Rejtélyes hangok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Múltkor egy pillanatra majdnem megijedtem,pont ugyanolyan hangokat hallottam mint a videón aztán rájöttem hogy a vasútról jön:tolatást végeztek,teherszerelvényeket húztak-toltak és egy az egyben olyan hangja volt mint ami sok videón hallható.

Robez84
én is hallottam éjjel ..aztán rájöttem hogy a öcsi Stalkerezik! :D

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

nearo
Reggel hallottam én is a hangot. Aztán fél másodpercen belül felhangzott egy busz motorjának a jellegzetes búgása is... csak fékhang volt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

89
„Elküldi angyalait harsonával és nagy szózattal: és egybegyûjtik az õ választottait a négy szélrõl, az egyik végétõl, azok határáig.” (Mt 24,31)

Lassan 2012 :)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

why not zoidberg?

How much can you take,before you snap?

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

kellett nekem ezt a topikot nézni, meg lovecraft-ot olvasni. éjszaka arra ébredtem fel,hogy egy nem emberi hang valami értelmetlen szöveget motyog :D lol

How much can you take,before you snap?

Szaruman
Uwu király, nem császár:D
Amúgy ez egy fasza trolltopik kb. És ilyenben nem 'hinni' kell. Megtörtént vagy sem? Ez nem hit kérdése, ez tény (hogy nem)...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mert aki kicsit is eltér az átlagtó az, buzi idióta stb....ez ilyen :) Gép elõtt szerencsére mindenki tudja, h mi a jó és õ a császár

Maximus4
Ezt sem igazán értem mi a gond a topik témájával.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én nem a személyre mondtam hogy idióta,hanem a topik témájára.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Azért az nagyon jó,hogy ha valakinek különbözik a véleménye vagy olyanban hisz amibe mások nem,az mindjárt hülye,idióta stb. :(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem a kocsis vagy? Az szokott nyitni ilyen idióta topikokat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tetszik a vélemény?
Végül is egy nyilvánvaló ökörség a téma. Ami még vagy egy napig rohadt népszerû lesz (amíg egy újabb faszság nem jön helyette)
Ezekre a tényekre a hozzászólók jóindulata is rátesz egy lapáttal. Szerintem csak te veszed komolyan, miért gondolom nagyon sokan hülyének is néznek. (vagy csak úgy teszel, ez lényegtelen)
Sok szerencsét a hasonló topikok nyitogatásához, jól áll neked.
monkeymajom
ajánlom az összes topik körbejárását ami neked nem szimpatikus és a lent beírt mondatot mindenhova copy-zd be
jó munkát hozzá

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Micsoda egy topik vazze.Beszarok mindjárt<#hehe><#hehe>

Pluskast
Mire gondolsz, hogy ezek a lények? Én konkrétan erre meg erre gondoltam. Ma a Hold vagy akár a Mars felszínét jobban ismerjük mint azt, hogy milyen élõlények léteznek az óceánjainkban. Szóval, ha egy több száz millió éves halfaj mind a mai napig létezik, akkor más ösi állatok nem élhetnek?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bachstein
Ilyen képfelbontású kamera 2018-ban? Szégyen! :)
nearo
dátum nemstimmel^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

egy mozit belõle!

Walk the Talk.

ez szebb munka, igaz jóval egyszerûbb volt

http://www.youtube.com/v/EIe4VMtCREo
Frosty01
fasza :D

practitioner of the forbidden arts of death

Ryder62
Nem rossz. :)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Bronx South
:))

http://www.youtube.com/v/llBieP1Hh2c?version=3&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/llBieP1Hh2c?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

monkeymajom
ez azért már elég hiteles video-yahoo sports minute:
http://www.youtube.com/v/v5YjbQFIIVs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

setuh
Nem,mert én.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

szóval te találtad ki az egészet, mi?
Na akkor most tegye fel a kezét aki beszopta<#lama>
Büdös Bohóc
gondolom ha nem találok 25 perc keresés után 10 csillió usa-ban készült videót youtubeon egy ilyen eseményrõl, amirõl elvileg szerintem tonnaszám szarnák tele a netet, ha létezne, akkor létezne. Fõleg, hogy a cikk szerint ott volt leginkább észlelhetõ jó ideig.

