God of War: Ascension

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szinte biztos, hogy csak PS4-re fog jönni. De ha így lesz (és így lesz), akkor én főként e miatt fogok PS4-et venni! :D A látvány tuti megint evolúciós ugrás lesz, ahogyan a 3 esetében is volt 2009-ben. Mikor először megláttam a 2. rész után a 3. rész gameplay-ét, nem hittem a szememnek :D
De ha jó lesz és persze jön ps3 ra természetesen megveszem :)
Már minden game data-t letöröltem de így is csinálja. Majd következő alkalommal minden gow:a adatot letörlök hátha úgy jó lesz. Köszi a választ! Nem tudom sztem a god of war teljes, már csak nyújtani tudják. azt meg nem kellene. Inkább rebootolják egy monumentális feldolgozásban, vagy Zeusz történetét "játékosítsák meg. De még egy God of War : Ascension -re nincs szükség(csak azért hogy legyen).
Lehet, hogy valamilyen frissítés miatt csinálja ezt. Én nem tapasztaltam, bár már rég pörgött a gépben a játék.
Azonban friss info mindenkinek: Cory Barlog, a 2. rész direktora elhintette a Playstation Experience-n, hogy a csapatával új God of War-on dolgoznak! Kell ennél jobb hír Mikulásra? :D
Lentebb már találgattunk régen, hogy milyen irányba is lehetne elvinni a franchise-t. Jó lenne egy új főhős, egy új mitológia. De ha Kratost hozzák vissza, azért az sem lesz tragédia. Csak ahhoz nagyon jó sztorit kell írni... Mert ha új vonalon haladna tovább a GoW, annak már nem feltétlenül God of War kéne, hogy legyen a címe, mert a háború istene, Ares (aztán Kratos) volt. Ha egy új karakternek nincs köze a háború istenéhez, akkor kicsit erőltetett lenne ez a cím, ergo, bőrlehúzásnak állítanák be páran, ahogy azt nagyon divatos manapság (persze sok esetben joggal).
Valaki jár még ide? Mivel olyan problémám lenne hogy miután meghaltam és újratölt egy állást az életcsíkom mindig maximumon áll. És régebben ez nem így volt. Észre vehetően kicsit töltött vissza életet-ezt megfigyeltem, de most mindig amikor maximumra tölti. Már letöröltem a game data-kat, hátha ez vmi patch-es könnyítés, mivel olvastam ilyenről vhol, de így is ugyanaz a helyzet. MIAZISTENVAN? Köszi ha vki esetleg válszol..
skinnyman
Vagyis semmi koze nem lenne a franchise-hoz? Ez azert fura lenne... De azert nem teljesen ugyanaz a szoveg, ez igy eleg altalanos, mondjuk persze az h ott a Santa Monica mogotte tobb mint gyanus.

Regards,

Közben kiderült, hogy mire utaltak a festménnyel. A Gamescom-on bejelentett Everybody's gone to the Rapture-re, ami PS4-re készül, és a trailer végén ez a szöveg olvasható, pontosabban majdnem ez a szöveg.
Cory Barlog visszatért a Sony Santa Monica-hoz! Remélem hogy a God of War IV-en dolgozik. Õ aztán tudja hogy kell God of War-t csinálni! Bár ha egy teljesen új cím lenne, annak is örülnék, tehát csak jó sülhet ki a dologból. A legjobb lenne egy új franchise, ami szintén hack n' slash, az egyiptomi mitológián alapul, új cím, új fõhõs, és szintén megvannak azok a dolgok benne, amik a GoW-ot naggyá tették.
roli 33 üzenetére reagáltam... #177
skinnyman
Sztem siman lehet h lesz, nyitvahagytak a vegen a folytatas lehetoseget, plusz Ascension-ban is eros utalasok vannak ra, lasd: #137. Az Ascension pedig nem a 4, ha mindenkepp egy sorszamot akarsz tuzni melle, akkor inkabb a 0. (a CoO pedig a 0.5, GoS az 1.5)

Regards,

Kongy
Sztem nem lesz gow4 :D ez a gow4 az Ascension.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

skinnyman
Ja jo, akkor csak nem tudja a tag h mirol beszel, azt hittem mar bejelentettek a GoW 4-et :)

Regards,

Kongy
Semmilyen. Szerintem õ ezt az Ascension-re értette.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

skinnyman
Milyen folytatasrol van szo?

