Rejtélyes hangok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem csak a nagy öregek kommunikálnak egymással
viszont,ha így van,akkor az már rég rossz

How much can you take,before you snap?

Csirke4
Hogy lenne "titkos" ha ilyen hangja van?<#idiota>
Csirke4
Mi rá a bizonyíték hogy azok a felvételek tényleg ukrajnában készültek? Vagy hogy tényleg volt ott olyan hang. Fake az összes ilyen szar. Ha annyi ilyen jelenség meg annyi UFO látogatás lenne mint amennyirõl az ilyen oldalak beszámolnak már rég teljesen hétköznapi lenne hogy XY városban leszállt egy csészealj, ittak egy pohár sört és furcsa fényként mozogva az éjszakai égbolton elrepültek.
Maximus4
Persze,hogy lenne alternatíva,de én egyelõre nem tudom,hogy mit gondoljak errõl az egészrõl.A titkos kísérleteket tutira kizárnám.
Mindenesetre fokozottan kellene figyelni mostanában a híreket,hátha megtudunk valamit.Az is érdekelne,hogy kutatók vagy valakik végeznek-e megfigyeléseket,vagy elindultak-e a hangok nyomában?Mert gondolom nagyokosok is látták a videókat és felkeltette az érdeklõdésüket.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Marci0115
melyik város? én is középdunántúli vagyok

monkeymajom
pontosan!
ha nem rejtélyes és megmagyarázhatatlan dologról lenne szó akkor értesítenék a lakosokat de még akkor is ha valami titkos kísérlet,hogy ezzel is altassák a gyanakvást..biztos kitalálnának valami átlátszó alternatívát

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Maximus4
Ha lenne is,akkor azt csak publikálnák,gondolom én.Ráadásul tuti,hogy tájékoztatnák az érintett terület lakosait,hogy mire számítsanak mielõtt még kitörne a tömeghisztéria.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

TheLostOne
Középdunántúl, nagyváros, éjjel-hajnal fele, elõtte full csend, nulla forgalom, 10-15 percig tartott kb amikor a leghangosabb volt egyszer, ki is néztem az ablakon asszem, aztán a következõ napokban is hallottam halkabban, rövidebb ideig párszor hasonló idõpontokban. Múlt hét csütörtök-péntek rémlik amúgy, de ebben nem vagyok biztos.

monkeymajom
igen.
a floridai esetet megmagyarázza..de mi van a többivel?
rendben van,hogy kellenek laikusok és bár én sem foglalok semmi mellett álláspontot azt kell,hogy mondjam,hogy ez nem igaz minden ilyen esetre
feltételezem a nasa-nak nincsenek ilyen esõcsinálói a világ több pontján!?

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Pluskast
Ok erre lehet magyarázat, de nem hiszem, hgy az ukrán, belorusz vagy az USA másik oldalán tapasztalt hangjelnségért is ez lenne a felelõs.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csirke4
http://www.youtube.com/v/uPJ23Mbjk_Q
Maximus4
És ez helyileg merre volt?

Természetesen nem kell mindjárt világvégét kiáltani,de én még mindíg azt remélem,hogy ez csak egy új õrület ami terjed a neten.De mivel ti is hallottátok,akkor ez már meg is bukott.Várom a felvételt,hátha el tudod kapni.
Csak azt furcsállom,hogy "nagy" a csönd errõl a dologról,vagy én nem tájékozódom eléggé:D

Csirke4
Amúgy fake az egész, ugyanaz a lakótelep. Fölveszek 10 percet a házból elõre alákeverek egy ilyen szart, utána fölveszek valami másik irányba hogy más táj legyen az alá is odakeverem a hangot aztán felnyomom hogy az egyik Boston külvárosa a másik Moszkva mellett 1 kis falu és csá. Máris meg van az ilyen idióta oldalaknak a másnapi fõhír.
gépet este hagyd bekapcsolva, webcamot az ablakba és vedd fel hogy mi történik, reggel meg visszanézed :D

Csirke4
Ha másik bolygó mágneses mezejének akkora ereje lenne hogy ilyen hangnyomást produkál annak mi örülnénk a legjobban mert lenne infinite energy. :d
greg benz
:DDDDDDDDD

Csirke4
Errõl hogy mondod meg, hogy fake-e? Ha a szomszéd szobályukban megy a centrifuga vagy csak simán a NASA felhõfejlesztõje ott van a szomszéd tanyán akkor ilyen hangot össze lehet rakni. Vagy valami más hang belassítva 800%-al.
kemszi2
valaki megmagyarázhatná ,hogy a kis srác mi a jóistnet pippeg itt a háztömbök körül 1 órája folyamatosan
Csirke4
"ezekrõl néhány helyi amerikai újság foglalkozott de a világban még csak meg sem említették.."

