The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
randomra mentem leütöttük az egyik kis bosst a tank kilootolt pár receptet aszt távozott
még délután elmegyek worldbosst ütni (bár inkább ők ütnek engem :) mindegy a gold roadhoz kell) aztán nekem elég volt a játék mára
tikketeket lerendeztem reggel nyugiban dolomitnál
max még elmegyek küldetésekre
A tankunk ilyen 11-es warri volt,a madár boss előtt lelépett instából,kb azzal a szöveggel hogy tovább boldoguljatok egyedül balfékek. XD
Odáig gyakorlatilag csak futottunk utána,ott meg a trash megölése nélkül lelépett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.24. 09:51:51

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.24. 09:20:01
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az én TW kiskarim pár napos,még nincs teljesen felszerelve tw cuccokkal.
Warrit kezdtem,mert 11-es szinten kapja meg a dupla kardot.
De nem tudom hogy az-e a legjobb választás,csak poénból kezdtem.
Holnap lehet megnézem az eventet.
Mára ki timewalkingoztam magam.
Eventet par napja mar osszefoglaltam itt-ott, bemasolom ide
Fontos, hogy az esemény főbb részéhez nem kell egyetlen DLC-vel sem rendelkeznünk, de ha minden egyedi jutalmat be akarunk húzni, akkor azért nem árt, ha a gyűjteményünkben elérhetőek a korábbi chapterek (amelyek azóta már DLC-k).
I. Arany láda:
Naponta egyszer szerezhető ha agyonverünk egy bosst. Ez lehet Delve-, Public dungi-, World- vagy Aréna boss, random zónaesemények végső ellenfele (dolmenek, gejzírek, stb.), de akár 4 fős dungi / 12 fős trial végső boss is, a lényeg, hogy végső-, az adott helyet/eseményt lezáró boss legyen.
A láda tartalma:
- random alap és ritka nyersanyag,
- random stílus lap az ESO összes stílusa közül
- random reci az ESO összes receptje közül
- random Kincses térkép az összes zónából merítve
- Transmute kristály
- Lion Guard Captain stílus lap (2025-ös újdonság)
II. Lila láda:
az adott napon az arany láda megszerzése után az ott felsorolt bossok rendszeres vegzálása, végtelenszer ismételhető.
A láda tartalma:
- fixen esik random alap és ritka nyersanyag,
- esélyes, hogy esik random stílus lap az ESO összes stílusa közül
- esélyes, hogy esik random reci az ESO összes receptje közül
- esélyes, hogy esik random Kincses térkép az összes zónából merítve
- esélyes, hogy esik Transmute kristály
- esélyes, hogy esik az elmúlt évek hasonló évfordulós események rewardjai közül az, ami a boss tartózkodási helyéhez köthető.
Az alábbi zónákban ezek a korábbi jutalmak szedhetőek össze az ott szerzett lila dobozokból:
Necrom (Apocrypha Expedition outfit stílus lap)
High Isle (Oaken Order stílus lap)
Blackwood (Y'ffre's Fallen-Wood outfit stílus lap)
Greymoor (Saarthal Scholar outfit stílus lap és Sovngarde Stalwart outfit stílus lap)
Elsweyr (Claw-Dance Acolyte outfit stílus lap és Ja'zennji Siir outfit stílus lap)
Summerset (Evergloam Champion outfit stílus lap, Snowhawk Mage outfit stílus lap és Gloam Gryphon Fledgling díszjószág)
Morrowind (Doctrine Ordinator outfit stílus lap, Slag Town Diver skin, Thetys Ramarys's Bait Kit memento és Microtized Verminous Fabricant díszjószág)
Vagyis, ha szükséged van az Apocrypha Expedition outfit lapra, akkor Necromban üsd a bossokat, míg a Slag Town Diver skin miatt Morrowindbe menj garázdálkodni!
III. Replikák
Visszaternéek a replikák is a tavalyi évből!
Trueflame Sword Replica (horgászatból).
A frakcióhoz kapcsolódó "XY Fisherman" horgász achi növeli az esélyét, hogy ez akadjon a horgodra. Master Angler achi megléte meg aztán pláne növeli, még jobb eséllyel találod meg a hal helyett/mellett ezt a replikát.
Staff of Worms Replica (Dark Anchors event végén)
Ahogy az előbb, a frakciós Anchor Shatterer achi növeli az esélyt, az Anchor Away achi meg még jobban.