Regards,

Jajj ne már, ne legyen... ne csesszék szét a sorozatot egy kiizzadt folytatással, így is már egy kerek egész.
Kongy
amit a santa monica csinal az rossz nem lehet!:D

E3 nem volt rossz, de egy God of War IV bejelentést el tudtam volna viselni PS4-re:D Amúgy nem lesz rossz a The Order 1886 sem, de azért remélem már készítgetik az új GoW-ot a háttérben:)
skinnyman
lol :)
Tenyleg szokatlan amugy az eddigiekhez kepest, de en azert hamar rajottem magamtol :)

Regards,

jajj de bamba vagyok a nyilakkal kellet föl menni istenem, ne haragudjatok. :D
Ahogyan itt van ennyit látok: http://www.youtube.com/watch?v=AI5uQKGsdcg
nem találom a fõmenüben a multit. x van a single player a négyzettel a last of us demo háromszögel meg a strore.
skinnyman
Nem kell hozza se vegigjatszani, se ps plus nem kell hozza. Ha elinditod a fomenubol a multit, mi tortenik, nem megy?

Regards,

Esetleg csak ha végigjátszottam tudok multizni? Vagy kell hozzá a PlayStation plus?
Sziasztok. Most vettem meg a játékot mert nagyon tetszik a multi de azért maga a játék is. A problémám az hogy beírtam a storban a redeem code hoz a kódot kiadta hogy god of war network pass letöltötte és telepítette. Most elindítom a játékot de semmi nem találom sehol. Valamit kell még csinálni vagy beállítani? A választ elõre is köszönöm.
skinnyman
skinnyman
Hat en ez alapjan meg sem tudnam mondani h nekem melyik valtozat van. Ugy emlekszem mutattak amikor ossztapostam azt a kis ferget, de mar nem vagyok benne biztos. Egyetlen jelentektelen helyen meg nem fogok emlekezni h volt-e verloccsanas vagy nem.

Regards,

Nocsak! Gyanús is volt Pollux eltaposásakor, hogy nem mutatják. :D
Amúgy nagyon sok értelme volt...semmi! Még jó, hogy a kivégzéseket nem cenzúrázták ki. Hülyék ezek!
Amúgy megjelent a patch. Jut eszembe, ha már patch, jó lenne, ha a God of War Collectionra is ráhúznának egyet, mert az "Architect's Misteries" címû zene folyton fut a háttérben, és nemcsak nekem.
Kongy
Jó, hát ezek nem olyan nagy dolgok szerintem :D Ettõl még mindig brutális.

A büdös k*rva anyjukat azt ! <#boxer><#falbav>

Európában már megint a cenzúrázott verzió jelent meg. <#szomoru1>

Ezeket törölték ki a God Of War : Ascension európai verziójából.
köszi. pedig már próbáltam csak nem a ps storeon hanem feljött magától egy ablak. de most sikerült, köszi szépen.
Kongy
Redeem code-hoz ps store-ban beírod, és letölti a network pass-t, aztán játszhatsz.

The Protector
Ps storeban a redeem részhez próbáltad beírni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok, hogy lehet multiplayert játszani? Aztmondja network pass kell hozzá de mikor beírom akkor, azt mondja invalid.(új játék nem használt)
The Protector
Patos:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

skinnyman

:)

Regards,

skinnyman
Sztem nincs, tul sok teljesitmenyt vitt volna el.

