Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
"Az ABC elkaszálta a Once Upon a Time in Wonderland-et. Persze ettõl még lehet a továbbiakban más OUAT-spinoff."

sorozatjunkie

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Jó kis rész volt a mai Once Upon a Time de már érzõdött, hogy húzzák az idõt.

Narxis
Tyûûû ennek a mai Once Upon a Time in Wonderland résznek a vége rendesen odacsapott.

Shiwo
szerintem meg Rumpel lesz az apja..

Herold
Nem Hulk, hanem Shrek.

Van igazság abban,amit a kollega mondott..jön egy nagyhatalmú sértett személy és ahelyett,hogy elkezdene csudálatossá varázsolni az életét,bosszút forral,mert elvették a gyerekkorát..Alja szánalom hozzáállás,attól már nem kapja vissza az addigi semmitse :)

meg miért zöld?..anyut Hulk dugta meg?:)

különben is még mindig MilfQueen a legjobb csaj :)
Narxis
Mondjuk van benne valami, de nekem tetszik. :D

Herold
Úgy néz ki a feje, mint egy döglött ponty.

Narxis
halszemû :DD

Herold
Csak én meg nem bírom ezt a halszemû csajt a Lost-ból.

Narxis
Miért lenne iszonyat fail? Sztem meg tök jó. A bosszú meg örök, legalapabb téma mindig. Jól kell felvezetni.

JethroHUN
Kétlem. Szerintem inkább az új fõ gonoszt bevezetõ rész. Aki mellesleg iszonyat fail... A Reginaval való kapcsolat, azt hülyeség volt beleírni. Semmi értelme. A személyes bosszú meg már lerágott csont ebben a sorozatban, nem értem miért kellett újra felhasználni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Herold
Már hiányzott a Rumplestiltskin-féle vihogás. <#vigyor5>

Narxis
Szerintem összefoglaló az elõzõ évadról és egy kis betekintés a 3. évadba.

JethroHUN
A "S03 Wicked is coming" különálló rész mégis mirõl szól?

Narxis
jaja<#eljen>

grebber
Egyre epic-ebb ez a sorozat<#eljen><#worship>

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Nagyon zsír rész volt a mai is, sztem jobb mint az elõzõ évad. Imádom ezt is meg a Wonderland-est is, ráadásul lesz majd crossover is. Ez a 2 sorozat isteni jó, elvarázsol teljesen. :D

beszarok az írókon...pár hónap és simán hozzák az érzést,hogy kell,most,jövõ hét :)
Narxis
Sztem elég egyértelmû, hogy az Ózból jött, már csak a szárnyas majmok miatt is. :D Fasza, hogy egyre több világot vonnak be a sztoriba.

még nem láttam,de zöld boszorka jöhet az Ózból is :)
grebber
Hm ki a tököm azt a zöld "boszorka"?

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Hook karaktere fel van építve? Akkor alapos át kellene építeni mert sztem neki és Reginának is meg kéne maradni egy negatív karakternek. Lassan már mindenki jófej lett itt pedig nagyon kellene egy állandó gonosz. Mondjuk Hook nem kell, hogy gonosz legyen de legyen saját érdekeit nézõ, önzõ karakter. Ezt még talán pótolhatják a Neal-el való rivalizálásban de kétlem, hogy megteszik. Megy a nyálgépeskedés és a mindenki megváltozhat duma. Nem tom hány évre terveztek de ha ez így marad akkor nem kár ezért a sorozatért. Igazi gonoszok kellenének bele. Legyen valamiféle egyensúly.

Shiwo
vagy visszatér Ruby (volt róla szó, hogy pár rész erejéig újra szerepelni fog), hogy végleg eltüntessék, indokolva a dolgot.. de én amúgy Neal-t nyíratnám ki, õ olyan semmilyen karakter..

Herold
Belle is esélyes, érdekes lehet, ahogy Rumple Belle elvesztése miatt újra gonosszá válik.

JethroHUN
Fõ karakterként csak Emma, Henry, Regina, Show és Prince jöhet szóba. Bármelyikük kiírás kinyírná a sorozatot azonnal. Annyira kulcs karakterek, hogy egyikük sem mûködik a többi nélkül. Regina kakukktojás... már nem igazán tölti be a szerepét Evil Queen-ként, + a kijelentés, hogy a "gonoszok nem érdemelnek boldog befejezést" Hook, Neal és Belle nem is értem miért vannak a listában, eléggé másodlagos szereplõk. Belle karakterének Rumple nélkül nincs túl sok létjogosultsága. Hook biztos, hogy nem repül. Most jutott el oda, hogy fel van építve a karaktere.

Regina és Neal esélyes szerintem. Neal-t már egyszer kinyírták, nem volt belõle "komolyabb" baj. Viszont a Hook - Neal közötti rivalizálás egy lehetséges mellék szál.

Narxis
Na neeeeeee

Sir Quno Jedi
említeni sem szabad ilyesmit! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
Csekkold le megint a linket... mert az csak egy szavazás, találgatás, hogy melyik fõ szereplõ lehet az akit kiírnak. Nem lett konkrétan bejelentve a név!

Sir Quno Jedi
Hát ez buziság, nélküle felét (sem) éri a sorozat. Õ a nagy kedvenc.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Herold
Narxis
Basszus fel se tûnt hogy az õ xD

Herold
Shiwo
átment az Intelligence -be

Sir Quno Jedi
Me mindég Hookot szopatják, a nyomorultat. :D

Én mondjuk Red-et hiányolom, me elhagyták valahol, mint a borravalót.

<#hehe>

Remélem Pán Péter végleg eltûnt,mert én már nagyon untam,szerintem ezt az utolsó részt kivéve elég unalmas volt ez az évad.

és ritka szemét módon abbahagyva márciusig...

kicsit korábbi vágás és még egy szép sorozat teljes bezárás is lehetett volna...
Narxis
Ennyire jó. :P és szomorú... :D

Herold
<#nyes>
Ennyire szar volt, vagy ennyire jó?

Narxis
Na ezután a rész után kb. így nézhettem ki:

Narxis
Nem tom hova tart ez a sorozat de ez a rész elég uncsi volt, kilátástalanságot érzek az írókon, nem tudják merre vagy pedig valami nagyon durvát akarnak majd de próbálják kihúzni amíg csak lehet...

Sir Quno Jedi
Szerintem henry jó választás volt, mert gondoljunk csak bele, hogy ki is õ és mi törént vele. Csoda, hogy csak ennyire nyomi. Egy mai gyerek abszolúe nem így viselkedik és bezsél stb., szal. jól hozza a "furit" (emebeteg).

hát..még az állva elalvó Félix is hitelesebb,mint ez a kis pöcs antiszínész Henry..sõt Pan is jobb Henry:))
Narxis
Nagyon durva volt, nem igaz, hogy ettõl a Pán gyerektõl nem lehet megszabadulni...

ne csináld..mikor felragyogott a szeme,mint egy goa'uld-nak :)
egyszer õ villantott,azt kivédték..aztán megint õ..
Herold
Nem nagyon értettem ezt a testcserét, hogy mikor hajtotta végre Pán.

na most fog kiderülni,tud-e a kis taknyos színészkedni vagy marad-e ilyen kis puhapöcs töltelék :)
szóval fájdalmasan érintett az elsõ rész,sokáig tartott rávennem magam,hogy folytassam...2 részre volt ma idõm,a harmadik végére úgy éreztem,hogy na...elkezdtek írni a drágáim..csavaros flashbackek,amiért a fõsorozatot is imádom :)
Narxis
Jó volt a mai once upon a time epizód, jó volt látni a többieket. :D