorral😄 iszonyat jól néz ki de sajna csak Ausztráliában gyártják.

A Béna.

Ma már azért nem májerkednek mert fõúton 8l-el elmegy, városba meg 10-11 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

zotya10002
<#wow1>Komoly!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Willi Betz
Azé egy 2.0 turbo 4x4 nem lehet szar 😛

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ez így van.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

jaja
cigányporse
😄DDD

fotográfik kolomp edisön :D

szekrény
én arra emléxem, hogy 10 éve behoztak belõle egy csomót mert nyugaton már nem kellett a kutyának sem és minden hülyegyerek optikaituningolta már a maga szintjén , ugyan ezt látom most a 10 éves 1.4 leonokkal kap cupra matrincát meg alcsi felcsit szánalom szar az összes ilyen mûmájer típusú kocsi ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Minden autó, aminek van egy meghatározott rajongóbázisa (értsd: nem Pistike meg 3 haverja a lakóteleprõl), az kultautónak számít. A Calibra pedig már életében (azaz gyártási ideje alatt) kiérdemelte ezt a státuszt, ma Japántól Brazíliáig, Nagy-Britanniától Ausztráliáig mindenhol vannak fanclubok. Az általad linklet oldalon a világ 100 legjobban vezethetõ autója van, ebbe való igaz hogy a Calibra nem tartozik bele, de nem is ez a kultuszautó lényege. Mint ahogy nem is az ár, mint ahogy te írtad, mert akkor nem lenne kultuszautó például a Velorex sem. Kultuszautó az aminek varázsa van, az emberek nem tudnak elmenni mellette, nem olvad bele napjaink szürke egyformaságába. Az ilyen autóról mindenkinek van véleménye, vagy szeretik, vagy utálják, általában megosztja a közönséget, de nem olyan "kutya-sem-emlékszik-már-rá-hogy-mi-is-volt-az" mint mondjuk egy Nissan Almera.
álliólag vmi iesféle lesz 2013ra 😊

zotya10002
2000-ben nagyon tetszett ez a kis gépezet!Akkor 1,2-1,5milla volt az ára!

Most is tetszik, de már nem igazán érdemes beinvesztálni rá!Max ha nagyon megszállott vagy és megcsinálgatod!

Amúgy jó lenne ha az opel megújulva kiadna belõle egy 2012-es csodát!!
Gondolom az ára borsos lenne:-DD Mint pl.a Wolsvagen-nél a Sirocco:-)az is jól sikerült darab!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Galy
ja, vagy cigányporsche-nak 😊
sztem így nagyon jól néz ki, és talán jó állapotban is van, ez így kéne nem kicsit, és ráadásul egykorú velem 😄D

SimaSuna
soha nem tudnám megszeretni...
hiába néz ki jól...de nincs értelme egy fillért sem rákölteni 😊
ezt nagyon szívesen elfogadnám az elsõ saját autómnak, így kép és leírás szerint tökéletes a masina 😊

1996 ban megnyerte az ITC-t Manuel Reuter egy Opel Calibra V6-ossal 😊

clio1616v
hova valósi vagy?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
a calibra sosem volt cultcar, max németeknél a csóró hülyegyerekek OPTIKAI ! tuning alapja mert egy rakás szar a kocsi, így már 10 éve sem volt ára , cult car a bogárhátú, NSX, skyline, corvett, stb.

kifli
azt kifelejtetted, hogy mûsportkocsinak is szokták hívni 😄

Amúgy légellenállásba kiemelkedõen jónak számított/számít ha jóltudom 😊
NEXUS6
Igazi kult kocsi. 7 évig gyártották szinte teljesen változatlan formában a \'90-es évek elejétõl (no szezonális ráncfelvarrás, no új lámpák, no hûtõmaszk update), és retroautóként is csak azért ciki, mert akár tervezhették volna pár évvel ezelõtt is.
Rengetegen ismerik, és õk általában pozitívan nyilatkoznak róla, és persze rengetegen nem is hallottak még arról, hogy van ilyen kocsi egyáltalán.

Fiatalok, tuningmágusok nagy kedvence. Ez rossz, mert rengeteg a széthajtott, törött, agyongányolt példány, ami viszont általában lenyomja az árakat, ez még jó is bizonyos szempontból, feltéve persze, ha nem épp el akarsz egyet adni.
Egy használt Astrat és egy Calibrat ma ugyan annyiért kapsz, pedig a Calibra ára többszöröse volt anno újonnan. Igaz persze az is, hogy a kocsit jórészt Vectra, meg Astra alkatrészekbõl építették, de mondjuk ezért meg olcsó az alkatrész hozzá.

Csodálkoztam, hogy itt az SG-n nincs még Calibra fórum, ezért most itt a lehetõség, hogy te is elmondd a kapcsolódó élményeidet. Vége a nyárnak, a kocsik begördülnek a garázsba, vagy a szerelõhöz és megkezdik jól megérdemelt pihenõjüket, rekreációjukat, a gazdik meg elkezdik mesélni az élményeiket a haveroknak kocsmákban, a neten.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 3 / 3