Regards,

Egyébként van a játékban 3d-s támogatás vagy nincs?
skinnyman
En normalon par menetbol megcsinaltam (mar patch utan volt sztem), emlekeim szerint az elso 2 resze volt talan a nagyobb szivas (amikor egyszerre jon a sok elektromos bizbasz meg meduza, es szinte meg se tudsz mozdulni, folyamatosan kapod valahonnan a szopast), onnantol egesz egyszeru volt, elsore meglett. A vegen talan egy kentaur ellen nyomod neki az idolassitast meg a megduplazast es szinte hozzad se tud erni...

Regards,

Na ma sikerült a Trial rész. Ráadásul úgy hogy talán még az energia töltés nélkül is meglett volna. Amúgy nem ad ám full energiát, kb. a csík egynegyedét kapod vissza egy szint után.
De a lényeg hogy tudd melyik szinten mit kell csinálni. Konkrétan a 2. és a 3. szint fele nulla energia veszteséggel lehozható ha azt csinálod amit kell. Persze nem én lettem hirtelen ilyen okos, csak megnéztem 2-3 videót róla mások hogy csinálták és hát így már jóval könnyebb volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kongy
Amúgy kicsit még az átgondolatlanságról. Tegnap fejeztem be a God of War 3-at másodjára, és ott nem tudtam minden fegyvert kimaxolni! Több item volt, amihez hozzá se nyúltam. Az Ascension-ben pedig már rég kimaxoltam mindent, amikor még mindig tartott a játék...

A Skyrim világa nagyon távol áll a God of War-tól, de ha új mitológiával folytatnák, akkor abba már nem Kratos kellene fõszereplõnek. De az akkor már nem is God of War lenne. Nem lenne rossz egy új cím, új hõs, új kaland ami a GoW-hoz is kapcsolódik, de én jobban értékelném ha elõtte egy 4. részt összehoznának Kratos-szal. Vagy esetleg számozott 4. rész, de új mitológiával? Vagy egy reboot? Hát, nem tudom mi lenne jó nekünk, remélem a Sony Santa Monica tudja és már hegeszti a következõ God of War játékot. A Kratos rajzok meg nagyon jók, érdemes szétnézni még az 1. rész extrái között. A videókban is van sokféle artwork nemcsak a korai Kratosról, hanem még sokminden másról is.
The Protector
Vegyük csak alapul a skyrim világát:)Juj.....jó dolgokat lehet abból kihozni.
Amúgy nem tudom,hogy néztetek-e régi képeket meg terveket de eszméletlen fura elgondolások is voltak Karatos-ra.Az elsõ kratos egy csecsemõt a hátán hordozó emberke lett volna.Pill hátha találok képet.

Érdekes. Errõl nem tudtam, de van egy haverom aki iszonyat nagy God of War rajongó és vele beszéltük hogy mi lehet a késõbbi részekben. Hiszen a siker óriási, hülyeség lenne abbahagyni a sorozatot, viszont már látszik hogy "elfogytak" a görög mitológia nevesebb alakjai, hiszen már mindenkit elpusztítunk aki volt. És nekem is az volt az ötletem hogy a skandináv mitológiát kellene valahogy elõvenni, akár egy fõszereplõ váltással is.

Egyelõre eddig jutottam én is, hogy az elején szinte felesleges harcolni, mert csak veszted az energiát. Próbálom nyomni a varázslatokat, meg ami spéci képességek vannak. Már a medúzákkal nem is lenne baj, de mikor megjönnek az elektromos némberek, ott egy-két rossz mozdulat és kb. bukóra kerül az egész akárhogy álltam elõtte.
Hát majd még küzdök vele...

Kongy
Amúgy vicces, hogy a liftes rész nehezebb, mint az egész final boss harc :D Mondjuk én nem beszélek, easyn vittem még csak végig, és gyerekjáték volt természetesen a hírhedt Trials of Archimedes. De elkezdtem hardon, mondjuk még csak az elején vagyok.

