DoodleOrDie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli

Aquir
az egy album 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

shaddam
Na de...ez egy csöcsös cápa.Egyszerûen szegényes gondolataimban sem bukkant fel eddig hasonló.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

"kíváncsi lennék aki ezt a mûvet csinálta...."
Miért? Én is gondolkodás nélkül megrajzolom a "boobie woman masturbating"-et. Csak az a különbség hogy én tehetségtelen rajzoló vagyok. Vagy te vagy az a gyerek aki minden kicsit is szexuális tartalmú dologra beírja hogy "nope"?
shaddam
Ezeket hogy a fenébe hackelik bele?Bár arra is kíváncsi lennék aki ezt a mûvet csinálta....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hegi90
errõl igazán leszokhatnátok...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Remélem, elégsz lakástûzben.
SzirmosSzisza
sedthh is itt garázdálkodik ahogy látom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt nálam is beadta valaki. Ha nem az általános eszmecserében lennénk be is raknám hogy folytatódott. Így legyen elég annyi hogy valaki az "analízis" szóval jellemezte az analingus-t.
Sharktits

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nearo
Hátõ... a borg kockát ebbõl én se ismertem volna fel^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

somebody thinks its cool to vomit som spaghetti

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
nem szeretem hogy elrontják a játékot, de ez lol 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kashim5
😄

Kéne auto link :S

http://imagerz.com/QEETCUtvAwMGX1keEQVR

http://imagerz.com/QEETCUtvAwMGX1keEAVR

akyyy
az egész folyamatrol 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Azota rajzoltam még egyet 😄 Pill

akyyy
képet légyszi 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rowlend
In a world of jealousy, destruction, and chaos, natural beauty is now a rare commodity. Draw the most beautiful thing you have ever seen.

GET OVER HERE!

Fuck, lerajzoltam ahogy az enterprise harcol a borg ellen, és nem ismerték fel. :S

<#smile>

KoЯn

zzeN

The paper bag's last request

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TheLostOne
Ez úgy indult, hogy "Some guy's name written with Cherry Red" erre rajzoltam én Fooren Gurensan nevét 😄

shaddam
Mennyien rajzolnak hatlábú pókot...

cenobite
Whistling ninja

Music Ninja

A shark are dancing and singing.

😄DD

gamertag: kenobita

néha van pár hiba, most is pl. volt egy kép amit nagyon szépen körülírtam 3 mondatban (<#idiota>) aztán full random hülyeséget rajzoltak, és 2 képpel késõbb jött az én leírásomnak tökéletesen megfelelõ.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Palinko
ránéztem googleval, szerintem is ezt a lényt rajzolta. köszi
Daell Drow
Szerintem ez egy protoss zealot a starcraftbol.
cenobite
Baromi jó oldal! Rég röhögtem ekkorákat, mint néhány "láncon". Egy órája rajzolgatok. 😊
Ja a Sonic-os SG-s barom meg lelõhetné magát... Szinte mindenhova bepiszkol...

gamertag: kenobita

Palinko

ezt felismeritek micsoda? nem szeretném elrontani a leírást ha már ilyen szépen megrajzolta.
tutituti
😄DD Nem sikerült megoldanom ezt a mondatot.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ez mit jelent? xD

the spiderman fokus the another way tthis concerto electronic system. Drive true panks
ProGabe
van! Jobb agyféltekés rajzolás-ra keress rá

van róla film, könyv és 3 napos oktatás is, az országban már elég sok helyen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

van még pár sg-s baromság xD
tutituti
Témát indítani a legjobb.
csak ritkán dobja be.

Hungarian ex-minister

Jááááj😄

Vaxi
😄DD azokat rakjátok 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tutituti
a vicceseket se rakjuk be?

tutituti
azaz.nem tudom,meg a sharktits

Vaxi
ha még egy szerencsétlen beírja ide, hogy "melyik volt" és még képet is linkel, töröltetem a faszba a hsz-t...
fasznak kell etetni a trollokat?! ne rakjatok már be ide ilyen szarokat...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

És ezt az alex gaskakárkit miért írja mindenki?

Azt rajzold le😄D

shaddam
Meg van aki egy szegény lány facebook profilját linkeli...

bassza meg, az utolso 30 adagnál mindig rajzolnom kellett. 😞

Ez legalább mûvészi...

KoЯn

tutituti
nem tudom miért kell trollkdni.Amúgy valaki meg angol nevet ír be minden hová.Tehát nem csak a magyarok idióták.
Viszont rég röhögtem ennyit és nem is "rajzoltam" ekkora baromságokat.

Kíváncsi leszek lesz e valamelyikbõl meme,vagy visszaköszön e a saját mûvünk😄

Daell Drow
az elmult 1 oraban en is belefutottam legalabb 3 ilyenbe. -.-