Rejtélyes hangok

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

monkeymajom
és mi a helyzet a más országokban készült videókkal?

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

tutituti
pill keresem.DE a videókban is írják.
valami szimpla külszíni fejtés folyik a várostól távol.
És amiatt a gépek hangja torzul ebben a kõfejtõben.
De pontos magyarázat van rá.

monkeymajom
magyar oldalakon futottam bele
mi okozza?

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

tutituti
Gondolom Englishrussia-n sikerült megtalálni ezt a cikket.
ott le is írják a kommentekben,micsoda okozza a hangot.

nearo
Engem az utolsó elõtti videon levõ hang emlékeztet egy hatalmas víz alatt eleresztett pukira...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kép alá rakták a hangot.
Meglepõ mi?
tigeroo
nnnna, rejtély megoldva

rejtélyes hangok? tegnap hallottam egy útjelzõ tábla hangját, amint a szél megsusogtatta. Elõször a haverral megijedtünk mi lehet vajon, aztán jöttem rá, hogy csak egy kis tábla zaj volt:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mikor belefingok a vízbe,akkor jön elõ ilyen rejtélyes hang,általában kellemetlen szagokkal társítva

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
most zuhanyoztam. mikor a vizet a kát oldalának irányítottam pontosan ilyen hangot adott mint ami a videóban van :D szórakoztam vele egy keveset

byzhouse
Világok Harca új részét Kijevben forgatják.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

<#taps><#idiota>

tigeroo
dubstep koncert lehetett valami bányában ?DDD
Petka
Miért csak a nagyvárosokban hallják? A vidéki parasztok ebbõl is kimaradnak? :D

Nálunk meg Humvald-nak hívják,és képes eltüntetni papir,és fémtárgyakat<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

monkeymajom
az angolban a jelenséget csak úgy emlegetik,hogy: Hum

Orosz vezetõk egy Kis-Szovjetúnió létrehozásán fáradoznak,és ez nem vicc,napokban nyilatkozták.Szóval most kürtölik széjjel a volt tagállamokban...<#hehe>

Én is flashmob szivatásra gondoltam :)

Az nem jutott el hozzám, hogy kacsa volt :(

Bronx South
A Kijevire elég a busz, a többire meg egy szervezett kürt parádé, a facebookon könnyen lelehet bonyolítani ilyet. A földkéreggel kapcsolatos zajok inkább hasonlítanak dörgésre, mint fémes nyikorgásra.

monkeymajom
ez késõbb tisztázódott,hogy kacsa
különös,hogy pont a világvégei dátumra datálták az eljövetelt és a világegyetem több különbözõ pontjáról érkeztek volna és arról nem is beszélve,hogy azon a felvételen ahol ezeket az ûrhajókat kiszúrták millió+1 hasonló folt látható. A másik meg,hogy egy bolygó-t nem tudunk tisztán kivenni rajta akkor egy ûrhajót,hogy a fenébe!? Szóval ez hoax.

A természet mûvel furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat.Pl: a gömbvillám esete,vagy az ufo szerû szilárd képzõdmények,jó múltkor észlelték vihar közepette.Most nem tudom hirtelen hol olvastam.Itt az Sg-n nem fognak tudni választ adni,fõleg nem egy hiteltelen youtube videónak

monkeymajom
a blogon kívül is tele van hasonló videókkal és riportokkal (BBC) amelyek ezekrõl a jelenségrõl szólnak

monkeymajom
erre én is gondoltam de onnantól kezdve,hogy ez az egész világszerte jelen van egy hoaxhoz túlságosan szervezett

Sir Quno Jedi
én és a kutyáim nem hallottuk -> ergó fake :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bronx South
Ha több városban érzékelték miért nem az egész világon ? Miért csak bizonyos városokban ? A Kijevire meg nekem az a szar fékkel rendelkezõ busz elég magyarázat.

Szerintem fake az egész. Nem hiszem, hogy nem lehetne meghatározni mûszerekkel, hogy mi is az a hang, és honnan jön.

Ez is a Viktor müve.DDD

monkeymajom
Ezt a topikot azért nyitottam,hogy valami érdemleges információ áramlás történhessen.
Én is tudnám mondani,hogy itt vannak a tripodok:) De nem teszem mert szeretnék többet megtudni a dologról.

shaba23
jön a Ragnarök, és ez az óriások csatakürtje:)
monkeymajom
hangra olyan de ezt szerte a világon érzékelték!
A lenti cikk ki is tér erre. Amerika..Anglia...Oroszország. Szóval világméretû a jelenség.

Bronx South
Ez vmi kürt nem ?

monkeymajom
hát akkor magyarázd meg és én sem fogok rajongni érte:)

Frosty01
lehet hogy te egyszerûbb vagy mint õk, nem? :D

practitioner of the forbidden arts of death

Sose értettem miért rajonganak az egyszerû népek az ilyenekért.
<#hehe><#hehe><#hehe>

Jó az aláirásod

Anomália.

Bachstein
Miközben kameráztak, mindegyik Lustmordot hallgatott. Msytery solved.
sparrow35
Az emberek felkiáltottak: -JÖNNEK! JÖNNEK! De nem jöttek. Már itt voltak.

I want to be a mighty pirate ever!

na végre egy jó topik
remélem nem csak burkolt reklám
monkeymajom
Augusztusban világszerte sok helyen dokumentáltak rejtélyes morajló,fémes hangokat amelyeknek a forrását lehetetlen meghatározni. Nem lehet megmondani,hogy természeti jelenség vagy más,mesterséges dolog állhat mögötte. Mindenesetre a hoax gyanúját kizárhatjuk mert nemzetközi jelenségrõl van szó. Kinek mi a véleménye róla?
Itt egy cikk ami részletezi és még videós dokumentáció is van benne:
Rejtélyes hangok

← ElőzőOldal 6 / 6