The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítenétek nekem egy kis alkímiai problémában?
Nem tudom megcsinálni ezt a napi küldit,mert már vagy kétszáz potit ki kisréleteztem mg sincs meg ez.

Nem nagyon kedvelem necrom-ot.
Csak lopni járok oda,mert az utcán érdekes recepteket lehet szerezni.
Hátha jön újabb kieg még az idén,bár mintha azt olvastam volna hogy több nagy kieg nem lesz.
De gondolom új zóna csak jön.

múltkor mondtad, hogy tengerparti házat szeretnél
nekromban van egy Emissary’s Enclave nevezetű kecó ilyen kilátással az erkélyről:
megkaptam a gold road-os kosztümöt
olyan szexynek érzem magam benne :)
Köszönöm :)
a vet dugiktól félek kicsit
PiszkosFred
Egesz jo parositas. Idovel az agi szettet dobd majd el, helyette legyen ott a fejes es a vallas szettje es mert a fejes+vallas helyere hamarosan majd 2 darabos monster szett megy, ahogy elkezdesz jarni veteran dungiba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.25. 18:06:14

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

full Toothrow Set és full Order's Wrath Set + kétrészes agility set
3 lila Divines trait és shadowal szívtam fel magam és kritkál damagere van még 20% champion pontból
na kész a outfittem:

Igen.
Tegnap megnéztem magamnak hogy mi is kell a daggetfall kastélyhoz.
Ezt benéztem,azt hittem csak egy zónát kell teljesíteni,de kiderült hogy az összes zóna kell hozzá.
Kell hozzá a daggerfall covenant hero achi.
Szerintem sélytelen. XD

most néztem, hogy mennyi ideig adja a buffot
én azt hittem csak pár órára nem folyamatosan
PiszkosFred
Akkor szerencsed van, mert "csak" bugos.

PiszkosFred
Mert a mundus stone (csillagjegyed) hatasat %-sokat noveli, es mivel rendszerint +critical vagy valami hasznos buffot ado csillagjegy az aktiv.

most nézem, hogy melyik a divine trait és az van rajta nekem is
de nekem az annyira nem szimpatikus
miért az a legjobb?
Pedig nem rémlik hogy ugrottunk volna boss-t.
Ui:The Great Vault may not immediately update as content is completed. Our developers are working to make these updates happen faster.
In the meantime, if your Great Vault does not update, you can try relogging to see if that refreshes your Great Vault. If that doesn't work, you'll simply need to wait until the update occurs naturally.
Keep in mind that the Great Vault may display seemingly outdated options that do not correspond with your actions last week - this occurs when you don't open the Great Vault during a full week. The options will remain the same until you choose a reward, at which point re-opening will offer you the next set of options for the week after.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.25. 06:05:02

Köszi de ezt akkor elfelejthettem
már megvettem a cuccot nem volt drága kb 6K/darab
csak most elcsábítottak az alacsony glyph árak és nem maradt arany fémre a tőrökhöz
úgyhogy nem így terveztem úgy volt alszom ma de most farmolok ezerrel
meg azt hiszem indítok egy nekromatát is hátha olyan mákos lesz mint a te bankosod :)
PiszkosFred
Persze, mert a heti 5 tw a vegso bossok megoleset szamolja, a great vaultnal viszont az osszes bosst ki kell nyirni, aki a listaban szerepel ahogy belepsz (akkor lesz "completed" az instance). Ha kihagy a csapat 1-2 bosst - es rendszerint roviditett utakon rohan mindenki - akkor nem szamolja a Vault.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.24. 23:47:16

Arra gondolok hogy a heti küldetés teljesítve,5 timewalking dungeon,láthatod a cset ablakban ott van hogy kész.
Erre a great vault mit ír?
Mentem a héten 3 instát.
Muhahahahahahahaha. XD

PiszkosFred
Mondtam mar, nezz ki barmilyen szettet, ket darabot, ami craftolhato es tetszik, es nagyon szivesen legyartom neked CP160-ra olyan traittel, amit szeretnel (leginkabb divine a legjobb valasztas).

PiszkosFred
Mire gondolsz? Great Vaultot hasznaltad eddig, nem?

ja a gratula szólt neked
a többi mindenkihez az az Frednek is :)
Mutatok neked valamit.
Ez meg mi a rusnya fene?

