DoodleOrDie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
válasz: kenny has eaten so many cheesy poofs that he has turned green with illness
everything's better with music
😄DD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
No paedo's allowed at this park.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A gipsy killing a blu alien from avatar
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
akármit rajzolhattam
Erre:Some shitting car or somthing -.-'
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
nekem az volt az agyhalál, mikor le volt rajzolva egy festõ, amint épp fest egy fát, ezt leírják, majd lerajzolja valaki hogy egy festõ az erdõbe egy fára fest valamit<#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A rousing performance of "Retard Dragon Burns the Floating Manbeaver", using a gas stove to provide the burning flames. The crowd is loving it.
😄DDDDDD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Utolsón beszartam 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
a sad devil with wings, falling down, and 2 flys following him
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
valaki ezzel a mondatal nyitot uj láncot:
"Fuck sg.hu, stop chain breaking"
Kép:
wtf is sg
Szöveg:
sugar is laxtos free
Kép:
EGy közlekedési tábla ahol egy pedo üldöz egy lányt 😄 (ezt ér rajzoltam)
/*WTF?!*/
Tablettel meg aztán fõleg könnyebb(az nincs).
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
elég idõrabló amúgy, gyorsan ellehet vele aszni az idõt 😄
http://9gag.com/gag/5135249
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mik nem vannak!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
vicces néha magyarokkal találkozni
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
(btw, nagyonis értem, miért õ a nyíló idióta topikok fõszereplõje állandóan...)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár