Rejtélyes hangok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nem kéne annyit szipózni meg LSDzni

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

TheLostOne
Az lol, hallottam csütörtök vagy péntek délután, igaz jó messzinek tûnt, de az irányát csak olyan 120°-os szögben tudtam behatárolni, illetve egyenletesebb búgás volt, és egy kicsit magasabb hang. Kb olyan 20 percig lehetett hallani, haverral találkoztam pont, kérdeztem tõle mi lehet, õ sem tudta. Valahogy akkor nem ugrott be, hogy ismét ez a hang az, mert ezúttal sokkal halkabb volt mint mondtam, és nappal volt, nem éjszaka, most esett le ezt olvasva, hogy bizony megint egyezik a dátum.

monkeymajom
tapsoljuk meg ferit és a zümmögõ faszlukát
reméljük jó sokáig benne marad az a méhkirálynõ

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

sziasztok a nevem feri, de szólítsatok csak fecskendõnek

történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdõbe, hogy mézet lopjak a méhektõl. füstölõvel elûztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögõ hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynõ belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
magyarul zümmög a faszlukam!

történt veletek már hasonló?

úgy látom itt ilyen rejtélyes hangokkal foglalkoztok! segítsetek!!!
monkeymajom
miért ne tudnám?
azt jelenti,hogy kételkedõ,hitetlenkedõ

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Akkor te nem ismered a szkeptikus szó jelentését.
monkeymajom
nem azt mondom,hogy mindent nyitottsággal kezeljünk de azt érzem,hogy sok esetben túlzottan szkeptikusak vagyunk bizonyos dolgokkal kapcsolatban
tehát hamarabb rámondjuk valamire,hogy kamu mielõtt logikusan végiggondolnánk

Nem az a lényeg hogy ki mondja hanem hogy mit.
Hírcsatornák is kértek már bocsánatot kacsáért, és tudóst is kaptak már hazugságon.
monkeymajom
késõbb keresek linket;)
de azt nem értem,hogy ha egy bbc mondja az mennyivel hitelesebb,mint mondjuk egy tudós?

Akkor linket! Vagy nem történt meg XD
monkeymajom
több oldalon találkoztam már ezzel a hírrel és onnan vagyok informálva(oldal címeket most nem tudok neked mondani)
nem ebbõl az origos átlag hírbõl vontam le a konzekvenciát

És egybõl arra gondoltál hogy a földrengés valójában két helyen történ és nem is volt természetes? Merthogy elhallgatták?
monkeymajom
igen, elolvastam de én már fenntartásokkal kezelem a nagy,globális hírügynökségektõl átvett híreket

Biztos hogy elolvastad a cikket amit linkeltél? Nem olyan hosszú azért.
monkeymajom
.

Persze, néha még szivárványsörényû kicsi póniegyszarvúak is cikáznak közbe az égen.
monkeymajom
és földrengés történhet egyszerre 1 idõben is 2 különbözõ helyen azonos erõsséggel? elõrengések mindig vannak vagy azok sem mindig jelentkeznek?

Nincs olyan hogy földrengésmentes övezet, földrengés bárhol lehet.
monkeymajom
itt a földrengés kapcsán csak arról van szó,hogy egy olyan helyen történt maga a rengés ahol nem nagyon szokott mivel földrengés mentes az övezet és ezzel egy idõben azonos erõsségû rengés volt egy másik helyen is és percre pontosan ugyanakkor történt a rengés. Elõrengés nem voltak és még az állatok sem észlelték a rengéseket ergo ez nem természetes eredetû földrengés volt. Utána megállapították a rengések epicentrumát ami elég közel volt a felszínhez és ezt utána rögtön módosították mélyebb adatokra,hogy reálisabb legyen.

Még csak véletlenül se. Az a "minden", az egy olyan nagy mennyiség amit nemigen lehet egy emberrel társítani.
Senki se tudhat mindent. A neten sincs fent minden, és nem is lesz soha. Viszont rengeteg kamu terjed rajta. Van aki így szórakozik, vagy csak rosszul tudja, ezer oka lehet a bullshit járványnak.

Egyébként meg dzsekó él csak visszavonult, a halálhír a nyugalma miatt kellett. Mit szólsz hozzá? Ez is információ.
monkeymajom
akkor szerinted ami a világban zajlik arról mindannyian jól értesülünk és minden információ eljut hozzánk?

