Rejtélyes hangok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont,ha így van,akkor az már rég rossz
How much can you take,before you snap?
Mindenesetre fokozottan kellene figyelni mostanában a híreket,hátha megtudunk valamit.Az is érdekelne,hogy kutatók vagy valakik végeznek-e megfigyeléseket,vagy elindultak-e a hangok nyomában?Mert gondolom nagyokosok is látták a videókat és felkeltette az érdeklõdésüket.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha nem rejtélyes és megmagyarázhatatlan dologról lenne szó akkor értesítenék a lakosokat de még akkor is ha valami titkos kísérlet,hogy ezzel is altassák a gyanakvást..biztos kitalálnának valami átlátszó alternatívát
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a floridai esetet megmagyarázza..de mi van a többivel?
rendben van,hogy kellenek laikusok és bár én sem foglalok semmi mellett álláspontot azt kell,hogy mondjam,hogy ez nem igaz minden ilyen esetre
feltételezem a nasa-nak nincsenek ilyen esõcsinálói a világ több pontján!?
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Természetesen nem kell mindjárt világvégét kiáltani,de én még mindíg azt remélem,hogy ez csak egy új õrület ami terjed a neten.De mivel ti is hallottátok,akkor ez már meg is bukott.Várom a felvételt,hátha el tudod kapni.
Csak azt furcsállom,hogy "nagy" a csönd errõl a dologról,vagy én nem tájékozódom eléggé:D
...
Fél reddit televolt vele. Sok is volt... -.-
Ha láttad a felborult mûanyag széket a sassal és dátummal hogy never forget na az annak a földrengésnek a kifigurázása és ha jól tudopm az itthoni híradókban is volt róluk hír.
Ha hallom megint esetleg, akkor csinálok felvételt.
De a viccet félretéve beleborzongtam a hangok hallatán és csatlakozom az elõttem szólóhoz,én is sugárba fosnám le a bokám ha ilyet hallanék élõben:)
Mindenesetre,érdekes téma,de kívánom,hogy fake legyen.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem voltam még félálomban szó szerint, csak szimplán álmos voltam már, és nem foglalkoztatott nagyon más már az elalváson kívül :)
Teljesen biztos vagyok benne, hogy hallottam amit hallottam, és nem csak képzeltem, sõt az elõbb körbekérdeztem itthon, és igen, rajtam kívül más is hallotta.
Abban is biztos vagyok, hogy lesz még itt más is aki hallott ilyet Magyarországon, szóval ideje lenne kicsit komolyabban venni a témát, belefér itt az elején természetesen egy kis humorizálás ezekkel a scifi-s hasonlóságokkal, de nem lenne rossz, ha elkezdenénk utánajárni kicsit a dolgoknak, nagyon felkeltette most az érdeklõdésemet ez az egész.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
lesz egy fasza kitörés aztán mehet a zombióirtás :D
Nem igazán foglalkoztam eddig a dologgal, általában már félálomban voltam amikor hallottam, de legalább 2 vagy 3 alkalommal volt ilyen különbözõ napokon, emlékeim szerint az utóbbi 1-2 hét folyamán.
Amúgy engem határozottan a HL2-re emlékeztet az egész, City 17-ben volt sok ehhez hasonló, Combine technológiának tulajdonítható hangeffekt :D
http://www.tenke.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
practitioner of the forbidden arts of death
Nem mondom,hogy világvége..de azt se,hogy a Föld "kürtõl",hogy nincs sok hátra ha így folytatjuk.
Olyan sok eshetõség van amit annyira lehet kizárni,mint,hogy elhinni..akár valami másik bolygónak a mágneses mezeje gerjeszti ezeket a hangokat és egyéb. Szóval a lehetõségek száma végtelen és biztosat talán sose fogunk tudni mondani.
Sõt,ezeket a rejtélyes hangokat amikor láttam az említett oldalon,én is sokat jártam utána(francia,orosz fórumokon volt lázongás)
De aztán túl sok volt az ésszerû magyarázat.
A földrengés meg ugye mostanság mindennaposak.
Nem világvége lesz.Szimplán saját magunkat írtjuk ki!
annyi hoax kering,hogy az emberek már semmit nem hisznek el ami a neten van!
(egyébként ha elolvastad az elsõ hozzászólásban lévõ cikket abban szó esik a nemrég történt amerikai földrengésrõl ami 2 olyan helyen történt,hogy ott 100 éve nem volt földrengés és percre pontosan ugyanolyan erõsségû rengés rázta meg a települést..ezek miatt a fehér házat is kiürítették és még a hatalmas kõ obeliszk is megsérült..ezekrõl néhány helyi amerikai újság foglalkozott de a világban még csak meg sem említették..pedig már az a hír is eléggé erõs,hogy megrongálódott a világ legmagasabb kõ építménye!)
Mivel ha nem természetes dolog okozza,hanem más akkor a katonaság,stb.(tipikus hálivúdi filmekre gondolj)
már lépéseket tenne,nem pedig karba tett kézzel várná a pánikot meg a fosztogatást.
Tehát nincs szó itt tripodokról.
És ami még okod ad a kételyeimnek hogy miért épp most,2012,világvége túlhypolt médiafogás szaga van az ilyeneknek.
ez olyan este 10 körül lehetett
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
ami ugyebár hasonló morajlások amirõl semmit nem tudni pontosan
practitioner of the forbidden arts of death
Urbanlegeds.hu-n ilyen és efféle átbaszásokat lehet olvasni.
(oroszoknak meg a sok vodkától már folyamatos hallucinációi vannak)