Szoftver a pszichopaták azonosítására

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elõször a pszichomókusokon próbálnák ki ezt a szoftvert szerintem kiderülne hogy legaláb a fele szociopata

...nem kellett azok a pszihopaták akiket elfogtak tényleg gyenge képességûek, mint ahogyan a börtönbe került bûnözõ zsenik sem zseniálissak, különben nem lennének börtönben.............szóval az algoritmus kiszûri a hülyéket a proff meg pszihopata........<#banplz>
nem, te nagy valószínûséggel hipochonder vagy ;)

Palinko
pedig milyen jól mutatna a fórumstatisztikánál :D
Frosty01
remélem sg-n nem lesz ilyen <#miaz>

practitioner of the forbidden arts of death

Palinko
ne idegeskedj, mindenki talál valami olyasmit a cikkben ami önmagára illik szóval mindenki psziho.
"... mint a nem pszichopaták, akik inkább társadalmi szükségleteik leírásához használnak több szót, náluk gyakrabban hangzanak el a családdal, a vallással és a lelkiséggel kapcsolatos kifejezések."

Hm. Akkor én lehet pszihopata vagyok? :D

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Hol lehet kipróbálni ezt a programot? :D
Az effele hozzaszolasok elkepesztobbek szerintem.. Ha effele kulonbsegek statisztikailag szignifikansak, akkor keszitheto ilyen algoritmus, a pontossaga pedig becsulheto.
DjDano
Az hogy te 0 érveléssel lehülyézel valakit, inkább téged minõsít mint az egyetemi professzorokat...

Rotyoka: Bár nem vagyok professzor, de az erõs paranoia félreérthetetlen jelei mutatkoznak nálad :))

THEY MADE ME DO IT!

Ami ebben elképesztõ az az, hogy valami egyetemi professzor-szerûség komolyan elhiszi amit leírt?! Ekkora marhaságot nem gyakran lehet olvasni.
Ennél még a Lombroso féle bûnözõ-tipizálás is egy (apró) fokkal értelmesebb.
Csak arra tudok tipelni, hogy megvizsgált a fickó néhány nagyon-nagyon alacsony IQ-jú feketét (az USA-ban vagyunk) nyilván hosszas válogatás kellett, hogy igazán primitív fickókat sikerüljön összegyûjteni,
aztán szépen felállította ezt az agyaroggyant elméletet a kötõszavakról meg a pszihopatákról... aztán benyújtotta a tanszéknek, hogy kapjon egy kis pénzt.

Megyek Amerikába. Ilyen hibbant elméletek garmadáját tudnám én is legyártani jó pénzért.

Inkább a nyelvi fordításra koncentrálnának, annak lenne igazi, felmérhetetlen haszna. Ha már mesterséges intelligencia... a gúgli-fordítót talán nem kell bemutatnom... ha itt tart a mesterséges intelligencia, akkor asszem nem kell rettegniük a bûnözõknek
Halál!Halál!Halál!Halál!Halál!Halál!Halál!Halál!
Ez jár az agyamban. Amúgy biztos, hogy normális vagyok, mert megmondták a hangok is!<#duhos2>

zsoltioregon
Elemeztem a mondatod! Itt az eredmény:
Sajnálattal értesítjük, hogy a PsichoSoft2012 1.0 szoftverünk szerint Ön egy közveszélyes pszichopata!
Bizonyíték= "Jézus". Ön egy zsidó embert akar keresztre feszíteni!
Továbbá: "valaki aki" egyértelmû zavarodott lelkiállapot!
Kérjük a rendõrség bevetési osztályának kiérkezésig ne hagyja el a lakását!
Köszönjük együttmûködését!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Jézus... Mekkora már... így már kamu indokkal is be lehet zárni valakit aki veszélyt jelent a kormányra..

zsoltioregon
elõször ezt a cikket érdemes elolvasni a: aszociális, szociopátia, antiszociális, pszichopátia fogalmak értelmezéshez.

Most az nem tudom, hogy a kisbetûvel mondatot kezdõket akarják becellázni, vagy tudományosan kifecsegni azt, ha valaki agresszívan, naturálisan fenyegetõzve irkál valahova?

Hogy szûri ki a vesszõhibákat? egy saját mondatot lehet valaki agyilag a saját módján értelmez, az 1-2 vesszõhiba ellenére. Most lehet teljesen átlagos tartalmû a mondta, de a vesszõhibák miatt valami epic fail jön ki.

szleng, argo használat? (kisebb csoportok pl baráti köröknél kialakulhat sajátságos nyelvezet, ami a kívülállónak félreértelmezhetõ)

ez egy akkor baromság, mint egy hegy.

több mondatot is kis betûvel kezdtem és komolyan félek :S <#bohoc>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

← ElőzőOldal 2 / 2