...
Fél reddit televolt vele. Sok is volt... -.-
Ha láttad a felborult mûanyag széket a sassal és dátummal hogy never forget na az annak a földrengésnek a kifigurázása és ha jól tudopm az itthoni híradókban is volt róluk hír.
Pluskast
Szerintem ez minden csak nem fake...

http://www.youtube.com/v/VvnHyU8e1c8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TheLostOne
Pedig nem fake, most nézem hogy aki írta még itt rajtam kívül, hogy hallotta Magyarországon, ugyanebben a megyében van.

Ha hallom megint esetleg, akkor csinálok felvételt.

Maximus4
A belinkelt cikkben lévõ egy-két videónál tényleg azt vártam,hogy mikor nyílik meg a föld és jön elõ egy tripod:)

De a viccet félretéve beleborzongtam a hangok hallatán és csatlakozom az elõttem szólóhoz,én is sugárba fosnám le a bokám ha ilyet hallanék élõben:)
Mindenesetre,érdekes téma,de kívánom,hogy fake legyen.

tutituti
Akkor több bátorság kell neked!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TheLostOne
Bocs, rosszul fogalmaztam, képletesen értettem.
Nem voltam még félálomban szó szerint, csak szimplán álmos voltam már, és nem foglalkoztatott nagyon más már az elalváson kívül :)

Teljesen biztos vagyok benne, hogy hallottam amit hallottam, és nem csak képzeltem, sõt az elõbb körbekérdeztem itthon, és igen, rajtam kívül más is hallotta.

Abban is biztos vagyok, hogy lesz még itt más is aki hallott ilyet Magyarországon, szóval ideje lenne kicsit komolyabban venni a témát, belefér itt az elején természetesen egy kis humorizálás ezekkel a scifi-s hasonlóságokkal, de nem lenne rossz, ha elkezdenénk utánajárni kicsit a dolgoknak, nagyon felkeltette most az érdeklõdésemet ez az egész.

zorrobomber
na persze, pont mindig félálomban hallottad :) meglepõ

Pluskast
Nem tudom de engem ez az egész inkább kicsit megrémít minthogy egy jót mosolyogjak rajta....

R0zs0máK
Hát nemtom, ha én hallanék ilyeneket valszeg összeszarnám magam nem gyenge módon :DDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

tutituti
Aki játszott a stalker sorozattal az vágja ha azt mondom hogy Agyperzselõ/Brain Scorcher.Ott voltak amúgy ezek a hangok:D
lesz egy fasza kitörés aztán mehet a zombióirtás :D

TheLostOne
Többször is hallottam éjszaka ilyen hangokat nyitott ablaknál, igaz halkabbak voltak a Kievieknél, nem voltak olyan mélyek, és fémesek mint a videó elején, sokkal inkább a vége felé hallható búgó, kicsit magasabb hangok voltak.

Nem igazán foglalkoztam eddig a dologgal, általában már félálomban voltam amikor hallottam, de legalább 2 vagy 3 alkalommal volt ilyen különbözõ napokon, emlékeim szerint az utóbbi 1-2 hét folyamán.

Amúgy engem határozottan a HL2-re emlékeztet az egész, City 17-ben volt sok ehhez hasonló, Combine technológiának tulajdonítható hangeffekt :D

Pluskast
Furcsa? Az a fémes hang olyan mintha egy hajó neki súrlódna egy másiknak. Ilyet a természet nem csinál. Vagy az egyre erõsödõ majd halkuló robbanás? Az meg olyan mintha egy hatalmas tárgy mozogna. Ez nekem inkább mesterséges módon gerjesztett hangnak tûnik....