Meg nehogy már pont az amcsik ne rakjanak fel ilyet...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Maximus4
Feltûnt,de gondolom ha te nem találtál amerikai videót akkor biztos nem is létezik.

Büdös Bohóc
gondolom fel se tûnt neked sem, hogy a cikk leginkább azt említette, hogy usából indult az egész meg ott hallottak sok ilyet, ezzel szemben youtubeon én eddig csak ruszki videókat találtam. Egy ekkora ellentmondás már szerintem sejteti, hogy faszság az egész.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Casillas
vagy csak akkor van mûszakváltás valami távoli gyárban :D

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ZilogR
ööö, a suliban a feleléskor is mindég így buktam le...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Maximus4
Ezek szerint nem olvastad el a cikket.

ZilogR
Mármint 5-6 helyen egyszerre egyidõben, ugye...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

vagy szomszédot akarták lekapni meztelenül, de közben ez érdekesebbnek tûnt
setuh
Vagy talán már 5 perce tartott és kiálltak a kamerával...

Tiszta vicc, de gyakorlatilag hónapok óta megfigyeltem már, hogy kb. 23h-tól hallani folyamatos morajlást néhány másodpercen keresztül, ami egyszer csak megszûnik, majd folytatódik. Gondolom, azért hallom ilyenkor, mert a szomszédaim is alszanak már, alapvetõen csend van.
Mivel a Blahától nem messze lakom, a metróra gyanakszom. :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Maximus4
Talán onnan,hogy egy ideje már hallják a hangokat és nem csak egyszeri alkalom volt.

ZilogR
a #146-ban azt akartam sugallni, h honnan tudták a ruszkik, h éppmost kell kiállni a teraszra hallgatózni? Meg a többiek is honnan tudták?

jackoneill90
Lehet hogy a kutyák vakondokat keresnek vagy épp egy sünt próbálnak elkapni. De a zajok lehetnek repülõgépek is mint vadászgépek amik hangsebesség fölött repülnek vagy csak utasszállító. Amúgy a mai nap jobban figyeltem a zajokra és így ,hogy most erõsebben fülelek tényleg hallatszódnak olyan hangok amikre azelõtt nem figyeltem oda. A minap egy nagyobb városban jártam és visszagondolva voltak fura hangok amiket még nem hallottam mivel kisebb kevésbé nyüzsgõ városban élek. Talán e téma ráébreszt mindenkit, hogy jobban odafigyeljenek a körülöttük történõ eseményekre.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Vegyük úgy, hogy az egyedekre gondoltam. De faj-t kellet volna írjak igaz.

Én is hallok fura morajokat éjjel az utóbbi napok óta, lehet nappal is lehetne hallani csak elnyomja a közelben lévõ autópálya zaja. Furcsa az is hogy mostanában nagyon sokat ugatnak a kutyák éjszaka az egész környéken...
Torzonborz
rosszul fogalmazott , nem az élõlény(ek) több 100 millió éves(ek) hanem a faj.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

jackoneill90
nekem morajlik a belem, az milyen jelenség már? :D

Pluskast mivel tudod igazolni, hogy ezek a lények több százmillió évesek? Nem téged vonlak kétségbe hanem a tudományt.

jackoneill90
te kivagy? ki vagy?

setuh
Hülyén hangzik de mostanában éjjel 1-2 fele,én is hallottam morajlásokat amiket eddig nem,és gondolkoztam is ,hogy mi lehet ez,de nem jöttem rá.Nem volt ilyen hangos mint a lenti videókban,meg is lepõdtem,hogy pont mostanában jött ez ki hírként.
ITT VANNAK!!!<#alien>

Csirke4
ehh
ZilogR
gondolom azért zárható ki, h fake, mert én is kiállok rendszerint a teraszra, amikor tudom, h nemsokára videóra kell vennem egy rejtélyes hangot.

Pluskast
Az óceán elég hatalmas szóval teljesen elképzelhetõ, hogy maradtak még benne több száz millió éves lények. Ott van példáúl a bojtos úszójú hal ami több száz millió éves halfaj és mind a mai napig létezik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”