Sunna'rah Replica and Barbas Helmet Replica (Vvardenfell World Bossokból).
Esélyeket növeli a Defender of Morrowind achi, majd még jobban növeli a Savior of Morrowind kihívás megléte.
Ul'Vor Staff Replica (Summersetes Abyssal Geyser eventekből).
Nem meglepő ezek után, hogy az Abyssal Devastator achi javít az esélyeken, a Savior of Summerset meg aztán pláne.
IV. Impresszárió és az Event ticketek:
36 ticket szerezhető, naponta 3-3 darab és ugyanazt kell tenni, mint az arany ládáért, vagyis végső/fő bossokat kell agyonverni, ami lehet Delve-, Public dungeon-, World- vagy Aréna boss, random zónaesemények végső ellenfelek (dolmenek, stb.)de akár 4 fős dungi / 12 fős trial végső boss.
Elérhető lesz a "Stonewisp of Truth and Law" három alkotóeleme (2025-ös "morf" alapanyag) és ebből a petből származtatható "Logical Rune Extraction" egyedi rúnaszedési animáció első darabja, illetve akinek nincs szerencséje a Lion Guard Captain stílus lappal, az vehet 1-1 darabot az Impresszáriótól is.
Figyelem, ami az arany ládában található, az eladható/átadható, amit Ticketért veszünk, az csak saját használatra való.
V. Az Impresszárió asszisztense
Beszerezhető lesz nála az Unstable Morpholith, Soulfire Dragon Illusion alap jószágok minden alkotóeleme, illetve az ezekből készíthető korábbi "morfok", a Doomchar Plateu "ingatlan" és a Sacred Hourglass of Alkosh "napszakváltó berendezés" minden eleme.
Továbbá, a korábban felsorolt lila ládás tartalmak is megvehetők Ticketért, csak a megfelelő zónában kell felkeresni az asszisztenst:
Necrom (Apocrypha Expedition outfit stílus lap)
High Isle (Oaken Order stílus lap)
Blackwood (Y'ffre's Fallen-Wood outfit stílus lap)
Greymoor (Saarthal Scholar outfit stílus lap és Sovngarde Stalwart outfit stílus lap)
Elsweyr (Claw-Dance Acolyte outfit stílus lap és Ja'zennji Siir outfit stílus lap)
Summerset (Evergloam Champion outfit stílus lap, Snowhawk Mage outfit stílus lap és Gloam Gryphon Fledgling díszjószág)
Morrowind (Doctrine Ordinator outfit stílus lap, Slag Town Diver skin, Thetys Ramarys's Bait Kit memento és Microtized Verminous Fabricant díszjószág)
VI. Indrikek
Visszatérnek, naná, az event alatt az alábbiak érhetőek el azok számára, akik anno vagy lemaradtak ezekről vagy hiányzik még egy-egy alkotóelem.
Nascent Indrik Feathers (alap indrik)
Dawnwood Indrik Berries (alapból származó variáns)
Spectral Indrik Berries (alapból származó variáns)
Springtide Indrik Pet (díszjószág)
Haunting Indrik Pet(díszjószág)
Jó játékot!
Emellett fut a Golden Pursuit is, egy mini battle pass, csinald meg a feladatokat ha kellenek a rewardok, van ra masfel het.
Igen, csinalom a TW-s dungeonokat mind az osszes karakterrel, potya 616 koruli gear, azt a par percet megeri. Meloban ha nincs sok tennivalo, akkor lenyomok 1-2 runt ket hallgato kozott. Plusz a 4 heten fenntartott buffert jaro mountot is akarom, bar sose fogom hasznalni, de legyen meg.
Scaling nagyon rossz lowlvl szinten, ez mar igy marad, lvl11-eskent kvazi szolozod az egeszet, futottam ossze mar lvl11-es csapattarssal, csak mentem utana es nem csinaltam semmit. Nem kellett.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.24. 00:26:53
Ha van ESO+-om és veszek egy házat olyan zónában ahol ESO + nélkül nem tudok menni akkor mi történik ha már nincs ESO+?
Tudok még oda menni vagy nem?
Másik kérdés nem ide tartozik,de te csinálod a heti timewalking küldit WoW-ban?
Megvettem a légiós mountot,bár ronda mint bűn.
Ha kell segítség heti 5 timewalking küldiben szólj,van egy 11-es szintű void elf warrirorom.