Kösz.
Sajnos én az ESO-ban a karakter skillezéshez cuccoláshoz semmit nem értek.
Ha rajtam múlna olyan szettet adnék a karimra amiben felléphetne a surani nudibárban. XD

Gratula :)

én is kicsit elcsesztem a dolgokat
vettem 5 db tescós medusa setet a Order's Wrath Set ből 2 tőrt és 3 vért darabot és bettettem a bankba hogy ha majd elérem a champion 160-at elővegyem
közben kijött a Twin sisters maxra 2 tőrrel és úgy megörültem neki, hogy nem is foglalkoztam a másik settel és bearanyoztam a tőröket
na most keresgéltem kritikál sebzés növelő szettet és ezt találtam mint craftolhatót
mondom "ilyen nekem kell" aztán mondom "ilyen nekem van..."
de nincs rajta enchant és az armor trietje sem tetszik de van transzmuta kristályom 300db
a fegyverre jó választás lenne a Glyph of Decrease Health? van akciós
csak így olvasgattam amit találtam, hogy minél magasabb a hp annál többet sebez és védhetetlen de nincs kritikál stb
de úgy tűnik nem igazán tiszta a kép róla
nekem kritikál szettem van akkor ez felejtős?
Egy kicsit de,az event alatt találtam egy rahedli leed-et.
Jó pár sárgát is.
Sőt véletlen ezzel a karival olvastem el a klassz bútor recepteket amit találtam. XD
Közben nem is ez a craftolós karim.

PiszkosFred
grat, na, akkor mar emiatt sem faj tobbet a fejed :)

Megvan.
Túl teljesítettem.

Fred,STO-ban section 31 giveaway van.

Grat.
Nekem még 3 incursion kéne,meg 140 rosszarcú.
Van valami dolmen addonom,de még nem jöttem rá hogy kéne használni jól.

szép, gratula :)
PiszkosFred
Zaras elott gondoltam lenyomom a 8 dark anchor feladatot a bankos accounttal, kvazi 3 legyet utok vele egy csapasra. A 8. lila ladabol jott a "negyedik legy" :)

kíváncsi vagyok bejön-e fondorlatos tervem
találtam egy kék nyilat 350 goldra értékelte az addon
mondom 5-7K-ért bearanyozom és kiteszem
erre így feltápolva kiír rá 150K goldot mondom franyák, kiteszem 100K-ért
lehet most az event miatt el is viszik annyiért én csak olyan 30K-ra gondoltam
egyébként fullos szerkezet
griffin szett fizikai sebzés, stamina visszatöltés és kritikálos
hú most másik kaját toltam be a world bossnál hp-sat meg nem nagyon mentem a közelébe inkább belenyomtam annyi villámcsapást amennyit tudtam
előtte lehívtam az ultimét gólemet aztán odamentem hozzá és átvágtam a nyakát
tök simán ment
pont Indrik-et kellett legyilkolni
Én taxival egyszer úgy eltévedtem hogy csak na. Kellene egy taxi térkép. XD

PiszkosFred
Rakas taxi van a jatekban, hajok, karavanok, stb. ezek ujabban kerultek bele az elmult par evben, neha en is racsodalkozok amikor talalok egy-egy ilyen szallitot :)

elmentem a szomszédos tartományba ahonnan úgy gondoltam át tudok lovagolni
aztán véletlen odamentem ahol ez a vén pernahajder Star-Gazer Herald felbukkan és elvitt szekéren a vendorig
PiszkosFred
Guildben kerj meg valakit, hogy taxiztasson oda. En ugy emlekeztem, hogy automatikusan megkapod azt a wayshrinet, legalabbis mar lowlvl karakterrel is ott szoktam szintezni neha, es siman oda tudok ugrani.

Azt is fogom,de most kéne dolmen,a complete 8 incursion-hoz.
Kiskarival mentem dungeont 23-ról 26 lett,a sok skilltől kész lett a skilles küldi.

hú basszus, köszi szépen!
végre megvan!
a vendort mutatja a térképen viszont wayshrine nekem nincs oda csak két ház van
na mindegy valahogy csak oda keveredek már :)
PiszkosFred
Craglorn az alapjatek resze, a teljes Tamrieli terkepet ha nezed, a kozponti Cyrodiili tartomany eszaknyugati reszenel talalhato. A Wayshrine aktiv oda mindenkinek, Belkarth a fovarosa, oda kell utaznod. Ott van ket kivezeto ut a varosbol, a varos hataraban lesz egy tabor, ott vannak a guildes kereskedok (a legjobb helyek a jatekban, iszonyat milliokert kelnek el hetrol-hetre a helyek), es ott van az indrikes vendor is. A terkepen keresd a cirkuszi sator jellegu jelet, ami az Impresszario jele, mellette megtalalod az indrikeket is.

még egy kérdés gugli a barátom de így sem sikerül kideríteni, hogy hol a vendor illetve hogy jutok oda

"You can find Indrik Vendor Nenulaure at the festival grounds in Craglorn, not far away from the city Belkarth."

