Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
szerintem simán variálnak rajta, nem a Frozen-t fogják folytatni, ( illetve egy folytatást biztosra lehet venni a siker miatt, de az szintén majd mese lesz, s nem a OUAT ) inkább jégkirálynőhöz méltóan érzéketlen lesz, persze idővel felolvasztják a szívét és ő is csatlakozik a "jók" táborába

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kb. mennyi idő telhetett el a Frozen vége és Elsa megjelenése között?
Amúgy a hype miatt nem hinném, hogy akkorát változott(-változtattak) volna a karakter, hogy ennyire nagyon félni kellene tőle, (bár Robert Carlyle interjújából nagyon ez vehető ki) vagy még Elsát is ennyire megváltoztatták?
BaliBoy
Csóri Regina....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ennyire elõre kitalálták az írók a keretet,ahogy szokták,vagy ezt direkt nemrég pöccintették össze,csak mert akkora hype lett a karakterbõl?
a másik ami nagyon ütött,az a +1 kiléte...
tigeroo
Shiwo
hát, nagyon úgy tûnik, hogy Elsa (a Frozen-bõl)

Herold
Ez a dupla rész az évadzáró volt?

És ki lehetett ez a T-1000-es modell a múltból? <#confused>

Narxis
Milyen esküvõ? Az a Hófehérke apjával történt szerintem miután kinyírta az anyja az igazi szerelmét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Valaki észrevette rajtam kívül,hogy amikor a gonosz királynõ beszél hófehérkével,akkor hófehérke azt mondja hogy nem tudta hogyha beszél a Danielrõl Corának,akkor MEGHIÚSUL AZ ESKÜVÕ? Az eredeti sztorivonalban az esküvõ megtörtént,és Danielnek kitépték a szívét. Szóval akkor valami csak változott az idõben,nem?
Narxis
Az ékkõ csak teljesítette az utolsó kívánságát.

tigeroo
pont nem, mert az ékkõben van az ereje, elmondta az a glinda is.

Narxis
Meg.

Herold
A zöld picsa meghalt végre?

Narxis
Te jó ég ez kibaszott jó évadzáró volt!!! Aztarohadt! Egyszerre megdöbbentõ és csodálatos. :) Fõleg az új gonosz miatt, remek választás.

ez az utolsó perc..egy nyögvenyelõs,de megfejthetõ baromság volt...ámbár megint kiütközik,mekkora faszok a szereplõk,hogy inkább elzárnak egy bármikor rosszra felhasználható relikviát,semhogy ripityára és használhatatlanra törnék...
tigeroo
mi a faszért? mi volt ez az utolsó perc, te jó isten...

Narxis
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Shiwo
info a sorozatjunkie-ról:
4. évad berendelve

grebber
Kíváncsian várom mi lesz a vége ennek!

Next PC upgrade: 2022

Narxis
http://www.youtube.com/v/vDvdnbZYLl4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Na ez egy csodálatos rész volt!

Herold
Egyik se látszik többnek a képen 16 évesnél. <#eplus2>

Narxis
<#wow1>

o-m-g

Shiwo
ezek szerint sikerült elég komolyra venniük a szerepüket <#idiota>

tigeroo
Ginnifer Goodwin és Josh Dallas hétvégén összeházasodott

Narxis
Ez hatalmas rész volt, na ilyen legyen mindegyik és nem lesz gond!!!

tigeroo
ez lesz az utcsó évad? ez a zõd banya jó lépés volt, így behoztak egy külsõst hogy a két gonosz is jó legyen és valóban heppi end... mondjuk nekem a péter pános szál nem tetszett az évad elején, most meg ez a kómázás. ha nem vesszük a párbeszédeket (amik ilyen érzelmi fillek), csak a cselekményt (+ a flashback) nézzük akkor bizony már nincs is olyan sok csavar a részekben, így a harmadik évad nekem kicsit értelmét vesztette az elõzõk zsenialitásához képest.
továbbra is fenntartom azon állításomat,hogy ha a jelen épp kicsit lapos,a flashback mindig megmenti a részt..Valami iszonyat penge,ahogy ezek az eredet történetek ki vannak találva a szereplõkkel együtt..
Még mindig úgy érzem,egyike azon sorozatoknak,amiket nagyon durván felépítenek egész évadra,aztán kidolgozzák...
Narxis
Nem akarjuk neked elspoilerezni. :p

tigeroo
én még csak ott járok hogy jött a zöld köd. rumpel akkor meghalt? baze, regina után a kedvencem volt
Narxis
ejnye :D de akkor ki lesz a fõgonosz?