Feltéve hogy a jövőben nem javítják ezt a trükköt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.23. 23:58:24
Valami dungeon event?
WoW-ban ma elég sokat toltam,néha ott is előfordul ilyen timewalking instában.
healer megy elöl gyakja a mini bossokat a többit meg ott hagyja a nyakunkon mondván majd ő végigviszi szólóban
igaz csak hatszor annyi időbe telt neki egyedül mintha normálisan csapatként mentünk volna
de hurrá van láda ehhh...
Azt hiszem még egy dungi kell,meg a fene tudja hány küldi.
Legjobban egy tóparti ház lenne vagy tengerparti esetleg akármilyen vízparti.
nem hittem volna, hogy pár 10 ezer goldért lehet venni
én azt hittem a legkisebb is több százezer
de engem így sem vonz igazán
pedig Fallout 76-ban az építgetés volt a kedvenc szórakozásom
még mindig megvan a raider stílusú romkocsmám nincs szívem lebontani
néha benézek áll-e még körbejárom aszt annyi
Tudod te nekem mennyi kicseszett cuccom van házba?
Mindet ástam.
Annyi van hogy nem tudtam már hova tenni és szétdobáltam mindent. :D
Tavaly februárban mikor tele lett a hócipőm a wow-al és átmentem ESO-ba játszani,akkor volt vagy félévig előfizetésem és játszottam is,lett vagy 8 karim,meg húztam a kedvenc wood elfemmel a bánat tudja fejből milyen skilt,amivel ásatásokat végzel.
Egy tonna házba való bútort díszt ketyerét találtam,még sárga gear darabokat is.
Nem mindent raktam le a házaimban,mert találtam egy hatalmas díszt ami nagyobb mint a házam Hla Oad-ban,plusz irtó gusztustalan. :D
mellette húztam a craft skilleket és egy csomó bútor meg berendezés receptet találtam,de nem csak találtam,a klánban sokszor kaptam másoktól is,mert beírták klán scetre hogy ilyen meg olyan reci ingyen vihető,ha kaja recept volt vagy bútor és nem volt meg akkor elkértem.
Kaja meg a bútor a gyengém.
Van vagy 10 helyen házam vagy szobám,hogy tudjak inygen gyorsutazni. :D
Hla oad ház az kellett mert imádom a Morrowind-et,az nagyon Morrowind stílusú.
Mondjuk nincs olyan mint Cs@ Hla oad háza morrowind-ben de azért jó.
Hla Oad kecó a legnagyobb megszerzett házam,ingyen kapott van nagyobb,az amit te is mondtál,de nekem nem nagyon jön be mert messze van. daggerfall-i vár kellene,imádom daggerfall-t,daggerfall-ban megvan az a kis ház ami a piac mellett van,az tökéletes gyorsutazáshoz,ott meg tudom csinálni craft küldiket,plusz van daggerfall kocsmában egy szoba,de az ingyenes volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.23. 15:26:07
rengeteg gold lehet
ESO housingban nem csak butort, de epitoelemeket is lehet kesziteni es hasznalni, akar le is lehet keriteni/zarni a kert nagy reszet, hogy ne legyen szem elott es csak a belsot hasznalni. Vagy forditva.
az ami valaha piactér volt
hatalmas üres tér középen egy kúttal ami három emelet mély
ingyen adták két daily awardként aszem az évfordulós event alatt
valami sivatagban van
Én a daggerfalli nagy kecót akarom egyszer megszerezni,ha újra belevetem magam a játékba,vagy összejön annyi lóvé amivel megvehetem.
De mostanában annyi event van mindenhol hogy esélyem sincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.23. 13:02:47
(Mikozben az ugyfel beszel hozzad, jobb, ha nem irsz kommentet :D)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.23. 12:35:34
tényleg frankón néz ki már csak egy kis rekettyés hiányzik bájos babérbokorral
viszont a szomszédság tök gettó lett beköltöztek valami haramiák így csökkentve ingatlanom értékét
valamit kell majd velük kezdeni mielőtt eladásra szánnám a birtokot
egyébként tökre érdekelne ki milyen kreatív módon tudta felhasználni azt a hodályt
nekem ötletem sincs
Viszont tudom hogy máskor dungeon után is írkáélt nekem valaki hogy mekkora bunkó vagyok mert nem adtam neki oda valamit,de nekem is kellett mert nem volt jó cuccom. :D
Jó lenne ha néha nem olyan elmebeteg tempóban rohanának végig.
