Rejtélyes hangok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
reméljük jó sokáig benne marad az a méhkirálynõ
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdõbe, hogy mézet lopjak a méhektõl. füstölõvel elûztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögõ hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynõ belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
magyarul zümmög a faszlukam!
történt veletek már hasonló?
úgy látom itt ilyen rejtélyes hangokkal foglalkoztok! segítsetek!!!
azt jelenti,hogy kételkedõ,hitetlenkedõ
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
tehát hamarabb rámondjuk valamire,hogy kamu mielõtt logikusan végiggondolnánk
Hírcsatornák is kértek már bocsánatot kacsáért, és tudóst is kaptak már hazugságon.
de azt nem értem,hogy ha egy bbc mondja az mennyivel hitelesebb,mint mondjuk egy tudós?
nem ebbõl az origos átlag hírbõl vontam le a konzekvenciát
Senki se tudhat mindent. A neten sincs fent minden, és nem is lesz soha. Viszont rengeteg kamu terjed rajta. Van aki így szórakozik, vagy csak rosszul tudja, ezer oka lehet a bullshit járványnak.
Egyébként meg dzsekó él csak visszavonult, a halálhír a nyugalma miatt kellett. Mit szólsz hozzá? Ez is információ.
(példaként itt van az új denveri reptér ahol nem titkoltan el vannak helyezve szabadkõmûves jelképek és hatalmas félelmet keltõ festmények és még sorolhatnám a furcsaságokat amik ott vannak..állítólag ez valami új támaszpont ahova most próbálnak átköltözni)
nem állítom,hogy igaz csak a különös egybeeséseket szeretném itt megbeszélni veletek,hogy ki mit gondol én nem hirdetem a hülyeséget mivel nem konkrét tényként beszélek róla csak felvetem a megtörtént és leellenõrizhetõ dolgokat amik elég furán egybevágnak
Különben is honnan tudod hogy a földrengésnek köze van az állítólagos hangokhoz?
Tudtommal aznap felkelt a nap is, ennyi erõvel a napnak is lehet hozzá köze.
Egyébként meg az ügy az én szemszögembõl úgy fest, hogy csináltak pár fake videót. És vannak akik nem hogy szégyellik, hogy beszopták, még büszkén hirdetik is arra hogy mekkora nagy igazságot találtak.
földrengés Washingtonban
USA-ban történt még augusztus végén egy olyan földrengés amit semmilyen elõrengés nem elõzött meg és még állatok se jelezték a vészt a leghihetetlenebb,hogy olyan részén volt az USA-nak ahol 100 éve nem volt földrengés és egyszerre 2 helyen volt ez a megmagyarázhatatlan dolog ráadásul percre pontosan 1 idõben (a Fehérházat kiürítették az Obelix megrepedt)
ezután jöttek a morajló hangok
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
mittom én, elsõre nem volt jobb ötletem....
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
How much can you take,before you snap?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Walk the Talk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Release Date:
22 December 2011 (Hungary)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Azért remélem, most nem lesz igaz az a mondás, hogy "ennyi ember csak nem tévedhet"...
Bár én nem hiszek a "természetfeletti" dolgokban azért elgondolkodtató.
Igazából vagy egy óriási fake vagy a pokol kapuját nyitogatják...
Ez az én véleményem.