Azt gondolom róla hogy túl sok hülyeség terjed a neten, meg hogy az emberek túlságosan ráérnek, és még foglakoznak is vele. Aki meg elindította, vagy jót röhög rajta, vagy õ is elhiszi és most egy sarokba kuporodva sír valahol a paranoia kínjaitól.
monkeymajom
amennyire egyértelmû néhány dolog annyira próbál az ember kitalálni valami egyértelmû választ rá
(példaként itt van az új denveri reptér ahol nem titkoltan el vannak helyezve szabadkõmûves jelképek és hatalmas félelmet keltõ festmények és még sorolhatnám a furcsaságokat amik ott vannak..állítólag ez valami új támaszpont ahova most próbálnak átköltözni)
nem állítom,hogy igaz csak a különös egybeeséseket szeretném itt megbeszélni veletek,hogy ki mit gondol én nem hirdetem a hülyeséget mivel nem konkrét tényként beszélek róla csak felvetem a megtörtént és leellenõrizhetõ dolgokat amik elég furán egybevágnak

Itt nincs szó azokról a hangokról, csak arról hogy földrengés volt.

Különben is honnan tudod hogy a földrengésnek köze van az állítólagos hangokhoz?
Tudtommal aznap felkelt a nap is, ennyi erõvel a napnak is lehet hozzá köze.

Egyébként meg az ügy az én szemszögembõl úgy fest, hogy csináltak pár fake videót. És vannak akik nem hogy szégyellik, hogy beszopták, még büszkén hirdetik is arra hogy mekkora nagy igazságot találtak.
monkeymajom
akkor itt a link:
földrengés Washingtonban

monkeymajom
felesleges linkelnem csak írd be,hogy földrengés washington 2011

Büdös Bohóc
hihetõ

ScarY MAN
linket vagy nem történt meg.<#idiota><#eplus2><#buck>

...

monkeymajom
frissítés
USA-ban történt még augusztus végén egy olyan földrengés amit semmilyen elõrengés nem elõzött meg és még állatok se jelezték a vészt a leghihetetlenebb,hogy olyan részén volt az USA-nak ahol 100 éve nem volt földrengés és egyszerre 2 helyen volt ez a megmagyarázhatatlan dolog ráadásul percre pontosan 1 idõben (a Fehérházat kiürítették az Obelix megrepedt)
ezután jöttek a morajló hangok

Smicy2

Charade GTti

Büdös Bohóc
nem tudom minek kell variálni, ha eddig nem hallották a hangokat, akkor tuti nem az, amiket most itt hirtelen kitaláltok, másrészt: KAMU AZ EGÉSZ, KAMU VIDEÓ MIND

Anaid
Nem olvastam végig a topicot, de megnéztem az indító videók közül párat. Nekem kpásból három szó jutott eszembe: érdekes, hangcsapda és katlan. Elsõre az tûnt fel, ami egyezett: magas építmények körülzárnak x területet, x mennyiségû levegõvel. Olyasmi hatás lehet, mint mikor tölcsért csinál az ember a kezébõl és így terelõdnek a hangok, vagy olyan visszaverõdések a magas építményekrõl, melyek felerõsítik egymást, így felvehetõ....
mittom én, elsõre nem volt jobb ötletem....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

és a magyar verzió <#nevetes1>

How much can you take,before you snap?

lol :D

De az is lehet, hogy csak készül az új Sigur Rós lemez.
lpmaskmancick
Dark ambient zenét kevert valaki a videók alá. Ott az igazság. :D

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Vagy válasszon nagyobbat:))

Walk the Talk.

whiskeyman
<#hehe><#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

húzd ki belõle a mûfarkat

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jhetedikj
néha rejtélyes hangokat ad ki a hátsó felem

anno 1987

lol

The Darkest Hour
Release Date:
22 December 2011 (Hungary)

http://www.youtube.com/v/VUznviXV-U8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Büdös Bohóc
tuti

ték

Ez nem valami új horror/sci-fi filmnek a vírus marketingje? <#confused> Lesz egy olyan film amiben Moszkvába jönnek a energia ufók.
89
"When hell is full, the dead shall walk the earth" :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

TheLostOne
Lol amúgy nekem is az jutott eszembe elsõre <#idiota>

Azért remélem, most nem lesz igaz az a mondás, hogy "ennyi ember csak nem tévedhet"...

Csirke4
Szerintem a pokol kapuja
ZTM
Hmm az 1. videón nagyon érdekes a hangzás, kizártnak tartom, hogy valamiféle építkezésrõl jönne, vagy vonat vagy busz(bár ez ésszerû lenne és ez az egyetlen reális magyarázat de nem lehet csak így megmondani) lenne a hangforrás.
Bár én nem hiszek a "természetfeletti" dolgokban azért elgondolkodtató.
Igazából vagy egy óriási fake vagy a pokol kapuját nyitogatják...
Ez az én véleményem.