Herold
Remélem gyorsan kinyírják ezt a zöld picsát, mert már kurvára idegesít.

Herold
Lehet, hogy megmenekült volna a Wonderland, ha minden epizód olyan eseménydús lett volna (talán még izgalmasnak is mondhatjuk) , mint az utolsó 2 rész.

Narxis
Na ez nagyon jó rész volt bár ugye részben ez is eredettörténet volt, azért volt ilyen jó de bizakodjunk hátha nem laposodik el.

Narxis
Maga a sztori gyengébb volt a fõsorozathoz képest fõleg ha annak az elsõ évadát nézzük amihez képest a többi évad ultragyenge. Viszont fene tudja mennyi pénzbõl gazdálkodtak mert feltûnõen kevés volt a szereplõ és azon belül is a fõszereplõ. Nekem tetszett a hibái ellenére is, talán a 2. évad jobb lett volna és azért is fájó mert nem sok ilyen kalandsorozat van manapság.

Narxis
Nem nézett ki úgy.

Narxis
yeeeeeeeeeeee, tesóját is behozhatnák :D

Sir Quno Jedi
Azé ne túlozzunk. Én is nézem, de épphogy nézhetõ kategória. Rettentõen tehetségtelenek a színészek és a megírt szerepük is gáz. A királynõtõl beszarsz Regina után. A Dzsin is ultrahalovány. Alice-nak meg NEM tett jót, hogy megnõtt. Jaffar is közepes.

Sztori is csak említésre sem méltó nyáladzás. Csaponganak, értelem zéró és csakaszerelemvaze.

Amúgy a sima sorozat is egyre gázabb (már a PPanos részek is azok voltak), de azt már szereti az ember annyira, hogy végigszenvedi már. Azonban egy új sorozatot a béka segge alatt indítani, az azért sokkoló.

Egy American McGee-s Alice-t azt megnéznék... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
Junkie, ápr 2.

"Michael Socha (Knave of Heart – Kõr Bubi a Once Upon A Time in Wonderland-bõl) állandó szereplõ lesz a Once Upon A Time 4. évadjában, ha megkapja a sorozat a 4. évados berendelést. Meg fogja kapni."

Herold
Nem látjuk többet Kõr bubi képét, ami egyfolytában úgy nézett ki, mintha citromba harapott volna?

Narxis
Na akkor The End. Vége a Once Upon a Time in Wonderland-nek. Egy csodálatos sorozattal lettünk szegényebbek. :(

Shiwo
kövezzetek meg a véleményemért, de én különösebben nem is bánom, elég szürke szereplõ volt, valahogy semmi érdekeset nem tudtam találni a karakterében...

Herold
Legalább végre megtudtuk, kit írnak ki a sorozatból. Õ volt a legesélyesebb amúgy is.

Narxis
Szomorúságtól. :P Azért szerintem szép jelent volt az a rész.

Shiwo
a röhögéstõl vagy a meghatódottságtól ? (:

esetleg kínodban?

Narxis
Ez brutális rész volt gyerekek, végén potyogtak a könnyeim.

Narxis
Írtam a hírhez is: Link

Így kerek a véleményem.

tigeroo
ha a walking dead évadzáró lemegy ma, akkor énis elkezdem ledarálni a mostani évadot. a 6. résznél járok amúgy (a kis hableányos)
Narxis
Ez a Once Upon a Time-ra is igaz már. Sõt az elõzõ évad alapján már mehetett is volna. Nem baj, stabilan csökken a nézettsége úgyhogy lehet az se kap majd új évadot.

Herold
Nem csodálom, én is már csak kínomban néztem. Túl csöpögõsre sikerült, és alig történik benne valami.