Project CARS - PC

Oldal 1 / 397Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Valójában ott ment el az egész, amikor a Bandai Namco-val szövetkeztek. Olyanok kezdtek el diktálni, akiknek közük nem volt a szimekhez, csak számokat láttak. Meg is lett a böjtje, hogy kikényszerítették a PC3-at. Igazából lehet, hogy az EA csak jót tett azzal, hogy eltemette a Project CARS franchise-t, mert már eleve halott volt, a harmadik résznek köszönhetően. Nem hiszem, hogy ezzel a címmel még vissza lehetett volna hozni az élők sorába.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

De ez mit jelent? Licencelni akarja az RF2 fizikai motorját, vagy egy olyat készíteni a nulláról? Még az első esetben is mostantól sok évnek tűnik a fejlesztés. Ha pedig maguk írják nulláról, akkor pedig nagyon-nagyon sok évnek.
A Madness Engine-be is mennyi idő ment bele...
Kár volt a CM/EA kezére hagyni jutni a Madnesst 😞
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2022.11.11. 18:48:46

Danecay
megváltozik = megváltozhat

Danecay
Ez mind jól hangzik, külön-külön, Unreal Engine 5 és rFactor2, de reméljük jobban fog elsülni mint az ACC Unreal enine-sítése. Számomra annál a PROJECT CARS és még a mostani állapotú rF2 is jobban néz ki 😊, arról pedig, hogy mennyivel jobban fut, már ne is beszéljünk. Mondjuk közben tú vagyok egy VGA cserén amivel még nem próbáltam az ACC-t, minek után megváltozik majd a véleményem, de majd meglátjuk. Megíróm ha így lesz 😊

Szabi
unreal 5
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.11.11. 08:57:48

"Nulla tenaci invia est via"

Azt tudni, hogy milyen motorral akar új játékot készíteni? Mert most kezdhet mindent elölről...

Szabi
jaja, érdekesen hangzik, talán már nagyobb piac a hardcore szimulátor közösség, hátha most lehet jó eladási számokat is csinálni, Assetto Corsa bebizonyította, hogy mód támogatással is lehet, jó bevételeket hozni a dlc-kkel 😄

sertrex
Ian Bell korábban már nyilatkozta, hogy az EA meg akarta szerezni a Madness Engine-t, még a Shift 2 idejében. Most az övék. De valószínüleg már csak a fiók mélyén végzi. Akik megalkották azok már nincsenek az EA kötelékében. Érdemes Ian Bell Twitter oldalát figyelni. Egy újabb nagy dobásra készül. https://twitter.com/bell_sms/status/1572611186130096131/photo/1
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2022.11.10. 12:15:53

Szabi
Azért az kellemetlen, hogy egy jól működő cégnek adott plusz melót az EA, de a feltételeik miatt nem lettek túl maradandóak a termékek, aztán újra saját lábra állás, de kellet pénz, betársulás egy nagy kiadóba, majd az egész kiadót megveszi az EA, hogy aztán megszüntesse őket <#idiota>

sertrex
Nem készül több Project CARS, az EA kukázta a szériát

"Házon belül jelentette be az Electronic Arts, hogy elkaszálja a Project CARS franchise-t, a kiadó egyik képviselője pedig részletezte a döntés mögött meghúzódó okokat.

Az indoklás szerint felmérték, hogy hosszú távon mennyit fejlődhet a versenyzős széria, ezt követően döntöttek úgy, hogy felhagynak a fejlesztésével és támogatásával. Nem volt könnyű lépés kukázni a Slightly Mad Studios sorozatát, de az EA inkább azokra a területekre szeretne összpontosítani, ahol úgy hiszik, a legjobb esélyük van olyan élményeket teremteni, amelyeket imádnak majd a rajongók.
Egészen pontosan a licencelt IP-kra, valamint a nyílt világú élményekre szeretnének fókuszálni a versenyzős játékok terén, és úgy bővíteni a franchise-okat, hogy azok még jobban előtérbe helyezzék a közösségi dolgokat, illetve hosszú távon működhessenek live service-ként. Az EA szerencsére nem hagyja magára az érintetteket, és igyekeznek nekik testhezálló pozíciókat találni többek között az EA Sports és a versenyzős részleg csapatainál.

A legelső Project CARS 2015-ben jelent meg, és kifejezetten jó szimulációs élményt nyújtott. 2017-ben aztán megjött a folytatás, ami szintén remek fogadtatásban részesült, a 2020-as harmadik rész viszont már közel sem szólt ekkorát. Tavaly aztán megjelent mobilokra a Project CARS GO, ami sajnos nem volt sokáig köztünk, viszonylag gyorsan bezárták a szervereit.

A Project CARS-trilógiát egyébként teljes egészében a Bandai Namco Entertainment dobta piacra, de a Slightly Mad Studios a Codemasters tulajdonában van, amit ugyebár nem olyan régen felvásárolt az Electronic Arts."