The Protector
Ne add fel.Én ezzel a taktikával megcsináltam.Az elsõ szinten kell túljutni nagy veszteséggel.
A lényeg annyi h a varázslatokat(Ares) az elsõ szinten nyomogasd,majd kivégzés a medúzákra mert varázst adnak,így mindig lesz utánpótlásod.A lényeg annyi,hogy varázsolj és ne állj le velük mert akármit csinálsz védhetetlen fogásokat nyomogatnak az elektromos banyák és a medúzák is.
Amúgy ma játszottam és tényleg változott.Multiban több skin van,lehet pár festést is felnyomni az emberkédre.

skinnyman
Olvasd el a #137-et, van nehany info ami alapjan lehet spekulalni, ez alapjan paran azt tippelik, hogy az egyiptomi mitologia iranyaba fog elmenni a dolog.
Ez egyebkent meglepoen hasonlo iranyu lenne, ahogy a GOW eredeti rendezoje (David Jaffe) csinalta volna meg a 3-at (csak kozben eljott onnan es mashogy lett).

Szoval a GOW3 eredetileg ugy lett volna, hogy maszol fel a titanokkal az Olumposzra, egybol a harccal indul Zeusszal, es az elso 5 perc utan letepted volna a fejet es vege lett volna Olumposznak. (ez ilyen nagy WTF pillanat lett volna, mert mindenki azt varta volna hogy Zeus lesz a fo boss benne - ahogy vegul lett is), aztan ez utan a keletkezo uressegbol hirtelen megjelentek volna mas mitologiak (skandinav, egyiptomi) istenei a hatalomert harcolva, pl a Sphinx az egy nagy szorny lett volna a sivatagban, amit Kratos kove dermeszt a meduza fejjel ezzel nyerve el a mai alakjat. Vegul pedig ugy gyozte volna le az isteneket, hogy egymas ellen forditotta volna oket, igy nem marad energiajuk odafigyelni az emberekre, akik emiatt elfordultak volna toluk (nem hittek volna bennuk) ezzel effektive vegervenyesen megolve a regi isteneket es vallasokat, es utat teremtve a mai vallasoknak. Kratos a vegen a felvagta volna az ereit, hogy az alvilagban a csaladjaval lehessen, az utolso kepkockak pedig a sivatagban lett volna a 3 bolccsel, ahogy az eszaki csillagot kovetik. Ez utobbirol amugy mintha lett is volna egy festmeny az 1 vagy 2-ben :) De amugy azt mondta h ahogy vegul lett a GOW3, neki az is tetszett.
Egy masik koncepcio szerint ami szinten tole jon (nemtom h az elozovel lett-e volna egybegyurva vagy egy kulon dolog lett volna) Kratos valt volna a Halalla, es a pengei a halal kaszaiva atalakult volna.
A Ghost of Sparta-ban Thanatos-t amikor legyozod, ott is utaltak ra hogy effektive o lett a Halal, a vilagok elpusztitoja (a grave digger szavaival), de ezen kivul nem nagyon mentek tovabb az otlettel.

Szoval ezek alapjan en azt tippelem, hogy nagyjabol ebbe az iranyba fog elmenni a dolog vegul, csak lassabban mint ahogy eredetileg terveztek volna (eredetileg ez a GOW3-ban mind megtortent volna).

Itt az interju, a vegen beszel rola akit erdekel

Regards,

Teljes joggal. Én tegnap elõtt értem oda, és máig olyan 30-40 próbálkozásból talán 4x jutottam el a 2. szintre, ahol kb. rögtön agyonvertek a maradék 3 milliméter energiámmal. Úgy voltam vele, hogy akkor itt és mos hagyjuk abba, ami nem megy az nem megy...
De akkor talán még megnézem újra.

Szerintetek hogy folytatják majd a God of War-t?
Kongy
Igen, a GoW3 kivétel, szinte minden sarkon van egy Hádész, Héliosz, Hermész :DD A végefele kicsit ellaposodik Héra kertje felé szerintem, az a repkedõs rész a finálé elõtt nagyon felbasz..

Oldal 1 / 4Következő →