DoodleOrDie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
ilyet hogy lehet mégis kihozni a cuccból? 😊
nem akarom beilleszteni inkább, a lényeg hogy pl. bármilyen képet betesznek a rajzolás helyére, meg vagy 5x akkora képet mint amekkora a rajzoló doboz... ez mi?

http://9gag.com/gag/5135249

Vaxi
jah sajna sok a troll, de leszarom, lehet deaktiválni õket 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tutituti
ma felmentem és azok a rajzok amit hosszan folytattunk el is tûnt vagy széttrollkodták...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kis kihívás mára:

Mario was shocked at Toad's sudden transformation into a Starman, and then had a heart attack so powerful his heart lept out of his stomach.

ME:

😄DD

Amúgy a színvonal minden eddiginél alacsonyabb. Mindenki összevissza firkál

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

ME: zombie chicken attack (élõhalott naposcsibék)

RE:

😄DDD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

akyyy

😄DDDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

NagyiBMX
saját, nem röhög😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Krezga
De látom a végén ezt is sikerült megszakítani valakinek, pedig milyen jó lánc volt^^
Utolsó elõtti kép = Holy shit 😮

Köszi 😄

akyyy
na már túl van terhelve

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jazzy
Mit akarsz ez állat 😄
oneal1
baaaaaaaszki ez mekkora😄DDDDDD

!Forza Ferrari!

Nekem egyelõre ennyi a tehetségem, de 2 nap függõség után, már javulódik 😄

Kép: Black dog

Krezga
Nm én vltam, d azzal is csinálhatta.
Vlt gimiben egy oszttársam, aki tudott hasonlót alkotni paint-tel..., aztán óra utsó 5 percében meg én csináltam meg neki a word-excel-stb feladatot, h ne b*sszák meg... 😄
Krezga
Én meg egyre több shartits-el...
Aztarohadt... ezt mind egérrel?

Yoda001
most hirtelen 5 postból 3ban volt magyar zászló (teljes rajzon) vagy hogy a következõ rajzoljon egyet... azért nem kellene a többi agyára menni 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és persze lesonicozták...
tutituti
<#eljen>
majd ha lecseng az idiótáknál ez a dolog akkor lesz a legjobb.Egyre több jól kidolgozott rajzzal találkozok amúgy.

Vaxi
csak azért, mert ezzel sulykoljuk a többi fogyatékba, hogy csináld csak 😊)

crackyS
igenisuram

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Vaxi
ne linkeld már be ezeket plz 😞

crackyS
ki vót az?<#idiota>

crackyS

Vannak bajok😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

+több láncot eltárolhatna a profilod.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Egyébként bevezethetnék a regisztrációt így elkülöníthetnék egymástól az idiótákat és azokat akik komolyan veszik a játékot.

pl. valaki ezt írta ehhez a képhez:
Typical friday night for an american

😄DD

Én azért szoktam látni olyanokat amin besírok és ez simán kompenzál a pélókért...

skymannn
ez a game függõvé tesz 😄 k*rva jóóóó 😄DDD

tutituti
igen,néha én is rajzolgatok vagy fél órát.kiömlik a szemgolyóm már kb.erre sonic vagy dickslutpoopass akármi és ennyi is volt.

Yoda001
Day 'n nite

kid cudi

mintha látta volna elõre a kép címét, wtf? 😄

Hát igen..., erre azért szerencsére írták az It's a trap!-et, és rajzolták is, d van egy menet, ahol elején csak vékony ecsettel, tök jó rajzot csináltak gondolom nm 1-2 perc alatt, erre aláb*szták, h: NO!
Krezga
It's a trap!

Nagyon jó ez a rajzolósdi, csak pár gyökér ne rontaná el sharktits-ekkel, brékkel meg soniccal.
Egyszerû, jó.

Szakadok 😄DDDDD

skymannn

😄

Spongebob wasnt fit in the blue rabbits stomach.

kommersz
ez kivolt?😄

"I'm gay, my name is Tamkó Csaba search me facebook"

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vaxi
szééép 😄

akyyy
:SS

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

HunnernesKonge

😄
zeli
lál, ezt ismerõs tolta be leírásnak. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Pedig mennyire jó már elbaszni egy agyonrészletezett rajzot valami hülye szöveggel.. 😄D

jhetedikj
most ezt kellett rajzolnom:

A flying sausage observes elephants playing hockey along with- I don't even know anymore.

anno 1987

Jó neked, nekem 5 néger variációt és 6 Hitler-félét kellett rajzolnom így elsõ felbuzdult napomon 😄

crackyS
redditrõl 😄😄