Ugyan csak áttételesen, de illik ide:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cégóriás jelentkezett be az Electronic Arts felvásárlására
Az SMS pár lépésben egy kis, közösség által támogatott stúdióból az egyik leghatalmasabb multi része lehet...

macleody
Jójó, értem a célzást, majd jövő héten megveszem, most nem érek rá 😄
sertrex
Cégóriás jelentkezett be az Electronic Arts felvásárlására!
A Codemasters felvásárolta az SMS-t. A Codemasterset felvásárolta az EA, az SMS-sel együtt. Az EA-t most felvásárolja az Amazon, Codemasters-szel és SMS-sel együtt.
Ez már a végállomás vagy van az Amozonnál is hatalmasabb, aki mindezt felvásárolhatja? <#confused>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2022.08.26. 15:18:26

Danecay
Így kár is lett volna befejezni bármelyiket is 😊

sertrex

sertrex
Reiza fórumon megrezegtettem ezt a vonalat, hogyha nem jönnek a népszerű fizetős tartalmak, akkor nem lesz pénzük a továbbiakra. Rávilágítottam arra is, hogy ezek az Európában noname-nek számító pályák meg autók nem fognak annyi pénzt hozni, hogy a már amúgy is langyos érdeklődést fent tartsák. Erre azt a válasz kaptam, hogy anyagilag stabilak és folyamatos tárgyalásokban vannak sokféle licensz kérdésében. Ez jól hangzik, de azóta se jött ki semmiféle licenszelt tartalom csak az ígéretek.

A PC3 azért lett az arcade vonalra átvezetve, mert a kiadóval korábban erre kötöttek szerződést. Az, hogy ez mennyire volt jó, vagy éppen rossz, azt mindenki maga döntse el. Nekik nyilván ez is hozta a pénzt, az átlag játékosok megvették, játszottak vele, csak a vérbeli szimulátorosok elégedetlenkedtek, persze ők joggal, de nekik meg voltak alternatívák.
A Reiza pedig jó irányba vitte el az engige-t (bár szerintem ez is már egy jóval korábban lefixált stratégia volt, hogy a PC3 mellett / után legyen egy Madness engine-re épülő valódi szimulátor is, a Reiza pedig ezt bevállalta az AM2-vel), ott csak a liszenszeléssel vannak problémák, de az meg főleg anyagi természetű, technikai akadálya nincs egy PC2 szintű autó / pálya felhozatalnak. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz annak a brazil csapatnak annyi tőkéje, hogy minden márkához eljussanak.
sertrex
Szerintem Ő most tömött zsebekkel távozott. Nyelt egy csomó szarságot az úgynevezett szimes társadalomtól. Idősebb is lett a kezdetekhez képest. Neked lenne ezt kedved újra csinálni?
A szimulátor játékok történelem könyvébe már beírta a nevét. Ugyanúgy, ahogy Kunos is és most mindketten a szögre akasztották a kormányukat. 😊) Amit elértek azt már úgy se veheti el tőlük senki.
De azért remélem, Ian Bell a háttérben továbbra is segíteni fogja a Reizát, ha mással nem is, de a kapcsolati tőkéjét megosztja velük.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.11.01. 18:27:02

Danecay
Úgy értettem, hogy furcsállom, hogy vissza akar vonulni és az eredeti szakmájában dolgozni, az általad is felsorolt munkásság után.

sertrex
Ha a szakmájánál maradt volna, akkor ma nem lenne SimBin, nem lenne GTR, GTR2, nem lenne Madness engine, nem lenne PC 1-2, vagy éppen Shift 1-2, sőt az Automobilista 2 se lenne most, legalábbis ebben a formájában, amit őszintén sajnálnék. Persze voltak negatívumok is, PC3 vagy az új fast & Furious játék vagy éppen a Ferrari legend se lett éppen jó. De csak az nem hibázik, aki nem nem csinál semmit.

Danecay
Az ember azt gondolná, hogy amennyiben szereti a szakmáját, és ennyire elkötelezett, mint ahogy írod is, eddig is azzal foglalkozott volna, nem pedig szimulátor / játék fejlesztésével. Na mindegy. Számtalan színász és énekes is mondta már, hogy visszavonul, aztán végül mégsem tette 😊

sertrex
Pszichiáter a szakmája, azt folytatja, olyanok számára nyújt segítséget, akik nem tudnak fizetni az ilyen kezelésekért. Legalábbis a Twitteren ezt írta.

Danecay
És vajon mihez kezd?

Slightly Mad Studio’s CEO Ian Bell Leaves The Company

Nem mondanám, hogy nagyon meglepődtem.

sertrex

Annyira nem szar a game. Ami ilyenkor a legviccesebb hogy ezek elég hamar a "kukába" vannak tolva árilag,de bezzeg az a Fast and Furious nem hogy bundlet de még egy értelmes leárazást se látott. Pedig elmondások szerint az annyira szar ,hogy alig várom ,hogy végre meglegyen és tolhassam<#idiota><#idiota>

Jajj már,most miért vagytok ilyen gonoszak?? <#eplus2><#nyes>

Ha ingyen lenne, az is sok lenne érte.
macleody
Annyit sem ér 😄
Best of Bandai Namco Bundle

Ha a körítés el tudja adni az ember akkor 4 euro körül van a CARS3

Danecay
Pedig lett volna még min javítani! Nem fikázni akarom, csak bosszankodom, hogy ez egy igen jó játék is lehetne ha javították volna a hibáit.