"Craglorn is a region situated in northeastern Hammerfell between Bangkorai and Cyrodiil."

"Star-Gazer Herald is an Imperial who resides in Hallin's Stand in Bangkorai. He will offer you access to Craglorn and free transport to Belkarth as part of the related quest"
PiszkosFred
Nem is volt kerdes, hiszen nyomod a TW-ket evek ota, ez meg account szintu. :)

Mennyel pecazni az ESO-ba, most 35 hal az egyik feladat a Golden Pursuitban!

Nekem is 3/5 szóva nem vagyok lemaradva.
Pedig féltem mert annyi karim van hogy folyton mással timewalkingozok.

PiszkosFred
Ha indriket akarsz "gyujteni", arra figyelj, hogy mindegyik negyedevben csak 2-2 tipus erheto el a 8-bol, az elado mellett ott all az aktualis ketto, meg van preview is a boltban, igy csak akkor kezdd el gyujteni a bogyokat, ha tetszik a joszag.

köszi, a képet meg pláne :)
event előtt láttam valahol de most így sehol nem találtam
PiszkosFred
"szóval 60 tikett kéne?
és először lehívod tollért a normált és utána átmorfolódik vagy ezt így egyszerre kell beváltani? "

igen
4 alap feather adja a Nascent Indriket (mar ez is egy mount, lehet lovagolni, hasznalni, stb.), majd a 4 berries ha megvan, aktivalod oket a Collectionsben es akkor adja meg ennek a tovabbfejlesztett, szinezett verziojat (ekkor az alap eltunik es lesz helyette a "szines").

Kozepso a sima, Nas...valami Indrik, az alap.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.24. 11:59:07

"Minden zónában vannak ilyen fejvadász küldik, amik world bossok megölését kérik tőled"

ja ezt nem tudtam
eddig csak summersetben jártam mert azt már nagyjából ismerem és ott a pszi szigeten (summerset felsőn) jól lehet bányászni
aztán rájöttem, hogy tök fölösleges bányászni columbájt jóval egyszerűbb és gyorsabb farmolni így negyed annyi idő alatt tudok beszerezni arany fémrögöt
(pláne ha még farmolós addont is használnék még egyszerűbb lenne de azt már némiképp csalásnak érzem)
"To evolve your Nascent Indrik you need to obtain four special berries of the Indrik evolution of your choice. You need 20 Event Tickets to obtain the Nascent Indrik and additional 40 Tickets to get all four Dawnwood Indrik Berries. That means you need to invest in total 60 Tickets for each Indrik Mount Evolution"

szóval 60 tikett kéne?
és először lehívod tollért a normált és utána átmorfolódik vagy ezt így egyszerre kell beváltani?
Én daggerfall-ban megcsináltam a world boss-t,sima ügy volt,vagy huszan dekkolnak ott,még 26-os karival is lecsaptam.
Dolmen is tök egyszerű volt,szintén daggerfall.csak a város másik végén.
Dungeon egy sikerült csak,mert sajnos melóban azt többet nem mertem vállalni,10 küldi kész,
De kell még pár,a szobor már megvan.
Majd este próbálom meg a dungeont.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.24. 11:42:26

PiszkosFred
Igen, killként elég ha egyszer megütöd és akkor megkapod a creditet, de a loothoz top10-12 kell.
Minden zónában vannak ilyen fejvadász küldik, amik world bossok megölését kérik tőled, érdemes keresni a Help Wanted felhívásokat a zóna fővárosaiban.

summersetben csinálom mert ott amúgy is van rá küldetés
tegnap ütöttem mint állat (valami óriás korall rák volt) amikor megjelent aztán egyszer csak sutty eltűnt én meg meghaltam
aztán feléledtem odamentem ledobtam az elementál ultimétet aztán meghaltam
aztán mire megint magamhoz tértem addigra már döglött volt
loot nem lett de a gold road beszámította gyiloknak ott már csak két valami kell és teljesítve van (nem mintha érdekelne a ruci de most már ha eddig eljutottam gyakorlatilag véletlenül akkor már be szeretném fejezni)
PiszkosFred
World bossoknal mindenhol van legalabb 4-5 ember, aranylag konnyu most oket utni.

Arra figyelni kell, hogy lootot csak akkor kapsz a bossbol, ha az ot uto jatekosok top12-jebe vagy (ha utsz rajta kb 8%-nyi sebzest minimum, az mar oke), vagyis ha nagy a tomeg (12+), akkor nyomni kell mindent, ami a csovon kifer, nem eleg csak egyszer bokanrugni.