Nagyon jó cucokat lehet lootolni zárt ládákból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.22. 22:31:04
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.22. 21:55:39
Arra figyelj, hogy a dungeonban curated loot van, vagyis egy adott szettbol nagyon nagy esellyel csak olyan fog esni, amivel meg nem rendelkezel. Ezert erdemes azt a pajzsot is inkabb ledaralni egy munkapadnal vagy eladni npc vendornak par aranyert, mert igy bekerul a collectionsbe es legkozelebb mar nem fog esni, vagy nagyon kis esellyel csupan. Igy, nagyobb esellyel kapod meg a gyurut a bossbol legkozelebb.
gondoltam cseten vagy valahogy utána még valahogy megoldható amíg le nem telik a két óra
van egy pajzsom ami nekem nem kell de kéne egy gyűrű
sehol nem találom a neten ezt a traidelési lehetőséget
úgy hogy nem is hajtottam rá :)
csak a 10 champion pontra ami még hiányzott
lett egy szép szobrom
Tegnaptol van ujra mini battle pass, a Golden Pursuit, annak egyik feladata, hogy olj meg 8 kozossegi eventen bosst meg 5 Dark Anchort zarj be, azert van tomeg. Pedig hulyek, mert holnap extra lada is jar(na) hozza, kar sietni vele :)
megyek rucit farmolni
vettem egy kritikál szettet akciós volt 6000 darabja de a mostani dupla szett jobban bejön full toothrow és full twin sisters
egyébként már 100%-os xp boost van?
és a dolomitos bossok is érnek az eventben?
mert olyan tömeg van, hogy alig látni valamit a főmuftik meg megdöglenek miután bespawnoltak a sok területre ható varázslattól megütni is esélytelen
majd inkább átnézek summersetbe world bosst ütni
Végre egy paci. Abból kevés van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 18:56:15
Ezt meg kő nézzem.
Szent szalamdra,tényleg igazad van.
Azért erre a T4 hajóra kíváncsi vagyok,ha tényleg random lerohad a transwarpolásnál az vicces lesz :D
Kicsit olyna lesz mint a Suliban hajó,sőt még contrabandot is lehet rajta leadni,meg a rabokat elpasszolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 18:08:53
Ami fasza, mert holnap Diablo 4 uj szezon, csutortoktol meg ESO Pan Tamriel event...
De ezt kapd ki.STO-ban jönnek az eventek tömegével,holnaptól recruit,ha még nem láttad,ha igen akkor bocs.
Jövőhéttől meg No Win scenario és éves kampány ingyen verdával az első eventen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 17:10:56
az szerintem tök jó hely
ha jól végzi a dolgát a tank kinyírok mindenkit :)
villámalak, villám teleport stuntol mindenkit, kritikál 40% körül, pörgő forgás, méregtől megint stunt azoknak akik még felbírnak kelni aztán megit pörgi forgi valami 500%-os sebzéssel stuntoltakra
mindent próbáltunk csak simán belépni magába a játékba nem
na szupi
köszi mindenkinek minden segítséget :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.19. 18:00:19
Újra kell telepítenem az egészet? Mert a letöltések közé nem sorolta be, vagy mit kéne csinálni?
nagyon jó cuccnak tűnik
bazz az ember azt gondolná szombat este 5 percenként hívják be dungeonba aztán egy óra alatt egyszer sikerült bejutnom specificbe
előtte 150%-os scrollal 3 randomot megcsináltam meg is lett az 50. szint de bazz rucit meg nem találok még vendornál sem mindenki champion 160-ast árul most vagyok 30-on a dolomitnak köszönhetően
pedig csak néhány Toothrow Set darab kéne
Arcanist spell.egy könyvből kijön egy halálsugár,csak kicsit gyöngébb mint a halálcsillagé. :D
Nekem is van egy aranyos acanist karim,azt hiszem ez a neve.
Ő lő ilyen ződ istennyilát,vagyis mostmár tudnám lőni lilában is,csak nem tudom hogy kell át festeni,kaptam egy lilára festő izét.
Bár a lila szín nem kifejezetten kívánatos a részemrű.
Annó a polaront sem szerettem a lila szine miatt. :D
De mióta van vadkutya polaron,azt már komálom. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.18. 15:42:41