És van helyette a 3..... <#violent> Láttam róla videókat. Hááááát..... szerintem nem véletlen,hogy sokadik oldalon találtam meg a topicot...<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.16. 17:11:48

A PC2 fejlesztési támogatását 2018-ban (2019-ben) lezárták. Ezzel végleg befejeződött a program fejlesztése, javítása, tartalom bővítése. Jelenleg már csak a szerver támogatása van meg, de azt nem lehet tudni, hogy meddig.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2021.05.16. 16:26:02
Akkor lehet ma teszek vele egy próbát.

sertrex
Igen.

Mi a ....? PC2-t leszedtem a gépről mert nem volt hely,és ki akartam próbálni a AM2-t. (megvettem később) Aztán felkerült az AC,és most gondoltam visszarakom a PC2-t,és látom 2018 év vége óta frissítve sincs. Oké,kijött közben a 3,de ennyire le is lett sza..va a 2? Azért remélem még vidáman játszható a 2 így is hogy egy pici frissítést sem kapott!?
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.15. 20:29:52

Szabi
nem vészes, időtöltésnek nem rossz, de nagyon furcsa az autólista és túl sok tennivaló sincs a játékban 😄

Danecay
Mint egy hátbarúgás 😊

Project Cars GO Hamarosan... <#idiota>

sertrex
Az összes PC4-re vonatkozó bejegyzést eltüntették. <#awink> Talán Discordon még vannak bejegyzések.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.22. 11:48:23

Danecay
Állítólag már a tweet sem elérhető.

sertrex
Ez az ígéret csak akkor valósulhat meg, ha az SMS mégse lesz a része ennek az EA/CM fúziónak. Akkor, ha újra indítják a WMD-t és újra a játékosok dobják össze rá a pénzt. Ha folytatták volna a WMD-t ez a PC3 nem az lenne ami most. De persze nem lehet komolyan venni ezt az ígéretet, mert most egyelőre úgy néz ki, hogy nincs is a kezében már az SMS. <#nemtudom> Így elég nehéz lesz egy ilyen ígéretet betartani. <#confused>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.21. 19:02:54

Danecay
Szerintem maga Ian Bell is jókat kuncog és jól elszórakoztatja magát amikor ilyeneket leír <#banplz> No de cáfoljon ránk, azt nem bánná senki.

lac coo
Na mámegin...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ráadásul olyan cikk is volt azóta hogy a take two még akar tenni majd licitet az EA-re..bár szerintem velük nem igen fogják a versenyt felvenni..

sertrex
Nem tudni, hogy az EA pénze mennyire fog játszani ebben. Olyanokat is lehet hallani, pletyka szinten egyelőre, hogy az SMS nem is lesz része ennek a fúziónak és már elkezdtek beszélgetni egy újabb WMD megoldáson. Amíg folynak a tárgyalások, addig nem nyilatkozhat senki az SMS és a pCARS jövőjéről.

Vak vezetné a világtalant <#idiota> Áj dont speak külföldiül <#szomoru1>
Googleba rákerestem egy deka magyar cikk sincs erről

Bing szerint <#banplz>

"Szóval hogyan tovább?

Ian Bell nem lenne Ian Bell nélkül Tweeting néhány ugratások, hogy néhány életet a cirkuszban. Néhány újabb Tweets, amelyek most már törölték, Ian ugratta a fejlesztés a Project CARS 4. Még inkább, ő utalt egy új vagy frissített Madness 2.0 játék motor, amely növeli a lécet még egyszer, és magában foglalja az érdekes funkciók, mint a Live Track 4, ray-tracing képességek, lenyűgöző fizika, és így tovább.
Ian saját szavaival élve, a Project CARS 4 esetében a Slightly Mad Studios akár 11-et is tárcsáz, és az eddigi legjobb versenyszimulációt biztosítja. A Tweets kifejti, hogy a fejlesztés jelenleg egy teszt fázisban van, és hogy eltarthat néhány évig, mielőtt látjuk az eredményeket.
Ujjak keresztbe. Már érzem a közösségi negativitást, de hagyja, hogy ez ne rontsa el a mókát. Őszintén szólva, nem ez lenne az első alkalom, hogy az SMS mindannyiunkat meglep, valami korábban lehetetlennek ítélt. Nem félnek másképp csinálni a dolgokat, majd kiállni mellette. Ez csak jó dolog lehet azok számára, akik elég nyitottak ahhoz, hogy esélyt adjanak a motivációnak és a kitartásnak.
Ki tudja... Lehet, hogy a közelmúltban az Electronic Arts Codemasters átvétele nem hatással van a közeljövőben a Pcars franchise. Ahol van pénz és lehetőség van az EA... , és határozottan van pénz és lehetőség az eSports-ban... Szóval ki tudja.

A lényeg simán kivehető. Ismét nagyot akarnak majd alkotni és lehet ez az EA pénzével sikerül is majd..

Danecay
Összefoglalnád? <#confused><#worship>

Oldal 1 / 397Következő →