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tenkenorman
aaAZATAAKURVA ilyen hangjuk voltak a tripodoknak is és mocskosul féltem tõlük.

http://www.tenke.hu

ebbe még ufo is van

amúgy lehet, javítják a bolygó motorját :)
Zsolek123
az

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Büdös Bohóc
kam

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

monkeymajom
jó meglátás!:D

Zsolek123
ha itt lesz, akkor bizony gond van :D

Frosty01
nekem mindegy csak legyen sarki fény itt is :D!

practitioner of the forbidden arts of death

monkeymajom
egyébként képesek vagyunk túlmisztifikálni bármilyen jelenséget ami kicsit is elbizonytalanítja a józan észt.
Nem mondom,hogy világvége..de azt se,hogy a Föld "kürtõl",hogy nincs sok hátra ha így folytatjuk.
Olyan sok eshetõség van amit annyira lehet kizárni,mint,hogy elhinni..akár valami másik bolygónak a mágneses mezeje gerjeszti ezeket a hangokat és egyéb. Szóval a lehetõségek száma végtelen és biztosat talán sose fogunk tudni mondani.

tutituti
Elolvastam a cikket.
Sõt,ezeket a rejtélyes hangokat amikor láttam az említett oldalon,én is sokat jártam utána(francia,orosz fórumokon volt lázongás)
De aztán túl sok volt az ésszerû magyarázat.
A földrengés meg ugye mostanság mindennaposak.
Nem világvége lesz.Szimplán saját magunkat írtjuk ki!

monkeymajom
hidd el ezt megteszi az internet önmaga
annyi hoax kering,hogy az emberek már semmit nem hisznek el ami a neten van!
(egyébként ha elolvastad az elsõ hozzászólásban lévõ cikket abban szó esik a nemrég történt amerikai földrengésrõl ami 2 olyan helyen történt,hogy ott 100 éve nem volt földrengés és percre pontosan ugyanolyan erõsségû rengés rázta meg a települést..ezek miatt a fehér házat is kiürítették és még a hatalmas kõ obeliszk is megsérült..ezekrõl néhány helyi amerikai újság foglalkozott de a világban még csak meg sem említették..pedig már az a hír is eléggé erõs,hogy megrongálódott a világ legmagasabb kõ építménye!)

tutituti
nem hiszek az ilyen dolgokban.Ha ez már menne,hidd el hogy az ilyen jutubos videók úgy törlõdnének mint a pinty!
Mivel ha nem természetes dolog okozza,hanem más akkor a katonaság,stb.(tipikus hálivúdi filmekre gondolj)
már lépéseket tenne,nem pedig karba tett kézzel várná a pánikot meg a fosztogatást.
Tehát nincs szó itt tripodokról.
És ami még okod ad a kételyeimnek hogy miért épp most,2012,világvége túlhypolt médiafogás szaga van az ilyeneknek.

Zsolek123
itt is lehetett pár napja hallani ilyesmi hangot a külvárosban, azthittem hogy valami buszsofõr, vagy kamionos izomból rátaposott a fékre, de többször egymás után azért ez nem hiszem hogy elõfordul. kb 20 percig tartott 10-15 sec-es szünetekkel

ez olyan este 10 körül lehetett

Frosty01
nem nem akkor nem <#vigyor5>

monkeymajom
és mit szólsz a "hum"-okhoz?
ami ugyebár hasonló morajlások amirõl semmit nem tudni pontosan

tutituti
A drog rossz,értem?

tutituti
MErt a mi metrón építésünk mindent elnyel.Pénzt,hangot:D

Frosty01
amúgy mi is hallottunk spanokkal mostanában, olyan mintha egy bojler zúgna vagy ilyesmi de kurvára semmi nem volt a közelben ahol lehetett volna ilyesmi... hasonló volt a kijevi videóhoz de sokkal halkabb és rövidebb

monkeymajom
a kijevi metró építkezéssel hozzák összefüggésbe..de akkor ez itt Budapesten,hogy hogy nem hallatszik? Hiszen egy pár éve tapasztalhatnánk ezt a jelenséget mi is ha ez így van.

tutituti
10 perc alatt generálnak egy ilyen vagy hasonló hangot.rátolják egy videóra és kész.
Urbanlegeds.hu-n ilyen és efféle átbaszásokat lehet olvasni.
(oroszoknak meg a sok vodkától már folyamatos hallucinációi vannak)